Jump to content

lamprossi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lamprossi

  1. Μάλιστα. Το καθαρό πως μπορούμε να το υπολογίσουμε. Αν θυμάμαι καλά, από την τελευταία φορά που είχα κάνει προθεσμιακή ήταν 0,15-0,25% λιγότερο.
  2. Τα επιτόκια στα οποία αναφέρεστε είναι μικτά ή καθαρά; Ευχαριστώ
  3. Μπορεί κάποιος να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το TV mode; Είναι που χρησιμοποιείται και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, ή το έχουν μόνο για εφέ;
  4. Έχοντας αλλάξει ήδη 3 εταιρείες, κατέληξα στον ΟΤΕ και το Connx. Δυστυχώς είναι τα ακριβότερο, αλλά έχω αντιμετωπίσει ελάχιστα προβλήματα, αντίθετα με τη Vodafone και τη Forthnet. Οι τελευταίες μάλιστα είχαν πολύ κακό service και αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που έφυγα. Θα συμφωνήσω όμως με πολλούς ότι είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή. Ας ελπίσουμε ότι μελλοντικά θα ανέβει το επίπεδο ανταγωνισμού για το καλό όλων των καταναλωτών.
  5. Ναι σωστό αυτό, δεν το είχα σκεφτεί. Καλή ιδέα όμως για το ...μέλλον. Ωστό για καλή μου τύχη στην Πάτρα όπου μένω έχω διαπιστώσει ότι σε κάθε γειτονιά υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 δίκτυα διαθέσιμα. Στον αυτοκινητόδρομο για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας σπάνια έχω ενεργοποιημένο το GPS, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στην πόλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο με wifi μιας και κάπου σταματάει η εμβέλεια του εκάστοτε δικτύου.
  6. Από όλα τα αυτοκίνητα που έχω αλλάξει μέχρι στιγμής (4) το πιο αξιόπιστο όταν Ιταλικό. Ένα Fiat Seicento. Κρίμα και ακούγονται τόσα και τόσα για τα Ιταλικά.
  7. Δε νομίζω να πάθει τίποτα, κάτι τέτοια είναι που βάζουν γυαλία στα κανονικά! Εύγε!
  8. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πολύ καλό για την τιμή του και γιατι όχι και κομψό για τα δεδομένα της low budget κατηγορίας.
  9. Διευκρίνηση: Χρεώνεται αν χρησιμοποιεί το ίντερνετ της σύνδεσης. Σε περίπτωση που χρησιμοποιεί wifi δεν υπάρχει χρέωση.
  10. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (U21) - ΣΟΥΗΔΙΑ (U21) = 2 ΝΤΕΡΙ -ΝΤΑΝΤΑΛΚ = 1 ΟΥΑΛΙΑ (U21) - ΙΤΑΛΙΑ (U21) = 2
  11. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να βρω κάποιο με τιμή στα €250; Πριν πόσο καιρό το έδωσες;
  12. Πόσο εκτιμάται η τρέχουσα αξία του ως μεταχειρισμένο;
  13. Εντελώς τυχαία το δοκίμασα το "Υ". Λογικά, ισχύει για όλα τα τελευταίας γενιάς ΝΟΚΙΑ.
  14. Στο δικό μου ΝΟΚΙΑ, εμφάνιζε αυτό το μήνυμα της ...ανύπαρκτης υπηρεσίας. Μετά από δοκιμές κατέληξα στα μήνυμα:" Υ " σκέτο, και κατόπιν αποστολή στο 1313. Προσοχή όμως! Το Υ να είναι Λατινικό και όχι Ελληνικό.
  15. Κωδικώς ασφαλείας έχει σχέση με το ΙΜΕΙ; Αν θυμάμαι σωστά εμφανίζεται πατώντας *#31#.
  16. Εφ'όσων εγκατασταθεί στο PC, για να μπορέσω να το τρέξω θα πρέπει να συνδέσω GPS receiver μέσω bluetooth;
  17. Καλησπέρα, οδηγώ ένα Renault Clio τρίτης γενιάς. Είναι 1200 κυβικά, με 76 ίππους. Ζωηρό και οικονομικό, είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Το έχω σχεδόν 3 χρόνια και έχω διανύσει ~47.000χλμ. Έχει βγάλει μικροπροβλήματα αλλά τίποτα που να με ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα.
  18. Έχω τα Bridgestone Turanza RE300. Λογική τιμή και καλή εξυπηρέρτηση από το τοπικό αντιπρόσωπο. Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος. Διάσταση 195x50/15, Διανυθέντα Χιλιόμετρα ~3.000.
×
×
  • Create New...