Jump to content

giannisarv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannisarv

  1. Αν μπορούσα το πρώτο που θα έπαιρνα θα ήταν η Shelby GT 500 κ μετά ένα GT40 για να λέμε.
  2. Άσχετο αλλά στο youtube κυκλοφορεί βιντεάκι από εκπομπή που συγκρίνει την Μ3 Ε92 (4.000cc V8 420 hp atmosphere) με την C63 AMG (6.200cc V8 457hp atmosphere). Νομίζω ότι ο κάθε φίλος της αυτοκίνησης πρέπει να το δει αν δεν το έχει κάνει ήδη.
  3. καλσπέρα σε όλους. Μια ερώτηση μόνο. Έβαλε ο πατέρας μου στη μπέμπα του κάτι λάστιχα χωρίς να με ρωτήσει κ τα οποία πρώτη φορά τα ακούω κ ο λαστιχάς του είπε ότι είναι πολύ καλά. Είναι Avox ή κάπως έτσι κ έχουν πέλμα V. Τα ξέρει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. δεν ξέρω ποιας εταιρίας είναι αλλά είναι πολύ ωραίο. Αν προσέξεις έχει ledακια. Ίσως παω σήμερα να ρωτήσω τι κ πόσο
  5. Στην Αθήνα που πήγα και κοίταξα σήμερα για την gpr είδα σε έναν στην Καλλιθέα ότι έχψει την κλασική την ασημένια στα 217 και μια άλλη όπου το τελικό είναι τυλιγμένο με ανθρακόνημα στα 280. Η μόνη διαφορά τους είναι το ανθρακόνημα που φυσικά την κάνει πιο μουράτη την εξάτμιση. Ξέρει κανείς πόσο κάνει το παρακάτω φανάρι; http://www.ehonda.gr/shop/product_info.php?cPath=30&products_id=75
  6. Και τα δύο ισχύουν. Κι εμείς μπορούμε να το παραγγείλουμε κ να το βάλουμε ψηλά. Τιμή δεν ξέρω αλλά γίνεται. Αν το ψάξεις λίγο στη Yamaha ή μπορείς να ρωτήσεις στη Μαλαισία κ να μας πεις. Ελπίζω να σε κάλυψα.
  7. Πριν κάποιους μήνες κάποιος είχε γνωστοποιήσει ένα link στο οποίο είχε όλα τα manuals για τα παπιά. Μπορεί να αυτός που το ξέρει να το ξαναγνωστοποιήσει ή να μου πει σε ποια σελίδα του thread βρίσκεται; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Υ.Γ.: Ψάχνω αυτό του R συγκεκριμένα.
  8. Εμένα μου είπε κάποιο εξουσιοδοτημένο της Yamaha ότι βγαίνει γνήσια Yoshimura αλλά κάνει γύρω στα 300 ευρώ. Τον ξαναρωτάω: "Σίγουρα γνήσια;" Μου είπε ναι. Ξέρει κανείς;
  9. Ο πνίχτης δεν είναι ο παπάς. ο παπάς είναι όλο το φίλτρο. Ο πνίχτης (σύμφωνα με όσα είπαν κάποιοι εδώ στο φόρουμ) είναι το λαστιχάκι μέσα στον παπά. (αν δεν κάνω κάποιο λάθος). Από ότι μου είπε ένας μηχανικός θα δεις διαφορά κι αν βάλεις κ την GPR (όχι Yoshi) θα δεις ακόμη μεγαλύτερη διαφορά όσον αφορά το μπούκωμα που κάνει στο ξεκίνημα. Όσο για τη σούπερ θεωρητικά μπορείς να χρησιμοποιείς αφού δε θα έχει καταλύτη αλλά πρέπει να ρωτήσεις έμπιστο μηχανικό που να ξέρει. Κ για΄τι σούπερ. Η αμόλυβδη πιο φθηνή. Κ μην πεις ότι είναι πιο καθαρή. Οι περισσότερες νοθευμένες είναι Πάντα φιλικά.
  10. μάλλον θα χρησιμοποιούν άλλο πρόγραμμα; Δεν ξέρω. Είναι πόλη παράξενο πάντως να λέει ότι βγάζει 16 άλογα κ 165 τελική. Νομίζω ότι κανένας δεν έχει δει πάνω από 140 κ σε κατηφόρα. Αλλά αν προσέξατε λέει ότι πρώτοβγήκε το 2005 το παπί κ εμείς το είδαμε εδώ πέρσι!
  11. Επίσης κ η Μ5 κ η Μ6 V10 χωρίς τούρμπο 507 άλογα!!!!! Άλλη νοοτροπία!!!!! Κι εμένα μου αρέσουν τα Audi φίλε μου κ μάλιστα θεωρώ ότι δεν έχει βγει καλύτερο από το RS4 το S/W! Αυτό ήταν Audi! Φουσκωμένο, δυνατό κ δε μάσαγε μία.Ερχόταν πίσω σου κ γέμιζαν οι καθρέπτες. Τα καινούργια μοντέλα δεν το κάνουν αυτό. γι' αυτό κ γουστάρω πιο πολύ Μ3 τώρα. Επειδή έρχεται πίσω σου, γεμίζουν οι καθρέπτες κ κάνεις δεξιά από σεβασμό όχι επειδή σου παίζει τα φώτα. Με το RS4 γινόταν αυτό. Με τα καινούργια νομίζεις ότι είναι ένα απλό Α4 ή Α6 κ περιμένεις να σου παίξει τα φώτα για να καταλάβεις ότι είναι κάτι οτ ξεχωριστό..... Φιλικά πάντα!
  12. Ρε παιδιά υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι τα ιταλικά αυτοκίνητα είναι από τα πιο αξιόπιστα; Δε νομίζω. Οι πιο πολλοί θεωρούν ότι ένα Accent είναι πιο αξιόπιστο από μια Lancia για να μην πω και Alfa Romeo. Για σοβαρευτείτε λίγο που θα μας πείτε ότι τα ιταλικά είναι αξιόπιστα!!! Συμφωνώ ότι και γερμανικά έχουν προβλήματα και γιαπωνέζικα έχω δει να βαράει μπιέλα αλλά κατά 80% όσο καλά και να προσέχεις ένα ιταλικό θα σου χτυπήσει και κάτι. Υ.Γ.: Η καινούργια Delta είναι ένα καλό αυτοκίνητο με πολύ καλό σχεδιασμό, λίγα πράγματα από τεχνολογία κ μέτρια για μένα εμφάνιση. Από κινητήρες τώρα οι συγκεκριμένοι που είναι οι ίδιοι που φοράνε και τα Bravo, Linea, Punto είναι πολύ καλοί και ο 1,4 είναι καλύτερος από τον συγκεκριμένο της VW σύμφωνα πάντα με τα τεστ και τις έρευνες. Όποιος ψάχνεται τα κοιτάει αυτά και του μένουν και δεν ακούει ό,τι του λέει ο καθένας από δεξιά κι αριστερά..... Τέλος! Japan 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  13. Στο Car Σεπτεμβρίου που παρουσιάζει το Focus RS έχει και την καινούργια Δέλτα με πολλές φωτό. Δε μου άρεσε το πίσω μέρος κι αυτό το μακρόστενο που έχει γενικά όλο το σασί, αλλά το μπροστά σε ψαρώνει πολύ. Όσο για τους κινητήρες όλοι οι πετρελαίου είναι πολύ δυνατοί κ καλοί αλλά είναι μολυσματικοί για την Αθήνα κ τη Θεσαλλονίκη σύμφωνα με εμπεριστατωμένες ελληνικές (και μόνο) έρευνες του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????
  14. Δεν είπα ότι όλα τα ιταλικά είναι αναξιόπιστα. Φυσικό είναι κάποια να βγουν καλά και αυτοί οι τυχεροί που τα έχουν θα έχουν να λένε υπέρ αυτών των αυτοκινήτων. Αλλά σύμφωνα με έρευνες περιοδικών αυτοκίνησης (Auto, Motor und Sport) τα Lancia, Alfa Romeo & Fiat βγήκαν τα πιο αναξιόπιστα. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν υπάρχει καμία περίπτωση ποτέ ιταλικό μοτέρ να τη βγει σε γιαπωνέζικο ή ακόμη και σε γερμανικό όσον αφορά αξιοπιστία πάντα. Όποιος το νομίζει κ το πιστεύει αυτό είναι για μένα αφελής...
  15. +1000!!!! Επίσης να προσθέσω ότι το 8κύλινδρο μοτέρ της Μ3 είναι ατμοσφαιρικό (αν σας λέει κάτι αυτό) κ βγάζει 420 άλογα!!! κ όχι με διπλά κ τριπλά τούρμπο ψηλά. Επίσης, να θυμίσω ότι το μοτέρ της 335i με το διπλό τούρμπο κ 306 άλογα βγήκε το καλύτερο για την προηγούμενη χρονιά κι όχι κάποιο της Audi που χρησιμοποιεί χρόνια τούρμπο. Αυτά επειδή ανα φερθήκαμε λίγο για κινητήρες και ιπποδυνάμεις. Εγώ πάντως θα ήθενα να ξαναπω στον cicilianos να σκεφτεί καλά πριν πορχωρήσει σε οποιαδήποτε αγορά και να σκεφτεί και την παράμετρο τούρμπο-ατμοσφαιρικό μοτέρ. Έχουν μεγάλες διαφορές κ σε συντήρηση κ σε αξιοπιστία. Όταν πρωτοβγήκε το TSi σε αυτές τις τιμές όλοι είπαν πάμε να το πάρουμε, είναι φτηνό για τα άλογα που δίνει αλλά μόλις πήγαν για το πρώτο σέρβις και τους ήρθε καμπάνα στο κεφάλι το ξανασκέφτηκαν. Πρέπει να τα λάβεις όλα αυτά υπόψιν σου. Πάντα φιλικά!
  16. Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο νομίζω ότι η Λαντσια έκανε πολλά βήματα μπροστά όσον αφορά τη σχεδίαση αλλά κ τους κινητήρες. Αν θυμάμαι καλά το πρόβλημα ήταν στην εξωτερική εμφάνιση κ στην αξιοπιστία των κινητήρων. Αλλά το νέο μοντέλο νομίζω θα πουλήσει κ θα έχει κ απήχηση. Αλλά από την άλλη δύσκολα θα πειστεί κάποιος να το αγοράσει μιας κ στα ίδια λεφτά παίρνεις πόλη καλύτερο αμάξι. Επίσης, ακούγεται ακόμη το: "Λαντσια θα πάρεις; Θα τρέχεις συνέχεια στα συνεργεία"
  17. Μπορεί να μην έχει στρώσει ακόμη. Δε θυμάμαι πόσα χλμ είπε ότι έχει το μηχανάκι του φίλου; Επίσης όπως έχει αναφερθεί τα σφυρηλατά αργούν να στρώσουν τελείως
  18. Αυτό δεν το εχω ψάξει ακόμη. Μάλλον η yamaha θα ξέρει κ μάλιστα η μοτοδυναμικη.
  19. Εγώ άκουσα ότι τελικά δε θα ψηφιστεί κι έκανε πίσω ο Αλογο(μούρης?)σκούφης γιατί ζορίστηκε που θα τον φάνε λάχανο οι δικοί του της ΝΔ. Το σκέφτεται.... Μακάρι.... Πάντως την αύξηση των τελών κυκλοφορίας δε τη γλιτώνουμε. Εγώ θα δώσω 201 για το ένα και 440 ευρά για το άλλο.
  20. Σε τελείως ευθεία έχω βγάλει 125. Τα 135 τα έπιασα σε κατηφορικό δρόμο. Αλλά ότι τα πιάνει τα πιάνει. Κ μην ξεχνάτε τα κιλά μου. Άλλα χλμ θα πιάσει κάποιος με 60 κιλά κ πιο εύκολα κ άλλα εγώ που έχω 40 κιλά παραπάνω. Νομίζω.
  21. Υπάρχει στη Μαλαισία κ μάλιστα η Yamaha βγάζει 2 καταλόγους ανταλλακτικών κ manuals. Ένα για αυτόματο κ ένα για συμπλέκτη.
  22. Αυτή τη στιγμή που είναι τρακαρισμένο και στο συνεργείο έχει 8200 χλμ.
  23. Στο youtube υπάρχουν βιντεάκια από το παπί μας με yoshi, gpr & motorsport. Εκεί μπορείς να ακούσεις τον ήχο. Από βελτίωση όπως έχουμε πει πολλές φορές θα δεις λίγο ξεμπούκωμα στα χαμηλά ειδικά αν βγάλεις και τον πνίχτη και λίγο τελική παραπάνω αφού τα αέρια θα βγάινουν πιο ελεύθερα. Γενικά θα το νιώθεις το μηχανάκι λίγο πιο ελεύθερο αλλά όχι πολλά πράγματα. Τα πολλά θα έρθουν με τον παράλληλο σε συνδυασμό με εξάτμιση, φίλτρο κτλ.
  24. καλησπέρα κι από μένα. Είμαι κάτοχος μιας μπέμπας, παλιάς βέβαια (2003) αλλά μπέμπας 2λιτρης. Αν είναι κοντά στα οικονομικά θα σου πρότεινα με κλειστά το Ε92 μιας και αν στο μέλλον θελήσεις (σαν γνήσιος ΄'Ελληνας) να το βελτιώσεις μπορείς κάλλιστα να βάλεις ψηλά ένα ωραιότατο τροπέτο Μ3 Ε92 από Γερμανία (V8 4λιτρο 420 άλογα ατμοσφαιρικά!!!) και μετά να ανησυχείς μόνο για RS6 & Porsche. Αυτά όσον αφορά το γκάζι που λίγο πολύ όλους μας τσιμπάει λίγο και θέλουμε να το έχουμε. Από την άλλη αν το δεις και τα 2 είναι πανέμορφα. Αλλά όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι υπάρχουν πάρα πολλά βελτιωτικά "κοστουμιά" για την μπέμπα. Όχι πως δεν υπάρχουν για το Α5 αλλά η μπέμπα ανέκαθεν είχε περισσότερους οίκους να την προσέχουν εξωτερικά. Και τρίτον, την οδηγική συμπεριφορά που θα σου προσφέρει το 320 με τα 170 ατμοσφαιρικά κ την πίσω κίνηση λίγα αυτοκίνητα μπορούν να δυο την προσφέρουν κι αυτά είναι υπεραυτοκίνητα. Τέλος, το τούρμπο πρέπει να το σκεφτείς καλά πριν το βάλεις στο σπίτι σου. Δεν είναι το διπλό των TSi αλλά είναι ένα απλό τούρμπο σε έναν FSi κινητήρα που σημαίνει ότι συμπεριφέρεται όπως όλα τα τούρμπο. υπερθέρμανση τα καλοκαίρια, προσοχή στις στροφές του κινητήρα μη ζοριστεί και ραγίσει καμιά τουρμπίνα (το έχω δει σε VAG) κτλ. ενώ το άλλο ατμόσφαιρα και το κεφάλι σου ήσυχο. Υ.Γ.: Τα TSi δε λειτουργούν έτσι. Η λειτουργία των τούρμπο τους αν και βενζίνη είναι σαν αυτή των πετρελαιοκίνητων γι' αυτό και είναι τόσοσ χαμηλά η ροπή και στα ψηλά είναι ψόφια. Ακριβώς το αντίθετο από τα απλά ατμοσφαιρικά βενζινοκίνητα. Απλά να ενημερώσω ότι ενός φίλου μου το TSi με τα 140 άλογα του ράγισε η τουρμπίνα πριν κλείσει χρόνο!!!!!!!! Και δεν είναι το μόνο που έχω ακόυσει να το παθαίνει...
  25. επίσης. Κ εγώ 1 χρόνο το εχω που το ξεσκίζω κ κανένα πρόβλημα.άλλος 1 χρονος για να τελειώσει η εγγύηση κ μετά πάμε για 5ταχύτο κιβώτιο με συμπλέκυη
×
×
  • Create New...