vaniasgr Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα, αν και σχετικά , σχετικός, θα ήθελα να ρωτίσω το εξής: συνιθισμένος και ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ από τα S.E. Για πολλά χρόνια, όταν καταχωρούσα μια επαφή έβαζα πάντα και την ημερομηνία γέννησης και πάντα όταν ερχόντουσαν γεννέθλια(σε ετήσια βάση!) ήμουν "τυπικότατος".....τώρα στο μικρό μας, ξέρετε κανα καλό application Που να κάνει αυτό που έκανε παλιά η S.E. Κι αν είναι δυνατόν , κάποιο application Που να μη χρειάζεται να αντικαταστήσω την εφαρμογή που έχει ήδη το τηλεφωνο για τηλεφωνικό κατάλογο....:confused::confused::confused: Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και περιμένω τα φώτα σας;) Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Καλησπερα σε ολα τα παιδια. Ειμαι νεος εδω και ηθελα να κανω μια ερωτηση επειδη σημερα σκεφτομαι να παω να αγορασω το μινι.. Θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε αν γινεται να ακουμε μεσω του κινητου , ραδιο απο τον e-player.. πχ να ακουσω ερασπορ.. χρειαζεται καποιο προγραμμα να βαλω οταν το παρω;; Έχει ραδιάκι ενσωματωμένο το μίνι.Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα, αν και σχετικά , σχετικός, θα ήθελα να ρωτίσω το εξής: συνιθισμένος και ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ από τα S.E. Για πολλά χρόνια, όταν καταχωρούσα μια επαφή έβαζα πάντα και την ημερομηνία γέννησης και πάντα όταν ερχόντουσαν γεννέθλια(σε ετήσια βάση!) ήμουν "τυπικότατος".....τώρα στο μικρό μας, ξέρετε κανα καλό application Που να κάνει αυτό που έκανε παλιά η S.E. Κι αν είναι δυνατόν , κάποιο application Που να μη χρειάζεται να αντικαταστήσω την εφαρμογή που έχει ήδη το τηλεφωνο για τηλεφωνικό κατάλογο....:confused::confused::confused: Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και περιμένω τα φώτα σας;) Για να συνεχίσεις να είσαι τυπικός λοιπόν δες τα Pure calendar και Ebobirthday. Περισσότερα στην Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Έπεσε στα χέρια μου ένα X10 mini Prο!! Είναι το πρώτο μου Android και θέλω να το αναβαθμίσω.. Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας λοιπόν.. Κατ' αρχήν, έχει να προτείνει κάποιος μια καλή κάρτα μνήμης? Με το σκεπτικό ότι σε λίγο καιρό θα παραδώσω το X10 mini pro και ίσως να αγοράσω άλλο κινητό, έχετε να προτείνετε κάρτες που να μπαίνουν σε πολλά κινητά? Έχω μία Kingston microSD 1GB? Κάνει? Για αναβάθμιση σε 2.2 ο οδηγός είναι αυτός http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296277 ? Thanks! Edited April 12, 2011 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 δεν μου κατεβαινουν μερικα games και εφαρμογες απο το market. τι να κανω; εχω 2,1 δυχνουν οτι κατεβαινουν και μετα σταματανε...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yperion Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Λοιπόν μια ερώτηση και από εμένα: με τον rock player όταν βλέπω κάποιο avi σε software decode mode ο ήχος παίζει λίγο πιο πριν από την εικόνα. Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που να έχει καλύτερο συγχρονισμό? ΥΓ: sucker punch rulez :) Παράθεση SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4 ln -s /me /myphone/users/yperion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 πολλά pm.. Λοιπόν, εγώ δεν φοράω κάποια custom rom και ούτε πρόκειται..roms..τι είναι οι roms; rom είναι το backup Του συγκεκριμένου χρήστη.που o όποιος ξέρει τι κάνει και σε προσφέρει ένα έτοιμο πακέτο.Το οποίο, έχει την δική του διαχείριση της μνήμης Ram.Με αποτέλεσμα να μην είναι σταθερή σε απλά πράγματα..δεν είναι υπολογιστής το κινητό σας.Το Android, ότι και να κάνει-πάθει..πάντα θα είναι κινητό τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1012 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 καλησπερα, εχει δοκιμασει κανεις την 2.3 για το προ? αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Γεια σας παιδιά. Λοιπόν, άλλη μια απορία.... Δεν μπορούμε να βγάλουμε το ψηφιακό ρολόι, δηλαδή να μην μας το δείχνει όταν θέλουμε να ξεκλειδώσουμε το κινητό. Να μας δείχνει κάποιο άλλο widget δεν γίνεται? δοκιμασε το widget locker.. αμα δε το βρεις στειλε μου ενα πμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Παιδια το Liveview ειναι ευχρηστο ?? Επισης ξερει κανεις ποσο κοστιζει απο γερμανο και αν εχει μεγαλη καταναλωση μπαταρια?? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Πηγα να κατεβασω το angry birds και παλι δεν κατεβηκε.Εντωμεταξυ εκανα xreovery format cashe κλασικα.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Πηγα να κατεβασω το angry birds και παλι δεν κατεβηκε.Εντωμεταξυ εκανα xreovery format cashe κλασικα.. Μπες σε default rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Ρε παιδια τι παιχτηκε με το μαρκετ;; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Ρε παιδια τι παιχτηκε με το μαρκετ;; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. τι εννοεις? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Αυτό με το Market είναι γενικότερο ή επειδή εγώ είμαι νέος στο Android δεν κάνω κάτι σωστά? Ενεργοποιώ το wifi στο κινητό, συνδέομαι στο ασύρματο του σπιτιού μου, πάω στο market αλλά μου λέει "Προσωρινό πρόβλημα ή πρόβλημα της κάρτας SIM" (κάτι τέτοιο). Τη κίνηση δεδομένων την έχω απενοργοποιήσει, παίζει κάποιο ρόλο? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 τι εννοεις? :confused: εχει αλλαξει και μου χει πεταξει ενα logo sony ericsson.και εκει που ειχα την επιλογη εφαρμογες ωστε να μπαινω και να κανω update οσες εφαρμογες πρεπει,τωρα γραφει sony ericsson.. Δηλαδη παει:εφαρμογες,παιχνιδια,sony ericsson...:/ Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300072 Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 εχει αλλαξει και μου χει πεταξει ενα logo sony ericsson.και εκει που ειχα την επιλογη εφαρμογες ωστε να μπαινω και να κανω update οσες εφαρμογες πρεπει,τωρα γραφει sony ericsson.. Δηλαδη παει:εφαρμογες,παιχνιδια,sony ericsson...:/ Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. τις εφαρμογες που έχεις κατεβάσει στις βγάζει στην πρώτη οθόνη αν κατεβάσεις κάτω την οθόνη θα τα δείς. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 εχει αλλαξει και μου χει πεταξει ενα logo sony ericsson.και εκει που ειχα την επιλογη εφαρμογες ωστε να μπαινω και να κανω update οσες εφαρμογες πρεπει,τωρα γραφει sony ericsson.. Δηλαδη παει:εφαρμογες,παιχνιδια,sony ericsson...:/ Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. απλα πατα το κουμπι επιλογης κ μετα επελεξε "εφαρμογες" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x10mini Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΤΟ Χ10 ΜΙΝΙ (ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ SMARTPHONE ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ !!! :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited April 14, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Μια χαρα είναι το κινητάκι. Για την τιμή του πραγματικά αξίζει! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Αυτό με το Market είναι γενικότερο ή επειδή εγώ είμαι νέος στο Android δεν κάνω κάτι σωστά? Ενεργοποιώ το wifi στο κινητό, συνδέομαι στο ασύρματο του σπιτιού μου, πάω στο market αλλά μου λέει "Προσωρινό πρόβλημα ή πρόβλημα της κάρτας SIM" (κάτι τέτοιο). Τη κίνηση δεδομένων την έχω απενοργοποιήσει, παίζει κάποιο ρόλο? Thanks! Παιδιά εξακολουθώ να μην μπορώ να μπω στο market από το κινητό μου, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Έστω με pm.. ? Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr13 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 2 ερωτησεις: α. που αποθηκευονται οι επαφες? σιμ ι στο κινητο? β. πως μπορουμε να αλλαξουμε το ς (τελικο) να βγαινει με τα το σ στα μυνηματα? thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adambala Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 εβαλε κανενας την rc2 tou nobodyatall????τα σπαει πραγματικα απλα εχω την απορια στο overclock του cpu μαχ βγαζει μονο 600mhz....ξερει κανενας τι παιζει???? Παράθεση x10 miniCyanogen Mod 7 mini cm 2.0.0(Nobodyatall) και τα μυαλα στα καγγελα!!!! htc sensation.....και μολις αρχισε το παιχνιδι..:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 εβαλε κανενας την rc2 tou nobodyatall????τα σπαει πραγματικα απλα εχω την απορια στο overclock του cpu μαχ βγαζει μονο 600mhz....ξερει κανενας τι παιζει???? Φιλε τωρα περναω την rc2..Tο οverlock τι ειναι ? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts