Jump to content

spiros1012

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

spiros1012's Achievements

  1. spiros1012

    Poco F3

    Καλησπέρα να σε ρωτήσω με την eu δουλεύει το wificall της cosmote? Με την ελληνική xtrv που βασίζεται σε αυτή δεν δούλευε οπότε γύρισα σε στοκ eu ρομ
  2. Καλησπέρα, θα ηθελα την βοηθεια σας. εχω το χ10 μινι προ με 2,3 εκδοση και κερνελ απο την xmp team θελω να φλασαρω ξανα την 2.1, αλλα με επιδιορθωση με το pc companion μου λεει οτι εχω το πιο προσφατο λογισμικο και σταματαει. με το seus μου λεει οτι δεν υπαρχει νεοτερο διαθεσιμο λογισμικο. τα ιδια μου εγραφε αν γυρναγα ξανα τον κερνελ στον αρχικο. καμια βοηθεια?
  3. καλημερα, εχο το χ10 μινι προ, εκανα αναβαθμιση του xrecovery σε clockwork μετα ειδα την srom 2.2.1 froyo v8 αλλα δε μου την περναει λογο ασυμβατοτητας. υπαρχει καποιος τροπος? η πρεπει να γυρισω πισω στο xrecovery? και πως?
  4. οχι ειναι hardware προβλημα, το ειχα πριν αλλαξω την ρομ.
  5. Καλημερα τι κάνετε? Έχω το χ10μινι προ και όπως όλοι του έχω βάλει την 2.2 ανεπίσημα. Έπειδη μου χάλασε η δόνηση, όπως και σε άλλους όπως είδα, αν ξαναφλασάρω την ορίτζιναλ ρομ θα έχω την εγγυηση ακόμα?
  6. καλησπερα, εχει δοκιμασει κανεις την 2.3 για το προ? αξιζει?
  7. καλησπερα τι κανετε? θελω να περασω την 2.2 στο μινι τοθ αδερφου μου, στο δικο μου το προ περασα την cyanogen για το μινι να διαλεξω την ιδια? ¨Η ειναι καλυτερη η minicm?
  8. και εμενα το ιδιο ειναι
  9. καλησπερα, εχω το μινι προ, προσπαθω να το κανω ροοτ αλλα ακομα δε καταφερα τιποτα, χρησιμοποιω το ζ4ροοτ. αν καποιος βοηθησει πια ρομ μετα ειναι καλητερη για το προ? ευχαριστω
  10. εγω χρησιμοποιω gosms και δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με την ωρα ουτε με τους χαρακτηρες
  11. και ναι εχουμε 2.3 αντε τωρα σειρα εχει το χ10μινι προ αν ειναι το ιδιο ευκολο και εκει
×
×
  • Create New...