DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 εννοεις οι Nordic? A, και κανε μια μεταφραση την κοκκινη γραμμη της υπογραφης σου! Γενικά θα είναι διαθέσιμο για την σειρά Xperia. Είχαν πει αρχές νέου έτους, κατά τα άλλα ότι ξέρεις ξέρω :lol: Όσο για την υπογραφή μου: App2SD JIT VM=Virtual Memory heapsize. Το έχω σεταρισμένο στα 32 ενώ stock είναι στα 24. Για το zipalign θα διαβάσεις εδώ. Ελπίζω να σε κάλυψα! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Επανεκινήσεις μου κάνει και εμένα αλλά μόνο όταν το συνδέω με το usb στο pc ....μέχρι τώρα τουλάχιστον...Ελπίζω να μην επιδεινωθεί η κατάσταστη του...:cry: Πρεπει να ειναι καποια εικονιδια του laucher pro plus η του adw τριτων κατασκευαστων icon packs κοινος τα οποια εινα αποθηκευμενα στην sd και μολις κανουμε ενεργοποιηση αποθηκ.χωρου με το usb παυει να τα διαβαζει και βουαλα κανει restart ;) Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 πρεπει να το κανεις root Μετα nordic Μετα αναβαθμιση σε 2.1 Mετα ξανα root Και μετα να βαλεις το app2sd. Ολα αυτα τα βρισκεις στο υπομενου του φορουμ : Sony Ericsson Android OS και... Την αναβαθμιση σε 2,1 την εχω κανει και ειμαι και rooted.....δηλαδη τωρα απλα θα βαλω το app2sd και θα αποθηκευονται οι εφαρμογες στην καρτα μνημης???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Πρεπει να ειναι καποια εικονιδια του laucher pro plus η του adw τριτων κατασκευαστων icon packs κοινος τα οποια εινα αποθηκευμενα στην sd και μολις κανουμε ενεργοποιηση αποθηκ.χωρου με το usb παυει να τα διαβαζει και βουαλα κανει restart ;) ion008 χλωμό, έχω πολλά δικά μου εικονίδια στον launcher pro και συχνά πυκνά το συνδέω με προσαρτημένο το usb. Συνεχίζει και δουλεύει κανονικά πατώντας τα συγκεκριμένα εικονίδια. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) ion008 χλωμό, έχω πολλά δικά μου εικονίδια στον launcher pro και συχνά πυκνά το συνδέω με προσαρτημένο το usb. Συνεχίζει και δουλεύει κανονικά πατώντας τα συγκεκριμένα εικονίδια. Σημερα μου εκανε την πρωτη επαννεκινηση παρατηρησα οτι τα εικονιδια λεξεων του desktop visualiser και τα εικονιδια του blue orb βγαζανε κλεψυδρα προσπαθουσε να τα φορτωση απο την sd που στην ουσια δεν εβλεπε .....αυτα μετα την επαννεκινηση ε γιατι πριν απο αυτην με την συνδεση στο usb κολλησε το συμπαν Ααα και για να φυγει η κλεψυδρα εκανα απενεργοποιηση αποθηκευτικου χωρου οποτε και εμφανιστηκαν παλι Edited November 22, 2010 by zxr Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Σημερα μου εκανε την πρωτη επαννεκινηση παρατηρησα οτι τα εικονιδια λεξεων του desktop visualiser και τα εικονιδια του blue orb βγαζανε κλεψυδρα προσπαθουσε να τα φορτωση απο την sd που στην ουσια δεν εβλεπε .....αυτα μετα την επαννεκινηση ε γιατι πριν απο αυτην με την συνδεση στο usb κολλησε το συμπαν Ααα και για να φυγει η κλεψυδρα εκανα απενεργοποιηση αποθηκευτικου χωρου οποτε και εμφανιστηκαν παλι Μετά από κάθε επανεκκίνηση μου βγάζει και εμένα, είτε το εικονίδιο του desktop visualizer με την κλεψύδρα, είτε αυτό με το ερωτηματικό, γιατί αργεί να τα διαβάσει (εννοείται οτι κατά την εκκίνηση αφήνω το κινητό ήσυχο για κανά 2λεπτο για να φορτώσει όμορφα και ωραία). Πληροφοριακά έχω ενεργοποιημένο μόνιμα των εντοπισμό σφαλμάτων. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Την αναβαθμιση σε 2,1 την εχω κανει και ειμαι και rooted.....δηλαδη τωρα απλα θα βαλω το app2sd και θα αποθηκευονται οι εφαρμογες στην καρτα μνημης???? Your device has Android 2.1. However this app is for Android version 2.2 and higher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Your device has Android 2.1. However this app is for Android version 2.2 and higher Guess again mate ========> App2SD :p:lol::lol::lol: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Guess again mate ========> App2SD :p:lol::lol::lol: Σωστά. Είπα για την πρώτη εντύπωση που παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (εννοείται οτι κατά την εκκίνηση αφήνω το κινητό ήσυχο για κανά 2λεπτο για να φορτώσει όμορφα και ωραία). Πληροφοριακά έχω ενεργοποιημένο μόνιμα των εντοπισμό σφαλμάτων. Ουτε 2 ουτε 5 αρχηγε τα ερωτηματικα παραμενουν και αμα δεν κανω απενεργ.αποθ.χωρου δεν τα φορτωνει τα εικονιδια επισης έχω ενεργοποιημένο μόνιμα των εντοπισμό σφαλμάτων και μου εκανε 2 απανωτες επανεκινησεις . Ολα αυτα μετα την τελευταια αναβαθμηση του pcCompanion προχτες σε 2.0.1.068 Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (εννοείται οτι κατά την εκκίνηση αφήνω το κινητό ήσυχο για κανά 2λεπτο για να φορτώσει όμορφα και ωραία). Πληροφοριακά έχω ενεργοποιημένο μόνιμα των εντοπισμό σφαλμάτων. Ουτε 2 ουτε 5 αρχηγε τα ερωτηματικα παραμενουν και αμα δεν κανω απενεργ.αποθ.χωρου δεν τα φορτωνει τα εικονιδια επισης έχω ενεργοποιημένο μόνιμα των εντοπισμό σφαλμάτων και μου εκανε 2 απανωτες επανεκινησεις . Ολα αυτα μετα την τελευταια αναβαθμηση του pcCompanion προχτες σε 2.0.1.068 Περίεργο. Έχουμε παρόμοιο setup ρε συ ion008 και δεν μου κάνει τέτοια. Ακόμα και με format της SD συνεχίζει να στα κάνει αυτα? Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Περίεργο. Έχουμε παρόμοιο setup ρε συ ion008 και δεν μου κάνει τέτοια. Ακόμα και με format της SD συνεχίζει να στα κάνει αυτα? Εχω κανει εναν φακελο με ονομα ΑΑ για να βγαινει πρωτος και εχει μεσα ολα τα zipped και unzipped αρχεια που χρειαζομαι για desktop visualiser ολα τα εικονιδια κλπ κλπ μηπως εχω κανει τιποτα λαθος δεν ξερω:worry: ΥΓ format 32kilobyte h 4096 η 16κλβ η 64klb ??? Edited November 22, 2010 by ion008 Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUNELOS1986 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Το δικό μου X10mini prο, πληροφοριακά το λέω δεν μου έχει βγάλει κανένα απολύτος πρόβλημα ούτε κολλάει, όλα τα κουμπιά λειτουργούν κανονικά επειδή άκουσα από μερικούς να αναφέρουν το πρόβλημα με το κουμπί κάμερας. Συν ότι το έχω κάνει και εγώ λίγο πειραματόζωο αλλά αυτο σκυλί μην το ματιάσω :p :) Μήπως δεν ακολουθείται σωστά τις οδηγίες μερικοί ? (Τώρα θα μου πεις τι οδηγίες σύνδεση με το pc και αναβάθμιση) όπως είχε πει και ο dark dog σε ένα θέμα για το pc companion καλο είναι να το σβήσουμε και να το κάνουμε επανεγκατάσταση. Συγνώμη που σε αναφέρω Dark dog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Το δικό μου X10mini prο, πληροφοριακά το λέω δεν μου έχει βγάλει κανένα απολύτος πρόβλημα ούτε κολλάει, όλα τα κουμπιά λειτουργούν κανονικά επειδή άκουσα από μερικούς να αναφέρουν το πρόβλημα με το κουμπί κάμερας. Συν ότι το έχω κάνει και εγώ λίγο πειραματόζωο αλλά αυτο σκυλί μην το ματιάσω :p :) Μήπως δεν ακολουθείται σωστά τις οδηγίες μερικοί ? (Τώρα θα μου πεις τι οδηγίες σύνδεση με το pc και αναβάθμιση) όπως είχε πει και ο dark dog σε ένα θέμα για το pc companion καλο είναι να το σβήσουμε και να το κάνουμε επανεγκατάσταση. Συγνώμη που σε αναφέρω Dark dog. No Worries. Πλέον το companion ούτε να το φτύσω. Για flash έχω το flashtool του Bin4ry, για διαχείριση περιεχομένου το MyPhoneExplorer (wi-fi ολέ!) Όσο για τα πειράματα... Μην σου απαριθμήσω τι έχω πάνω στο κινητό θα κλάψεις (και εγώ παρέα) :P Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Όσο για τα πειράματα... Μην σου απαριθμήσω τι έχω πάνω στο κινητό θα κλάψεις (και εγώ παρέα) :P format 32kilobyte h 4096 η 16κλβ η 64klb ??? Η καρτα ειναι 8GB SDHC Edited November 22, 2010 by zxr Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 [ Όσο για τα πειράματα... Μην σου απαριθμήσω τι έχω πάνω στο κινητό θα κλάψεις (και εγώ παρέα) :P format 32kilobyte h 4096 η 16κλβ η 64klb ??? Η καρτα ειναι 8GB SDHC FAT32 και προεπιλεγμένο μέγεθος (32kbit νομίζω είναι, τόσο δεν σου βγάζει?) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) format 32kilobyte h 4096 η 16κλβ η 64klb ??? Η καρτα ειναι 8GB SDHC FAT32 και προεπιλεγμένο μέγεθος (32kbit νομίζω είναι, τόσο δεν σου βγάζει?) Ναι σαν πρωτη επιλογη απλα λεω μηπως χανω χωρο ετσι η μηπως γινεται πιο αργη http://support.microsoft.com/kb/184006/el εβαλα προεπιλογες μετα φορματ και τωρα λεει 4096 Edited November 22, 2010 by ion008 Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ναι σαν πρωτη επιλογη απλα λεω μηπως χανω χωρο ετσι η μηπως γινεται πιο αργη http://support.microsoft.com/kb/184006/el εβαλα προεπιλογες μετα φορματ και τωρα λεει 4096 Και στο minitool partition wizard που χρησιμοποιώ την 8αρα μου σε FAT32 με 32kb την έχω. Δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Και στο minitool partition wizard που χρησιμοποιώ την 8αρα μου σε FAT32 με 32kb την έχω. Δουλεύει μια χαρά. Ναι εχεις δικαιο με 4096 την δειχνει 7.39GB με 32kb 7,40 πολυ αργει να τα ξαναβαλει μεσα ολα 1.43GB και μου λεει 22 λεπτα και τωρα 9 λεπτα ελεος Edited November 22, 2010 by ion008 Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ναι εχεις δικαιο με 4096 την δειχνει 7.39GB με 32kb 7,40 πολυ αργει να τα ξαναβαλει μεσα ολα 1.43GB και μου λεει 22 λεπτα και τωρα 9 λεπτα ελεος Αν έχεις και τα αρχεία του Emanual μέσα και λίγα είναι! Όταν έκανα αντιγραφή μετά από format τα dictionary του penetrate (200Mb), έκανε 15 λεπτά! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Αν έχεις και τα αρχεία του Emanual μέσα και λίγα είναι! Όταν έκανα αντιγραφή μετά από format τα dictionary του penetrate (200Mb), έκανε 15 λεπτά! κατεβαζω myphone explorer το pccompanion χρειαζεται η μπορω να το πεταξω εχει τιποτα drivers να τρεχει η το πεταω με ασφαλεια? Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris25 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 dark dog πως συνδεομαστε μεσω wifi sto myphone explorer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 κατεβαζω myphone explorer το pccompanion χρειαζεται η μπορω να το πεταξω εχει τιποτα drivers να τρεχει η το πεταω με ασφαλεια? Κράτα το καθαρά για τους drivers Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Κράτα το καθαρά για τους drivers okie dokie Δειχνει καλυτερα τωρα δεν μου εκανε επαννεκινηση αλλα θα πειραματιστω λιγο ακομα. Με το pcompanion κατι μου βρομαει Edited November 22, 2010 by ion008 Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 το ζοομ στην πλειονοτητα των κινητων ειναι για τα γελια επειδη είναι ψηφιακό ζουμ. η σονυ προτιμησε καλώς ή κακως να μην βαλει αυτη την δυνατοτητα. μπορεις οστώσω να χρησιμοποιήσεις ζουμ με εφαρμογές τρίτων όπως είπες. αλλά με το που δεις την ποιοτητα την ζουμαρισμένης φωτο, δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσεις ζουμ.. ;) και σε όλα τα κινητά η ποιότητα της ζουμαρισμένης φωτό είναι για κλάμματα επειδή δεν ξέρω κάποιο κινητό που να έχει αναλογικό ζουμ. OK..γνωστό ότι στην πλειονότητα των κινητών (αν όχι σε όλα !) μιλάμε για ψηφιακό Zoom...αλλά ρε παιδιά δε μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τις φωτογραφίες που έβγαζα με το K810i....!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ...και μόλις 3.2Mpixel.....μια χαρά zoom!!! Δε ξέρω τι να πώ...η SE χρησιμοποιούσε τότε άλλο φακό...?:confused: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts