asikis Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Εγω τελικα το θεμα με τους 160 χαρακτηρες στα μηνυματα το ελυσα με μια αναβαθμιση στο service της SE. Ολα καλα λοιπον με αυτο. Κατι αλλο που μου εχει σπασει τα νευρα ειναι η ενταση του ξυπνητηριου. Απο οτι καταλαβα η ενταση του ξυπνητηριου δεν ρυθμιζεται απο πουθενα και δεν συνδεεται με καμια απο τις εντασεις για ηχο κλησης και ηχο πολυμεσων. ΑΠλα ξεκιναει και χτυπαει το ξυπνητηρι απο χαμηλη ενταση και ανεβαινει στην τερμα ενταση σε 7-8 δευτερολεπτα. Ημαρτον ρε ****το. Τι κουλο ειναι αυτο παλι? Εχει βρει μηπως κανεις κατι αλλο που μου ξεφευγει εμενα? Και κατι ακομα, οταν το φορτιζεται με τον φορτιστη μπριζας (και οχι μεσω PC) τερματιζει παντα στο 100% η φορτιση (εχω βαλει το battery indicato και βλεπω το επιπεδο της μαπταριας σε ποσοστο %) ή οχι. Εμενα φτανει π.χ. στο 96% και για να τερματισει πρεπει να αποσυνδεσω τον φορτιστη και αν τον ξανασυνδεσω για να παει μετα απο λιγο στο 100%. Αν δεν εχετε το battery indocator μπορειτε να δειτε την φορτιση σε ποσοστο % μεσα στο μενου Ρυθμισεις->Σχετικα με το τηλεφωνο->Κατασταση οπου φαινεταιτο επιπεδο της μπαταριας. Οποιος μπορει ας το τσεκαρει αυτο και ας ενημερωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Διάβασα πως έγινε rooted το Χ10 τις τελευταίες μέρες. Ξέρετε τίποτα για το mini ? Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Διάβασα πως έγινε rooted το Χ10 τις τελευταίες μέρες. Ξέρετε τίποτα για το mini ? οχι ακομα, υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seraios Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 στις ρυθμισεις της καμερας πως μπαινω΄??? για να αλαζω την ποιοτητα της φωτογραφιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 δεν πρεπει να μπορεις ν αλλαξεις κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest reddevil21 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 κάτι που μ'ενδιαφέρει, το hands free συνδέεται στα στο κάτω μέρος της συσκευής ή στα πλάγια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 κάτι που μ'ενδιαφέρει, το hands free συνδέεται στα στο κάτω μέρος της συσκευής ή στα πλάγια? Απο κατω του μπαινει...:O Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwna Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Α! Κι άλλη που κολλάει αυτοκολλητάκια!!! :love: :love: :love: :happy: μου αρεσει πλ να κολλαω αυτοκολλητα. το κανουν πιο 'δικο' μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwna Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 ρε παιδια τελικα το κινητακι αξιζει να το παρει κανεις? γιατι μεχρι τωρα ολοι εχουν και απο ενα προβλημα.. ειδικα το bluetooth που εγω το θεωρω τεραστιο μειωνεκτημα αλλα πεσ οτι θα φτιαχτει.. και μετα καποιοι που εχουν προβληματα με το wi-fi. μηπως τελικα βγει και αυτο προβληματικο οπως το χ1?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 εγω που το εχω 2-3 μερες λεω οτι αξιζει. πρωτα απολα ειναι παρα πολυ ομορφο!!! και εχει και καποιες λητουργειες που χρησιμοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Πήγαινε να γράψεις ένα νέο μήνυμα και πάτα παρατεταμένα στο πλαίσιο που εμφανίζονται οι χαρακτήρες που πληκτρολογείς. Θα σου πεταχτεί ένα μενού και λογικά κάποια επιλογή θα είναι η Μέθοδος Εισόδου. Από εκεί, λογικά, θα σου δώσει να επιλέξεις ένα από όλα τα διαθέσιμα πληκτρολόγια. ;) σωστοοοοοος να'σαι καλα φιλε για το tip ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Καλησπέρα και απο εμένα.. !! Το ξέρω αυτό που θα ρωτήσω θα είναι λίγο πυραμίδα.. αλλά υπάρχει κάποιος άλλος που είχε iPhone και αγόρασε αυτήν τη συσκευή και του άρεσε κάτι;;; Βασικά ο πρώτος λόγος που το σκέφτομαι είναι λόγο μεγέθους και όχι κάτι άλλο... αλλά περιμένω να ακούσω και από εσάς που το έχετε χρησιμοποιήσει.. Άλλη μια απορία γιατί δεν έχει το 2.1 το android;; Παίζει κάτι ανάλογα με τι συσκευή;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :) Φιλε, αν εχεις i-phone δεν βλεπω το λογο να παρεις κατι αλλο. Τωρα απο θεμα τιμης με αυτα που προσφερει σε συγκριση μεγεθους και λειτουργικου, ναι μου αρεσει εξισου και το μινι! Δεν στερουμαι κατι ουσιαστικο που μου προσφερει το i-phone κι επισης η αφη ειναι πολυ καλη και στο μινι. Οσο αφορα το android μαλλον η S.E. ηθελε να του βαλει την παλια εκδοση που ηταν σιγουρη οτι λειτουργει σωστα για να μην βγαλει προβληματα απο την αρχη. Ισως να μην υπηρχαν προβληματα, αλλα μικρο το κακο.. μετα το καλοκαιρι θα γινεται η αναβαθμιση!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 ...ηθελε να του βαλει την παλια εκδοση που ηταν σιγουρη οτι λειτουργει σωστα για να μην βγαλει προβληματα απο την αρχη... Ολες οι εκδοσεις android οταν παραδιδονται απο την google ειναι αριστες...Τα bugs ξεκινανε απο την παραμετροποιηση τους απο τις εκαστοτε εταιρειες ωστε να το φερουν στα μετρα των συσκευων τους.Επομενως πιο λογικο μου καθεται το ενδεχομενο να του βαλαν την 1.6 γιατι οταν αρχισε το development της σειρας x10 να υπηρχε διαθεσιμη μονο αυτη.Αποψη μου... Σαν κατοχος android(Milestone) εχω να λεω μονο τα καλυτερα λογια γιαυτο.Απλο,γρηγορο,και με πλουσιο Market. Παραθετω και μια σελιδα με "must have apps" για οσους ενδιαφερονται. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Aλλος ενας κατοχος του mini αλλα μου ετυχε ροζ καπακι,οποιος θελει ανταλλαγη με αλλο χρωμα ας στειλει ενα p.m. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OXTROS Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Αυτό με τα καπάκια δεν το έχω καταλάβει.. Δηλαδή είναι Joker η κατάσταση και ότι σου κάτσει ? Σε άλλους ροζ και κόκκινο, σε άλλους πράσινο και κόκκινο, σε άλλους πράσινο,ασημι Στις συσκευασία από έξω δεν γραφει τι χρώματα καπάκια εμπεριέχονται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Aλλος ενας κατοχος του mini αλλα μου ετυχε ροζ καπακι,οποιος θελει ανταλλαγη με αλλο χρωμα ας στειλει ενα p.m. ποιος να θελει ρε φιλε ροζ καπακι; μονο κατι κοριτσια εδω μπορει αλλα οπως θα διαβασες και αυτα κολλανε stickers επανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Τι βλακεία μην έχει βίντεοκλήση..Θα το είχα αγοράσει τώρα.. Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Τι βλακεία μην έχει βίντεοκλήση..Θα το είχα αγοράσει τώρα.. εκτος του samsung galaxy S, δεν θα βρεις αλλο android με βιντεοκληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Τι βλακεία μην έχει βίντεοκλήση..Θα το είχα αγοράσει τώρα.. Εγω πιστευω οτι ειναι βλακεια να μην το αγορασεις γι΄αυτο το λογο! Ποσο συχνα χρησιμοποιεις τη βιντεοκληση; Και σιγα τη δυνατοτητα με τα δικτυα που εχουμε εδω... Οσο για τα καπακια που ειπε ενας φιλος παραπανω, νομιζω οτι εξαρταται απο ποια εταιρια το αγοραζεις. Αν το παρεις unbranded οπως εγω, μαλλον εχει κοκκινο και κιτρινο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Επειδη ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να ρωτησω αν εχεται μεινει ικανοποιημενοι απο το μεγεθος του, δηλαδη μπορεις ευκολα να γραψεις ενα μηνυμα;Επισης θα ηθελα να μου πειτε ποσο θα κοστιζει το mini pro.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Όποιος μου βρει SE Xperia x10 mini ΛΕΥΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ και ΡΟΖ ΚΑΠΑΚΙ ΠΙΣΩ έστω και σε ξένο κατάστημα τον κερνάω ποτό!!! :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 κουφο 1ο: κοιταω το widget της ώρας χτες, το πρωτο ψηφιο εχει γινει διπλασιο απο τα αλλα! Ξαναπροσθετω το widget κ το νεο ειναι οκ αλλα το παλιο παρεμεινε ασυμετρο! Κουφο 2: απο τη προβολη επαφων αν διαλεξεις μια επαφη πως την καλεις? Εμενα με αφηνει να κανω μονο edit ενω οι οδηγιες λενε οτι πατας το πρασινο τηλεφωνο..εμενα ομως κατω απο το edit δεν εχει κανενα αλλο κουμπι να πατήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Αν κατάλαβα καλά, όσοι εχουμε το mini branded από τη vodafone, δεν εχουμε δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το sony ericsson sync για τις επαφές μας? δηλαδή μόνο μεσω google μπορούμε να το κάνουμε ή μεσω του myweb360 της vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Κουφο 2: απο τη προβολη επαφων αν διαλεξεις μια επαφη πως την καλεις? Εμενα με αφηνει να κανω μονο edit ενω οι οδηγιες λενε οτι πατας το πρασινο τηλεφωνο..εμενα ομως κατω απο το edit δεν εχει κανενα αλλο κουμπι να πατήσω! Αν πατήσεις πάνω στη γραμμή που είναι ο αριθμός που θες να καλέσεις, θα ξεκινήσει κλήση. Δυστυχώς οι γραμμές είναι λεπτές βέβαια και μπορείς άνετα να κάνεις λάθος ανάμεσα σε 2 αριθμούς της ίδιας επαφής! Όποιος μου βρει SE Xperia x10 mini ΛΕΥΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ και ΡΟΖ ΚΑΠΑΚΙ ΠΙΣΩ έστω και σε ξένο κατάστημα τον κερνάω ποτό!!! :p :lol: Σου έχω μιλήσει για την αδυναμία μου στην αιθυλική αλκοόλη, αλλά δυστυχώς η SE δεν έχει βγάλει λευκή έκδοση του mini, το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι τα καπάκια! Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Αν κατάλαβα καλά, όσοι εχουμε το mini branded από τη vodafone, δεν εχουμε δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το sony ericsson sync για τις επαφές μας? δηλαδή μόνο μεσω google μπορούμε να το κάνουμε ή μεσω του myweb360 της vodafone? μπορεις ευκολα να το κανεις unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts