superuser_78 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 αφησε το λιγο ανοιχτο την κανει την ενημερωση, αυτο που εχω να προσθεσω ειναι οτι το προγραμμα πολυ βαρυ και ασηκωτο ειναι :lol: Αξίζει..να διαγράψεις τα πάντα για να τρέχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Αξίζει..να διαγράψεις τα πάντα για να τρέχει.. Νταξει ειπαμε!:p οχι και ετσι..δεν λεω φοβερη εφαρμογη αλλα ειναι πολυ βαρια και καταναλωνει πολυ..εχει που εχει το μινι προβλημα με ρην μπαταρια.. Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Να κάνω κι εγώ μερικές ερωτήσεις... Η MiniCM-RC1 εκτός που δε δουλεύει το ράδιο, έχει άλλα προβλήματα? Το video recording για παράδειγμα δεν το θεωρώ πρόβλημα αφού δουλεύει με άλλο app. Απο μπαταρία σε σχέση με την στοκ 2.1 τι διαφορά έχει? Εκτός απο το native app2sd, ποιους άλλους λόγους έχω για να βάλω την MiniCM-RC1? Ευχαριστώ. :) Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 λοιπον παιδες θελω να ρωτησω καποια πραματακια επειδη ειμαι νεος κατοχος του κινητου,μπορει να αναβαθμιστει σε 2.2 το κινητο?στην καμερα πως κανω ρυθμισεις?και τελος πως μπορω να δω το ιμει του κινητου μεσα απο το μενου?σας ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 λοιπον παιδες θελω να ρωτησω καποια πραματακια επειδη ειμαι νεος κατοχος του κινητου,μπορει να αναβαθμιστει σε 2.2 το κινητο?στην καμερα πως κανω ρυθμισεις?και τελος πως μπορω να δω το ιμει του κινητου μεσα απο το μενου?σας ευχαριστω.. Μπορεις να βαλεις 2.2 ανεπισημα. Δες εδω Ρυθμισεις στην καμερα κανεις μονο με αλλο προγραμμα χρησης της.(πχ Vignette) Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 σε ευχαριστω και για το ιμει ξερουμε τιποτα?πως το βλεπουμε απο το μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Να κάνω κι εγώ μερικές ερωτήσεις... Η MiniCM-RC1 εκτός που δε δουλεύει το ράδιο, έχει άλλα προβλήματα? Το video recording για παράδειγμα δεν το θεωρώ πρόβλημα αφού δουλεύει με άλλο app. Απο μπαταρία σε σχέση με την στοκ 2.1 τι διαφορά έχει? Εκτός απο το native app2sd, ποιους άλλους λόγους έχω για να βάλω την MiniCM-RC1? Ευχαριστώ. :) Το ράδιο δουλεύει από την Beta2. Όλα τα features της stock 2.1 δουλεύουν και στη MiniCM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 δεν εχω καθολου σημα μηπως πρεπει να αλλαξω καμια ρυθμιση΄? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 φιλε μου λεγοντας μπορεις να βαλεις 2.2 ανεπισημα τι εννοεις? δηλαδη κανονικη αναβαθμιση σε 2.2 και 2.3 δεν μπορω να το κανω στελνοντας το η κανοντας το μονος μου απο το σπιτι?τι μειωνεκτηματα θα εχω?θα υπολειτουργει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Παιδιά διαβασα αρκετες σελιδες στο topic αλλα ακομα δεν μπορω να βρω απαντηση σε μια πολυ απλη ερωτηση. Αν θελεις να κανεις απλη χρηση του κινητου (κληση,sms,μουσικη και camera) και δεν θελεις να το σκαλισεις μεχρι τις ριζες του, οφελει η αναβαθμιση σε custom firmware?? Πέρα απο το διαφορετικο menu τι θα μου προσφερει το custom που δεν το εχει το official?? διορθωνει καποια προβληματα του επισημου λογισμικου που θεωρουνται σοβαρα?? Η το custom ειναι για να μπορουμε να εκμεταλλευτουμε στο επακρο τις δυνατοτητες του κινητου???? Παρακαλω απαντηστε γιατι βρισκομαι σε μεγαλο προβληματισμο.... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickThesss Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 φιλε μου λεγοντας μπορεις να βαλεις 2.2 ανεπισημα τι εννοεις? δηλαδη κανονικη αναβαθμιση σε 2.2 και 2.3 δεν μπορω να το κανω στελνοντας το η κανοντας το μονος μου απο το σπιτι?τι μειωνεκτηματα θα εχω?θα υπολειτουργει? Οχι,η sony ericsson δεν θα κανει αναβαθμιση στα μικρα (και το Χ8) παρα μονο στο μεγαλο X10.H ανεπισημη 2.2 που εχει βγει ειναι πληρως λειτουργικη,δεν προκειται να βρεις καποιο ελαττωμα :) δεν εχω καθολου σημα μηπως πρεπει να αλλαξω καμια ρυθμιση΄? Ναι,μπες στις ρυθμισεις,ασυρματο και δικτυα,δικτυα κινητης τηλεφωνιας,λειτουργια δικτυου(νομιζω) και επελεξε 'Μονο gsm'.Οσο για το IMEI,πληκτρολογησε στην οθονη κλησης *#06# [ή πηγαινε ρυθμισεις,σχετικα με το τηλεφωνο,κατασταση και κατεβα λιγο πιο κατω,το γραφει(δεν ειμαι σιγουρος αν εχει αυτες τις επιλογες στην 2.1)] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 παιδία πέρα απο διαφορετικό menu που έτσι κ αλλιώς αλλάζει ( εγώ έχω το launcherPro ) ποία είναι τα πλεονεκτήματα της 2.2 costum? παίζει flash ας πούμε? επίσης ενα πλεονέκτημα που σίγουρα έχει η 2.2 είναι οτι μπορείς να βάλεις τις εφαρμογές σου στην sd αλλά και με την 2.1 το κάνεις αυτό κάνοντας root και κατεβάζοντας το link2sd. ;) εγω αν δεν παίζει flash στην 2.2 costum δεν νομίζω να την βάλω.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Το ράδιο δουλεύει από την Beta2. Όλα τα features της stock 2.1 δουλεύουν και στη MiniCM. Cool!! Respect! :) Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Γεια σας παιδιά, μια απορια εχω εδω κ καιρο: στην τελευταια καρτελα του μενου εχω ολα τα παιχνιδια αλλα αφου κλεισω το κινητο, οταν το ανοιξω, τα παιχνιδια ανακατευονται, μπαινουν σε αλλη σειρα ενω σε καμια άλλη καρτέλα δεν γίνεται αυτό. Τι να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Παιδιά διαβασα αρκετες σελιδες στο topic αλλα ακομα δεν μπορω να βρω απαντηση σε μια πολυ απλη ερωτηση. Αν θελεις να κανεις απλη χρηση του κινητου (κληση,sms,μουσικη και camera) και δεν θελεις να το σκαλισεις μεχρι τις ριζες του, οφελει η αναβαθμιση σε custom firmware?? Πέρα απο το διαφορετικο menu τι θα μου προσφερει το custom που δεν το εχει το official?? διορθωνει καποια προβληματα του επισημου λογισμικου που θεωρουνται σοβαρα?? Η το custom ειναι για να μπορουμε να εκμεταλλευτουμε στο επακρο τις δυνατοτητες του κινητου???? Παρακαλω απαντηστε γιατι βρισκομαι σε μεγαλο προβληματισμο.... Εγώ πάντως δεν το πείραξα καθόλου (πέρα απο τις επίσημες αναβαθμήσεις της SE) και είμαι πολύ ικανοποιημένος! το βρίσκω υπερβολή να πειράξω το λειτουργικό του... αποψή μου βέβαια... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Εγώ πάντως δεν το πείραξα καθόλου (πέρα απο τις επίσημες αναβαθμήσεις της SE) και είμαι πολύ ικανοποιημένος! το βρίσκω υπερβολή να πειράξω το λειτουργικό του... αποψή μου βέβαια... ;) Και εγω για τον λογο που θελω το κινητο, δεν βρισκω νοημα να το πειραξω λειτουργικα καθολου. Ειναι υπεραρκετο το λογισμικο που εχει απο μονο του ε?? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 παιδία πέρα απο διαφορετικό menu που έτσι κ αλλιώς αλλάζει ( εγώ έχω το launcherPro ) ποία είναι τα πλεονεκτήματα της 2.2 costum? παίζει flash ας πούμε? επίσης ενα πλεονέκτημα που σίγουρα έχει η 2.2 είναι οτι μπορείς να βάλεις τις εφαρμογές σου στην sd αλλά και με την 2.1 το κάνεις αυτό κάνοντας root και κατεβάζοντας το link2sd. ;) εγω αν δεν παίζει flash στην 2.2 costum δεν νομίζω να την βάλω.. ετσι και αλλιωσ και για να βαλεισ tin custom παλι πρεπει να γινεισ ροοτ , οποτε..παντωσ και με την 2.1 αν βαλεισ το go launcherr το ιδιο γινεται με την 2.2 ρομ σαν εμφανιση εγω το δοκιμασα και ειδα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Και εγω για τον λογο που θελω το κινητο, δεν βρισκω νοημα να το πειραξω λειτουργικα καθολου. Ειναι υπεραρκετο το λογισμικο που εχει απο μονο του ε?? Φυσικά και είναι! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Και εγω για τον λογο που θελω το κινητο, δεν βρισκω νοημα να το πειραξω λειτουργικα καθολου. Ειναι υπεραρκετο το λογισμικο που εχει απο μονο του ε?? εννοιται πωσ ειναι μια χαρα. και ξερεισ κατι ? η ρομ ππυ εχει στην ουσια ειναι ποργραμματακια που μπορεισ να τα βαλεισ, και εδω δεν ειναι κατι διαφορετικο.. την 2,1 παιρνουν την πειραζουν, βαζουν δικα τουσ προγραμματακια, την διαφοροποιουν λιγακι και φτιαχνουν την 2,2. οχι φλασ δεν παιζει. εξαλλοθ οτι θεσ μπορεισ να κατεβαζεισ απο το μαρκετ και κανεισ το κινητο σου οτι θεσ, εγω αυτο καταλαβα,..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Γεια σας παιδιά, μια απορια εχω εδω κ καιρο: στην τελευταια καρτελα του μενου εχω ολα τα παιχνιδια αλλα αφου κλεισω το κινητο, οταν το ανοιξω, τα παιχνιδια ανακατευονται, μπαινουν σε αλλη σειρα ενω σε καμια άλλη καρτέλα δεν γίνεται αυτό. Τι να φταίει? Κάνεις άλλος δεν έχει το ίδιο πρόβλημα? Βασικά είναι πολύ ενοχλητικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 νομιζω οτι εχω κανει μια πατατια.. το τηλ μου δε βλεπει τη μουσικη και τις φωτογραφιες ενω υπαρχουν..νομιζω δε βλεπει τη sd..ξερει κανεις πια ρυθμηση πρεπει να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 ξερει κανεισ κανενα καλο προγραμματακι για Διαχείριση επαφών???????? Aντιγραφή επαφών στην SIM και αντιστροφα????? εκτοσ του contact2sim γιατι οταν προσπαθω να αντιγραψω ενα ονομα απο το κινητο στην καρτα σιμ δεν γραφει ολοκληρο το ονομα, αλλα το κοβει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Sony Ericsson XPERIA Mini Pro, Νέο μοντέλο με Gingerbread; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 ξερει κανεισ κανενα καλο προγραμματακι για Διαχείριση επαφών???????? Aντιγραφή επαφών στην SIM και αντιστροφα????? εκτοσ του contact2sim γιατι οταν προσπαθω να αντιγραψω ενα ονομα απο το κινητο στην καρτα σιμ δεν γραφει ολοκληρο το ονομα, αλλα το κοβει.... το κοψημο του ονοματος μηπως ειναι θεμα καρτας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman81 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 καλησπερα ειμαι καινουργιος στο φορουμ σημερα αγορασα ενα χ10 μινι θα μπορουσατε παιδια να μου πητε καμια σελιδα με εφαρμογες ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts