Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα.εχω το μινι pro με μνημη 4gb δεν γνωριζω class και μου πεφτει πλεον λιγο μικρη.βρηκα στο internet μια 8αρα 6class με 19 ευρω και λεω να την αγορασω.εχω την εκδοση .024,root,app2sd,xrecovery,jit enabled.στην καρτα μνημης τα partitions ειναι fat32 και ext2.αν αγορασω την νεα καρτα θα κανω την ιδια διαμορφωση η μπορω να κανω και fat32-ext3?τα αρχεια που εχω στην παλια καρτα στο ext2 μπορω να τα κανω copy-paste στην καινουργια στο αντιστοιχο partition?θα δουλεψουν?και αν ναι με ποιο προγραμμα θα κανω το copy-paste?γιατι ως γνωστον το ext2 δεν το βλεπουν τα windows!:(

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.

Αμα κανω την αναβαθμηση που μου βγαζει το pccompanion θα θελω ξανα ροοτ app2sd roms themes ξανα απο την αρχη?

Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol:

Το κακό για μένα είναι ότι δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο κινητό ενδιάμεσο μέγεθος. Το x10 μου φαίνεται τεράστιο και δε θα το έπαιρνα με τίποτα. Το mini το προτιμάω, όμως σε κάποιες περιπτώσεις θα ήθελα μεγαλύτερη οθόνη, πχ για ίντερνετ, εφαρμογές όπως Google sky κλπ. Αυτά σε σχέση με το μέγεθος.

Από ότι ξέρω το μεγάλο έχει καλύτερη κάμερα.

Κατ'εμέ τα mini/mini pro έχουν ιδανικό μέγεθος για όσους δεν αρέσουν οι γκουμούτσες κινητά.Σ'ότι αφορά την οθόνη άντε να είχαν ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη μέχρι τα πλήκτρα αν και δεν με χαλάει καθόλου και το υπάρχον μέγεθος της οθόνης.Κατά τ'άλλα το μόνο θέμα είναι η υποστήρίξη της SE σε updates(βλέπε 2.2) αλλά ευτυχώς υπάρχουν τ'αστέρια(XDA),οπότε μικρό το κακό.

Έχω το mini rooted και app2sd και μετά το τελευταίο update κάνει συνέχεια restart και δεν ανοίγει. Καμιά ιδέα?

παιδια εχω το xperia x10 mini αλλα δεν ξεκλειδωνει κανονικα με το κουμπι του μενου αλλα πρεπει να συρεις στην οθονη για να ξεκλειδωσει γινεται να το αλλαξω ?

Ενώ έκανα την εγκατάσταση του navigon συνδέθηκα μέσω WLAN για να κατεβάσει τις απαραίτητες ρυθμίσεις που ζήτησε... Άμεσα μού έβγαλε μύνημα ότι δεν έχει αρκετό χωρο να αποθυκευτούν τα δεδομένα.

Θα χρειαστώ εγκατάσταση του App2sd?

To X10 mini μου δεν το έχω κάνει root... παίζει ρόλο αυτο?

Σε κάθε επανεκκίνηση του τηλέφωνου, μου βγάζει αυτό το μήνυμα μετά από λίγο ?

Ξέρεται τι μπορεί να φταίει?

Έχω την τελευταία έκδοση 2.1.1.Α.0.6

Τι έχεις σβήσει?

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τίποτα !!!

Πέρασα την καινούργια rom, μετά έκανα root και στην συνεχεία app2sd.

Δεν έσβησα κάτι, απλά πέρασα εφαρμογές.

Μπορώ να το επαναφέρω αυτό ?

Edited by trikalos

μια φορα και ενα καιρο το ειχε κανει και σε μενα στα sms, οταν πατουσα για αναγνωση μηνυματων εβγαζε σφαλμα και αναγκαστικο κλεισιμο, δεν θυμαμε τι ειχα κανει για διορθωση νομιζω ειχα ξαναπερασει το handcent sms

Θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και μου είπαν στην cosmote οτι έχει βγει πολύ παθητικό και έχει προβλήματα με τα bluetooth και mms...γνωρίζετε κάτι; Edited by aggelos_4
greeklish

Συγνώμη απλά είμαι νέος και θέλω να μάθω τι παίζει με την συσκευή Edited by aggelos_4

Μπορει καπιος να μου πει ποσο κραταει η μπαταρια απο το Sony ericsson xperia x10 mini θελω να το αγορασω αλα θελω να γνωριζω ποσο κραταει η μπαταρια απο καπιον που το εχει αγορασει ιιδει .... Μην πανε και τα λεφτα χαμενα αμαρτια...!!!!!!!!!:)

Συγνώμη απλά είμαι νέος και θέλω να μάθω τι παίζει με την συσκευή

κοιτα φιλε εχει ενα θεμα το bluetooth με διαφορες συσκευες που υποστιριζουν bluetooth, με αλλες συνδεετε με αλλες οχι, οσο αφορα συνδεση δυο κινητων δεν εχει προβλημα, για τα mms τι να σου πω αλλοι λενε ειναι οκ αλλοι οχι, εγω που εχω cosmote δεν αντιμετοπιζω προβλημα

Μπορει καπιος να μου πει ποσο κραταει η μπαταρια απο το Sony ericsson xperia x10 mini θελω να το αγορασω αλα θελω να γνωριζω ποσο κραταει η μπαταρια απο καπιον που το εχει αγορασει ιιδει .... Μην πανε και τα λεφτα χαμενα αμαρτια...!!!!!!!!!:)

μεγαλο θεμα η μπαταρια , αυτο εξαρτατε απο την χρηση του καθενος , μια μεση χρηση κρατα 2 μερες το πολυ να ξερεις

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

μεγαλο θεμα η μπαταρια , αυτο εξαρτατε απο την χρηση του καθενος , μια μεση χρηση κρατα 2 μερες το πολυ να ξερεις

ας πουμε να στελνω μηνυματα συχνα μεσα στη μερα χωρις να μπαινω internet

κατεβασα ενα προγραμματακι που σου διαβαζει τα mail, sms κτλ (τα παιδία παίζει :-P), το SayMyName, αλλα ενω υποστηριζει ελληνικα, μου βγαζει μηνυμα οτι εχω επιλεξει αγνωστη γλωσσα. δοκιμασα και με αλλα 2 προγραμματα που επισης υποστηριζουν ελληνικα αλλα τα ιδια. να πω οτι κατα την εγκατασταση του SayMyName ζητησε να εγκαταστησω απο το μαρκετ και κατι αλλο (speech synthesis data installer ή καπως ετσι) που στην ουσια ηταν υποστηριξη για 5 γλωσσες αλλα οχι ελληνικα. ξερει κανενας τι πρεπει να κανω για να εχω ελληνικα σε text to speech? ξερω οτι γινεται γιατι αλλοι ελληνες βαθμολογησαν το προγραμμα και ελεγαν οτι μιλαει πολυ καλα τα ελληνικα.

καλησπερα.εχω το μινι pro με μνημη 4gb δεν γνωριζω class και μου πεφτει πλεον λιγο μικρη.βρηκα στο internet μια 8αρα 6class με 19 ευρω και λεω να την αγορασω.εχω την εκδοση .024,root,app2sd,xrecovery,jit enabled.στην καρτα μνημης τα partitions ειναι fat32 και ext2.αν αγορασω την νεα καρτα θα κανω την ιδια διαμορφωση η μπορω να κανω και fat32-ext3?τα αρχεια που εχω στην παλια καρτα στο ext2 μπορω να τα κανω copy-paste στην καινουργια στο αντιστοιχο partition?θα δουλεψουν?και αν ναι με ποιο προγραμμα θα κανω το copy-paste?γιατι ως γνωστον το ext2 δεν το βλεπουν τα windows!

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,PLEASE!!!

Edited by kegokego

μπορει να μου πει καποιος που αποθηκευονται οι φωτο της καμερας>εγκατεστησα το astro file manager αλλα δεν τις βλεπω...σε ποιο φακελο ειναι?

και κατι αλλο...το κινητο παιζει βιντεο flv η θελουν μετατροπη?

ας πουμε να στελνω μηνυματα συχνα μεσα στη μερα χωρις να μπαινω internet

οχι δεν θα εχεις προβλημα ετσι πιστευω αν και δεν στελνω πολλα μηνυματα εγω μονο τηλ μιλω, να ξερεις τα μεγαλα προβληματα ειναι τι widget φορτωνεις και ποση ειναι η χρηση το 3g και wifi, αν περιορισεις αυτα θα εισαι οκ

μπορει να μου πει καποιος που αποθηκευονται οι φωτο της καμερας>εγκατεστησα το astro file manager αλλα δεν τις βλεπω...σε ποιο φακελο ειναι?

και κατι αλλο...το κινητο παιζει βιντεο flv η θελουν μετατροπη?

στο φακελο dcim

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μόλις έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 2.1.1.Α.0.6 και δίχνει να αργεί λιγάκι παραπάνω απο το κανονικό ενώ όταν παιζω το angry birds π.χ το κινητο κάνει επανεκκίνηση...

Τι πρέπει να κάνω? υπάρχει τροπος να γυρίσω στην προηγουμενη έκδοση ή να διορθώσω αυτή που έχω?

καλησπερα.εχω το μινι pro με μνημη 4gb δεν γνωριζω class και μου πεφτει πλεον λιγο μικρη.βρηκα στο internet μια 8αρα 6class με 19 ευρω και λεω να την αγορασω.εχω την εκδοση .024,root,app2sd,xrecovery,jit enabled.στην καρτα μνημης τα partitions ειναι fat32 και ext2.αν αγορασω την νεα καρτα θα κανω την ιδια διαμορφωση η μπορω να κανω και fat32-ext3?τα αρχεια που εχω στην παλια καρτα στο ext2 μπορω να τα κανω copy-paste στην καινουργια στο αντιστοιχο partition?θα δουλεψουν?και αν ναι με ποιο προγραμμα θα κανω το copy-paste?γιατι ως γνωστον το ext2 δεν το βλεπουν τα windows!

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,PLEASE!!!

και εγω αυτο θελω....!!! μπορει να μας απαντησει κανεις...?

Θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και μου είπαν στην cosmote οτι έχει βγει πολύ παθητικό και έχει προβλήματα με τα bluetooth και mms...γνωρίζετε κάτι;

Προσωπικά δοκίμασα να στείλω και να πάρω αρχείο με ΒΤ και το έκανε κανονικά. Βέβαια ήταν με το Desire που είναι επίσης Android. Για άλλες συσκευές δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει. Με ΒΤ headset τις λίγες ώρες που το συνέδεσα με ένα Plantronics 975 δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβήμα.

MMS έχω στείλει κι έχω πάρει κανονικά (με Cosmote).

Εγώ με όσα διάβαζα την περίμενα χάλια. Είναι καλύτερη από ότι την περίμενα. Την έχω από τις 10 περίπου το πρωί κι είναι τώρα στο 68%. Δεν θα το έλεγα άσχημα. Η χρήση ήταν: 3 restart, λίγα λεπτά ομιλίας, 1 mms, 2-3 μνμ, λίγο ΒΤ και καμιά ώρα περίπου wi-fi. Γενικά δεν το χρησιμοποιώ τρελά αλλά τώρα είναι αρχή κι ασχολούμαι αρκετά. Αλλά η μπαταρία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ενώ έκανα την εγκατάσταση του navigon συνδέθηκα μέσω WLAN για να κατεβάσει τις απαραίτητες ρυθμίσεις που ζήτησε... Άμεσα μού έβγαλε μύνημα ότι δεν έχει αρκετό χωρο να αποθυκευτούν τα δεδομένα.

Θα χρειαστώ εγκατάσταση του App2sd?

To X10 mini μου δεν το έχω κάνει root... παίζει ρόλο αυτο?

μαλλον δεν εκανες σωστη εγκατασταση του navigon.στην καρτα μνημης σου περνας μονο τον φακελο με το ονομα navigon που βρισκεται σε αυτον με το μεγαλο ονομα...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro