oykas2001 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ρυθμίσεις-Κάρτα SD-Αφαίρεση κάρτας-Διαμόρφωση κάρτας Thanxs Teacher Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atav Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) 1. Την ώρα που κατεβάζεις κάτι, αναβοσβήνει το λαμπάκι του wlan. 2. Στις ρυθμίσεις του κινητού βάζεις Λειτουργία δικτύου Μόνο GSM. 3. Απενεργοποιείς την κίνηση δεδομένων. Καλά όλα αυτά, αλλά ρωτάω (μιας και είμαι ολίγον τι άσχετος) για το πώς είμαστε σίγουροι ότι έχουμε συνδεθεί μέσω wi-fi και όχι μέσω δικτύου. Αν βάλω μόνo GSM λειτουργεί μόνο το wi-fi? Ευχαριστώ! Edited June 24, 2010 by atav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 εχω εδω κ 3 ημερες το x10 mini. Σήμερα ήταν η δευτερη φορά που το φόρτισα και διαπιστωσα οτι μέσα σε μια ωρα αναμονης κ 5 λεπτα κλησης η μπαταρια κατεβηκε στο 80%. ειναι φυσιολογικο?ξερει καποιος να μου πει ή να το πάω πισω? ευχαριστώ..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Καλά όλα αυτά, αλλά ρωτάω (μιας και είμαι ολίγον τι άσχετος) για το πώς είμαστε σίγουροι ότι έχουμε συνδεθεί μέσω wi-fi και όχι μέσω δικτύου. Αν βάλω μόνo GSM λειτουργεί μόνο το wi-fi? Ευχαριστώ! Ναι, γιατί πώς να κατεβάσει δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ναι, γιατί πώς να κατεβάσει δεδομένα; και με gprs κατεβαζει δεδομενα αλλα με μικρη ταχυτητα. εγω παντος εκοψα τα δεδομενα απο την κοσμοτε για να ειμαι σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Να πω την αλήθεια δεν έβγαλα άκρη με αυτά που περιγράφουν παραπάνω...Μήπως μπορείς να μου πεις λίγο αναλυτικά τι προγραμματάκια πρέπει να βρω και πως να τα χρησιμοποιήσω...??? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 δεν ξερω και εγω πολλα πραγματα απο android. ψαχνοντας θα πας στην πολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_7_ Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 μήπως ξέρει κανείς αν θα πάρει το x10 mini αναβάθμιση σε android 2.2 froyo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) ναι σε 2-3 μηνες ομως. αλλα την 2.1 Edited June 24, 2010 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 ναι σε 2-3 μηνες ομως. αλλα την 2.1 σε 2-3 μήνες θα πάρει αναβάθμιση για την 2.1 Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_7_ Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 α ωραία σας ευχαριστώ και τους 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 τελικα το αγορασα... θελω ομως μια βοηθεια... πως μπορω να περασω τις επαφες μου απο το w995? υπαρχει τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 θα συγρονησεις το w995 με το outlook. και με αυτο http://www.android-sync.com/ το νεο κινητο με το outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Καλησπέρα, Το x10 mini pro δεν είναι ακόμα διαθέσιμο ε; Και κάτι ακόμα, βίντεοκλήση δεν υποστηρίζει κανένα; Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 το απλο σιγουρα οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seraios Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) οταν οι επαφες μου δεν εχουν το +30 μπροστα πχ 697******** δεν μου δειχνει ποιος με καλει, μονο το νουμερο μου βγαζει οταν βαζω στην επαφη το +30 ολα οκ, πως μπορει να λυθει το προβλημα????? Edited June 24, 2010 by seraios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 καπου εχει αναφερθει μερικες σελιδες πιο πισω. αλλα δεν θυμαμε αν ειχαν βρει λυση. εχεις wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Να πω την αλήθεια δεν έβγαλα άκρη με αυτά που περιγράφουν παραπάνω...Μήπως μπορείς να μου πεις λίγο αναλυτικά τι προγραμματάκια πρέπει να βρω και πως να τα χρησιμοποιήσω...??? Παιδιά είναι επείγον...Κάποιος που να ξέρει τι να κάνω??? :wacko::wacko: Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seraios Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 καπου εχει αναφερθει μερικες σελιδες πιο πισω. αλλα δεν θυμαμε αν ειχαν βρει λυση. εχεις wind? οχι δεν εχω wind και δεν εχω διπλογραμμενα τηλεφωνα όπως ανέφεραν πιο πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) Και μένα το ίδιο κάνει και δεν έχω διλποεγγραφές. Και με το +30 μπροστά πάλι δεν έιναι σίγουρο ότι θα σου βγάλει το όνομα. Παιδιά κανά virtual keyboard παίζει? Και κάτι τελευταίο. Το bluetooth file transfer που υπάρχει στο market είναι αυτό που κατεβάζουμε και απ΄έξω? Και κάτι τελευταίο. Αναβάθμιση σε 2.1 θα πάρει σε κανά δίμηνο-τρίμηνο όπως λένε. Μετά γιά 2.2 υπάρχει κάτι η θα πρέπει να το σπάσουμε πρώτα? Edited June 24, 2010 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Και με 3G και με GSM κατεβάζει δεδομένα, άρα το ασφαλέστερο για τους φίλους που θέλουν να διασφαλίσουν οτι δεν θα χρεωθούν μέσω δικτύου είναι να απενεργοποιήσετε τη μεταφορά δεδομένων. Επιπλέον μπορείτε να κατεβάστε το widget apn on-off, αυτό στην ουσία απενεργοποιεί το apn gate για δεδομένα στο 3G. Μια καλή ένδειξη είναι η εξής: αν είναι ανοικτο το gsm όταν κατεβάζει από το δίκτυο αναβοσβήνει μια ένδειξη με βελάκια (ένα πάνω ένα κατω) με ένα G ή ένα 3G από πάνω. Αν ανοίξετε το wifi, τότε τη θέση αυτού του εικονιδίου παίρνει το σήμα του wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 παιδια οτα εχω την μεταφορα δεδομενων απενεργοποιημενη μου κλεινει την την μεταφορα μεσω wifi ή μονο μεσω του δυκτιου ? επισης εχει καποιος προβλημα με το wifi? συνδεομαι κανονικα αλλα δεν μπαινει παντα στο νετ αλλα καποιες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Καλησπέρα και απο εμένα.. !! Το ξέρω αυτό που θα ρωτήσω θα είναι λίγο πυραμίδα.. αλλά υπάρχει κάποιος άλλος που είχε iPhone και αγόρασε αυτήν τη συσκευή και του άρεσε κάτι;;; Βασικά ο πρώτος λόγος που το σκέφτομαι είναι λόγο μεγέθους και όχι κάτι άλλο... αλλά περιμένω να ακούσω και από εσάς που το έχετε χρησιμοποιήσει.. Άλλη μια απορία γιατί δεν έχει το 2.1 το android;; Παίζει κάτι ανάλογα με τι συσκευή;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 οταν το πηρα ειχε την .36 εβαλα το smart keyboard pro κ ολα μια χαρα.εκανα την αναβαθμιση σε .38 και οχι αλλο πληκτορολογιο κ να βαλω-επιλεξω μονο το μαμα μου εμφανιζει.εχω βαλει 5-6 διαφορετικα ολα επιλεγμενα κ παλι τπτ. ωρες ωρες ειναι πολυ πονοκεφαλος το κινητακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 οταν το πηρα ειχε την .36 εβαλα το smart keyboard pro κ ολα μια χαρα.εκανα την αναβαθμιση σε .38 και οχι αλλο πληκτορολογιο κ να βαλω-επιλεξω μονο το μαμα μου εμφανιζει.εχω βαλει 5-6 διαφορετικα ολα επιλεγμενα κ παλι τπτ. ωρες ωρες ειναι πολυ πονοκεφαλος το κινητακι Πήγαινε να γράψεις ένα νέο μήνυμα και πάτα παρατεταμένα στο πλαίσιο που εμφανίζονται οι χαρακτήρες που πληκτρολογείς. Θα σου πεταχτεί ένα μενού και λογικά κάποια επιλογή θα είναι η Μέθοδος Εισόδου. Από εκεί, λογικά, θα σου δώσει να επιλέξεις ένα από όλα τα διαθέσιμα πληκτρολόγια. ;) Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts