thanosgrbns Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!! ΝΕΟΣ ΕΔΩ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ XPERIA MINI.ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΧ ΣΤΟ HTC HD KAI HD2 ΕΙΝΑΙ 7,2 MPS ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ XPERIA EINAI 10,2 MPS. ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..... ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ RADIO STREAMING ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΑΩ!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΑ ΜΒ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ WI-FI. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ....!!!! :) Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited June 21, 2010 by zxr Κεφαλαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Μαλλον θα εννοεις οτι δεν στελνει φωτο κτλ. Γιατι στο δικο μου δουλευει μια χαρα (για ηχο) και για files κατεβασα το file transfer (παλι δουλευει μια χαρα). Εχω οπως ολοι μας την 1.6. Και κατι παρα-παρα πολυ σημαντικο για οσους θελουν να κανουν μεταφορα ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ απο και προς το τηλεφωνο τους χωρις τη χρηση internet. Μονο με το καλωδιο και τον υπολογιστη τους. Ολα αυτα τα εκανα εχθες μετα απο πολυ ψαξιμο στο διαδικτυο και ΕΥΤΥΧΩΣ απεφυγα δημιουργιες λογαριασμων στο google, εισοδο σε markets και δεν συμαζευεται. Περασα λοιπον ΕΠΑΦΕΣ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΦΩΤΟ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (τις οποιες δεν χρησιμοποιησα το κινητο με συνδεση για να τις κατεβασω-ετσι εκανα με το bluetooth file transfer) ,ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ και ολα αυτα αφου ημουν ετοιμος να εγκαταστησω κατι drivers για το καλωδιο-κινητο και 1-2 προγραμματα (που ηταν για το X10 εκει που τα βρηκα)με την αμφιβολια αν θα δουλεψουν ολα αυτα σωστα, χωρις να στελνω τις επαφες μου στη google (προσωπικα δεδομενα) και να παρακαλαω να κανει συνδεση το market (παρακαλαγα δηλαδη, αλλα ευτυχως δεν μπηκε ,τα πηρα κρανιο ,εψαξα και γλυτωσα ;):wink:) για να εγκαταστησω εφαρμογες. Με λιγα λογια κανω οτι θελω το mini μου χωρις να μπαινω internet (απο το κινητο) Βρηκα λοιπον ενα ΜΑΜΑΤΟ προγραμματακι πολυ ευκολο στη χρηση- για οσους ξερουν ειναι σαν το my phone explorer , κοτσαρα το καλωδιο σε pc και κινητο και ....εκανα παιχνιδι. Αυτα που σας γραφω ειναι για να γλυτωσετε πολλοι απο εσας τη σπαζοκεφαλια της αντιγραφης των επαφων-κυριως-, και την εγκατασταση ανωφελων drivers και προγραμματων. Θα πρεπει ομως πρωτα να εγκαταστησετε το pc companion (εντελως ανωφελο προγραμμα, αφου μεσω αυτου εκτος του firm update,επεξεργαζεσαι μονο τη memory card- το κανει και το Pc μου αυτο:frog:) για να περαστουν οι ΟΕΜ drivers της ericsson και να λειτουργουν σωστα καλωδιο-κινητο. Οποιος ενδιαφερεται -λογω πολιτικων προστασιας κτλ.- pm me. Υ.Γ: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΖΑΜΠΕ :D εκανες τοσο κοπο για κατι που γινεται απλα με δυο κλικ ;; ειδα πως γραφεις για "προσωπικα δεδομενα" και ειναι δικαιωμα σου να επιλεγεις αυτον τον τροπο ωστοσο το android ειναι με δυο λογια η ιδια η google και μου φαινεται λιγο περιεργο που επελεξες την αγορα ενος τετοιου κινητου επισης οπως και στους υπολογιστες, αυτα τα τηλεφωνα ειναι "μισα" χωρις internet anyway, ο καθενας εχει το τροπο του ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!! ΝΕΟΣ ΕΔΩ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ XPERIA MINI.ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΧ ΣΤΟ HTC HD KAI HD2 ΕΙΝΑΙ 7,2 MPS ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ XPERIA EINAI 10,2 MPS. ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..... ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ RADIO STREAMING ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΑΩ!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΑ ΜΒ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ WI-FI. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ....!!!! :) καλως ηρθες θα σε παρακαλουσα να μη γραφεις με κεφαλαια γιατι εκτος απο αντιαισθητικο, απαγορευεται και απο τους ορους χρησης προς ενημερωση σου: η ταχυτητα του ειναι 7,2 Mbs ραδιοφωνο εχει ενσωματωμενο το X10 mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 το ειδα απο κοντα στο πλαισιο σημερα και μου αρεσε παρα πολυ.πανεμορφο ποιοτικο και ταχυτατο.αν δεν ειχε και αυτο το προβλημα με το bluetooth θα ηταν σιγουρα το επομενο κινητο μου παρολο που δε τα παω καλα με τις οθονες αφης.....aino κανε περα.....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosgrbns Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 εκανες τοσο κοπο για κατι που γινεται απλα με δυο κλικ ;; ειδα πως γραφεις για "προσωπικα δεδομενα" και ειναι δικαιωμα σου να επιλεγεις αυτον τον τροπο ωστοσο το android ειναι με δυο λογια η ιδια η google και μου φαινεται λιγο περιεργο που επελεξες την αγορα ενος τετοιου κινητου επισης οπως και στους υπολογιστες, αυτα τα τηλεφωνα ειναι "μισα" χωρις internet anyway, ο καθενας εχει το τροπο του καλως ηρθες θα σε παρακαλουσα να μη γραφεις με κεφαλαια γιατι εκτος απο αντιαισθητικο, απαγορευεται και απο τους ορους χρησης προς ενημερωση σου: η ταχυτητα του ειναι 7,2 Mbs ραδιοφωνο εχει ενσωματωμενο το X10 mini απλα στα χαρακτηριστικα του πουθενα δεν αναφέρετε η ταχυτητα του στα 7,2 MPS!!!! σε οποιο site και αν το χω ψαξει!!!! απλα ρωτουσα για radio streaming γιατι εκει που βρισκομαι για δουλεια δεν εχει καθολου ραδιοφωνα.μονο κατι λαικουρες!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 (edited) θα ηθελα να κανω μια ερωτηση:ο ηχος του ακουστικου ειναι καλος οταν μιλας?σας παρουσιαζει σκαμπανεβασματα καθε φορα που μιλατε και χρειαζεται δυναμωμα?μερικες φορες που παω να απαντησω ακουγεται πολυ χαμηλα.αλλες φορες ακουγεται καλα.θελει καποιο κολπο?εχει παρουσιασθει και σε καποιον αλλο?λετε να παιζει ρολο η καρτα sim που ειναι πολυ παλια?ευχαριστω εκ των προτερων. Edited June 19, 2010 by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Γνωριζετε γιατι δεν μπορω να συνδεθω απο το xperia mini στο market; Προσπαθει να συνδεθει στην google για να κανει επαλήθευση τον λογαριασμο μου αλλα στον τελος λεει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ Εχω δοκιμασει και με wifi και 3g κανει τα ιδια!!! Σας ευχαριστω!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση:ο ηχος του ακουστικου ειναι καλος οταν μιλας?σας παρουσιαζει σκαμπανεβασματα καθε φορα που μιλατε και χρειαζεται δυναμωμα?μερικες φορες που παω να απαντησω ακουγεται πολυ χαμηλα.αλλες φορες ακουγεται καλα.θελει καποιο κολπο?εχει παρουσιασθει και σε καποιον αλλο?λετε να παιζει ρολο η καρτα sim που ειναι πολυ παλια?ευχαριστω εκ των προτερων. Πιστεύω ότι αν ο ήχος σου κάνει μικρά σκαμπανεβάσματα στην ένταση από επαφή σε επαφή οφείλεται κυρίως στην διαφορά σήματος (ανάλογα δηλαδή που είσαι εσύ και αυτός με τον οποίο μιλάς κάθε φορά) όσο και από την ποιότητα σήματος που δίνει η κάθε εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swift Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Θέλω να αντιγράψω τις επαφές από 2 κάρτες sim Αντιγράφω από την πρώτη και είναι όλα οκ. Όταν αλλάζω sim δεν προχωράει σε αντιγραφή και των υπόλοιπων επαφών. Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να τα καταφέρω; Επίσης, θα ήθελα να μου πει κάποιος πιο σχετικός από εμένα, αν υπάρχει τρόπος να διαγράψω όλον τον κατάλογο με τη μία και όχι κάθε επαφή ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 (edited) http://www.androidtapp.com/beautiful-widgets/ Και free απο που το κατεβάζουμε ? Edited June 21, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 να ρωτησω και εγω κατι..ειχα κατεβασει 2 εφαρμογες και αλλαξα καρτα μνημης και τις βλεπω ακομα μεσα..στην εσωτερικη μνημη τις βαζει αυτοματα?πως αλλαζει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 μια ερωτηση κι απο μενα... αληθευει ρε παιδια οτι το sar του ειναι 1.17??? θελω πολυ το κινητο αλλα κολλαω σε αυτο το θεμα. μπορει καποιος που το εχει να το επιβεβαιωσει αυτο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Το κινητό το πήρα χτες το απόγευμα και 2 ώρες αργότερα μπήκε στο buy and sell,δεν με ενθουσίασε καθόλου,έχοντας πιάσει στα χέρια μου τόσες συσκευές τόσα χρόνια μπορώ κι εχω μια σωστή άποψη.δελεαστικό το μέγεθος και είναι και πολύ όμορφο,μούρη.αλλά ως εκεί,η οθόνη ας πούμε δεν με ικανοποίησε καθόλου,κι εννοώ η ζωντάνια των χρωμάτων της,το w995 έχει σαφώς ανώτερη οθόνη.το μέγεθος της δε με πείραξε και τόσο όμως κατά την πλοήγηση είναι λίγο μυστήρια τα πράγματα.εννοώ πλοήγηση στο νετ. Ο ήχος του δεν είναι άσχημος όπως επίσης και η ποιότητα συνομιλίας,το android 1.6 μου φαίνεται παλαιολιθικο μπροστά στο 2.1. Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε μέτριο επίπεδο που δεν το λες όμως κι άσχημο. Δεν βρίσκω λόγο κάποιος που έχει X10 η κάποιο άλλο σοβαρό κινητό να το δώσει για να πάρει το mini,πέρα από το δελεαστικό του μέγεθος.προσωπικα νιώθω ότι πέταξα 293 ευρώ.σήμερα πηγα και πήρα ξανά το Htc desire να μάθω ξανά πως είναι τα βαρβατα κινητα. Αυτα από μένα,χωρίς παρεξήγηση όλα είναι θέμα γούστου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 και μολις με φρεναρε ο ταξιδιωτης............:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 (edited) Προσωπικα εχω τη φωτεινοτητα στη μεση και βλεπω μια χαρα! Δεν πηρα αυτο το κινητο για να κανει παπαδες, ουτε και ειναι αυτος ο σκοπος του. Εχω δοκιμασει κι εγω διαφορα touchscreen, αλλα κανενα τοσο ευχρηστο οσο το mini. Αν ηθελα επαγγελματικο τηλεφωνο θα διαλεγα το μεγαλο X10! Το mini ειναι ενα απλο smartphone που σε βαζει στον κοσμο του android και σου προσφερει ευχρηστια σε μικρο μεγεθος, γι΄αυτους που δε γουσταρουν να κουβαλανε κινητα-παντοφλες! Αν εχεις συνηθισει με κινητα τυπου Omnia HD, λογικο θα ειναι να σου φανει λιγο αυτο που προσφερει το συγκεκριμενο κινητο. Δεν θελουν ολοι ομως τις σουπερ ντουπερ συσκευες με τις super extra high amoled οθονες και τα HD βιντεο. Γι΄αυτους που ζητανε τα βασικα και κατι παραπανω, υπαρχουν μικρες, ελαφριες και ευχρηστες συσκευες σαν το mini. Φιλικα και με σεβασμο στην αποψη του φιλου ταξιδιωτη, χωρις διαθεση αντιπαραθεσης!:) Edited June 20, 2010 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 μια ερωτηση κι απο μενα... αληθευει ρε παιδια οτι το sar του ειναι 1.17??? θελω πολυ το κινητο αλλα κολλαω σε αυτο το θεμα. μπορει καποιος που το εχει να το επιβεβαιωσει αυτο? ευχαριστω ναι ειναι 1,17 ενα απο τα αρνητικα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 και μολις με φρεναρε ο ταξιδιωτης............:(με λίγα χρήματα παραπάνω πιστεύω ότι παίρνεις κάτι καλύτερο,σκέψου το.εγώ έτσι κι αλλιώς το κινητό το χω βάλει προς πώληση όμως δεν μπορώ να μην γράψω την αλήθεια έστω κι αν κοστίσει την μη πώληση του κινητού. Ναι για έναν μέσο χρήστη είναι καλό το κινητό με μεγάλο προτέρημα το μικρό του μέγεθος,προσωπικα έγραψα τι με χάλασε.δεν είμαι και κανένας high user όμως το κινητό το θέλω πλήρες από άποψη χαρακτηριστικών έστω κι αν μου κοστίσει σε θέμα φορητοτητας,προσωπικα στο mini με δελεασε το μέγεθος του γιατί έστω κι από τις εικόνες φαινόταν πολύ μικρό,έστειλα λοιπόν άνθρωπο και μου το αγόρασε,Αν είχα πάει εγώ είμαι βέβαιος ότι δε θα το έπαιρνα.ωστόσο η οθόνη πρέπει να παραδεχτό ότι έχει πολύ καλή απόκριση. Από κει κι έπειτα καλό είναι όσοι ενδιαφέροντε να πάνε να το δουν και να το σκαλισουν λίγο πριν να το αγοράσουν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 χμμ...πολυ ενδιαφερον εμενα εχει 1.Ο.Α.1.36 παρ' ολα αυτα το προγραμμα μου λεει πως δεν υπαρχει νεοτερη αναβαθμιση πες μου κατι, στις ρυθμισεις της φωτεινοτητας, εχει επιλογη για να ξετικαρεις την αυτοματη ρυθμιση ή οχι; θα το κανω αναβαθμιση να δω τι εκδοση θα μου περασει το συνδεσα και εγω στο update service και μου ειπε οτι υπαρχει νεοτερη αναβαθμιση. Την εκανα και το μονο που αλλαξε ειναι απο 1.0.Α.1.36 σε 1.0.Α.1.38. Δεν ειδα καποια διαφορα στο μενου. Συνεχιζει ομως και δεν μου εμφανιζει την επιλογη για 160 χαρακτηρες στις ρυθμοσεις SMS. Πολυ περιεργο. Με ιδιες εκδοσεις software και σε αλλους να υπαρχει ενω σε αλλους οχι. τι κουλα ειναι αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 το συνδεσα και εγω στο update service και μου ειπε οτι υπαρχει νεοτερη αναβαθμιση. Την εκανα και το μονο που αλλαξε ειναι απο 1.0.Α.1.36 σε 1.0.Α.1.38. Δεν ειδα καποια διαφορα στο μενου. Συνεχιζει ομως και δεν μου εμφανιζει την επιλογη για 160 χαρακτηρες στις ρυθμοσεις SMS. Πολυ περιεργο. Με ιδιες εκδοσεις software και σε αλλους να υπαρχει ενω σε αλλους οχι. τι κουλα ειναι αυτα? τελικα μονο εγω εχω αυτη την εκδοση; αλλος κανεις που να εχει την 1.Ο.Α.1.36 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATZ Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 (edited) garmin μπαίνει στο εν λόγω κινητό??? Το ξέρω ότι η οθόνη του είναι μικρή αλλά φανταστείτε ότι έχω το ε66 και με καλύπτει αυτή την στιγμή... Ευχαριστώ εκ των προτερων, ΑΤ Edited June 21, 2010 by ATZ Παράθεση The city never sleeps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 εχω ολο το κινητο στα ελληνικα αλλα στις επαφες την ταξινομηση την κανει στα αγγλικα και αυτες που ειναι γραμμενες στα ελληνικα τις εμφανιζει ολες μαζι....γιατιιιιιι?????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Καλησπερα παιδια. Ειμαι και εγω κατοχος το S.E X10 mini. Εκπλικτικο κινητο για τις δικες μου αναγκες. Οστοσο εχω ενα προβλημα. Προσπαθω να περασω επαφες και αρχια απο το AINO μεσω bluetooth στο x10 αλλα δεν ανιχνευει τιποτα. Τονιζω οτι εχω κανει αναβαθμηση το χ10 μου, οπως επισεις ενεργωποιω την ανιχνευση του απο αλη συσκευη. Αν μπορει καποιοσ να με βοηθησει.... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Καλησπερα παιδια. Ειμαι και εγω κατοχος το S.E X10 mini. Εκπλικτικο κινητο για τις δικες μου αναγκες. Οστοσο εχω ενα προβλημα. Προσπαθω να περασω επαφες και αρχια απο το AINO μεσω bluetooth στο x10 αλλα δεν ανιχνευει τιποτα. Τονιζω οτι εχω κανει αναβαθμηση το χ10 μου, οπως επισεις ενεργωποιω την ανιχνευση του απο αλη συσκευη. Αν μπορει καποιοσ να με βοηθησει.... Νομίζω ότι αν κοιτάξεις στις πιο πίσω σελίδες του thread θα δεις ότι υπάρχει ένα "ημί-αντιμετωπίσιμο θεματάκι" σχετικά με το Bluetooth του Χ10 mini και την ικανότητα του να στέλνει και να δέχεται δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 (edited) Το πήρα και γω προχθές. Γιά τη δουλειά που το θέλω είναι εξαιρετικό και εξάλλου περιμένω την αναβάθμιση της SE σε 2.1. Πρώτη μου επαφή με android. Δυο ερωτήσεις μόνο. 1. Οταν προσθέτω νέα επαφή ή γράφω μήνυμα μου βγάζει το γνωστό τηλεφωνικό πληκτρολόγιο γιά να γράψω. Υπάρχει πουθενά και QWERTY πληκτρολόγιο και δε το βρίσκω? 2. Τι προγράμματα offline GPS υπάρχουν και που μπορούμε να τα "βρούμε"? Ευχαριστώ Edited June 20, 2010 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 ειναι ευκολο καποιος που εχει βαλει το bluetooth και εχει δουλεψει να μας πει τον τροπο που το εχει κανει?επισης πως περναμε το bluetooth free transfer που ανεφεραν ορισμενοι στο κινητο?αν μπορει καποιος ας μου τα στειλει με pm.ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corpethdk Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 καλησπέρα και από μένα. Το έχω μία μέρα το κινητό και έχω μια ερώτηση να κάνω. Πανω αριστερά στη γραμμή κατάστασης μου βγάζει ένα εικονίδιο "κίνηση δεδομένων ενεργ.". ΕΙτε ενοργοπ. εΙτε απενεργοπ. το εικονίδιο δεν φεύγει απο την γραμμή κατάστασης. Ξέρει κανείς για ποιό λόγο συμβαίνει? υποσ: το κινητό εΙναι vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts