Jump to content

Remali1986

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Remali1986

  • Ημ. Γέννησης 22/09/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Remali1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εχω αποφασισει να προβω στην αγορα scooter.το πρωτο πραμα που με αφορα ειναι η αξιοπιστια και επετε η οδικη συμπεριφορα και το κοστος χρησης.εννοειτε θελω μεγαλους τροχους.κυβισμος 200 εως 250 κυβικα κατα προτιμηση.και εχω καταληξει αναμεσα σε στο sym symphony 150(δυστυχως) και το kymco agility 200.κλεινω προς το kymco λογω κυβισμου.καινουριο η μεταχειρισμενο και ποιο απ τα 2?α!το piaggio beverly αποκλειετε λογω αξιοπιστιας και ακριβης χρησης.
  2. σκεφτομαι να μπω και γω σε αυτο το χωρο λογω οικονομιας και οχι....ηλικιας :p η πρωτη και μοναδικη μου επιλογη ειναι το honda innova 125i.Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος(αν οντως γνωριζει ομως) ποσα χιλιομετρα μπορει να μου βγαλει το ρεζερβουαρ του.Κανονικη οδηγηση και τα πιο πολλα χιλιομετρα δικαβαλο.Ευχαριστω :)
  3. Remali1986

    iPhone 4

    την σκεφτηκα και αυτη την εκδοχη αλλα αμα ειχε αλλαξει το καλλυμα δε θα ειχε βαλει ιδιο με αυτη που ειχε απ το εργοστασιο?λογικα πρεπει να βγαινει σε 2 εκδοσεις απο την apple
  4. Remali1986

    iPhone 4

    επεσε χτες στα χερια μου ενα iphone4 το οποιο στο σημειο που ναι η καμερα ηταν διαφορετικο απ ολα τ αλλα iphone4 εχω δει.και φυσικα δεν ηταν καποιου ειδους απομιμησης απο την ασια αλλα κανονικο iphone4.σε κεινο το σημειο που το iphone4 εχει ''ξεχωριστα'' καμερα και φλας σε αυτο το iphone4 ειναι εννιαια καλυμενα κατω απ το πισω ''γυαλινο'' σημειο.ξερει κανεις τπτ γι αυτο?:blink:
  5. για το ηλεκτρονικο τσιγαρο αυτο που με προβληματιζει το κατα ποσο ειναι υγυεινο ειναι.....οχι φυσικα σε σχεση με το κανονικο τσιγαρο αλλα για καποιον που θελει να απαλλαγει απο το κακο που προκαλει το κανονικο τσιγαρο και στην απελπισια του επανω πεφτει παλι εκει......παντως 1000% κανενα ηλ.τσιγαρο δεν εχει περασει εγκριση απο τον παγκοσμιο οργανισμο υγειας και κανεις δε ξερει και κατα ποσο βοηθαει να κοπει......παντως ενα πραγμα που παραγει ατμο με μπαταρια ακαριαια και ο αυτο εισχωρει στα πνευμονια σιγουρα δεν ειναι και το οτι καλυτερο......και για να γινω μακαβριος ξερω οτι το τσιγαρο σταματαει στο πρωτο εμφραγμα......αυτα τα ολιγα.....:p
  6. για το ηλεκτρονικο τσιγαρο να ανοιξουμε εδω θεμα?:rolleyes:
  7. εχω ενα σιβικ του 98 τριθυρο και θελω να βαλω φαναρια προφυλακτηρες απ το φειςλιφτ μοντελο του 99.ξερει κανεις να μου απαντησει με σιγουρια αν ταιριαζουν απολυτα στο δικο μου? :rolleyes:
  8. λογω χρονου δε μπορουσα να διαβασω το thread μηπως βρω την απαντηση στην ερωτηση μου οποτε θα ρωτησω απευθειας......μηπως ξερετε καμια λυση για καποιου ειδους καλωδιου προφανως που θα με εκανε να συνδεσω το ipad με κανεναν εξωτερικο σκληρο?:rolleyes:
  9. για mercedes clc του 2008 στα 25000?αξιζει η μηπως ειναι υποδεεστερο λογω εσωτερικου αφου διατηρησε του παλαιου μοντελου....παντως ειναι πανεμορφο.....απο αξιοπιστια ποια ειναι η γνωμη σας?:)
  10. το γνωριζω για το dynaudio αλλα δε ξερω αν ειναι διαθεσιμο για την ελλαδα........σε 2 αντιπροσωπειες που πηγα δε το γνωριζαν καν αυτο......ποσο μαλλον την τιμη του ως εξτρα.....:rolleyes:
  11. το rns510 εχει κατι επιπλεον στον ηχο εκτος της οθονης?καπου ειχα δει οτι μπορεις να βαλεις απ το εργοστασιο καποιο ηχοσυστημα της dynaudio 300watt rms.ουτε λογος να το παω εξω εστω και για να μου ανοιξουν το καπακι των ηχειων.....εργοστασιακης τοποθετησης.....fix με το αμαξι που λεμε.....:p
  12. εχω ηδη ενα civic του 98.....αθανατο στην κυριολεξια.....και να θες να το χαλασεις δε χαλαει.....αλλα τωρα ενα civic toy 2011 dδε νομιζω να ειναι και πολυ πιο αξιοπιστο απο ενα scirocco.....θα παρω μεταγενεστερο μοντελο με επεκταση εγγυσησης( :) )και εχω και εξειδικευμενο συνεργειο κοντα μου και επιλεγω και τον 122αρι......κανεις για την ερωτηση που εκανα ξερει να μου απαντησει? :confused:
  13. μετα απο σκεψη αναμεσα σε καινουριο και μεταχειρισμενο κατεληξα στο σιροκο με τα 122 αλογα....λογω αξιοπιστιας προτιμηθηκε απο τον 160αρι.....θα το εξοπλισω με ξενον και τις interlagos και με μια απ τις οθονες.....το ερωτημα μου ειναι αν μπορω να το εξοπλισω με καποιο εργοστασιακο ηχοσυστημα που να περιεχει και subwoofer η εστω καποιο καλο-δυνατο ηχοσυστημα.....οποιος ξερει ας με βοηθησει :)
  14. πολυ χαιρομαι γι αυτο :) ειδικα για τα τουρμποκομπρεσσορατα μοτερ δεν εχω ακουσει καθολου καλα λογια........και οπως θα καταλαβατε μιλαω για το καινουριο Α4 :)
  15. μηπως ξερει κανεις να μου πει αν το καινουριο Α4 1.8tfsi 160ps φοραει turbo κομπρεσσορα μοτερ η μονο turbo?
×
×
  • Create New...