Jump to content

[Επίσημο] Nokia C5-00

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@mpempoulinos Δυστηχώς φίλε μου θα σε απογοητεύσω, πράγματι έχει μεγάλο πρόβλημα με τον ήλιο κατά τα άλλα τουλάχιστον για μένα κανένα πρόβλημα, ούτε restart ούτε κολλήματα και σήμα πολύ καλό σε σχέση με το HTC touch (το πρώτο) που είχα επί 2 χρόνια(και ακόμη έχω αλλά δεν χρησιμοποιώ).

Α να συμπληρώσω, το πήρα από Γερμανό άρα cosmote έκδοση με τις ρυθμίσεις για cosmote έτοιμες (πολύ καλό) και με ελληνικά στα πλήκτρα.

Edited by PunkBuster
Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5

• Απαντήσεις 202
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά αυτό το πρόβλημα με την άθλια γωνία θέασης της οθόνης το έχετε όλοι η να πάω να παραπονεθώ σ'ενα nokia care ??? Μου κάνει πολύ εντύπωση έχω αλλάξει πολλά κινητά nokia πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα στην οθόνη!!!!!!

ρε παιδιά αυτό το πρόβλημα με την άθλια γωνία θέασης της οθόνης το έχετε όλοι η να πάω να παραπονεθώ σ'ενα nokia care ??? Μου κάνει πολύ εντύπωση έχω αλλάξει πολλά κινητά nokia πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα στην οθόνη!!!!!!

Και στην Νοκια να πας... δεν ειναι καποιου ειδους βλαβη. Ετσι ειναι... αυτη ειναι η ποιοτητα οθονης...

Συμπαθητικο κινητακι... αλλα ηθελε σαφως καμια 2,5αρα οθονη για να μην βγαζεις τα ματια σου...

ρε παιδια τι να πω!μην ακουω τετοια ειναι ενα κινητακι για καθημερινη και ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ !!

αντε να τρεχεις ολη τη μερα και να εχεις κανα touch κινητακι στα χερια σου!δεν θα την παλευατε καθολου!!

Εμενα μου έλησε τα χερια!είναι και s60 κατι που το απογειωνει και μην μου πειται οτι στην 2,2 οθονη ειναι το wifi απαραιτητο!!

http://www.mobileburn.com/media/logos/thumbs/symbian.jpg

ρε παιδια τι να πω!μην ακουω τετοια ειναι ενα κινητακι για καθημερινη και ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ !!

αντε να τρεχεις ολη τη μερα και να εχεις κανα touch κινητακι στα χερια σου!δεν θα την παλευατε καθολου!!

Εμενα μου έλησε τα χερια!είναι και s60 κατι που το απογειωνει και μην μου πειται οτι στην 2,2 οθονη ειναι το wifi απαραιτητο!!

Ευκολη χρηση? Οχι ακριβως θα ελεγα... Btw το αντιστοιχο touch κινητο μου ειναι αιωνες ποιο ευκολοχρηστο....

Η 2.2 ιντσων οθονη δεν κανει ουτε για navi, ουτε καν για τα ιδια τα μενου του S60... ας παρουμε παραδειγμα το τραγικο εικονιδιο του BT.... το οποιο βγαινει σαν ενα μαυρο pixel σχεδον...η τον καταλογο ονοματων που δεν χωραει καν το ονομα οταν ειναι highlighted κλπ κλπ... Σιγουρα δεν το σχεδιασαν για να φαινεται ετσι το S60. Απλα ηθελε μεγαλυτερη και καλυτερης αναλυσης οθονη για να αποδωσει ποιο σωστα την πληροφορια. Δεν μιλαω για ανθρωπους προχωρημενης ηλικιας με τα προβληματακια ορασης... ειναι λιγο ταλαιπωρια.

Φυσικα το Wifi δεν σχετιζεται με την οθονη απαραιτητα. Ειναι χρησιμο για να παρεις απλα κανα e-mail, RSS, να κατεβασεις κανα προγραμμα... κλπ κλπ... Βεβαια το πακετακι, για 139 ευρω ειναι πολυ τιμιο... Αν ξερεις τι παιρνεις, δεν ειναι κακο deal.

PS: η αυτονομια του τα σπαει... :D Ξεφτυλιζει το smartphone μου, κατα 3 μερες τουλαχιστον :X

• 2 weeks later...
http://sar.nokia.com/sar/index.jsp

Παιδιά εδώ βλεπω οτι εχει δυο σαρ. ποιο ειναι το σωστο; Το μονο που με αποθει ειναι αυτο το 1.34 W/kg.

Το σωστό είναι το 1,34w/kg. Το χαμηλότερο sar είναι για άλλη έκδοση (την RM-688) η οποία μάλλον θα κυκλοφορήσει σε χώρες της Ασίας.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
'Εχω το C5-00 (αγορά 9/2010 από Γερμανό) και συνδέθηκε με το bluetooth του αυτοκινήτου μου (Ford focus) χωρίς πρόβλημα. Παρουσιάστηκε πρόβλημα στην οθόνη, επισκευάστηκε στο Γερμανό, προγανώς έγινε αναβάθμιση λογισμικού και από τότε είναι αδύνατο να συνδεθεί με το bluetooth του αυτοκινήτου... Δεν ζητάει κωδικό πρόσβασης αλλά λέει οτι η σύδεση είναι αδύνατη. Αντίθετα, το κινητό συνδέεται κανονικά με υπολογιστές, άλλα κινητά κλπ ενώ και το αυτοκίνητο συνδέεται κανονικά με άλλα κινητά nokia (με S40). Δοκίμασα με άλλο κινητό με S60 (το 5320) στο οποίο έκανα επίσης αναβάθμιση λογισμικού (με pc suite) και παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Προφανώς η νέα έκδοση λογισμικού προκαλεί το πρόβλημα. Έχει κανεί καμμιά ιδέα τι να κάνω;;

• 3 weeks later...

Μια χαζή ερώτηση (δεν έχω ασχοληθεί με το internet στα κινητά): παίζω εδώ με ένα C5 και ενεργοποίησα το 500 MB πακέτο της Cosmote και αν και από όπου είχα βρει είχα δώσει προτεραιότητα σε αυτό, έβλεπα που και που να συνδέεται το wap, και έτσι του έσβησα τις ρυθμίσεις και ησύχασα μπαίνει παντού με 3G τώρα.

Χάνω τίποτα χωρίς wap/gprs;

μια γρήγορη ερώτηση: πήρα ένα C5 vodafone branded, αλλά είμαι συνδρομητής Cosmote. Φαντάζομαι αλλάζοντας απλά τις ρυθμίσεις για mms/internet θα μπορω να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες cosmote χωρίς πρόβλημα (με ενδιαφέρει απλή πλοήγηση και a-gps)

ακόμη να ρωτήσω, ο ενσωματωμένος browser είναι ικανοποιητικός για απλή πλοήγηση; έχω πρόβλημα σε sites με flash κτλ;

Nokia και ξερό ψωμί ... :p

μια γρήγορη ερώτηση: πήρα ένα C5 vodafone branded, αλλά είμαι συνδρομητής Cosmote. Φαντάζομαι αλλάζοντας απλά τις ρυθμίσεις για mms/internet θα μπορω να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες cosmote χωρίς πρόβλημα (με ενδιαφέρει απλή πλοήγηση και a-gps)

ακόμη να ρωτήσω, ο ενσωματωμένος browser είναι ικανοποιητικός για απλή πλοήγηση; έχω πρόβλημα σε sites με flash κτλ;

Καλημέρα.

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τις ρυθμίσεις. Ο browser χρησιμοποιεί flash lite για να εμφανίζει μερικώς ότι υποστηρίζει flash (π.χ. βίντεο youtube). Δεν εμφανίζει όμως sites τα οποία είναι εξολοκλήρου σε flash (π.χ. zoo.gr).

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 2 weeks later...

Σκέφτομαι για δεύτερο κινητό το συγκεκριμένο και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.

• Βγάζει ικανοποιητικές φωτογραφίες;
    Η αυτονομία του είναι πράγματι τόσο καλή;
    Η συνολική εικόνα που αφήνει το κινητό τι λέει;
    Γνωρίζει κανένας αν e-shop, public ή Πλαίσιο έχουν το ελληνικό κινητό και όχι παρα-εισαγωγής; Με ενδιαφέρουν τα updates της Nokia και δε θέλω να μπλέξω με NSS και NCC για επαναφορά ελληνικών.

Ευχαριστώ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας. :)

A man's dreams are an index to his greatness...

Σκέφτομαι για δεύτερο κινητό το συγκεκριμένο και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.

Γνωρίζει κανένας αν e-shop, public ή Πλαίσιο έχουν το ελληνικό κινητό και όχι παρα-εισαγωγής; Με ενδιαφέρουν τα updates της Nokia και δε θέλω να μπλέξω με NSS και NCC για επαναφορά ελληνικών.

Καλησπέρα..

οι φωτογραφίες του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, απλά ικανοποιητικές.

Η μπαταριά του είναι παρα πολύ καλή... τεράστια αυτονομία..

Το έχω εδώ και λίγες μέρες (απο e-shop) και είμαι πολυ ικανοποιημένος.

Εύχρηστο,

τα έχει όλα εκτός απο wifi (δεν με χαλάει εμένα)

και έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής..

εξαιρετικα ομορφο κινητο, πολυ καλη μπαταρια, τεραστιο μειονεκτημα η εlλειψη wi fi

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτως ή άλλως για δεύτερη συσκευή προορίζεται, οπότε ειδικά το wi-fi δε με χαλάει καθόλου. Αφού έχει απίστευτη αυτονομία και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής όπως λέτε μάλλον θα το προτιμήσω.

@vasilispap : Μιας και το πήρες από e-shop μπορείς να με ενημερώσεις αν έχει ελληνικό product code ή αν είναι προϊόν παραεισαγωγής; Ευχαριστώ.

(Και μία ερώτηση ακόμα...Μεταξύ αυτού του κινητού και του 5230 ποιο προτείνετε; Πάντα για δεύτερη συσκευή με πρώτη όπως όλα δείχνουν το Ν8)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Για επιλογή συσκευής υπάρχει η ενότητα των Διαξιφισμών.

Ανοίγεις ένα νέο θέμα αφού πρώτα έχεις διαβάσει τις οδηγίες και παίρνεις τις απόψεις των μελών.

Edited by Itchrist86
A man's dreams are an index to his greatness...

@vasilispap : Μιας και το πήρες από e-shop μπορείς να με ενημερώσεις αν έχει ελληνικό product code ή αν είναι προϊόν παραεισαγωγής; Ευχαριστώ.

πως μπορώ να δω αν ειναι απο παραεισαγωγή;;;;;;;;;;

Καλημέρα και καλώς ήρθες στο forum.:)

Από το FAQ της πρώτης σελίδας:Περί παράλληλων εισαγωγών...

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ρε παιδιά.. δε τα καταφέρνω με το nemesis suite :( #$%$% την ώρα που το αγόρασα από το γερμανό

Συνέχεια βγάζει reading values.. error. Τα πάντα δοκίμασα για να το κάνω debrand. Κανένα tip?

To Σάββατο το πήρα και γω. Οι πρώτες εντυπώεις πολύ καλές. Πολύ τίμιο κινητό για τα λεφτά του και εξέπληξε θετικά η ποιότητα κατασκευής του.:happy:

Έχω ένα προβληματάκι όμως. Εγκατέστησα κάποιες java εφαρμογές όπως το ebuddy και το opera mini αλλά δεν συνδέεται με το ιντερνετ (έχω πακέτο απο την κοσμοτέ) ενώ άλλες εφαρμογές που δεν είναι java συνδέονται κανονικά.

Η ebuddy μου ζητάει να ενεργοποιήσω το ιντερνετ για τις java εφαρμογές. Ξέρει κανείς πως ακριβώς γίνεται αυτό?

Εχω ενα C5 αγορασμενο απο vodafone.

Το προβλημα ειναι οτι οι μονες επιλογες για ιντερνετ ειναι μεσω vodafone live.

Γνωριζει καποιος αν μπορω να μπαινω στο ιντερνετ οταν συνδεω το τηλεφωνο στον υπολογιστη?(με τη συνδεση του υπολογιστη ετσι ωστε να ενημερωνω καποιες εφαρμογες που εχω εγγαταστησει πχ. καιρος).

Η αν υπαρχει αλλος τροπος λογο του οτι δεν εχω καποιο προγραμμα "ομιλιας" που να υποστηριζει κ το ιντερνετ.

• 3 weeks later...

το κινητάκι το αγόρασα για πρώτο τηλέφωνο μου.

το έχω σχεδόν δύο μήνες, και είναι καταπληκτικό για τα λεφτά του.

δεν κολλάει καθόλου, το πληκτρολόγιο είναι απίστευτο για sms, από λειτουργείες τρέχει τα πάντα νερό, ηχείο πολύ καλό, ποιότητα βίντεο άριστη, μόνο η φωτογραφική είναι μέτρια, αλλά μη τα θέλουμε όλα σε κινητό 150€.

τα αρνητικά είναι πως ενώ είναι κινητό για internet, δεν έχει wifi.

και το sar απ'οτι λέτε επικίνδυνο. αλλά το ακουστικό είναι δυνατό, οπότε και σε απόσταση απο το αυτί να το έχετε μια χαρά θα μιλάτε.

για τα λεφτά του το βαθμολογώ με 9/10

:cool:

Γεια σας . Έχω μια ερώτηση σας παρακαλώ όποιος μπορεί και ξέρει θα του ήμουν ευγνώμων... Πήρα ένα nokia c5 και μετά από αντιγραφή των επαφών μου στην κάρτα sim από ένα sonny ericson τις έβαλα στο nokia .Πήγα να τηλεφωνήσω και μου λέει ότι έχουν ενεργοποιηθεί οι επιτρεπτές κλήσεις. Εγώ δεν θυμάμαι να έχω βάλει κάτι τέτοιο. Όταν πάω στις φραγές να ελέγξω δεν με αφήνει γιατί θέλει τον κωδικό φραγής. Υπάρχει κάποιος στάνταρ στα nokia; επειδή εγώ δεν έβαλα κάτι άλλο...

Παρακαλώ για την βοήθειά σας.:(