Jump to content

panoskart

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panoskart

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

panoskart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα. Γνωριζεται αν μπορουμε να μεταφερουμε εφαρμογες στην SD card? Το tablet δεν ειναι root κ εχει παρει την τελευταια επισημη ενημερωση.
  2. Λοιπον, το τηλ το εχω 3 εβδομαδες. Οθονη τέλεια, wifi πολυ δυνατο (εμβέλεια), gps κλειδωνει πολυ γρηγορα, ηχος στο ηχειο κλήσεων παρα πολυ καλο κ καθαρο, στο Antutu εβγαλε γυρω στις 31500, η καμερα αρκετα καλη. Προβληματακια, το τηλ αν παιξεις καποιο παιχνιδι για πανω απο 10λεπτο ζεσταίνετε πολυ, ρεσταρτ μου εχει κανει μονο μια φορα την πρωτη ημερα που το πηρα, οταν μιλαω κ ακουμπαει το πρόσωπό στην οθονη βγαζει screenshot ,τελος θα ακουστει χαζο αλλα πρεπει να το συνηθίσεις στο χερι γιατι η εληψη πλαστικων το κανει να γλυστραει ευκολα απο το χερι (περιμενω τη δερματινη θηκη που ελπιζω να λυσει το προβλημα). Αυτα σε γενικες γραμμες. Οτι θελετε ρωτηστε.
  3. panoskart

    Sony Xperia™J

    Ερωτηση. Πως μπορω να τοποθετώ τις εφαρμογές στη καρτα μνημης και οχι στην εσωτερική μνημη 2 gb που διαθετει το τηλεφωνο. Οταν κανω μετακινηση της εφαρμογης η μονη επιλογη που μου δινει ειναι στην εσωτερικη μνημη και οχι στη SD, αντιθετα με τις φωτογραφιες και βιντεο που εχει την επιλογη SD.
  4. panoskart

    Sony Xperia™J

    T mobile ειναι και το δικο μου. Κανενα προβλημα με τη γλωσσα οπως ειπε κ ο φιλος νωριτερα. Το προβλημα με τη φορτιση λυθηκε μετα απο restart . Ολα καλα λοιπον.
  5. panoskart

    Sony Xperia™J

    Λοιπον το κινητο για τις αναγκες μου μια χαρα είναι. 200 ευρω το πηρα (οχι ελληνικης αντιπροσωπιας αλλα γερμανικης) . Στο διαστημα 3 εβδομαδων που το έχω εχει κανει update το firmware 2 φορες. Το μονο μειον του τηλ. ειναι οτι στην οθονη αφεινει πολλες δαχτυλιες και οτι κατα το φορτισμα απο USB μπερδευετε και δε φορτιζει αν πχ το φορτιζες στον υπολογιστη της δουλειας και μετα πας να το φορτισεις/συνδεσεις στον υπολογιστη στο σπιτι, δεν το αναγνωριζει. Ελπιζω να διορθοθει με το σημερινο update που κατεβασα η να ειναι κατι που πιθανως να κάνω εγω λάθος.
  6. Φιλε mmitr11 εχεις δικιο.Ο flash player εφταιγε. Thanx.
  7. Εδω κ 3 μερες εχω το εξης προβλημα.Οταν πας να σερφαρω στο ιντερνετ (συνδεση μεσω wifi),ανοιγω τον browser (τον ιδη εγκατεστημενο αλλα κ με dolphin εχω δοκιμασει) την ωρα που παει να ανοιξει την εκαστοτε σελιδα(site) κλεινει ο browser κ με πεταει στην αρχικη οθονη. Σε οποια αλλη ενημερωση μεσω ιντερνετ εχω δοκιμασει(καιρος,android market κτλ) παιζει κανονικα κ φορτωνει στοιχεια.Οπωτε δεν ειναι θεμα wifi.Το κινητο δεν ειναι rooted κ παιζει με την v10h. To προβλημα αρχισε εντελως ξαφνικα μετα απο περιηγηση αρκετη ωρα μεσα στους εγκατεστημενους Χαρτες(google map). Oποια σκεψη-βοηθεια ειναι θεμητη.
  8. Εχω ενα C5 αγορασμενο απο vodafone. Το προβλημα ειναι οτι οι μονες επιλογες για ιντερνετ ειναι μεσω vodafone live. Γνωριζει καποιος αν μπορω να μπαινω στο ιντερνετ οταν συνδεω το τηλεφωνο στον υπολογιστη?(με τη συνδεση του υπολογιστη ετσι ωστε να ενημερωνω καποιες εφαρμογες που εχω εγγαταστησει πχ. καιρος). Η αν υπαρχει αλλος τροπος λογο του οτι δεν εχω καποιο προγραμμα "ομιλιας" που να υποστηριζει κ το ιντερνετ.
×
×
  • Create New...