Jump to content

[Επίσημο] Nokia C5-00

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Η ΧΑΡΤΕς πως μπαινουν στο κινητο?στην πλοηγηση δεν μου δειχνει χαρτη καθολου παρα το κοκκινι σημαδι και ολο το υπολοιπο λευκο
sadite

• Απαντήσεις 202
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο πρόγραμμα πλοήγησης της nokia.Θα πρέπει να κατεβάσεις το Map Loader και από εκεί να περάσεις τους χάρτες http://europe.nokia.com/support/download-software/nokia-map-loader/download

Για ότι άλλο χρειαστείς για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείς να απευθυνθείς εδώ:Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Θα ηθελα να ρωτησω κατι στους κατοχους του C5.. Απ'ότι ειδα και τα δυο ηχεια ειναι απο πισω, ο ηχος που βγαινει απο τη συσκευη ειναι ικανοποιητικος οταν π.χ. το εχω ακουμπησει σε ενα τραπεζι...?..? Γιατι τελικα αυτο το λαθος γινεται εσκεμμενα σε τετοια κινητα και οποιες εταιριες το επιλεγουν σε κινητα μεγαλυτερης τιμης απλα ειναι απογοητευτικα,,,,

• 4 weeks later...

Μπορεί κάποιος να μου πει, τι σας ενοχλεί σε αυτό το κινητό?

Όχι τι παραπάνω χαρακτηριστικά θα μπορούσε να είχε, αλλά σε τι σας έχει απογοητεύσει

Έχω το Ν82, κ λέω να υποβαθμιστώ σε κάποια συσκευή, που να κάνει καλές κλήσεις, καλά μηνύματα, καλά email, καλή οδηγική πλοήγηση, καλή αυτονομία.

παιδια να κανω μια ερωτηση το τηλεφωνο εχει βιντεοκληση?

παιδια απο αναμονη ποσες μερες σας κραταει?

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

καλησπερα παιδια μουφα σκετη δευτερη μερα και εχει κανει τρεις περιπου φορες reset απο μονο του απαραδεκτο τελειως πεταμενα λεφτα.....
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Χωρίς Wi-Fi, με 2.2" οθόνη και buggy;

No thanks...

Έτσι όπως πάει θα το κλείσει το μαγαζάκι στα σίγουρα...

παιδια υπαρχει αλλος με το ιδιο προβλημα?θα λυθει αραγε με καποιο update?

Το εχω περιπου 2 βδομαδες και μπορω να πω πως ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Κατα την προσωπικη μου αποψη λοιπον θεωρω πως εχει φοβερο value/money (ισως το καλυτερο).

Γενικα εχει καλη μπαταρια εχει πολυ καλο δεκτη gps και δωρεαν πλοηγηση απο ovi maps (ευκολο στη χρηση) εχει stereo speakers τα οποια βγαζουν πολυ ικανοποιητικο ηχο.

Επισης εχει πολυ καλη ποιοτητα ομιλιας (γενικα πιανει καλο σημα οπως και να το πιανει κανεις δυνατο ηχειο) ενω έχει και εκτος απο κανονικη καμερα και δυνατοτητα videocall. (το δοκιμασα κ ηταν οκ)

Φοραει τον 600 επεξεργαστη της νοκια οπως και τα high end μοντελα της εταιρειας.

Μικρο μεγεθος ελαφρη με μεγαλα κουμπια πιστευω πως υπερκαλυπτει ενα μεσο χρηστη ο οποιος ζηταει τα στοιχειωδη απο ενα κινητο.

Το μονο που δεν εχει ειναι wifi (μιλαμε για 180 €) αρα οποιος απαιτει συνδεση στο internet μονο μεσω δικτυου (3g κτλ). Κανει πανευκολα tether (στο iphone ηταν ολοκληρη ιστορια) ενω μπορειτε μεσω του ovi να κατεβασετε δωρεαν οτι χαρτες θελεται (οπως και το skype αλλα παλι μονο μεσω 3g μπορειτε να το κανετε χρηση).

Μονο αρνητικο ειναι η γωνια θεασης της οθονης η οποια οταν το κοιτατε απο αριστερα χανει...

Βεβαια αυτο διορθωνεται αν αυξησουμε την φωτεινοτητα της οθονης του. (εξαλιφεται στο μεγιστο αλλα θα επηρεασει την διαρκεια της μπαταριας)

Κατα την αποψη μου λοιπον εχουμε κ λεμε

+++

gps + ovi maps

stereo speakers

γρηγορο

διαρκεια μπαταριας

---

γωνια οθονης

(απουσια wifi)

Τελειο κινητο για τον πατερα μου και γλυτωσα το gps και ολα αυτα για 180 €!!! ;)

Ρε παιδιά τί νοοτροπία είναι αυτή! Συνέρθετε και ξυπνήστε. Δεν το έχουν όλοι αυτό το πρόβλημα άρα έχει πρόβλημα η συσκευή σου. Προτείνω να πας να την αλλάξεις, και επειδή ενδέχεται να είναι ελατωματική παρτίδα, να μην ξαφνιαστείς αν το ξανακάνει! Να απαιτήσεις να στο αλλάξουν και αν σου πουν μα μου να τους πεις πως θα απευθηνθείς στην προστασία καταναλωτή. Θα σου πω εγώ μετά...

Τώρα στο θέμα μας, ναι όντως είναι καινούριο κινητό και έχει θέματα. Εις γνώση μου το πήρα και ενώ όντως η οθόνη είναι άθλια (καλή ανάλυση, χρώματα αλλά χάλια γωνία θέασης) το κινητό είναι μια χαρά. Δεν έχει κολλήσει ακόμα το GPS δουλεύει με και χωρίς A-gps αλλά

αλλά

αλλά

έχει κάτι πολύ πολύ εκνευριστικό! Όταν συνδέεται στο internet δεν λαμβάνει κλήσεις το !@#^*(*$#$.

Πάμε καλά; Έχω στείλει email στην NOKIA στο φορουμ τους τίποτα...

Τα νεύρα μου!!!

Ελπίζω πως κάποιος θα μου πει την λύση ή θα μου απαντήσουν, ή θα βγάλουν κανένα firmware update...

Huston we have a problem...

φιλε ανδρεα αν αυξησεις την φωτεινοτητα το προβλημα μειωνεται παντως!

Εγω μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα θεμα με την συσκευη.

Μηπως οταν συνδεεσαι στο internet συνδεεσαι μεσω gprs?Μεσω αυτου γενικα δεν μπορεις να δεχθεις κληση σε κανενα κινητο. Μονο μεσω 3g μπορεις να σερφαρεις κ να δεχεσαι κλησεις ταυτοχρονα (Ετσι νομιζω τουλαχιστον μπορει να σου λεω κ @#!$) :D

Εντάξει έχεις δίκιο και στα δύο.

Βέβαια η οθόνη δεν βελτιώνεταικαι πολύ...

Ωστόσο δεν καταλαβαίνω γιατί στο HTC DIAMOND που είχα δεν συνέβαινε αυτό με το GPRS...

Κατά τα άλλα είναι πολύ καλο κινητό ρε συ! Και για την τιμή του πιστεύω οτι είναι πολύ καλή αγορα!

1.Symbian

2.Πολύ ποιοτικό από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστικό αρκετά καλά φινιρισμένο.

3. 16εκ. χρώματα αλλά όχι καλή γωνία θέασης

4.a-GPS& χωρίς assistant

5.καινούρια όψη στην αρχική οθόνη

6.3G 3.5G και δεν ξέρω γω τι άλλο...

7.Εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης youtube και άλλα καλούδια

8.ovi store

9.Μεγάλα πλήκτρα

10. καλή αυτονομία (όχι πάρα πολύ καλή, με ράδιο να παίζει συνέχεια 4 - 5 'ωρες κρατάει 1.5 μέρα) χωρίς μπορεί πολύ καλύτερη (πάντως το HTC Diamond με ραδιο και να μιλίσω και λίγο κράταγε το πολύ 6 ώρες...)

Τί άλλο ρε παιδιά;

Α ναι το πιο σημαντικό! 180 ευρώ!

Και αν έχω σύνδεση 3G στις μέρες μας νομίζω δεν πειράζει τόσο να μην έχω wifi...

Εντάξει δεν πιάνει παντού αλλά γενικά πιάνει, εκτός από το σπίτι μου βέβαια...

Και επιτέλους δεν ακούω συνέχεια

"ναιιιι δεν σε ακούωωωω"

"που λες πηγα, τουυυττ" (τατσ σκριν που δεν εκλεισε και το αυτι μου ακύρωσε την κλήση,είναι και μεγάλο...)

και δεν έχω προβλήματα τύπου,

"****το πατήσου 4 πατήσου 4!!!"

"Όχι, Όχι delete!!!!ΑΑΑΑ"

"Άντε να προλάβω να πάω από την δουλειά στο αμάξι να το βάλω να φορτίσει"

Edited by gianpithio
Aγγελία εκτός Buy and Sell.

χαχα! παραστατικοτατος!

Επισης ενημερωνω πως υποστηριζει και Mail For Exchange (δεν υποστηριζει το MfE 3.0 δεν σε αφηνει το ovi store να το κατεβασεις αλλα εχει προεγκατεστημενο ενα wizzard για να κανεις τις απαραιτητες ρυθμισεις - δεν ειναι οπως σε αλλα κινητα δηλαδη) το οποιο με παιδεψε λιγο αλλα τελικα καταφερα και περασα τις επαφες μου απο google contacts στον καταλογο του τηλεφωνου!!! Πραγμα πολυ βασικο πιστευω γιατι πολλοι κραταμε backup των επαφων μας εκει.

Οσο για το A-GPS εχω καποιες αποριες.

Για να το απενεργοποιησουμε γενικα παμε

Δεδομενα Gps->Επιλογες->Ρυθμισης Εντοπ.Θεσης-> Μεθοδοι Εντοπ.Θεσης->Υποβοηθ. Gps

Το αφηνω ενεργοποιημενο εγω βεβαια και πηγαινω

Στο μενου Χαρτες->Επιλογες->Ρυθμισεις- >Διαδυκτιο->Συνδεση->Εκτος Συνδεσης.

Ετσι δειχνει οτι δεν κατεβαζω δεδομενα.(Ενδειξη 0.0 κΒ)

Διαβαζα γενικα οτι με το A-GPS τα κινητα κατεβάζουν 6 kB καθε φορα για να κανουν lock. Που φαινεται αυτο γιατι εγω δεν το βλεπω ρε παιδια?????:O

Σε μενα δειχνει 0.0 κΒ.

Αμα ειναι να το κλεισω το A-Gps

Εχω μπερδευτει...

Αν εχω Στο μενου Χαρτες->Επιλογες->Ρυθμισεις- >Διαδυκτιο->Συνδεση->Σε Συνδεση δειχνει οτι κατεβαζει πανω απο 40 kΒ ειτε εχω το A-gps ανοιχτο ειτε κλειστο. Γι'αυτο καλο ειναι να εχουμε αυτη την επιλογη εκτος συνδεσης.

Να πω την αλήθεια δεν το έχω πολυχρησιμοποιήσει σε Nokia αλλά είδα το εξής...

Αν συνδεθεί με A-GPS κατεβάζει περί τα 140 kb, τουλάχιστον εμένα...

Μετά τέρμα...τίποτα.

Αν τώρα το απενεργοποιήσεις, συνδέεται για άλλους λόγους μάλλον (π.χ. να βρει σημεία ενδιαφέροντος;;; δεν ξέρω ακριβώς).

Τα kb φαίνονται κάτω δεξιά εκεί που λες οτι βλέπεις 0.0

Σου κατεβαζει 140 kB εχοντας επιλεξει Χαρτες->Επιλογες->Ρυθμισεις- >Διαδυκτιο->Συνδεση->Εκτος Συνδεσης. και εχοντας μονο το A-gps ενεργοποιημενο ????

Κατι δεν παει καλα εδω σου κατεβαζει παρα πολυ.

Εγω μονο με το A-gps ενεργοποιημενο κατω δεξια που λες δειχνει 0.0 kB αλλα αν παω στο μητροω κλησεων και υστερα παω δεξια δειχνει τα πακετα δεδομενων και αναλογα αν εχω την καρτα της wind η της vodafone λεει Wind Internet η αντiστοιχα Web Vodafone και δειχνει σταλθησαν 2 kB ληφθησαν7 kB καθε φορα για να κανει lock. (Που σημαινει για μενα που δεν εχω καποιο προγραμμα internet χρεωση της ταξης 7 cents - αφου εχει 7€/MB)

Όχι αν διαλέξω εκτός σύνδεσης δεν κατεβάζει τίποτα. Εξ'άλλου εγώ έχω σύνδεση με δεδομένα 500mb και δεν ασχολούμαι!

Τα 140 μόνο αν έχω επιλέξει με σύνδεση...

Κατι ακομα....

Δεδομενα Gps->Επιλογες->Ρυθμισης Εντοπ.Θεσης-> Μεθοδοι Εντοπ.Θεσης->Βαση Δικτυο ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

και πλεον καθε φορα που ανοιγω το gps ρωταει αν θα συνδεθει στο δικτυο να κατεβασει δεδομενα.

Πιστευω πως ηρεμησα τωρα...

Απο την αλλη βεβαια δημιουργηθηκε μια απορια:(

Τωρα που εχω αφησει το Assisted-Gps ενεργοποιημενο πως δουλευει αν δεν επιτρεψω ανταλλαγη πακετων δεδομενων με το δικτυο βαση της απο πανω επιλογης ???

Εγώ το είδα σε κατάστημα Wind στα 162 € οκ .και ψήνομαι να το πάρο

Ωμός πρόσεξα ότι ήταν σε ένα λεπτό μπλε κουτί με logo της Wind

Όχι το κλασικό της Nokia, μήπως είναι παρεισαγωγή..

Εσεις πως το παραλάβατε ??

Ευχάριστο

Παιδιά σας ζηλεύω... ΤΟ τηλέφωνο το έχει στα multirama 165 euro. Εγώ το πήρα 180 από Γερμανό. Προς το παρόν δεν εμφάνισε κάτι το έχω 8 ημέρες. Παρόλα αυτά φαίνεται πως κάποιες σειρές όντως έχουν προβλήματα και κάνουν restart. Ελπίζω όχι τα ελληνικά...

Πάντως 165 euro είναι πολύ καλά και όποιος δεν το παραδέχεται δεν είναι σωστός. Μιλάμε για symbian με GPS. Μπαταρία χωρίς ράδιο κράτησε 3 ημέρες και μιλούσα περίπου 30 - 40 λεπτά την ημέρα...

Καλησπέρα,

στο διαδικτυακό κατάστημα της Cosmote λέει ότι έχει διαθέσιμο το Warm Grey, αλλά σε χτεσινή επίσκεψη στο Cosmote κατάστημα στο Mall είχε διαθέσιμο μόνο το silver. Και μού επιβεβαίωσε ότι δεν έχει έρθει σε όλη τη Cosmote το Warm Grey.

Γνωρίζει κανείς πού θα το βρούμε σε αυτό το χρώμα σε ελληνικό κατάστημα; Εννοώ να το έχει δει και όχι αν το δείχνουν στο site ότι το πουλάνε.

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Καλησπέρα,

στο διαδικτυακό κατάστημα της Cosmote λέει ότι έχει διαθέσιμο το Warm Grey, αλλά σε χτεσινή επίσκεψη στο Cosmote κατάστημα στο Mall είχε διαθέσιμο μόνο το silver. Και μού επιβεβαίωσε ότι δεν έχει έρθει σε όλη τη Cosmote το Warm Grey.

Γνωρίζει κανείς πού θα το βρούμε σε αυτό το χρώμα σε ελληνικό κατάστημα;

Εννοώ να το έχει δει και όχι αν το δείχνουν στο site ότι το πουλάνε.

http://www.multirama.gr/products/category.aspx?catid=100800&nav=100800:A00630:NOKIA