Jump to content

vrasnagr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vrasnagr

  • Ημ. Γέννησης 12/03/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vrasnagr's Achievements

  1. Μήπως γνωρίζετε κάποια εφαρμογή για να μπορώ να δουλέψω καλύτερα την υπερευρυγώνια κάμερα του..? Με ενδιαφέρει π.χ. σε λήψη κάποιων κτιρίων να κάνω λήψη στα 0,8x και όχι στα 0,6x που μόνο έχει ως ρύθμιση..
  2. Το θέμα είναι ότι είχε αργήσει να φύγει από το κατάστημα.. Τώρα που ξαναβλέπω το tracking number μετά από το Λος Άντζελες είχε πάει και στη Ζυρίχη, αλλά χωρίς να γίνει π.χ. αλλαγή συσκευασίας..
  3. Είχα προ-παραγγείλει το BlitzWolf® BW-P11 20000mAh στις 16 Οκτωβρίου και μου κόστιζε μαζί με τα έξοδα αποστολής 23,13€. Γνωρίζοντας τα θέματα με το τελωνείο τους εξήγησα το όλο πρόβλημα μήπως μπορούν να γράψουν χαμηλότερη τιμή κατά 1€ (:lol::lol::D:D).. Τέλος πάντων αυτό είπαν ότι είναι λίγο δύσκολο και έγινε κανονικά η αποστολή μέσω ''Standard Mail Register'' Ήρθε μέσω ΗΠΑ (22/11) ,δε χρεώθηκα τίποτα και εννοείται ότι ελέγχθηκε από το τελωνείο.
  4. vrasnagr

    Honor View 10

    Πηγαινεις στις Ρυθμισεις-Συστημα-Πλοηγηση στο συστημα. Εγω προσωπικα με αυτο δουλευω, τα εχω βγαλει τα on screen buttons.
  5. vrasnagr

    Honor View 10

    Πριν το αγοράσω επικοινώνησα με την cosmote για να μου πουν σε ποια δίκτυα δουλεύει η περιοχή μου το 4g.. Αυτή η έκδοση (AL20) έχει για 4g σίγουρα το B3, B7.. B20 σίγουρα δεν έχει. Μένω σε επαρχία και μπορώ να πω ότι κάποιες φορές και μόνο μέσα σε κτίρια έχει λιγάκι δυσκολευτεί για να βρει 4g. 4g+ δεν έχω πιάσει!
  6. vrasnagr

    Honor View 10

    Εγώ έχω αγοράσει το κινητό από Κίνα, και τρέχει την AL20, που δε νομίζω να έχει και πολύ σχέση.. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να λειτουργήσει σωστά κάποια εφαρμογή screen off (και έχω δοκιμάσει 3-4 διαφορετικές).. Όταν κλείνω την οθόνη μέσω αυτής της εφαρμογής και μετά πατάω στο δακτυλικό αποτύπωμα για να δουλέψω το κινητό, τότε μου βγάζει να βάλω τον κωδικό η το μοτίβο που έχω επιλέξει.. Το ψάχνω εδώ και καιρό στις ρυθμίσεις, αλλά άκρη δεν έχω βγάλει. Το αποτύπωμα εννοείται ότι είναι τάχιστο, αλλά δουλεύει μόνο όταν κλείνω το κινητό από το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.. Γνωρίζει κάποιος το οτιδήποτε..?
  7. Στα Eshop Specials το INTENSO POWERBANK S10000 (WHITE) στα 13,90..
  8. Ανοιξαν και παλι οι αποστολες power bank απο banggood. Πηγα να παραγγειλω το Blitzwolf BW-PF2 (η το BW-P3) αλλα δεν εχει αποστολη με Priority Direct Mail. Να το ρισκαρω με Air Parcel Register..?
  9. Και γω τι να πω που το έχω αγορασμένο από 9/7 (Γερμανό) και φοράει τη Β106.. Μια χαρά τρέχει το κινητό!
×
×
  • Create New...