parisal Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 μεταφορτώστε την κινητή έκδοση του skype εδώ: http://www.megaupload.com/?d=QPSVJKHF αντίγραφη "other files" σε φάκελο στο τηλέφωνό σας και να αρχίσετε από εκεί.Πως γίνεται εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras04 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 jim 25 δεν μπορω να τα κατεβασω τα παιχνιδια ειναι με χρεωση.αν χερεις κατι αλλο πες.ευχαριστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 δωρεαν εινε εγω εχω κατεβασει πολλα δεν ειχα κανενε προβλημα.http://www.mobiles-free.com πας δωρεαν παιχνιδια jar.κατεβασμα αντιγραφη στο other files και εγκατασταση ,,,καλο game Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras04 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 τα βελακια στο παιχνιδι μεσα σου τα βγαζει?στην σελιδα αυτη δεν χερω μου βγαζει πολλα κ δεν ξερω που να πατησω αν μπορεις να μου τα στειλεις καπως αλλιως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Καλησπέρα Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Εγκατέστησα ας πούμε για παράδειγμα την εφαρμογή που έδωσε ο φίλος παραπάνω για τον Opera. Αυτομάτως το πρόγραμμα πάει στα παιχνίδια. Υπάρχει τρόπος να το πάρω από εκεί και να το πάω στο μενού; Και εγώ το έψαξα αλλά μάταια...αν ξέρεις κάποιος πώς γίνεται ας βοηθήσει.. Λογικά πάντως πρέπει να γίνεται γιατί αν στο μενού πατήσεις πάνω αριστερά "επεξ." μπορείς να το κάνεις να εμφανίζει 4 οθόνες και τα εικονίδια που έχει δεν γεμίζουν 3 οθόνες. Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Παιδια θα προτεινατε την αγορα του συγκεκριμενου κινητου ή θα συνιστουσατε καποια εναλλακτικη λυση; Μιλαω για touch με παρομοια χαρακτηρηστικα και στην ιδια κατηγορια τιμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Παιδια θα προτεινατε την αγορα του συγκεκριμενου κινητου ή θα συνιστουσατε καποια εναλλακτικη λυση; Μιλαω για touch με παρομοια χαρακτηρηστικα και στην ιδια κατηγορια τιμης. Κοιτα αν δεν θελεις smartphone, ναι το Monte ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Capacitive οθονη και τοσο καλη μπαταρια ειναι τα μεγαλα + του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Κοιτα αν δεν θελεις smartphone, ναι το Monte ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Capacitive οθονη και τοσο καλη μπαταρια ειναι τα μεγαλα + του. Ειναι για τη μητερα μου που δεν την ενδιαφερει αν ειναι smartphone. Θελει καλη μπαταρια, οθονη και ευκολια σε μηνυματα και κλησεις. Κοιταζα και το Νοκια 5530 αλλα διαβασα αρκετα προβληματακια στο αλλο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Ειναι για τη μητερα μου που δεν την ενδιαφερει αν ειναι smartphone. Θελει καλη μπαταρια, οθονη και ευκολια σε μηνυματα και κλησεις. Κοιταζα και το Νοκια 5530 αλλα διαβασα αρκετα προβληματακια στο αλλο thread. Δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα,α να σου πω οτι στα sms δεν εχει qwerty πληκτρολογιο, μονο αριθμητικο. Παντως και το Νοκια 5530 ειναι πολυ καλο, βεβαια μην περιμενεις την ιδια μπαταρια, το Μοντε εχει καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 videoκληση κανει? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 videoκληση κανει? Συμφωνα με αυτο http://www.gsmarena.com/samsung_s5620_monte-review-475.php ναι κανει. Δεν το εχω ευκαιρο να το επιβεβαιωσω αλλα αφου το λεει στο gsmarena, θα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Κάνει κανονικά και κλήση βίντεο. Εχει μπροστινή κάμερα για το λόγο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 νύχι ή δαχτυλο πιάνει? ή και τα δύο? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Δάχτυλο θέλει. Με αιχμηρά αντικείμενα δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Delete it please. Edited September 12, 2010 by spyrdano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Δάχτυλο θέλει. Με αιχμηρά αντικείμενα δεν δουλεύει. Χωρια απο τα αντικειμενα (στυλο, γραφιδες κλπ) ειστε 100% σιγουροι οτι γυναικειο νυχι δεν πιανει? (το θελω για την κοπελα μου). Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Με το ανδρικό νύχι πάντως που δοκίμασα δεν πιάνει. Αν ακουμπάει μόνο το νύχι χωρίς δάχτυλο δεν αντιδρά το τηλέφωνο. Υ.Γ.: Αγορασέ το εσύ. Δεν θα μπορεί να σε ελέγχει...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Με το ανδρικό νύχι πάντως που δοκίμασα δεν πιάνει. Αν ακουμπάει μόνο το νύχι χωρίς δάχτυλο δεν αντιδρά το τηλέφωνο. Υ.Γ.: Αγορασέ το εσύ. Δεν θα μπορεί να σε ελέγχει...;) χαχα καλο. εχω το 5800 ομως δυστυχως... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lianma Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 ρε παιδιἀ εμένα δεν συνδέετε με τον υπολογιστή-βαζω καλώδιο συνδέω επιλέγω συσκευη αποθηκευσης λεει αγνωστη συσκευη. το ιδιο με επιλογή kies (δεν το βρισκει). υπάρχουν drivers η κατι αλλο ? Παράθεση lianma Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Καλησπέρα σας παιδιά και καλώς σας βρήκα!!!Σήμερα,μόλις πήρα και γώ ενα Samsung Monte!!!Το πρόβλημα μου,είναι ότι μόλις πάω να βγάλω φωτογραφία το κινητό μου βγάζει σφάλμα κάμερας!!!Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει??? Ευχαριστώ!!! και εμένα το ίδιο βγάζει ξέρουμε τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_salmina Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 εχω το samsung monte 3 μερες πολυ καλο κινητο το γουσταρο αλλα εχο ενα προβλημα δεν μπορο να βρω games εχει κανεις να μου προτηνη καμια σελιδα για free download????:(:!::cry::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 http://www.mobiles-free.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Καλησπέρα. Έχω μια απορία. Πέρασα μία εισερχόμενη κλήση στη ΛΙΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ. Ξέρει κανείς πως μπορώ να τη βγάλω ή που είναι αυτή η λίστα; Ευχαριστώ παιδιά. Το βρήκα. Edited September 16, 2010 by geoka Είδα το user manual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό του κινητού με το outlook, ανοίγοντας τόσο το Kies όσο και το Outlook ως διαχειριστής. Πάω λοιπόν στο συγχρονισμό με outlook και μου βγάζει το εξής: τα δικαιωματα εκτελεσης εμποδίζουν την πρόσβασή σας στο outlook! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Thanks! edit: Τελικά μετά από επανεγκατάσταση όλα δούλεψαν κανονικά! Edited September 16, 2010 by valerios Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dacaso Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος χρήστης έχει το κινητό σε χρώμα μαύρο-πορτοκαλί γιατί όπου έχω ρωτήσει μόνο μαύρο-ασημί το βρίσκω. κυκλοφορεί στην ελλάδα με πορτοκαλί κουμπιά γιατί πήρα την εταιρία και δεν ήξεραν να μοθ πουν!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts