ptmax13 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 κανω και εγω την αναβαθμιση τωρα ,ειναι για wave 2 ,τοχα παρει απο wind, ελπιζω μονο να μην με διαγραψει τπτ γτ δεν εκανα backup Φίλε δεν νομίζω να διαγράψει κάτι αλλά καλού κακού έπρεπε να κάνεις ένα backup.... πες μας εντυπώσεις.... Αντε και για το Wave 1 μωρή Samsung.... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 νταξ δεν μπορω να πω πως τρελαθηκα κιολας θελει συνηθεια..η μπαρα που κατεβαινει για wifi,bt,κτλπ λαγγαρει οταν κατεβαινει που και που..lock unlock πολυ καλο γρηγορο,internet παιζει κατι παραπανω απο φλασ-html 5,το ξυπνητηρη χτυπησε,:p και το ui δεν το λες και απροβληματιστο τα τρωει τα κολληματα του,το αλμπουμ με τις φωτο τις φορτωενει γρηγορα.το σπαστικο μπιπ μπιπ καθε φορα που πατουσες οπουδηποτε τελος επιτελους..και οταν πας να γραψεις site δεν αργουν να εμφανηστουν τα γραμματα οπως παλια.Τωρα στα ζορια...ανοιξα το hangman(για bada 2) και φορτωσα 3 site μολις πηγα (multitask)πισω στο hangman ξεκινησε την εφαρμογη απο την αρχη και μετα οταν ξαναπηγα στα site δεν υπηρχαν καν(αλλά ηταν βαρβατα site) Υ.Γ. αποθηκευστε μνμαατα επαφες και εφαρμογες γιατι εγω την πατησα,κριμα γιατι ειχα fruit ninja kai κατι προσφορες πουχε βγαλει παλιοτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Το κινητο μου το πηρα απο ελλάδα πριν 3 μηνες και ειναι unbrand ... σιγουρα ειχαν περασει εδω τις Ελληνικες ΡΟΜ αλλά μαλον εκαναν καλη δουλεια εδω ...:):)., εμενα μου εκανε κατα την αναβαθμιση κατι παραξενο κατα την γνωμη μου . οταν κατεβασε το λογισμικό απο το ΚΙΕΣ εκανε πρωτα μια εγκατασταση ενος άλλου λειτουργικού (νομιζω s8530xagg) με το οποίο το ΚΙΕΣ εκανε backup τα πάντα που υπήρχαν στο τηλεφωνο (ειχα βγαλει sim και sd ) . μετα το backup μου ζήτησε να πρωχωρησω σε αναβαθμιση την οποια και εκανα και μετα μου ξαναγυρισε τα πάντα πισω και απο οτι διαπιστωσα δουλευουν ολα. το ρημαδι το checkfuz δεν εχει για ελλάδα το 8530 ... εχει όμως το 8500 . Για μενα μια ωραια αλλαγη ειναι οτι το φοντο πλεον περναει και στα μενου και όχι μόνο στην αρχική οθόνη . και οτι η ταχυτητα του τηλεφωνου ειναι σιγουρα καλυτερη απο πριν . δεν εχω δει σε πολλα κινητα τετοια ταχυτητα ... για όποιον εχει περασει τις ΒΕΤΑ εκδοσεις σίγουρα η επίσημη δεν προκαλει μεγαλο ενθουσιασμο .... όμως πιστευω ειναι μεγαλη αλλαγη για το τηλεφωνο το οποιο τωρα εχει δυνατοτητες πολλων καλων android αλλά με ποιοτητα κατασκευης και επιδωσεων που ουτε κατα διανοια δεν εχουν αυτα. Κριμα για το BADA αλλά κατα την γνωμη μου η samsυng δεν επρεπε να το αφήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παίδες, μόλις βγήκε το Bada 2.0 για το Wave 1 στην Ισπανία, με την οποία μοιραζόμαστε το ίδιο CSC αρχείο με τις γλώσσες... Σημαίνει ότι το firmware για Ελλάδα είναι έτοιμο και νομίζω είναι πολύ κοντά η εμφάνισή του και για μας.... Εκτός και αν ο αθάνατος ο Έλληνας κάνει πάλι το θαύμα του... Φίλε Τόλης όντως το Wave 2 δεν έχει βγει με Ελληνικό product code αλλά με το γενικό ευρωπαϊκό. Το BAAXEU έχεις έτσι; Το περίεργο είναι ότι όντως το Check Fus λέει ότι είναι ακόμα στην περσυνή έκδοση, την 1.2 Εσύ δλδ δεν έχασες επαφές,μνμ,εφαρμογές ενώ ο φίλος simoxe τα έχασε.... Πως τα κατάφερε πάλι η Samsung έτσι... Ερώτηση: Το ότι βγάζουμε SIM και microSD πριν από αναβάθμιση είναι κανόνας? Ή εσύ το έκανες από δικού σου... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 εγω το εκανα απο δικό μου. δεν ξερω αν επηρεαζει . πεσ μου πως να δω το product code να σου πω ακριβως πιο ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ερώτηση: Το ότι βγάζουμε SIM και microSD πριν από αναβάθμιση είναι κανόνας? Ή εσύ το έκανες από δικού σου... Θα έλεγα κανόνας γιατί εγώ δεν είχα βγάλει την sd και μου έκανε τις φωτογραφίες που είχα όπως να ναι Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 εγω το εκανα απο δικό μου. δεν ξερω αν επηρεαζει . πεσ μου πως να δω το product code να σου πω ακριβως πιο ειναι... Τρέξε το regedit (γραψε "regedit" στο run ή στο search του start menu αν έχεις windows 7) Πάτα Alt + F για να ανοιξεις την αναζήτηση και ψάξε για το "S8530BAA" Λογικά θα σε βγάλει σε μια εγγραφή "DEVCONINFO" με ένα μακρυνάρι από πράγματα, καπου στην μέση θα γράφει το GT-S8530BAAXEU αν έχεις αυτό. Ακούγεται πιο δύσκολο από ότι είναι... :p Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 καθολου δυσκολο και ευχαριστω για την Βοήθεια. Λεει S8530BAAEUR . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 χμμμ, άρα έχει το ελληνικό Product code.... περίεργο πάντως που δεν το έχει ο CheckFus... ίσως γι'αυτό δεν ανακοινώθηκε και από τους Samfirmware, που είναι μαμούνες αλλά μάλλον το CheckFus παρακολουθούν κι αυτοί... τέλος πάντων, άρα και επισήμως όσοι έχουν Wave 2 από Ελλάδα μπορούν να βάλουν το Bada 2.0... μετά από καμιά μέρα ή δυο, πες εντυπώσεις και από την μπαταρία που όλοι διαμαρτύρονταν ότι το 2.0 τρώει πολύ χυμό.... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 καθολου δυσκολο και ευχαριστω για την Βοήθεια. Λεει S8530BAAEUR . Πάτα *#1234# και δες την έκδοση την firmware και του csc. Λογικά εμείς θα το δούμε αν όχι αύριο, μες την βδομάδα σίγουρα. Όσες αναβαθμίσεις κάναμε ήταν πάντα Κυριακή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) sw ver S8530XXLA1 CSC S8530OXCLA1 απο τις 9 το πρωι φουλ φορτισμενο , με 10 ' ιντερνετ , σχεδον 15' κλήσεις και αλλα 10' ψαχουλεμα στα νεα μενου και εχει 93% μπαταρια τωρα . δεν νομιζω να διαφερει σε τιποτα απο την προηγουμενη εκδοση. Με κλειστό το κινητο απο 12 μμ -7πμ και μου εβγαζε ανετα 5 μερες . καπου εκει το βλεπω να πηγαινει και τωρα. πλακα πλακα γιατι δεν εχει το S8530BAAEUR το ceck fuz ??? Λοιπόν μαντευω ωρα για αναβαθμιση του 8500 ........ μμμμμμμμμ σημερα στις 5,30 με 6 το απογευμα. :))) Edited February 4, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 sw ver S8530XXLA1 CSC S8530OXCLA1 απο τις 9 το πρωι φουλ φορτισμενο , με 10 ' ιντερνετ , σχεδον 15' κλήσεις και αλλα 10' ψαχουλεμα στα νεα μενου και εχει 93% μπαταρια τωρα . δεν νομιζω να διαφερει σε τιποτα απο την προηγουμενη εκδοση. Με κλειστό το κινητο απο 12 μμ -7πμ και μου εβγαζε ανετα 5 μερες . καπου εκει το βλεπω να πηγαινει και τωρα. πλακα πλακα γιατι δεν εχει το S8530BAAEUR το ceck fuz ??? Λοιπόν μαντευω ωρα για αναβαθμιση του 8500 ........ μμμμμμμμμ σημερα στις 5,30 με 6 το απογευμα. :))) α ρε tolis, καθε μισαωρο περιπου ελεγχω μεσω kies, αλλα τιποτα... ολο το πιο προσφατο μου λεει πως εχω ακόμα... (JL1) Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 μεχρι να ερθει η ωρα δε γραφει καποιος το change log στην 2.0 ...δηλαδη τι ειναι καινουριο η τι δεν εχουμε πλεον... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 μετα την αναβαθμιση κατεβασα 2 εφαρμογες sims3 kai space escape μεσω kies, παει να τα ανοιξει τα φορτωνει για λιγο αλλά μετα με πεταει ..δεν μπορω να τα παιξω...και μολις πηγα να φορτωσω και το asphalt hd 6 ...με εβγαλε μνμ οτι δεν εχω χωρο να το εγκαταστησω!!και διαπιστωσα οτι οι εφρμογες πανε στην ''μνημη εφαρμογης'' πλεον και λεει:οι ληψεις απο σαμσουνγ απσ θα αποθηκευονται στην μνημη εφαρμογης οπου ειναι 869mb .αλλά με λεει οτι εχω 740mb ελευθερα,(το asphalt ειναι 340mb) ολα αυτα γινονται αφου εχω βαλει σαν θεση εγκαταστασης την καρτα μνημης..αντε βαλτε bada 2 μπας και βρουμε καμια ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Το ισπανικό firmware (OXC) βγήκε πριν 6 ώρες. Πολύ πιθανόν να είναι έτοιμο και το δικό μας μιας και το OXC είναι κοινός κωδικός και η αναμονή να είναι απλώς για το bandwidth των servers. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 παντως ρε παιδια τι κριμας η samsung να παρατησει το bada... εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος.. πχ ψαχνω ενα smartphone: 1. με οθονη περιπου 4+ ιντσων amoled (αν συνηθισεις στο μαυρο τα αλλα απλα δε σε καλυπτουν) 2. με ΚΑΛΗ αυτονομία (http://blog.gsmarena.com/samsung-wave-3-s8600-battery-life-test-is-over-the-scores-are-excellent/ 3. με λογική τιμή ( wave 3 αυτη τη στιγμη απο 259€!! στο skroutz) 4. με καλη ποιότητα κατασκευης. ε αν βρειτε κατι τέτοιο με android πειτε μου και μενα.. πχ ολα τα samsung με android εχουν χαλια μπαταρια.. τουλαχιστον αν κρινω οτι ολοι οι γνωστοι μου μεσα στο μηνα πηγαν και πηραν 2η μπαταρια, εγω με το wave ειμαι για 3+ μερες ανετος. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 παντως ρε παιδια τι κριμας η samsung να παρατησει το bada... εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος.. πχ ψαχνω ενα smartphone: 1. με οθονη περιπου 4+ ιντσων amoled (αν συνηθισεις στο μαυρο τα αλλα απλα δε σε καλυπτουν) 2. με ΚΑΛΗ αυτονομία (http://blog.gsmarena.com/samsung-wave-3-s8600-battery-life-test-is-over-the-scores-are-excellent/ 3. με λογική τιμή ( wave 3 αυτη τη στιγμη απο 259€!! στο skroutz) 4. με καλη ποιότητα κατασκευης. ε αν βρειτε κατι τέτοιο με android πειτε μου και μενα.. πχ ολα τα samsung με android εχουν χαλια μπαταρια.. τουλαχιστον αν κρινω οτι ολοι οι γνωστοι μου μεσα στο μηνα πηγαν και πηραν 2η μπαταρια, εγω με το wave ειμαι για 3+ μερες ανετος. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι αν το παράτησε. Έκανε συμφωνία με την Tom Tom για πλοήγηση. Δεν νομίζω τέτοια κίνηση να μην έχει νόημα. Για τα παλιά Wave αν βγει το Tom Tom θα είναι σημαντικό βήμα να μην τα παρατήσει. Πάντως υπάρχει ένα γενικό θέμα με τις εφαρμογές. Ελάχιστες είναι καλές. Και είναι θέμα μάρκετινκ να βγαίνουν νέες συσκευές και να παύουν να υποστηρίζουν τις παλιές για να σε αναγκάζουν να πάρεις νέα. Όλες οι εταιρείες το κάνουν αυτό δεν το κάνει μόνο η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Παιδιά ψώφισε το Bada, μην το συζητάτε καθόλου... Και το λέω γιατί, μπορεί στην αρχή να έκανε λάθη η Samsung, αλλά το παιχνίδι χάθηκε επειδή το παράτησαν οι developers των εφαρμογών. Εκεί είναι η μεγάλη πληγή του Bada. Δεν το δέχτηκαν εξ αρχής καλά, και στην συνέχεια μόνο χειρότερα έγιναν τα πράγματα. Φταίει βέβαια η Samsung, αλλά το παιχνίδι χάθηκε στους developers. Αμα μπαίνεις σε ένα app store ρε παιδιά, και από τις 1.000 εφαρμογές που έχει, το 70% είναι themes (το ένα αντιγραφή του άλλου), το 20% είναι εφαρμογές με κλανιές, φακούς, μωρά που κλαίνε, και δεν συμαζέυεται, και το υπόλοιπο 10% (και πολύ μπορεί να λέω) είναι σοβαρές εφαρμογές, οι οποίες όμως έχουν 3 ευρά (ναι, ευρά) και πάνω, ε τότε τι να περιμένεις να προκόψεις? Π@π@ρι@ θα προκόψεις... Ειδικά αυτό το πράμα με τα themes, έχει παραγίνει... αλλάζει το παλικάρι ένα φόντο και το μοσχοπουλάει 3 ευρά, και μ'αρεσει που το αγοράζουν κιόλας... Με παραδείγματα από σοβαρες εταιρίες όπως Sygic, το βλέπεις το πράμα ότι πάει για βρόντο... Αυτό είναι κανόνας στα smartphones... οι developers κάνουν την επιτυχία, με την ένθερμη υποστήριξη (ΕΝΝΟΕΙΤΕ) από τις μαμάδες εταιρίες... Και επειδή τυγχάνει να το κατέχω το επάγγελμα (όντας προγραμματιστής) μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το Bada δεν έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στο να προγραμματίσεις από τα υπόλοιπα μεγάλα (iOS, Android), οπότε το πρόβλημα δεν ήταν εκεί. Και το Samsung apps έχει σχετικά εύκολη διαδικασία εγγραφής για developer από άλλα store. Στο WebOS και στο Windows store ας πούμε, μόνο το νούμερο του εσωρούχου που δεν μου ζήτησαν όταν γραφόμουν... τραγικά πολύπλοκα... τον πατέρα μου και την μάνα μου που λέει και η διαφήμιση μου ζήτησαν.... Για να μην μιλήσω για την ρουφήχτρα την Apple, η οποία έχει και 100 ευρά συνδρομή για σου δώσουν την άδεια να φτιάξεις κάτι... τι λε ρε μάγκα?? Τεσπα, θέλω να πω ότι δεν υπήρχε τεχνικός λόγος που δεν ασχολήθηκαν οι developers, τα σκάτωσε η Samsung, ή απλά δεν έκατσε... Έγραψα την έκθεσή μου πάλι, περιμένω να με βαθμολογήσετε... :p Εγώ από την αρχή υποστήριζα το Bada, και ακόμα ασχολούμαι, το Wave ακόμα είναι το κινητό μου, και να σας πω, όσο δουλέυει δεν έχω σκοπό να το αλλάξω... Μόνο που βλέπω την οθόνη του χαίρονται τα μάτια μου... Αλλά κακά τα ψέματα, το επόμενο κινητό μου θα είναι Ανδρόιδ!! Probably το Huawei Ascend P1 S το οποίο το είδα στην CES και έπαθα... και με SAMOLED οθόνη παρακαλώ... και με killer τιμή από ότι έχει διαρεύσει και από ότι μας έχει συνηθίσει η huawei.... Άντε, αρκετά σας ζάλισα... περιμένω το Bada 2.0 και διώχνω το αγχος γράφοντας... :lol: χαχαχαχα, πρόσεξε κανείς το νούμερο του Post μου, πάνω δεξιά? χαχαχαχαχα... τυχαίο? δεν νομίζω... Edited February 4, 2012 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Δεν προσεξες διαφορα μετα την αναβαθμιση; Εγω με την θηκη κανενα θεμα με τα πεσιματα(και ειναι πολλα) Μια μικρη βελτιωση μονο. Είναι δυσκολο ν αβγαλω καθαρη φωτογραφια λογω της μεγαλης πιεσης (αρα και κουνημα αρα κουνημενη φωτογραφια...) Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 πότε θα δοθεί στην Ελλάδα η αναβάθμιση σε 2.0 για το samsung wave gt s 8500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Φίλε, μπορεί να βγει ανα πάσα στιγμή, αλλά μπορεί να βγει και του χρόνου.... χωρίς πλάκα, δεν υπάρχει ημερομηνία, αλλά πρέπει να είναι ώρες μακριά... Δεν ξέρω αν σας το είπα, άλλα μόλις περάσω το 2.0 στο μηχανάκι, το πρώτο πράγμα που θα κατεβάσω είναι αυτό: http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00004028586&listYN=Y Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 και αν ξεχάσεις μετά το κωδικό; πως το ανοίγεις? βγάζεις τη μπαταρία ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 εμά ρε μεγάλε, δεν είναι δα και ο κωδικός με τα 10 ψηφία, κάνε ένα βελάκι απλό για να το θυμάσε... εγώ θα το τσιμπήσω πάντως... όποιος είναι ξεχασιάρης, μια χαρά είναι και η default του 2.0... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Καλημέρα παιδιά, επειδή βλέπω ότι πλησιάζει η πολυπόθητη επίσημη έκδοση και έχω beta bada 2. Ποια version πρέπει να βάλω για να μπορέσω να κάνω λήψη από Kies την αναβάθμιση; Να περάσω με multiloader την τελευταία από checkfus Ελλάδας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 εμά ρε μεγάλε, δεν είναι δα και ο κωδικός με τα 10 ψηφία, κάνε ένα βελάκι απλό για να το θυμάσε... εγώ θα το τσιμπήσω πάντως... όποιος είναι ξεχασιάρης, μια χαρά είναι και η default του 2.0... καλά μη τα παίρνεις ντε! στη πλάκα το ριξα! Και εγώ θα τη κατεβάσω την εφαρμογή... αν και πρώτα πρέπει να το στείλω στο servis γιατί δε δουλεύει η κάμερα... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts