katsiletra Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Στο Kint Messenger δεν με βάζει στο facebook, σε ένα που κάνει μετατροπές στο συνάλλαγμα, στο ehnos online, imerhsia online και κάποιες άλλες που θέλουν internet. Με το που πάω να τις ανοίξω με πετάει έξω. Internet έχω κανονικά, όλα μια χαρά και με το push, το facebook το chat. Απλώς είναι εκνευριστικό αυτό που κάνει. Έχω την JL2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Στο Kint Messenger δεν με βάζει στο facebook, σε ένα που κάνει μετατροπές στο συνάλλαγμα, στο ehnos online, imerhsia online και κάποιες άλλες που θέλουν internet. Με το που πάω να τις ανοίξω με πετάει έξω. Internet έχω κανονικά, όλα μια χαρά και με το push, το facebook το chat. Απλώς είναι εκνευριστικό αυτό που κάνει. Έχω την JL2.. Κοιτα Kint messenger και ethnos που εχω, δουλευουν αψογα, εχω ομως την JK1 οποτε μπορει να παιζει ρολο το firmware! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Στην αρχή που το έβαλα δεν είχα πρόβλημα, τώρα τελευταία το κάνει. Μόλις διαπίστωσα και το Secret Spots με πετάει έξω όταν πάω να μπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπερα, αν δεν εχεις τοτε πρεπει να το flashareis με την εκδοση JL2 (οδηγιες και αρχεια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308001). μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορώ? δεν θέλω το μενού ελληνικό μόνο το πληκτρολόγιο.. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Ο καλυτερος browser για τ κινητο μας βγηκε παιδια κ ειναι ο ucbrowser! υπαρχει στο samsung apps απο τ κινητο μας! εμενα γιατι μου φαινεται τραγικος? οι σελιδες εμφανιζονται οπως να ναι. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 εμενα γιατι μου φαινεται τραγικος? οι σελιδες εμφανιζονται οπως να ναι. ειναι επειδη ειναι σε mobile mode ειναι πιο ευαναγνωστα ετσι..αν πας παντως στις επιλογες θα δεις οτι υπαρχει και το zoom mode για κανονική προβολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Πώς τον κατεβάσατε τον browser γιατί εγώ από το samsungapps του κινητού δεν το βρίσκω και από το kies σε ποια χώρα υπάρχει; Υπάρχει κάποιο link για να το βρω; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Πώς τον κατεβάσατε τον browser γιατί εγώ από το samsungapps του κινητού δεν το βρίσκω και από το kies σε ποια χώρα υπάρχει; Υπάρχει κάποιο link για να το βρω; http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000997608 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Πώς τον κατεβάσατε τον browser γιατί εγώ από το samsungapps του κινητού δεν το βρίσκω και από το kies σε ποια χώρα υπάρχει; Υπάρχει κάποιο link για να το βρω; Εγώ από το κινητό έβαλα browser στην αναζήτηση εφαρμογών και το βρήκε. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Και τι το καλύτερο έχει? :confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Και τι το καλύτερο έχει? :confused: Δε θα το έλεγα καλύτερο.. Απεγκαταστάθηκε μετά από μισής ώρας χρήση. Δε φτάνει τον Opera, ακόμη και τον Browser του κινητού. Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 παιδιά δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε εσάς αλλά σήμερα μου έτυχε κάτι με το κινητό που μου το είχε πει και ένα παιδί που το είχε.. μόλις τον είχα δει λοιπόν που είχε το κινητό μας του λέω το κλασικό "είναι καλό? γιατί μάλλον θα το πάρω".. την απάντηση δεν την περίμενα μετά από αυτά που είχα διαβάσει στο ιντερνέτ, μου λέει λοιπόν "ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!".. του λέω γιατί? και μου λέει ότι τρώει που και που κοληματα και μου λέει και το σημαντικότερο (που έπαθα και εγώ σήμερα), μου λέει ότι όταν το έχει στην ****τσέπη η και σε μια οποιαδήποτε τσέπη το βγάζει μετά από κάποια ώρα και τον έχει πετάξει στην οθόνη εισαγωγής pin! και εκτός από αυτό για κάποιο λόγο του ρουφάει την μπαταριά με το καλαμάκι όταν γίνετε αυτό... το έχει πάει 3 φορές στη samsung και του έχουν πει (και κάνει) και της 3 αναβάθμιση.. τον ψιλόαγνόησα και λέω ότι μπορεί να έτυχε σε αυτών, να όμως που συνεβει και σε μένα σήμερα (η μπαταριά εμένα βέβαια δεν έπεσε καθόλου)... Ερωτώ λοιπόν αν έχει συμβεί και σε κάναν άλλον, αν υπάρχει καμιά λύση, και αν είναι και γνωστό bug του κινητού. ευχαριστώ.. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000997608 Σε ευχαριστώ πολύ, το κατέβασα απευθείας έτσι. Εγώ από το κινητό έβαλα browser στην αναζήτηση εφαρμογών και το βρήκε. Ευχαριστώ αλλά το είχα ήδη κάνει. Πάντως... μάπα το καρπούζι. Βασικά, αρκετά περίεργο μου φάνηκε το interface, αλλά σκέφτηκα ότι θα το συνηθίσω. Πάω να μπω στο myphone και με το που πατάω login, μου έβγαζε ένα κουτάκι, όχι δύο για username και password. Ούτε το κουτάκι να τσεκάρεις να θυμάται τον κωδικό πρόσβασης και ούτε το κουμπί με το log in για να εισέλθεις. Και από τη στιγμή που πιο συχνά από όλες, μπαίνω στη σελίδα του myphone, σίγουρα δε με βολεύει. Οπότε περιμένουμε τον επόμενο browser. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kchatzi Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Καλημέρα σε όλους.. Είμαι καινούργιος ευτυχής κάτοχος του Samsung Wave και ήθελα να ρωτήσω κάτι βασικό (ίσως και ανούσιο) γιατί δεν βρίσκω κάπου να αναφέρεται συγκεκριμένα.. Τί κάνω με την πρώτη φόρτιση..??? Με ενδιαφέρει γενικά να πάρω το μάξιμουμ από την μπαταρία του και δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία τώρα στην αρχή που να επηρεάσει την απόδοση αργότερα.. Παράθεση <a href="http://www.your-life.gr">Contraception</a> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) παιδιά δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε εσάς αλλά σήμερα μου έτυχε κάτι με το κινητό που μου το είχε πει και ένα παιδί που το είχε.. μόλις τον είχα δει λοιπόν που είχε το κινητό μας του λέω το κλασικό "είναι καλό? γιατί μάλλον θα το πάρω".. την απάντηση δεν την περίμενα μετά από αυτά που είχα διαβάσει στο ιντερνέτ, μου λέει λοιπόν "ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!".. του λέω γιατί? και μου λέει ότι τρώει που και που κοληματα και μου λέει και το σημαντικότερο (που έπαθα και εγώ σήμερα), μου λέει ότι όταν το έχει στην ****τσέπη η και σε μια οποιαδήποτε τσέπη το βγάζει μετά από κάποια ώρα και τον έχει πετάξει στην οθόνη εισαγωγής pin! και εκτός από αυτό για κάποιο λόγο του ρουφάει την μπαταριά με το καλαμάκι όταν γίνετε αυτό... το έχει πάει 3 φορές στη samsung και του έχουν πει (και κάνει) και της 3 αναβάθμιση.. τον ψιλόαγνόησα και λέω ότι μπορεί να έτυχε σε αυτών, να όμως που συνεβει και σε μένα σήμερα (η μπαταριά εμένα βέβαια δεν έπεσε καθόλου)... Ερωτώ λοιπόν αν έχει συμβεί και σε κάναν άλλον, αν υπάρχει καμιά λύση, και αν είναι και γνωστό bug του κινητού. ευχαριστώ.. Να πείς στον φίλο σου τότε όταν βάζει το κινητό του εκεί να ΜΗΝ κάθεται πάνω του..να σε ενημερώσω για κάτι που δεν γνωρίζεις απο ότι φαίνεται..όταν και αν βέβαια πατήσεις το πλήκτρο τερματισμού κλήσης ή ανοίγματος/κλεισίματος του κινητού ( όπως θες πες το) για περίπου δέκα δευτερόλεπτα τότε το κινητό κάνει επανεκίνηση και εννοείτε μένει στην αναμονή για pin μέχρι να το δείς... αυτό λοιπόν κάνει ο φίλος σου και νομίζει πως είναι πρόβλημα του κινητού αλλά εννοείτε πως ΔΕΝ είναι !!! Όσων αφορά την μπαταρία τώρα..να φανταστώ πως ο φίλος σου θα έχει τις εξής ρυθμίσεις ( φωτισμός στο full - wifi ανοιχτό μόνιμα - Bluetooth ανοιχτό μόνιμα - CP uart mode - σήμα 3G επιλεγμένο και διάφορα τέτοια που αν τα κάνεις σε οποιοδήποτε κινητό η μπαταρία σου θα είναι με το ζόρι μια μέρα!!! ) Πάμε να το λύσουμε και αυτό τώρα.. 1. πές του να ανοίγει τα wifi - bluettoth μόνο όταν τα χρειάζεται και όχι όλη μέρα ! 2. πληκτρολογείς *#8740# και σου εμφανίζει στην οθόνη AP uart mode ή CP uart mode.. AN εμφανίσει AP uart mode είσαι OK . ΑΝ εμφανίσει CP uart mode τότε δώσε ξανά τον κωδικό για να γίνει AP uart mode. 3. ρίξε τον φωτισμό της οθόνης στο 3. είναι υπεραρκετό για κανονική χρήση (εκτός αν έχεις καταράκτη και δεν βλέπεις αλλιώς) 4. να αλλάξει την επιλογή δυκτίου απο 3G σε gprs.. θα έχει και καλύτερο σήμα αφού εδώ στο ελλάντα το 3G το ξέρουμε ουσιαστικά μόνο σαν έννοια ! και κάτι για το τέλος..αν τους είπε πως καθόταν πάνω στο κινητό φαντάζομαι θα είχαν καταλάβει και αυτοί γιατί το κινητό κάνει μόνο του επανεκκίνηση, αλλά το πιό πιθανόν είναι να τους είπε πως το κάνει στα καλά καθούμενα και έτσι οι άνθρωποι να ψάχναν τσάμπα για πιθανό πρόβλημα ! ελπίζω να σε βοήθησα (εσένα ) και να δώσεις τις οδηγίες αυτές και στον φίλο σου γιατί το να κατηγορούμε κάποιο προϊόν είναι εύκολο αλλά το να δούμε τα δικά μας λάθη στην χρήση του είναι δύσκολο ! Καλημέρα σε όλους.. Είμαι καινούργιος ευτυχής κάτοχος του Samsung Wave και ήθελα να ρωτήσω κάτι βασικό (ίσως και ανούσιο) γιατί δεν βρίσκω κάπου να αναφέρεται συγκεκριμένα.. Τί κάνω με την πρώτη φόρτιση..??? Με ενδιαφέρει γενικά να πάρω το μάξιμουμ από την μπαταρία του και δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία τώρα στην αρχή που να επηρεάσει την απόδοση αργότερα.. το λειτουργείς μέχρι να κλείσει απο μόνο του όπως όλα τα κινητά και μετά το φορτίζεις κλειστό πλήρως.. αυτο το κάνεις για κανα 2 φορές τουλάχιστον.. αυτά είχαν πεί σε εμένα οπότε αυτά μόνο μπορώ να σου προτείνω και εγώ :) Edited June 28, 2011 by dante20gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) Να πείς στον φίλο σου τότε όταν βάζει το κινητό του εκεί να ΜΗΝ κάθεται πάνω του..να σε ενημερώσω για κάτι που δεν γνωρίζεις απο ότι φαίνεται..όταν και αν βέβαια πατήσεις το πλήκτρο τερματισμού κλήσης ή ανοίγματος/κλεισίματος του κινητού ( όπως θες πες το) για περίπου δέκα δευτερόλεπτα τότε το κινητό κάνει επανεκίνηση και εννοείτε μένει στην αναμονή για pin μέχρι να το δείς... αυτό λοιπόν κάνει ο φίλος σου και νομίζει πως είναι πρόβλημα του κινητού αλλά εννοείτε πως ΔΕΝ είναι !!! Όσων αφορά την μπαταρία τώρα..να φανταστώ πως ο φίλος σου θα έχει τις εξής ρυθμίσεις ( φωτισμός στο full - wifi ανοιχτό μόνιμα - Bluetooth ανοιχτό μόνιμα - CP uart mode - σήμα 3G επιλεγμένο και διάφορα τέτοια που αν τα κάνεις σε οποιοδήποτε κινητό η μπαταρία σου θα είναι με το ζόρι μια μέρα!!! ) Πάμε να το λύσουμε και αυτό τώρα.. 1. πές του να ανοίγει τα wifi - bluettoth μόνο όταν τα χρειάζεται και όχι όλη μέρα ! 2. πληκτρολογείς *#8740# και σου εμφανίζει στην οθόνη AP uart mode ή CP uart mode.. AN εμφανίσει AP uart mode είσαι OK . ΑΝ εμφανίσει CP uart mode τότε δώσε ξανά τον κωδικό για να γίνει AP uart mode. 3. ρίξε τον φωτισμό της οθόνης στο 3. είναι υπεραρκετό για κανονική χρήση (εκτός αν έχεις καταράκτη και δεν βλέπεις αλλιώς) 4. να αλλάξει την επιλογή δυκτίου απο 3G σε gprs.. θα έχει και καλύτερο σήμα αφού εδώ στο ελλάντα το 3G το ξέρουμε ουσιαστικά μόνο σαν έννοια ! και κάτι για το τέλος..αν τους είπε πως καθόταν πάνω στο κινητό φαντάζομαι θα είχαν καταλάβει και αυτοί γιατί το κινητό κάνει μόνο του επανεκκίνηση, αλλά το πιό πιθανόν είναι να τους είπε πως το κάνει στα καλά καθούμενα και έτσι οι άνθρωποι να ψάχναν τσάμπα για πιθανό πρόβλημα ! ελπίζω να σε βοήθησα (εσένα ) και να δώσεις τις οδηγίες αυτές και στον φίλο σου γιατί το να κατηγορούμε κάποιο προϊόν είναι εύκολο αλλά το να δούμε τα δικά μας λάθη στην χρήση του είναι δύσκολο ! ευχαριστώ για την απάντηση ;) αλλά για αυτό που λες οτι αν πατηθεί το κουμπί του κλεισίματος λειτουργεί ακόμα και όταν ειναι κλειδωμένο το κινητό? επίσης μου έχει πει οτι και στην τσέπη του μπουφάν του του το εχει κάνει, και μένα μου το έκανε στην μπροστινή τσέπη της βερμούδας μου... Τεσπα εκτός απο αυτό θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς ποια η διαφορά μεταξύ AP uart και CP uart.. και πως γυρνάω το κινητό σε gprs μόνο, και αν το γυρίσω θα μπορώ να μπαίνω ίντερνετ? ευχαριστώ :) EDIT* Και κάτι που ξέχασα την μπαταριά μου είπε του την ρουφάει όταν παθαίνει αυτό που τον πετάει στην οθόνη pin, όχι τόσο πολύ γενικά δηλαδή.. Edited June 28, 2011 by john_shadow Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 ευχαριστώ για την απάντηση ;) αλλά για αυτό που λες οτι αν πατηθεί το κουμπί του κλεισίματος λειτουργεί ακόμα και όταν ειναι κλειδωμένο το κινητό? επίσης μου έχει πει οτι και στην τσέπη του μπουφάν του του το εχει κάνει, και μένα μου το έκανε στην μπροστινή τσέπη της βερμούδας μου... Τεσπα εκτός απο αυτό θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς ποια η διαφορά μεταξύ AP uart και CP uart.. και πως γυρνάω το κινητό σε gprs μόνο, και αν το γυρίσω θα μπορώ να μπαίνω ίντερνετ? ευχαριστώ :) EDIT* Και κάτι που ξέχασα την μπαταριά μου είπε του την ρουφάει όταν παθαίνει αυτό που τον πετάει στην οθόνη pin, όχι τόσο πολύ γενικά δηλαδή.. Ναι, ακόμα και κλειδωμένο να είναι αν πατηθεί για περίπου 10 δευτερόλεπτα γίνεται επανεκκίνηση.. δεν έχει τόσο σχέση η τσέπη που το βάζεις αλλά το αν δεχθεί πίεση ή όχι..όπως καταλαβαίνεις σε όλες τις τσέπες μπορεί να συμβεί κυρίως αν καθήσεις πάνω του κιόλας! Για το gprs που αναφέρω : μενού -> ρυθμίσεις -> δυνατότητα σύνδεσης -> δίκτυο -> λειτουργία δικτύου -> GSM 900/1800 (έχεις προεπιλογή το Αυτόματα άρα άλλαξε το). Για να έχεις internet πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το Χρήση Δεδομένων πακέτου στο : μενού -> ρυθμίσεις -> δυνατότητα σύνδεσης. (να ξέρεις πως κάποιες εφαρμογές που θα κατεβάσεις θα συνδέονται μόνες στο internet ανα κάποια διαστήματα άρα αν δεν έχεις δωρεάν mb απο τον πάροχο σου τότε απενεργοποίησε το. Αν έχεις δωρεάν mb τότε είσαι οκ ! Για το AP uart mode και το CP uart mode : σε γενικές γραμμές πρέπει να ξέρεις πως είναι κάτι σαν simple mode και "super" mode .. με το AP uart γενικά δεν χάνεις τίποτα ιδιαίτερο απλά το κινητό θεωρητικά γίνεται κάπως πιο αργό ! σε εμένα προσωπικά και πιστεύω στους περισσότερους εδώ μέσα είναι το ίδιο στην χρήση αλλά με + τουλάχιστον μια μέρα διάρκειας στην μπαταρία .. απο κάτω στα αγγλικά θα δείς μια απάντηση που είναι η διαφορές ουσιαστικά σε επίσημο site της samsung ! what happens, when u use AP UART mode, performance degrades (screen quality, internet speed, poor multitasking) but battery life increases considerably.. almost double of what we get in CP UART mode... But if you dnt have any problem in charging your mobile's battery after every 18-20 hrs, then CP UART mode is there.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Όποιος έχει smartphone και κλείνει το 3G για να μη τελειώσει η μπαταρία, είναι είτε σε καράβι ή σε τρένο (γιατί οπουδήποτε αλλού υπάρχει 3G)...Δεν νοείται η απενεργοποίηση του 3G σε κάτοχο smartphone γιατί πολύ απλά, δεν γίνεται να σερφάρεις με 2G. Τι να το κάνω το smartphone λοιπόν? Για μουσική, video κτλ? Και δεν έπαιρνα κανα ipod να κάνω την δουλειά μου και περισσότερες ώρες...? Η βέλτιστη ρύθμιση είναι το αυτόματο, μιας και υπάρχουν σημεία που δεν έχει καλό 2G σήμα, αλλά έχει full 3G σήμα (όπως στο σπίτι μου). Η μπαταρία μού κρατάει περίπου 2-3 μέρες με συχνή χρήση (120' ομιλία, 30 sms, 30' gaming, 60' surfing κτλ) και το έχω πάντα στο "αυτόματα" όσον αφορά το δίκτυο. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Όποιος έχει smartphone και κλείνει το 3G για να μη τελειώσει η μπαταρία, είναι είτε σε καράβι ή σε τρένο (γιατί οπουδήποτε αλλού υπάρχει 3G)...Δεν νοείται η απενεργοποίηση του 3G σε κάτοχο smartphone γιατί πολύ απλά, δεν γίνεται να σερφάρεις με 2G. Τι να το κάνω το smartphone λοιπόν? Για μουσική, video κτλ? Και δεν έπαιρνα κανα ipod να κάνω την δουλειά μου και περισσότερες ώρες...? Η βέλτιστη ρύθμιση είναι το αυτόματο, μιας και υπάρχουν σημεία που δεν έχει καλό 2G σήμα, αλλά έχει full 3G σήμα (όπως στο σπίτι μου). Η μπαταρία μού κρατάει περίπου 2-3 μέρες με συχνή χρήση (120' ομιλία, 30 sms, 30' gaming, 60' surfing κτλ) και το έχω πάντα στο "αυτόματα" όσον αφορά το δίκτυο. Η έννοια του smartphone δεν είναι μόνο το σερφάρισμα κατά την άποψη μου..Επίσης και με 2G αν και εφόσον έχεις σήμα σερφάρεις κανονικότατα..και βέβαια μην ξεχνάμε πως δεν νοείται να έχουμε το 3G και να πετάμε τσάμπα την διάρκεια της μπαταρίας μας εφόσον μόνιμα και παντού πλέον υπάρχουν wifi ακόμα και απο τους δήμους άρα το internet απο τους παρόχους είναι άχρηστο με εξαίρεση καμιά ανανέωση σε widget καιρού !!! Να φανταστώ πως άποψη σου είναι πως και το AP uart mode είναι για άτομα που είναι σε "καράβια" γιατί αλλιώς θα είχαμε όλοι εδώ πέρα CP uart mode για να "πετάει" το smartphone στο internet ! ( άσχετα αν με αυτό θα φορτίζαμε κάθε 24 ώρες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 παιδιά δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε εσάς αλλά σήμερα μου έτυχε κάτι με το κινητό που μου το είχε πει και ένα παιδί που το είχε.. μόλις τον είχα δει λοιπόν που είχε το κινητό μας του λέω το κλασικό "είναι καλό? γιατί μάλλον θα το πάρω".. την απάντηση δεν την περίμενα μετά από αυτά που είχα διαβάσει στο ιντερνέτ, μου λέει λοιπόν "ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!".. του λέω γιατί? και μου λέει ότι τρώει που και που κοληματα και μου λέει και το σημαντικότερο (που έπαθα και εγώ σήμερα), μου λέει ότι όταν το έχει στην ****τσέπη η και σε μια οποιαδήποτε τσέπη το βγάζει μετά από κάποια ώρα και τον έχει πετάξει στην οθόνη εισαγωγής pin! και εκτός από αυτό για κάποιο λόγο του ρουφάει την μπαταριά με το καλαμάκι όταν γίνετε αυτό... το έχει πάει 3 φορές στη samsung και του έχουν πει (και κάνει) και της 3 αναβάθμιση.. τον ψιλόαγνόησα και λέω ότι μπορεί να έτυχε σε αυτών, να όμως που συνεβει και σε μένα σήμερα (η μπαταριά εμένα βέβαια δεν έπεσε καθόλου)... Ερωτώ λοιπόν αν έχει συμβεί και σε κάναν άλλον, αν υπάρχει καμιά λύση, και αν είναι και γνωστό bug του κινητού. ευχαριστώ.. Με το να συμβαίνει σε έναν δεν σημαίνει ότι θα συμβαίνει και σε όλους. Εγώ εδώ και 1+ χρόνο δεν συνάντησα τίποτα από όλα αυτά. Με το κατηγορούμε κάτι δε βγαίνει κάτι, πόσο μάλλον ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι πολύ καλό και πολύ φτηνό. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Με το να συμβαίνει σε έναν δεν σημαίνει ότι θα συμβαίνει και σε όλους. Εγώ εδώ και 1+ χρόνο δεν συνάντησα τίποτα από όλα αυτά. Με το κατηγορούμε κάτι δε βγαίνει κάτι, πόσο μάλλον ότι το συγκεκριμένο κινητό είναι πολύ καλό και πολύ φτηνό. ε ναι μα γι αυτό τον αγνόησα και εγώ και το πήρα. απλά όταν το είδα που έγινε και σε μένα τρομοκρατήθηκα λίγο.. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 το τηλ είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή για τα λεφτά του τόσο από θέμα επιδόσεων όσο και από θέμα γενικών χαρακτηριστικών και αξιοπιστίας. Άσε που πλέον υπάρχουν αρκετές αξιόλογες εφαρμογές Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μου έλεγε χτες ένας φίλος μου πως ένα Wave είναι πιο σταθερό και smooth από ένα Galaxy S σε καθημερινή χρήση ('απείραχτα" και τα 2). Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Το επιβεβαίωνω. Αλλά το Galaxy s έχει περισσότερες εφαρμογές από ότι το wave Μου το οποίο είναι και η κύρια συσκευή μου. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 εχοντας κλεισει κ εγω παιδια 11 μηνες σαν χρηστης του wave θα ηθελα να κανω κ εγω μια ανασκοπηση!! καλο τηλεφωνο χωρισ πολλα κολληματα κ αρκετα σταθερο αλλα με καποια πραγματακια που δεν διορθωθηκαν ποτε!! 1ον)ο flash player δεν παιζει σε καμμια σελιδα κ εχει αρχισει να ειναι πολυ εκνευριστικο αυτο!!το γιατι δεν το καταλαβα ποτε! 2ον)πολλες σελιδες δεν φορτωνουν κ χρειαζεται να πατησω ανανεωση κ 2κ 3 κ παραπανω φορεσ! 3ον)κ βασικοτερο η ΜΠΑΤΑΡΙΑ του!!ρυθμισμενο αποτην πρωτη μερα για την μεγιστη λιγοτερη καταναλωση κ μετα βιας μου βγαζει μια μερα! αυτα ειναι τα πιο βασικα που εχω συναντηση,μερικα κολληματα που εχει φαει τα θεωρω φυσιολογικα! για καποιους μπορει να ειναι ασημαντα! γενικο συμπερασμα:θα δοκιμασω κ καποιο αλλο λειτουργικο αμμεσα!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts