fonzi Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Το πάτησα εγώ φίλε μου και στην οθόνη αναβοσβήνουν διάφορα. Πρόλαβα να δώ το BAT MAX SOC 99%. Πιο πάνω έλεγε 27% που είναι το ποσοστό μπαταρίας που έχω τώρα. Δεν είδα κάνω ac ή cp mode. Απλά στο τέλος έλεγε "Επιβεβαίωση". Δεν το πάτησα φυσικά. εγώ πάτησα "επιβεβαίωση". Δεν είδα κάποια αλλαγή... Ηταν στο 100% η μπαταρία μου εκτός απο την τρίτη ένδειξη που εφτανε 99,875 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 εγώ πάτησα "επιβεβαίωση". Δεν είδα κάποια αλλαγή... Ηταν στο 100% η μπαταρία μου εκτός απο την τρίτη ένδειξη που εφτανε 99,875 Η αλλαγη δεν γινεται πατωντας επιβεβαιωση,η αλλαγη στην αυτονομια της μπαταριας γινεται οταν η τριτη ενδειξη ειναι στο 100%.Το κουμπι επιβεβαιωση ειναι για να βγαινεις απο το μενου,κατι σαν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Η αλλαγη δεν γινεται πατωντας επιβεβαιωση,η αλλαγη στην αυτονομια της μπαταριας γινεται οταν η τριτη ενδειξη ειναι στο 100%.Το κουμπι επιβεβαιωση ειναι για να βγαινεις απο το μενου,κατι σαν οκ το ξέρω για την αυτονομία. Απλώς το εγραψα σχετικά με το φίλο που είπε ότι φυσικά δεν πάτησε "επιβεβαίωση" με τρόπο που φοβήθηκα μην έκανα κάποια ζημιά. Αφού ισοδυναμεί με έξοδο όμως είμαι ΟΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλημερα παιδια,ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου,εγω εχω s8500xxjl2/s8500xcjl1(europe).θελω να περασω την τελευταια επειδη καποιος ειπε οτι παιζουν σωστα και οι υποτιτλοι σε mkv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Πως μπορώ να ξαναπεράσω την τελευταία έκδοση του λογισμικού; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλησπερα κι απο μενα. να ρωτησω κατι μηπως εχει συμβει κ σε αλλον. προσπαθω να κανω update απο bada 1.2 στην 2 απο το κινητο μεσω του μενου του ρυθμισεις και αναβαθμοση λογισμικου αλλα δεν τα καταφερνω. καθε φορα που δοκιμαζω ή απλα μενει κ λεει αναμονη ή δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. μηπως ξερει καποιος τι φταιει κ πως αλλιως μπορω να αναβαθμισω στη bada 2 χωρις τη χρηση υπολογιστη ?? ευχαριστω! Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) καλημερα παιδια,ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου,εγω εχω s8500xxjl2/s8500xcjl1(europe).θελω να περασω την τελευταια επειδη καποιος ειπε οτι παιζουν σωστα και οι υποτιτλοι σε mkv Εχεις την τελευταια εκδοση. Παντως εμενα με την 1.0.2 και 1.0 μου τους εδειχνε κανονικα , ενω τωρα με 1.2 σε καποια video δειχνει μονο τον πρωτο υποτιτλο.... Βεβαια χρησιμοποιω το napi player και ετσι δεν εχω προβλημα.καλησπερα κι απο μενα. να ρωτησω κατι μηπως εχει συμβει κ σε αλλον. προσπαθω να κανω update απο bada 1.2 στην 2 απο το κινητο μεσω του μενου του ρυθμισεις και αναβαθμοση λογισμικου αλλα δεν τα καταφερνω. καθε φορα που δοκιμαζω ή απλα μενει κ λεει αναμονη ή δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. μηπως ξερει καποιος τι φταιει κ πως αλλιως μπορω να αναβαθμισω στη bada 2 χωρις τη χρηση υπολογιστη ?? ευχαριστω! φταιει το οτι δεν υπαρχει ακομα bada 2.0 :p Το καλοκαιρι θα βγει. :D Edited March 2, 2011 by garrythesnail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 δεν ειχα τσεκαρει ποτε αυτα με τα CP/AP και την αυτονομια...το τσεκαρα τωρα και για default ηταν στη λειτουργια "οικονομιας"....ισως γιαυτο ξαφνικα αρχισαν να μου φαινονται θαμπες οι φωτο....επισης νομιζω ανακαλυψα ενα bug της 1.2...οταν σβηνεις τα μαιλ απο τα εισερχομενα αυτα δεν πανε στα απορριματα οπως γινοταν παλια αλλα σβηνονται οριστικα... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) να ρωτησω 2 πραγματα που δεν εχω καταφερει να τα βρω.πως κλεινω το 3g και πως γινεται να αλλαξω τις 3 κατω επιλογες(πληκτρολογιο,επαφες,μηνυματα)? (για τις 3 εικονες τελικα το βρηκα)υπαρχει μηπως στο market η καπου αλλου εικονιδιο που να σε πηγαίνει κατευθειαν στο μενου για να μην παταω συνεχεια το κεντρικο κουμπι? Edited March 2, 2011 by mitsos7777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 δεν ειχα τσεκαρει ποτε αυτα με τα CP/AP και την αυτονομια...το τσεκαρα τωρα και για default ηταν στη λειτουργια "οικονομιας"....ισως γιαυτο ξαφνικα αρχισαν να μου φαινονται θαμπες οι φωτο....επισης νομιζω ανακαλυψα ενα bug της 1.2...οταν σβηνεις τα μαιλ απο τα εισερχομενα αυτα δεν πανε στα απορριματα οπως γινοταν παλια αλλα σβηνονται οριστικα... Μάλλον εννοείς ότι δεν σβήνονται καθόλου! Ξαναφόρτωσέ τα και θα δεις ότι θα σου ξανάρθουν.:p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) δεν ειχα τσεκαρει ποτε αυτα με τα CP/AP και την αυτονομια...το τσεκαρα τωρα και για default ηταν στη λειτουργια "οικονομιας"....ισως γιαυτο ξαφνικα αρχισαν να μου φαινονται θαμπες οι φωτο....επισης νομιζω ανακαλυψα ενα bug της 1.2...οταν σβηνεις τα μαιλ απο τα εισερχομενα αυτα δεν πανε στα απορριματα οπως γινοταν παλια αλλα σβηνονται οριστικα... και μένα έτσι γινόταν και μετά άλλαξα μια ρύθμιση και πάνε στα απορρίματα. Αν τη βρω θα σου πω. ρυμίσεις - εφαρμογές - email - επιλογές λήψης - επιλογή του λογαριασμού email μας - στη διαγραφή επιλογών επιλέγουμε "τηλέφωνο και διακομιστής". Δοκίμασε το. Edited March 2, 2011 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) να ρωτησω 2 πραγματα που δεν εχω καταφερει να τα βρω.πως κλεινω το 3g και πως γινεται να αλλαξω τις 3 κατω επιλογες(πληκτρολογιο,επαφες,μηνυματα); για το 3g πας ρυθμησεις > δυνατοτητα συνδεσης> δυκτιο > λειτουργια δυκτιου. Για να αλλαξεις τα 3 κατω, οπως εισαι στο μενου πανω αριστερα λεει Επεξ. ..... πατας αυτο και μετα μπορεις να συρεις καποιο απο τα 3 σε μια κενη θεση του μενου, και να το αντικαταστησεις με οτι θες. Edited March 2, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλησπερα κι απο μενα. να ρωτησω κατι μηπως εχει συμβει κ σε αλλον. προσπαθω να κανω update απο bada 1.2 στην 2 απο το κινητο μεσω του μενου του ρυθμισεις και αναβαθμοση λογισμικου αλλα δεν τα καταφερνω. καθε φορα που δοκιμαζω ή απλα μενει κ λεει αναμονη ή δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. μηπως ξερει καποιος τι φταιει κ πως αλλιως μπορω να αναβαθμισω στη bada 2 χωρις τη χρηση υπολογιστη ?? ευχαριστω! Παιδιά σε ποιό σημείο του κινητού είναι η αναβάθμιση λογισμικού(πλήρης διαδρομή)? Εγώ δεν το βρίσκω.Ούτε το Route66 που έχετε αναφέρει. Είναι της Cosmote το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Παιδιά σε ποιό σημείο του κινητού είναι η αναβάθμιση λογισμικού(πλήρης διαδρομή)? Εγώ δεν το βρίσκω.Ούτε το Route66 που έχετε αναφέρει. Είναι της Cosmote το κινητό. Ρυθμίσεις>Ενημέρωση λογισμικού Η προ τελευταία επιλογή. Το Rouute66 είναι η Περιήγηση στο μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 και μένα έτσι γινόταν και μετά άλλαξα μια ρύθμιση και πάνε στα απορρίματα. Αν τη βρω θα σου πω. ρυμίσεις - εφαρμογές - email - επιλογές λήψης - επιλογή του λογαριασμού email μας - στη διαγραφή επιλογών επιλέγουμε "τηλέφωνο και διακομιστής". Δοκίμασε το. Σωστός!!!! Τέλεια!!!!:dance: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Παιδιά μάλλον την πάτησα. Το τηλ είναι cosmote. Δεν βρίσκω στις ρυθμίσεις την επιλογή Αναβάθμιση Λογισμικού. Επιπλέον,όταν πατάω περιήγηση μου λέει εισάγετε κάρτα μνήμης,που δεν υπήρχε στην συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 να ρωτησω 2 πραγματα που δεν εχω καταφερει να τα βρω.πως κλεινω το 3g και πως γινεται να αλλαξω τις 3 κατω επιλογες(πληκτρολογιο,επαφες,μηνυματα)? (για τις 3 εικονες τελικα το βρηκα)υπαρχει μηπως στο market η καπου αλλου εικονιδιο που να σε πηγαίνει κατευθειαν στο μενου για να μην παταω συνεχεια το κεντρικο κουμπι? για να κλεισεις το 3g πας ρυθμισεις - δυνατοτητα συνδεσης - δικτυο κ αλλαζεις την λειτουργια απο αυτοματο σε gsm. τωρα αν θες να μην μπαινει καθολου οντερνετ πας εκει που λεει χρηση πακετου δεδομενων κ το απενςργοππιεος. αυτα τα λιγα. ελποζω να βοηθησα. Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Παιδιά μάλλον την πάτησα. Το τηλ είναι cosmote. Δεν βρίσκω στις ρυθμίσεις την επιλογή Αναβάθμιση Λογισμικού. Επιπλέον,όταν πατάω περιήγηση μου λέει εισάγετε κάρτα μνήμης,που δεν υπήρχε στην συσκευασία. Η Περιήγηση απαιτεί κάρτα μνήμης, η οποία όχι δεν συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο. Τσέκαρε την version που έχεις. Από αυτήν εξαρτάται αν υπάρχει η όχι η επιλογή ενημέρωση λογισμικού. Νομίζω από bada 1 και μετά υπάρχει. Πάντως μην αγχώνεσαι άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Από Νόκια ξέρω σχεδόν τα πάντα. Πρώτη φορά πήρα Samsung και έχω χαθεί λιγάκι. Από τις πληροφορίες βλέπω οτι έχω το Bada 1.0. Ήθελα να το κάνω unbranded αλλά διάβασα οτι δεν γίνεται πια γιατί το κατάλαβε η Samsung. Τι να κάνουμε? Πάντως,πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές. Οθόνη φοβερή και μπαταρία σκυλί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 το kies στο πισι μου , μου ζηταει να κανω αναβάθμηση στην 2.0 έκδοση για να μπω στα προγράμματα που εχει...εγω εχω ακομα την 153...ειναι μονοδρομος η εγκατασταση της 2.0 τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω greek voice για το ndrive?στειλτε μου πμ,ευχαριστω και κατι αλλο που ξεχασα,υποτιτλους μαλλον δεν μπορω να εχω οταν βλεπω ταινια στον υπολογιστη μεσω wifi ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 μετα απο hard reset ποση ωρα θελει το gsp να ξαναπιασει σημα? την πρωτη φορα που το δουλεψα στο κινητο πηρε κοντα ενα τεταρτο... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Εμένα 20 δεύτερα... :S Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 επειδή το έχετε ξεσκονίσει το εργαλείο μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να αλλάξει ο ήχος και η ένταση στο κουδούνισμα του ημερολογίου (υπενθυμίσεις) και του ξυπνητήρι ? Το ιδανικό θα ήταν να αλλάζανε οι ήχοι και οι εντάσεις ανάλογα με το προφίλ όπως στα προηγούμενα που είχα. Εδώ γίνεται αυτό ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 επειδή το έχετε ξεσκονίσει το εργαλείο μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να αλλάξει ο ήχος και η ένταση στο κουδούνισμα του ημερολογίου (υπενθυμίσεις) και του ξυπνητήρι ? Το ιδανικό θα ήταν να αλλάζανε οι ήχοι και οι εντάσεις ανάλογα με το προφίλ όπως στα προηγούμενα που είχα. Εδώ γίνεται αυτό ? :worry: Οταν φτιαχνεις το ξυπνητήρι επιλεγεις την ενταση και ηχο Για το ημερολογιο απ οτι ξερω δεν γινετε να επιλεξεις ενταση παρα μονο ηχο. αν ειναι στο αθορυβο βαραει μονο η δονηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts