Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα...για κακη μου τυχη εφτιαξα ολο μου τον τηλεφωνικο καταλογο στο outlook και οχι στο κινητο μεσω kies...υπαρχει τροπος να τα περασω στο κινητο?

Εννοείται. Απλά να αναβαθμίσεις το Kies και το υποστηρίζει.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν το πλήκτρο on/off/τερματισμού κλήσης πατηθεί παρατεταμένα για 10 δευτερόλεπτα η συσκευή απενεργοποιείται, ακόμη και αν είναι κλειδωμένη. Κάτι σαν hard reboot. Φυσιολογικό, απ΄τη στιγμή που στην τσέπη πιέζεται το εν λόγω πλήκτρο.

Τωρα καταλαβαινω γιατι το εχω παθει κι εγω αυτο...

Να ρωτησω κατι ,υπαρχει τροπος στη συνθεση μηνυματων αντι για πληκτρολογιο qwerty να βγει ο πινακας των αριθμων με τα 3 γραμματα πανω ο καθενας , οπως τα κλασικα πληκτρολογια στα κινητα και να γραφουμε ετσι ?

Τωρα καταλαβαινω γιατι το εχω παθει κι εγω αυτο...

Να ρωτησω κατι ,υπαρχει τροπος στη συνθεση μηνυματων αντι για πληκτρολογιο qwerty να βγει ο πινακας των αριθμων με τα 3 γραμματα πανω ο καθενας , οπως τα κλασικα πληκτρολογια στα κινητα και να γραφουμε ετσι ?

ναι, είναι απλό αλλά αν δεν στο έχουν πει ή αν δεν είσαι πειραχτήρι να το έχεις ψάξει τόσο είναι λιγάκι δύσκολο..την ώρα που είσαι μέσα στο μύνημα και βλέπεις κανονικά το πληκτρολόγιο σου (qwerty) αυτή την στιγμή, πάτα για 2-3 δευτερόλεπτα το πλήκτρο επιλογής γλώσσας..εκεί θα σου εμφανιστούν 2 επιλογές..η δεύτερη είναι το μέθοδος εισαγωγής..επιλέγεις εκεί την μέθοδο που προτιμάς κ έτοιμος !

Αν βρείτε άλλο κινητό με 320,00 euro που να κάνει παραπάνω πράγματα από αυτά του Wave πέστε μου να το πάρω. Ας σταματήσουμε λοιπόν την γκρίνια και τις συγκρίσεις.

Απλά δεν υπάρχει...:p

Και πάω ένα βήμα παρακάτω για να ανάψω τα αίματα...:tease:

Κινητό εώς €400 με hardware και φινίρισμα σαν του wave υπάρχει?

Από όσο ξέρω μόνο το htc desire που έπεσε γύρω στα €400 επειδή κυκλοφόρησε το desire hd,

που έχει μεγαλύτερη οθόνη 3,7 ίντσες αλλά όχι super amoled.

Δεν συγκρίνω το καινούργιο nokia c7 (με symbian 3) που παίζει και αυτό

γύρω στα €400 γιατί υστερεί πολύ σε επεξεργαστή.

απο ενα φιλο μου που εχει twitter εμαθα πως ποσταρε ο bada developer πως σε ενα μηνα θα εχουμε την καινουργια εκδοση...!

απο ενα φιλο μου που εχει twitter εμαθα πως ποσταρε ο bada developer πως σε ενα μηνα θα εχουμε την καινουργια εκδοση...!

:blink::lol::lol::lol:

Καλο και αυτο

Εδω και 2 μηνες τα ιδια λενε και ακομα.......... υποτηθεται πως θα κυκλοφορουσε τον Οκτωβρη αλλα......

Ολα καλα, αλλα με αυτη τη 1.2 α μη πω πως μας τα καναν

Απλά δεν υπάρχει...:p

Και πάω ένα βήμα παρακάτω για να ανάψω τα αίματα...:tease:

Κινητό εώς €400 με hardware και φινίρισμα σαν του wave υπάρχει?

Από όσο ξέρω μόνο το htc desire που έπεσε γύρω στα €400 επειδή κυκλοφόρησε το desire hd,

που έχει μεγαλύτερη οθόνη 3,7 ίντσες αλλά όχι super amoled.

Δεν συγκρίνω το καινούργιο nokia c7 (με symbian 3) που παίζει και αυτό

γύρω στα €400 γιατί υστερεί πολύ σε επεξεργαστή.

ακόμα και να υπάρχει που δεν υπαρχει, που 320 και που 400.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

εμένα πάντως το κιες , μου δειχνη στην επιλογή κινητού , και το νέο samsung wave 2 8530.

μιλάω γεια γερμανεια , εάν παίζει αφτο κάποιον ρόλο.

Είναι αλήθεια ότι για την τιμή του είναι απίστευτα δύσκολα να βρεις καλύτερο hardware. Το software από την άλλη είναι δράμα σκέτο, πραγματική απελπισία.

Κάντε (ειδικά όσοι έχετε πολλά μηνύματα) ένα τεστ: Φορτώστε τα στο Kies και δείτε αν το πλήθος που εμφανίζεται στο KIES είναι ίδιο με το πλήθος που έχετε στο κινητό σας. (αφαιρώντας τα MMS που έτσι κι αλλιώς δεν εμφανίζονται στο KIES).

Είναι τραγικό, απλά τραγικό. Bada και μαλακ****, μακάρι να βρει κάποιος χριστιανός τον τρόπο να του περάσω android, έχει φύγει το bada πριν πεις κάστανο.

Edited by menes
Μαϊμούδαρχος

Μια ερώτηση προς τους κατόχους:

Η ποιότητα του video recording σε 720p έχει κάποιο πρόβλημα με τα fps και την ομαλή ροή της κίνησης;

Το ρωτάω γιατί σε όσα βίντεο έχω δει στο youtube υπάρχει κάποιο εμφανές και ενοχλητικό, τουλάχιστον σε μένα, σπάσιμο της εικόνας όταν γίνεται panning, δηλαδή μετακίνηση της κάμερας προς το πλάι.

Είναι χαρακτηριστικό ένα βίντεο από το gsmarena που συγκρίνει το Wave S8500 με το Nokia N8.

Όταν η εικόνα είναι ακίνητη, η ποιότητα από το Wave,στα δικά μου μάτια, είναι καλύτερη.

Όταν όμως η κάμερα κινείται ή περνούν αυτοκίνητα, τότε το σπάσιμο της κίνησης είναι εμφανέστατο στο Wave.

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο και ξέρει αν μπορεί να διορθωθεί (με upgrade ίσως) ;

Edited by tok4cell

Η ποιότητα του video recording σε 720p έχει κάποιο πρόβλημα με τα fps και την ομαλή ροή της κίνησης;

Το ρωτάω γιατί σε όσα βίντεο έχω δει στο youtube υπάρχει κάποιο εμφανές και ενοχλητικό, τουλάχιστον σε μένα, σπάσιμο της εικόνας όταν γίνεται panning, δηλαδή μετακίνηση της κάμερας προς το πλάι.

Είναι χαρακτηριστικό ένα βίντεο από το gsmarena που συγκρίνει το Wave S8500 με το Nokia N8.

Όταν η εικόνα είναι ακίνητη, η ποιότητα από το Wave,στα δικά μου μάτια, είναι καλύτερη.

Όταν όμως η κάμερα κινείται ή περνούν αυτοκίνητα, τότε το σπάσιμο της κίνησης είναι εμφανένστατο στο Wave.

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο και ξέρει αν μπορεί να διορθωθεί (με upgrade ίσως) ;

οχι δεν εμφανιζει καθολου σπασιματα... βασικα το βιντεΟ που τραβαει ειναι απο τα πιο ομαλα και εγω δεν εχω παρατηρησει ποτε σπασιματα...

Όταν όμως η κάμερα κινείται ή περνούν αυτοκίνητα, τότε το σπάσιμο της κίνησης είναι εμφανένστατο στο Wave.

Έχει ήδη βγει update για το firmware της κάμερας το οποίο το πραγματοποιείς μέσο ενός κρυφού μενού στο wave αν και λογικά αυτό ενσωματόνεται στη τελευταία έκδοση την 1.0.5.

Μπήκα και ξανα είδα τώρα το συγκρητικό στο video και παρατήρησα οτί αν και το wave έχει μια μικρή τάση προς το panning όμως ούτε το n8 είναι αψεγάδιαστο μιας και πιξελιάζει λιγάκι στις άκρες του βίντεο...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Έχει ήδη βγει update για το firmware της κάμερας το οποίο το πραγματοποιείς μέσο ενός κρυφού μενού στο wave αν και λογικά αυτό ενσωματόνεται στη τελευταία έκδοση την 1.0.5.

http://www.badadev.com/updating-camera-firmware/

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Πρέπει να αναφέρω κάτι που δεν είχα προσέξει και αδικεί το τηλέφωνο.

Το συγκριτικό βίντεο μεταξύ Wave S8500 και Nokia N8 που έφτιαξε το gsmarena το είχα δει απευθείας από την ιστοσελίδα του youtube.

Μπαίνοντας όμως στην ιστοσελίδα του gsmarena και συγκεκριμένα στο review του Nokia N8, διαβάζουμε πως έχουν μετατρέψει το βίντεο που τραβήχτηκε με το S8500 στα 25fps, από 30fps που ήταν αρχικά, γι' αυτό και εμφανίζονται τα σπασίματα στην κίνηση. Το ίδιο συμβαίνει και με το βίντεο από το iphone 4.

Στο κείμενό τους το παραδέχονται και ζητούν να μην δώσουμε καθόλου προσοχή στα fps.

Καλύτερα θα ήταν να έδιναν τη δυνατότητα να κατεβάσουμε το original αρχείο που δημιουργήθηκε από κάθε τηλέφωνο για να συγκρίνουμε μόνοι μας.

Αυτά για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις σε όσους θέλουν να αγοράσουν το wave (ανάμεσα στους οποίους είμαι κι εγώ , γι' αυτό και το ψάχνω).

Μπήκα και ξανα είδα τώρα το συγκρητικό στο video και παρατήρησα οτί αν και το wave έχει μια μικρή τάση προς το panning όμως ούτε το n8 είναι αψεγάδιαστο μιας και πιξελιάζει λιγάκι στις άκρες του βίντεο...

1.0.5?????????

Μάλλον 1.0.2 εννοεί ο φίλος.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ναι 1.0.2 εννοούσα αλλά την ji5 όχι την jh3

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

ν

Όταν όμως η κάμερα κινείται ή περνούν αυτοκίνητα, τότε το σπάσιμο της κίνησης είναι εμφανέστατο στο Wave.

Το βίντεο είναι ισως το καλυτερο που έχω δει είναι 1280x720 (720p) 29.97fps χωρις καθόλου dropped frames. Σε οσα προγράμματα έχω δοκιμάσει να κάνω επεξεργασία τα αποτελέσματα ήταν άψογα. Και δεν έχει τον κυματισμό των nokia και sony ericsson. Εκείνο που δεν παίζεται ειναι η δυνατοτητα 120fps σε ανάλυση 320x240.

τελικα υπαρχει κανενα νεο ρε παιδια για το skype?θα το δουμε καμμια μερα κ στο bada??η καμμια εφαρμογη εκτοσ σαμσθνγ?ξερει κανεις?

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Καλησπερα! Βοηθεια θελω τα φωτα σας!!! πηρα το wave s8500 σημερα και πηγα να κανω μεσω kies αναβαθμιση! στην μεση της διαδικασιας σταματησε, ζητησε restart και τελικα κολησε και το μονο που βγαζει ειναι μαυρη οθονη και ενα εικονιδιο με 1τηλεφωνο και 1computer και στην μεση ενα κιτρινο τριγωνο με ενα θαυμαστικο στην μεση! σαν προβλημα συνδεσης! ουτε το computer το αναγνωριζει ουτε σβηνει ουτε τιποτα!!!! αν μπορει καποιος ..ας βοηθησει!!!! ευχαριστω!!!!

Νομίζω αν θυμάμαι καλά, πατάς το πλήκτρο αύξησης του ήχου, το πλήκτρο κλήσης και το πλήκτρο για την φωτογραφική, όλα αυτά ταυτόχρονα για να σε βάλει σε ένα "download mode". Και μετά συνεχίζεις κανονικά την εγκατάσταση. Δεν θυμάμαι και 100% γιατί το είχα κάνει πριν πολύ καιρό. Αν θυμάται κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες ας βοηθήσει.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Να ρωτησω κατι παιδια....

Γινεται να συνδεσω το κινητο με internet μεσω του usb(στον υπολογιστη)?

Τελικα συνδεθηκα με wi-fi οποτε κανενα προβλημα.....

Μια απορια εχω ομως, οταν ειμαι στο route66 παρατηρω οτι χρησιμοποιει internet(αναβει το G πανω αριστερα). Κανονικα δεν θα επρεπε να μην χρησιμοποιει internet?? Το λεω γιατι η cosmote δεν μου δινει δωρεαν mb....

Ξέρει κανείς πως σώζουμε στο need for speed shift?

το βρήκα. το σώζει μόνο του στο gamedata. Και ένα τρικ για να ξεκινήσετε με 8000000.

Πάτε στο memory card->others->__@bada applicatios@__->βρείτε τον φάκελο του nfs shift (είναι περίπου 100mb) ->data --> ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟ GAMEDATA ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro