stud1112 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Μήπως θυμάται κανείς πως δημιουργείς φάκελο σύροντας ένα app πάνω στο άλλο ? Νομίζω ότι χτες κατάφερα να το κάνω, αλλά σήμερα δεν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Δες ποστ #8983 σελ 599 αν εννοείς για την 2.0 σ ευχαριστω. ναι για την 2 εννοουσα. αυτη ειναι η επίσημη ελληνική του kies ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) KAI με hard reset που εκανα παλι δεν μπορω να μπω sta wife.......δε ξερω τι κανω λαθος υπαρχη καποιοσ αλλοσ τροποσ???? Edited March 5, 2012 by mpexpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 παιδια το widget evmemo που ειχε ολα τα επικειμενα ραντεβου, γενεθλια κλπ δε δουλευει σωστα στο bada 2, φαινεται μονο το περιγραμμα..εχει κανεις το ιδιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) σ ευχαριστω. ναι για την 2 εννοουσα. αυτη ειναι η επίσημη ελληνική του kies ? Ναι αυτή είναι.. @ mitsosply Από που το κατέβασες το widget? Edited March 5, 2012 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 παιδια το widget evmemo που ειχε ολα τα επικειμενα ραντεβου, γενεθλια κλπ δε δουλευει σωστα στο bada 2, φαινεται μονο το περιγραμμα..εχει κανεις το ιδιο προβλημα; Ναι και μένα με είχε σώσει το συγκεκριμένο widget και τώρα στην 2.0 δεν μου δουλέυει, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των widgets που είχα στην 1.2... ειναι και αυτό ένα μειονέκτημα της 2.0... Εμένα πάντως το κινητό λαγκάρει σε εκνευριστικό βαθμο, παντού, και το έκανε και αμεσως μετά το hard reset που είχα κάνει. όποτε δεν φτάει κάτι που του κάνω... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ναι αυτή είναι.. @ mitsosply Από που το κατέβασες το widget? Ναι και μένα με είχε σώσει το συγκεκριμένο widget και τώρα στην 2.0 δεν μου δουλέυει, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των widgets που είχα στην 1.2... ειναι και αυτό ένα μειονέκτημα της 2.0... Εμένα πάντως το κινητό λαγκάρει σε εκνευριστικό βαθμο, παντού, και το έκανε και αμεσως μετά το hard reset που είχα κάνει. όποτε δεν φτάει κάτι που του κάνω... κατσιλετρα το κατεβασα απο τα σαμσουνγκ απς αλλα βλεπω τωρα αφαιρεθηκε και διατιθεται μονο για wave 525 και τα συναφη.. ηταν πολυ βολικο .. το ημερολογιο στην πρωτη πρωτη οθονη δε με καλυπτει γιατι απλως "σημαδευει" τις μερες και πρεπει να πατησω πανω του για να δω τι εχω να κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 παιδια το widget evmemo που ειχε ολα τα επικειμενα ραντεβου, γενεθλια κλπ δε δουλευει σωστα στο bada 2, φαινεται μονο το περιγραμμα..εχει κανεις το ιδιο προβλημα; κατσιλετρα το κατεβασα απο τα σαμσουνγκ απς αλλα βλεπω τωρα αφαιρεθηκε και διατιθεται μονο για wave 525 και τα συναφη.. ηταν πολυ βολικο .. το ημερολογιο στην πρωτη πρωτη οθονη δε με καλυπτει γιατι απλως "σημαδευει" τις μερες και πρεπει να πατησω πανω του για να δω τι εχω να κανω.. Οπότε δεν θα είναι συμβατό με την 2.0 Μλκς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Σημερα οποτε εχω προσπαθησει να κατεβασω live θεμα μου σκαει στην εγκατασταση τοσο απο το κινητο οσο και μεσω Kies. Στο Kies παίρνω σφάλμα "Σφάλμα στο πακέτο εγκατάστασης". Το έχετε παρατηρήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toybani Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) απαισιοτητα...... δεν μου βγαζει τις εφαρμογες που είχα στην κάρτα... τώρα τι?? το ndrive δεν υπάρχει κάπου τζάμπα.... Edited March 5, 2012 by toybani Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_kala_eisai Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Σημερα οποτε εχω προσπαθησει να κατεβασω live θεμα μου σκαει στην εγκατασταση τοσο απο το κινητο οσο και μεσω Kies. Στο Kies παίρνω σφάλμα "Σφάλμα στο πακέτο εγκατάστασης". Το έχετε παρατηρήσει ? Καποιος που ξερει παρακαλω ας μας απαντησει γιατι πολλοι εχουμε το ιδιο προβλημα, δεν κανει εγκατασταση θεματων απο το kies ή απο το samsung apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 ελεος ρε ****το, πανω που το configurαρα κομπλε, δοκιμασα να κανω backup σε καποιο αλλο πισι για να μην τα εχω ολα σε ενα σκληρο και κολλησε. απο τοτε, οποτε το προσπαθω σε οποιοδηποτε πισι, κανει επανεκκινηση το τηλεφωνο.. :mad: ξερει καποιος αν υπαρχει κατι που μπορω να τσεκαρω? ή hard reset αναγκαστικα? Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 ελεος ρε ****το, πανω που το configurαρα κομπλε, δοκιμασα να κανω backup σε καποιο αλλο πισι για να μην τα εχω ολα σε ενα σκληρο και κολλησε. απο τοτε, οποτε το προσπαθω σε οποιοδηποτε πισι, κανει επανεκκινηση το τηλεφωνο.. :mad: ξερει καποιος αν υπαρχει κατι που μπορω να τσεκαρω? ή hard reset αναγκαστικα? και γω το ιδιο πρόβλημα εχω... :mad: Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Καποιος που ξερει παρακαλω ας μας απαντησει γιατι πολλοι εχουμε το ιδιο προβλημα, δεν κανει εγκατασταση θεματων απο το kies ή απο το samsung apps Χτες ειχα καταφέρει να εγκαταστήσω live theme όταν είχα κάνει hard reset. Σήμερα το πρωί επανέφερα το backup που πήραν τα Kies πριν το upgrade και από εκείνη την ώρα στην εγκατάσταση των live themes έπαιρνα σφάλμα. Του τράβηξα ένα hard πριν λίγο και μπορεί εκ νέου να εγκαταστήσει live theme. Η κάτι δεν κάνει καλά η επαναναφορά του backup που κάνουν τα Kies ή κάτι παίζει με τα data του backup (τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση). Μένει να δοκιμάσω επαναφόρα ανά οντότητα του βαψκθπ και να δω που την τρώει ... Πάντως γενικά μιλώντας, το κινητό έχει αλλάξει εντελώς μορφή, όπως έχουν αναφέρει πολλοί, παρόλα αυτά 1 χρόνο μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν δικαιολογούνται κολλήματα, αστοχίες, browser της υπομονής κτλ. Τι διάολο και εμείς στη δουλειά μας κώδικα γράφουμε και δεν κάνουμε τίποτα release αν δεν το ξεφτιλίσουμε στα σενάρια χρήσης ... Και είναι κρίμα, γιατί προσωπικά σαν UI μου αρέσει πολύ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Χτες ειχα καταφέρει να εγκαταστήσω live theme όταν είχα κάνει hard reset. Σήμερα το πρωί επανέφερα το backup που πήραν τα Kies πριν το upgrade και από εκείνη την ώρα στην εγκατάσταση των live themes έπαιρνα σφάλμα. Του τράβηξα ένα hard πριν λίγο και μπορεί εκ νέου να εγκαταστήσει live theme. Η κάτι δεν κάνει καλά η επαναναφορά του backup που κάνουν τα Kies ή κάτι παίζει με τα data του backup (τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση). Μένει να δοκιμάσω επαναφόρα ανά οντότητα του βαψκθπ και να δω που την τρώει ... Πάντως γενικά μιλώντας, το κινητό έχει αλλάξει εντελώς μορφή, όπως έχουν αναφέρει πολλοί, παρόλα αυτά 1 χρόνο μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν δικαιολογούνται κολλήματα, αστοχίες, browser της υπομονής κτλ. Τι διάολο και εμείς στη δουλειά μας κώδικα γράφουμε και δεν κάνουμε τίποτα release αν δεν το ξεφτιλίσουμε στα σενάρια χρήσης ... Και είναι κρίμα, γιατί προσωπικά σαν UI μου αρέσει πολύ ... Για να βάλετε θέμα από Sammsung Apps του κινητού κάντε το εξής: Ρυθμίσεις---> Γενικά---> Θέση εγκατάστασης----> Τηλέφωνο και μετά κάντε το εγκατάσταση. Από Kies δεν έχω εγκαταστήσει. Και μετά απο Οθόνη-Θέματα επιλέγετε πιο θέλετε. Γιατί τα θέματα και τα widget θέλουν τη μνήμη του τηλ. άγνωσται αι βουλαί της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ναι και μένα με είχε σώσει το συγκεκριμένο widget και τώρα στην 2.0 δεν μου δουλέυει, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των widgets που είχα στην 1.2... ειναι και αυτό ένα μειονέκτημα της 2.0... Εμένα πάντως το κινητό λαγκάρει σε εκνευριστικό βαθμο, παντού, και το έκανε και αμεσως μετά το hard reset που είχα κάνει. όποτε δεν φτάει κάτι που του κάνω... Ρε παλικάρια μας δουλεύεται ότι είναι μειονέκτημα ότι κάποιες εφαρμογές & widgets στην 2.0 δεν λειτουργούν αν είναι δυνατόν μπορεί σε κάποια στιγμή να αναβαθμιστούν.Έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Για να βάλετε θέμα από Sammsung Apps του κινητού κάντε το εξής: Ρυθμίσεις---> Γενικά---> Θέση εγκατάστασης----> Τηλέφωνο και μετά κάντε το εγκατάσταση. Από Kies δεν έχω εγκαταστήσει. Και μετά απο Οθόνη-Θέματα επιλέγετε πιο θέλετε. Γιατί τα θέματα και τα widget θέλουν τη μνήμη του τηλ. άγνωσται αι βουλαί της Samsung. Ουτε καν, εγω το εχω στην θεση για καρτα μνημης.Ετσι λοιπον εχθες κατεβασα τα 3 free live wallpaper και δουλευουν ολα κομπλε. Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Ρε παλικάρια μας δουλεύεται ότι είναι μειονέκτημα ότι κάποιες εφαρμογές & widgets στην 2.0 δεν λειτουργούν αν είναι δυνατόν μπορεί σε κάποια στιγμή να αναβαθμιστούν.Έλεος Δεν θα αναβαθμιστούν ποτέ, πολύ απλά γιατί οι developers τα εγκατέλειψαν φίλε μου. Και ναι είναι μειονέκτημα, γιατί πολλά από αυτά τα widgets και εφαρμογές τα είχα πληρώσει και τώρα τα βάζω στον **** μου... και δεν μιλάω μόνο για 1-2 ευρώ αλλά και τα 16 που έδωσα στο Sygic... Από έκδοση σε έκδοση πρέπει να προσέχεις και την συμβατότητα προς τα πίσω. Όπως είπε και ένα παλικάρι πιο πίσω, και μεις γράφουμε κώδικα και ξέρουμε ότι αυτή είναι από τις πιο βασικές αρχές στο software.... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 θα κάνω και εγώ μια προσπάθεια να βάλω την 2.0 μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα με τη κάμερα και δε χρειαστεί να το στείλω στο servis. Ίσως θα είναι καλύτερα να κάνω hard reset πριν κάνω αναβάθμιση... θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Χτες ειχα καταφέρει να εγκαταστήσω live theme όταν είχα κάνει hard reset. Σήμερα το πρωί επανέφερα το backup που πήραν τα Kies πριν το upgrade και από εκείνη την ώρα στην εγκατάσταση των live themes έπαιρνα σφάλμα. Του τράβηξα ένα hard πριν λίγο και μπορεί εκ νέου να εγκαταστήσει live theme. Η κάτι δεν κάνει καλά η επαναναφορά του backup που κάνουν τα Kies ή κάτι παίζει με τα data του backup (τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση). Μένει να δοκιμάσω επαναφόρα ανά οντότητα του βαψκθπ και να δω που την τρώει ... Όπως το υποψιαζόμουν. Είπα για αρχή να επανέφερα τις επαφές. Μετά την επαναφορά μαντέψτε : Δεν μπορούσα να εγκαταστήσω live theme, παίρνοντας το ίδιο μήνυμα "Το πακέτο εγκατάστασης είναι ελαττωματικό" για live theme που πριν την επαναφορά είχα εγκαταστήσει επιτυχώς ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 εγω παντως εβαλα το live θεμα spaces και στην αρχη μου εβγαλε το μηνημα για ελλατωματικό πακετο αλλά ειχα δωσει προτεραιοτητα πρωτα στην εξωτερική μνημη στο ΚΙΕΣ , μολις του τσεκαρα την εσωτερικη μνημη μου περασε κανονικα το θεμα , το ενεργοποιησα και δουλευει πολυ καλα απο χτες και με 2 επανεκκινησεις ... και μαλιστα ειναι και πολύ σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Bλεπω εχετε πολλα προβληματα παντως παιδια,εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το τηλ,δουλευει αψογα.Αυτο που εκανα ειναι ενα hard reset ΜΕΤΑ την αναβαθμιση,εκανα format την καρτα μνημης αφου ειχα σωσει καποια βιντεο κτλ και ΔΕΝ περασα το backup μετα την αναβαθμιση γιατι δεν με ενδιεφεραν οι περισσοτερες εφαρμογες,το μονο που περασα ηταν οι επαφες και τις ειδοποιησεις του ημερολογιου που ειχα παρει απο πριν μεμονωμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 και γω δεν εχω καταφερει να βαλω καποιο θεμα...ειτε στη μνημη του τηλ ειτε στην καρτα μνημης..τις κατεβαζω απο το κινητο κατευθειαν οχι kies...κατα τα αλλα κομπλε ...αν και μου κλεινει το samsung apps μερικες φορες αν τρεχω μαζι ραδιο ας πουμε... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Bλεπω εχετε πολλα προβληματα παντως παιδια,εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το τηλ,δουλευει αψογα.Αυτο που εκανα ειναι ενα hard reset ΜΕΤΑ την αναβαθμιση,εκανα format την καρτα μνημης αφου ειχα σωσει καποια βιντεο κτλ και ΔΕΝ περασα το backup μετα την αναβαθμιση γιατι δεν με ενδιεφεραν οι περισσοτερες εφαρμογες,το μονο που περασα ηταν οι επαφες και τις ειδοποιησεις του ημερολογιου που ειχα παρει απο πριν μεμονωμενα. Ούτε εγώ έχω πρόβλημα παρόλο που δεν έκανα hard reset αλλά ακολούθησα πιστά τις οδηγίες στο kies. Δεν έβγαλα την κάρτα μνήμης από το wave κατά την αναβάθμιση και πήρα full backup το οποίο το πέρασα στο τέλος. Έκανε 2-3 ώρες για να ξαναπεράσει τα πάντα και η μεγάλη καθυστέρηση ήταν στις εφαρμογές αλλά μεταφέρθηκαν κανονικά. Τώρα αν παίζουν όλα τα παιχνίδια δεν ξέρω, αλλά το ndrive και μερικές εφαρμογές που δοκίμασα παίζουν κανονικά. Πάντως το νέο UI το βρίσκω εξαιρετικό. Μόνο τα sound profiles μου λείπουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Λοιπον παιδια ανεβασα το BADA 1,2 με τα ΒΟΟΤFILES για όποιον την θελει. http://www.fileserve.com/file/Hn4bcUn/bada 1.2 8500 xxjl2 - oxcjl1.7z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts