komias2 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Παιδια βοηθεια την παρασκευη πηρα το wave 3 with bada 2 αλλα γιοκ ελληνκα τι κανω?η αντιπροσωπεια μπορει να κανει κατι εγω δεν σκαμπαζω και πολλα.ΤΟ πηρα απο bird fhone και ειπαν οτι εχει ελληνικα αλλα μου ειπαν ψεματα,μαλλον αυριο θα παω για καυγα.Το εχω στο κουτι και με εχει πιασει τρελα που δεν μπορω να το χρησιμοποιησω.Καμμια δοκιμασμενη ιδεα?:( Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Comex Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Παιδια βοηθεια την παρασκευη πηρα το wave 3 with bada 2 αλλα γιοκ ελληνκα τι κανω?η αντιπροσωπεια μπορει να κανει κατι εγω δεν σκαμπαζω και πολλα.ΤΟ πηρα απο bird fhone και ειπαν οτι εχει ελληνικα αλλα μου ειπαν ψεματα,μαλλον αυριο θα παω για καυγα.Το εχω στο κουτι και με εχει πιασει τρελα που δεν μπορω να το χρησιμοποιησω.Καμμια δοκιμασμενη ιδεα?:( Μην το σκαλιζεις γιατι μπορει να χασεις την εγγυηση,πιστευω το καλυτερο ειναι να το πας πισω και να ζητησεις εξηγησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Μην το σκαλιζεις γιατι μπορει να χασεις την εγγυηση,πιστευω το καλυτερο ειναι να το πας πισω και να ζητησεις εξηγησεις. συνφωνω και εγω αστω στο κουτι του οπως το ανοιξες πηγαινετο πισω φιλε μου να σου δωσουν τα λεφτα σου και αστω μολις βγει και σε εμας εδω η bada 2 (μας εχει βγαλει την ψυχη εχω αγανακτηση) εχθες παιδια πηρα το ericsson neo v με adroid και θα το πουλησω γιατι μας κοροιδευουν τοτε φιλε μου εαν θες το ξαναπαιρνεις το 3. εχω και το s2 παιδια και ειναι απεχτω!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Παιδιά υπάρχει κανά πρόβλημα με το Samsung Aps του Kies και του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Ναι πρεπει να εχει γιατι μου βγαζει σφαλμα δικτιου απο το κινητο... εχω την 1.2 ακομα βεβαια... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Comex Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 συνφωνω και εγω αστω στο κουτι του οπως το ανοιξες πηγαινετο πισω φιλε μου να σου δωσουν τα λεφτα σου και αστω μολις βγει και σε εμας εδω η bada 2 (μας εχει βγαλει την ψυχη εχω αγανακτηση) εχθες παιδια πηρα το ericsson neo v με adroid και θα το πουλησω γιατι μας κοροιδευουν τοτε φιλε μου εαν θες το ξαναπαιρνεις το 3. εχω και το s2 παιδια και ειναι απεχτω!!!!!!!!!!! Παιδιά υπάρχει κανά πρόβλημα με το Samsung Aps του Kies και του κινητού? Ναι δεν ανοιγει,δικτυο μη διαθεσιμο.Λετε να ερχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 παντως η συντήρηση για το apps ειναι στις 9 του μηνα, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι offline. Αντε ρε γμτ να το χαρουμε κ μεις... αν κ εχω ενα κακο προαισθημα οτι θα παει τελος της αλλης βδομαδας... ολο τετοια μου κανει η σαμσουνγκ! Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 η αλλαγη του pre-configuration ειναι αυτο που κανει hard reset στο κινητο η η αναβαθμιση? γιατι δε θελω σε καμια περιπτωση να μηδενιστουν οι μετρητες κλησεων κτλ... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 δωστο ρε κωλοsamsung να τελιωνουμε.μας εχεις βγαλει την πιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 συνφωνω και εγω αστω στο κουτι του οπως το ανοιξες πηγαινετο πισω φιλε μου να σου δωσουν τα λεφτα σου και αστω μολις βγει και σε εμας εδω η bada 2 (μας εχει βγαλει την ψυχη εχω αγανακτηση) εχθες παιδια πηρα το ericsson neo v με adroid και θα το πουλησω γιατι μας κοροιδευουν τοτε φιλε μου εαν θες το ξαναπαιρνεις το 3. εχω και το s2 παιδια και ειναι απεχτω!!!!!!!!!!! Ναι ετσι σκεφτηκα και εγω αλλα δεν σας παει στο μυαλο ποσο τελειο ειναι το bada2 [οσο λιγο το δουλεψα] δηλαδη χωρις να θελω να υπερβαλω και συγνωμη ειναι εφαμιλο με το s2 η το ξεπερνα ελαφρως.ΟΣΟ για το μηλο το κανει σκονη.Δεν θελω να τους το τριψω στα μουτρα γιατι θα λυπηθω να το γυρισω πισω.Θελω να βρω τηνλυση και θα παρω την μητρικη μηπως μπορουν να κανουν κατι.:( Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 δωστο ρε κωλοsamsung να τελιωνουμε.μας εχεις βγαλει την πιστη ναι ρε ****το τι χαλι ειναι αυτο? λεσ και το κανουν επιτηδες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 η αλλαγη του pre-configuration ειναι αυτο που κανει hard reset στο κινητο η η αναβαθμιση? γιατι δε θελω σε καμια περιπτωση να μηδενιστουν οι μετρητες κλησεων κτλ... μπορει καποιος να μου απαντησει εδω? αμα ειναι να προχωρισουμε μεσω ισπανιας.. Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Comex Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 μπορει καποιος να μου απαντησει εδω? αμα ειναι να προχωρισουμε μεσω ισπανιας.. Κανει hard reset και λογικα θα χασεις αυτα που θες,υπομονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 η υπομονη εξαλλου ειναι μια αρετη που μας διδαξε η samsung...aaxxaaxa Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Ναι δεν ανοιγει,δικτυο μη διαθεσιμο.Λετε να ερχεται; Ουτε εμενα ανοιγει. Το μονο που δουλευει ειναι το internet, ο πλοηγος δλδ. Ουτε στο twitter μπαινει (απο την εφαρμογη) ουτε wordpress (απο την εφαρμογη) τι σκ@@@ γινεται? Αφηστε και πηρε ο αδελφος μου το Xperia Arc και αρχισα να το καλοβλεπω... Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Παιδια πριν απο 3 λεπτα επανηλθε το App store και για κινητο αλλα και για kies Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ευχαριστώ πολύ, τουλάχιστον αυτό που βελτιώθηκε είναι πολύ καλό. Ελπίζω σύντομα να δοθεί η αναβάθμιση γιατί μου χάλασε το nexus s και τώρα μόνο από το wave μπαίνω στο ίντερνετ. Επίσης, παρατήρησες κάποια βελτίωση στο flash. Δηλαδή κάποια σελίδα που παλιότερα δεν την έπαιζε, μήπως τώρα την παίζει; παίζει σελίδες με html5 αλλά από φλας δεν εχω δει καμία διαφορά ίσως κάτι παραπάνω ..δεν παίζει βίντεο του vimeo και ξενερωνω .τα android έχουν δυνατότερο browser :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bada Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Δοκίμασα να αναβαθμίσω σε Βada 2.0 αλάζοντας σε FOP αλλά πέρασε μέσα την S8500XXKF3 πού είναι η 1,2 και λέει οτί είναι η τελευταία έκδοση. Τώρα γυρισμένο στο ΕUR δεν μπόρει να αναβαθμιστεί μέσω kies. Πώς το επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Συγνώμη ρε παιδια, αλλά πως κάνουμε backup με το KIES;;;; Στη βοήθεια του ΚΙΕΣ λέει ότι με δεξί κλικ πάνω στη συνδεδεμένη συσκευή θα έχει επιλογή για backup. Εγω δεν βρισκω τετοιο πραγμα πουθενα. Τη λεξη backup τη βλεπω μονο στην καρτελα Tools>Preferences>Device οπου μάλιστα λεει ότι δεν εχει βρει κανενα backup file (και πως να βρει δηλαδη αφου δεν εχω κανει καποιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 μπορει καποιος να μου απαντησει εδω? αμα ειναι να προχωρισουμε μεσω ισπανιας.. Ναι κάνει Hard reset.... Τελικά είναι ωραίο σαν firmware. Το μόνο περίεργο που βρήκα μέχρι στιμμής είναι το ξεκλείδωμα. Όπως είπε και ο φίλος tolis... όταν πατάς παρατεταμένα να ξεκλειδώσει αναβοσβήνει η οθόνη. Είναι κάπως περίεργο αυτό. Κατά τα άλλα μια χαρά μέχρι στιγμής. Δουλεύει και το music hub. Και όσοι θέλουν να επεξεργάζονται τις φωτό υπάρχει το photo editor δωρεάν, γιατί αφαίρεσε αυτές τις δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 το hard reset φιλε μου σου μηδενισε τους μετρητες κλησεων/sms etc? μπορεις να τσεκαρεις? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 το hard reset εκμηδενίζει τα πάντα φίλε.... το τηλέφωνο επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν την ημέρα που το έβγαλες από την κούτα... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_kala_eisai Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Αντε ρε samsung μας γκαστροσες 3 μερες ειμαστε σε αναμενα καρβουνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Βρε παιδιά έκανα και εγώ αναβάθμιση μέσω FOP αλλά τώρα έχω την 1,2. Έκανα κάτι λάθος; ή συμβαίνει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanA Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Αντιμετωπίζω και εγώ το πρόβλημα με την κάμερα που αναφέρθηκε 2-3 σελίδες πιο πίσω. Ούτε εστίαση κάνει και το κουμπί ανταποκρίνεται όπως να 'ναι.. Τελικά ελπίζω να λυθεί με την 2.0 και να μην φταίει το κουμπί ως hardware.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts