DE_NS Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Hi mages! Εάν τελικά καταλήξω στο wave, θα είναι εύκολο να βρώ-περάσω χάρτες για το gps; (εννοείτε free):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 (edited) Παιδια τις τελευταιες μερες εχω καποιο προβλημα με την καμερα.. Εκει που εστιαζει και γινετε πρασινο το τετραγωνακι παταω να βγαλει και γινετε ξανα ασπρο και ξαναεστιαζει και ου το καθεξης..Μετα απο 3 4 προσπαθειες βγαζει φωτο αλλα χωρις εστιαση..Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι παιζει? Edited June 8, 2011 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Hi mages! Εάν τελικά καταλήξω στο wave, θα είναι εύκολο να βρώ-περάσω χάρτες για το gps; (εννοείτε free):D Χάρτες έχει προεγκατεστημένους από το route 66. Δωρεάν (καλοί, όχι πολύ καλοί) χάρτες, αλλά επι πληρωμή πλοήγηση. Επίσης μετά μπορείς να βάλεις <δωρεάν> ελληνικούς χάρτες και πλοήγηση με: - το nDrive το οποίο είναι πολύ καλό και με ωραίο περιβάλλον, γραφικά κλπ (το έχω δοκιμάσει), - το navitel (αρκετά καλό αλλά με αγγλικό περιβάλλον για την ώρα, το έχω δοκιμάσει), - το sygic (το οποίο δεν έχω δοκιμάσει αλλά είναι αρκετά καλό πρόγραμμα από το symbian όταν το είχα). Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 εκανα κι εγω το παραπανω, για να κανω eur μονιμα το κινητο (γιατι το ειχα παρει με παραγγελια απο ηλεκτρονικο καταστημα και ηταν KOR και για να του περασω το 1.2 λογισμικο ειχα κανει κατι αλχημειες θυμαμαι). τωρα θα ειναι μονιμα eur ? γιατι εκανε εκαθθαριση μνημης τηλεφωνου, widgets, θεματα, ρυθμισεις κτλ . εγινε καινουριο :) Τι product code έχει? Αν έχει -KOR θα πρέπει να το αλλάξεις με τον οδηγό για μόνιμη αλλαγή που υπάρχει στο faq http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3465198#post3465198 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ασε φιλε μου την πατησα.Ουτε αναβαθμιση εκανα εχασα τη μονιμη αδεια πλοηγησης και μπαινει με δυσκολια στο GPS.Εκανα πατατα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Τι product code έχει? Αν έχει -KOR θα πρέπει να το αλλάξεις με τον οδηγό για μόνιμη αλλαγή που υπάρχει στο faq http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3465198#post3465198 KOR ειχε. τωρα πατωντας *#272*hhmm# μου βγαζει προεπιλεγμενο το ΕUR. χμμ, επειδη μου φαινεται ψιλομεγαλη διαδικασια, οταν με το καλο βγει το bada 2.0 θα το αλλαξω μονιμα με τον οδηγο που μου λες. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Τι product code έχει? Αν έχει -KOR θα πρέπει να το αλλάξεις με τον οδηγό για μόνιμη αλλαγή που υπάρχει στο faq http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3465198#post3465198 πως βρισκουμε το product code, αν το ξερεις απαντησέ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 πως βρισκουμε το product code, αν το ξερεις απαντησέ μου. Υπαρχει κωδικος που πατας στο τηλεφωνο αλλα δεν τον θυμαμαι. Μπορεις να το δεις απο τον υπολογιστη σου αν το συνδεσεις στο kies. ακολουθησε τον οδηγο 1 ΜΟΝΟ για δεις το product code στο regedit. Μην αλλαξεις τιποτα. Ανανεωμένα links: Αναλυτικός οδηγός αναβάθμισης του Samsung Wave μέσω του Kies για να έχετε ελληνικά χωρίς να πειράξετε το λογισμικό του τηλεφώνου Αναλυτικός Οδηγός για αναβάθμιση του Samsung Wave με MultiLoader Και τα δύο μαζί! Ότι λάθος βρείτε στους οδηγούς το περιμένω με PM για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Τι product code έχει? Αν έχει -KOR θα πρέπει να το αλλάξεις με τον οδηγό για μόνιμη αλλαγή που υπάρχει στο faq http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3465198#post3465198 Το link για το -Phone System Analysis Software (PSAS 1.15 Free Edition) που λέει ο οδηγός δεν λειτουργεί. Που μπορούμε να το βρούμε? Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Το link για το -Phone System Analysis Software (PSAS 1.15 Free Edition) που λέει ο οδηγός δεν λειτουργεί. Που μπορούμε να το βρούμε? Αν το έχει κρατήσει κανένας ας το ανεβάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Το έχω εγώ αλλά είναι 6MB. Θα κοιταξω να το ανεβασω σε κανενα rapishare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Εδώ και μια βδομάδα μου βγάζει μια καινούρια ενημέρωση στο SamsungApp του κινητού, και όταν μπαίνω να βρω ποια είναι δεν μου την εμφανίζει. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί να συμβαίνει αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το Psas για αλλαγή του Product Code http://www.mediafire.com/?hkk6kkyoy1d75vm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 βγηκε- μαλλον καλυτερα- ξαναβγηκε το sygic για ελλαδα διορθωμενο φανταζομαι! http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000940506&listYN=Y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DE_NS Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Χάρτες έχει προεγκατεστημένους από το route 66. Δωρεάν (καλοί, όχι πολύ καλοί) χάρτες, αλλά επι πληρωμή πλοήγηση. Επίσης μετά μπορείς να βάλεις <δωρεάν> ελληνικούς χάρτες και πλοήγηση με: - το nDrive το οποίο είναι πολύ καλό και με ωραίο περιβάλλον, γραφικά κλπ (το έχω δοκιμάσει), - το navitel (αρκετά καλό αλλά με αγγλικό περιβάλλον για την ώρα, το έχω δοκιμάσει), - το sygic (το οποίο δεν έχω δοκιμάσει αλλά είναι αρκετά καλό πρόγραμμα από το symbian όταν το είχα). Ευχαριστώ αδερφέ...!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 βγηκε- μαλλον καλυτερα- ξαναβγηκε το sygic για ελλαδα διορθωμενο φανταζομαι! http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000940506&listYN=Y Και σε καλή τιμή!!!! 14 ευρώ το δίνουνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Eδώ και κάμποσο καιρό όταν τραβάω βίντεο μου κάνει σπασίματα κατα τη λήψη και σβήνει και απο μόνο του τη κάμερα, έτσι χωρίς αιτία!Αυτό συμβαίνει και σε ένα φίλο μου με διαφορετικό στήσιμο προγραμμάτων αλλά έχουμε τη τελευταία αναβάθμιση 1.2.Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον , τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτο? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παιδιά επειδή από τη συντόμευση του facebook λειτουργει πολύ αργά,καποιος φίλος ειχε δώσει.....facebook. Αν το θυμαται κανεις ας το γράψει.Ήταν πολύ γρήγορο αλλά δεν το θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παδια ξερει κανεις αν δεχονται προπληρωμενη καρτα για αγορα εφαρμογων? Ας πουμε visa προπληρωμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παδια ξερει κανεις αν δεχονται προπληρωμενη καρτα για αγορα εφαρμογων? Ας πουμε visa προπληρωμενη? Δεχεται, εγω αγοραζω με prepaid της eurobank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) βγηκε- μαλλον καλυτερα- ξαναβγηκε το sygic για ελλαδα διορθωμενο φανταζομαι! http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000940506&listYN=Y τους χάρτες TOM TOM που λέει ότι φοράει μπορούμε να τους βρούμε? με τους χάρτες πάντως της Navteq μια χαρά δουλεύει. Eδώ και κάμποσο καιρό όταν τραβάω βίντεο μου κάνει σπασίματα κατα τη λήψη και σβήνει και απο μόνο του τη κάμερα, έτσι χωρίς αιτία!Αυτό συμβαίνει και σε ένα φίλο μου με διαφορετικό στήσιμο προγραμμάτων αλλά έχουμε τη τελευταία αναβάθμιση 1.2.Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον , τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτο? δοκίμασε αυτό --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 10, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Δεχεται, εγω αγοραζω με prepaid της eurobank. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Eδώ και κάμποσο καιρό όταν τραβάω βίντεο μου κάνει σπασίματα κατα τη λήψη και σβήνει και απο μόνο του τη κάμερα, έτσι χωρίς αιτία!Αυτό συμβαίνει και σε ένα φίλο μου με διαφορετικό στήσιμο προγραμμάτων αλλά έχουμε τη τελευταία αναβάθμιση 1.2.Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον , τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτο? Η κάρτα μνήμης φταίει, χρειάζεσε γρηγορότερη/καλύτερη μάρκα. Θες τουλάχιστον class 6 για να μην έχεις τέτοια προβλήματα. Αλλά προσοχή στις μάρκες, παίζουν πολυ σημαντικό ρόλο στις κάρτε μνήμης, πάρε επώνυμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 δοκίμασε αυτό Το ψιλοφοβάμαι να πω την αλήθεια διότι λίγο που διάβασα μερικοί είχανε κάποια προβλήματα.Το χεις δσοκιμάσει εσύ? Η κάρτα μνήμης φταίει, χρειάζεσε γρηγορότερη/καλύτερη μάρκα. Θες τουλάχιστον class 6 για να μην έχεις τέτοια προβλήματα. Αλλά προσοχή στις μάρκες, παίζουν πολυ σημαντικό ρόλο στις κάρτε μνήμης, πάρε επώνυμη 16gb class 6 έχω αγορασμένη απο ebay ίδια με αυτήν http://cgi.ebay.ie/300490304533?ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.ie%3A80%2F%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dm570%26_nkw%3D300490304533%26_fvi%3D1&_rdc=1 αλλά τόσους μήνες δεν είχαμε προβλήματα.Ακόμη και τη τελευταία αναβάθμιση την έχω κάνει απο τότε που βγήκε, τώρα έχει κανα μήνα που το κάνει.Ίσως δοκιμάσω και κάποια άλλη. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Σημερα παρατήρησα πως έχει σπάσει ένα μικρό κομματάκι από το τζάμι (δεξιά στο μαύρο πλεσιο) η οθόνη όμως λειτουργεί κανονικά. :( Μήπως ξέρει κανείς πόσο περίπου κοστίζει η αντικατάσταση γενικά σε tachscreen κινητά ?:worry: Κανείς? Δεν πειράζει, τώρα έμαθα. 125 ευρώ τζάμπα η επιδότηση. Μήπως ξέρει κανείς τι κωδικό ασφαλείας είναι αυτόν που ζητάει, όταν παω να αγοράσω μια εφαρμογή από το Apps? Έχει ένα πεδίο για τον κωδικό της κάρτας και ένα πεδίο από κάτω που ζητάει κωδικό ασφαλείας. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts