Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ομοίως! Δεν έχω καταφέρει να κατεβάσω τιποτα. Ακριβώς τα ίδια μου κάνει και μένα. Μάλλον θα την σουτάρω, γιατί δεν βγάζω άκρη.:mad:

Να ρωτήσω και κάτι με την ευκαιρία. Το καπάκι της μπαταρίας, στο κάτω μέρος του (εκεί που είναι το κουμπάκι που το απελευθερώνει) εφαρμόζει καλά?

Δηλαδή θέλω να πω, είναι "πρόσωπο" με το υπόλοιπο τηλέφωνο ή όχι? Στο δικό μου φένεται να εξέχει λίγο. Σαν να υπάρχει κάτι από κάτω του, που το εμποδίζει να "κάτσει" τελείως, με αποτέλεσμα να ψιλοεξέχει. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά χαλάει την όλη άψογη εικόνα και έσθηση του κινητού.

Καθεται κανονικα αγορινα. Εφαρμοζει μια χαρα. Μπορει να εχεις κανενα σκουπιδακι τιποτα εκει

Edited by Amlet

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω και κάτι με την ευκαιρία. Το καπάκι της μπαταρίας, στο κάτω μέρος του (εκεί που είναι το κουμπάκι που το απελευθερώνει) εφαρμόζει καλά?

Δηλαδή θέλω να πω, είναι "πρόσωπο" με το υπόλοιπο τηλέφωνο ή όχι? Στο δικό μου φένεται να εξέχει λίγο. Σαν να υπάρχει κάτι από κάτω του, που το εμποδίζει να "κάτσει" τελείως, με αποτέλεσμα να ψιλοεξέχει. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά χαλάει την όλη άψογη εικόνα και έσθηση του κινητού.

στο δικο μου (και μαλλον σε ολα) κουμπωνει σε δυο φασεις

τι εννοω:

ναι μεν αν το πιεσει λιγο κουμπωνει αλλα καθεται λιγο εξω, οπως περιγραφεις

πιεζοντας το λιγο ακομα κλεινει κανονικα (ακους και το χαρακτηριστικο κλικ) και ερχεται προσωπο με τη συσκευη :happy:

χρονια πολα.....παιδες τι εχετε να πειτε για wi-fi του wave????

Χρονια πολλα φιλε, μια χαρα ειναι το wi-fi, δεν θα χεις προβληματα.

Να ρωτησω παιδες κατι, ειμαι τωρα στην εκδοση JI5, την τελευταια, μπορω να παω πισω μια εκδοση;

Να ρωτησω παιδες κατι, ειμαι τωρα στην εκδοση JI5, την τελευταια, μπορω να παω πισω μια εκδοση;

αποτι γνωριζω με επισημα μέσα και νόμιμα δεν γινεται, λογικα ναι μεσω μουλτιλοαντερ

το εχετε παθει να κολλαει ενα μηνυμα να μην το στελνει με τιποτα σε συγκεκριμενο χρηστη? αραγε ειναι προβλημα δικτυου η της συσκευης?

Μια δύο φορές μόνο. Αλλά μετά το στέλνει κανονικά. Μάλλον δικτύου είναι.
http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Καθεται κανονικα αγορινα. Εφαρμοζει μια χαρα. Μπορει να εχεις κανενα σκουπιδακι τιποτα εκει

στο δικο μου (και μαλλον σε ολα) κουμπωνει σε δυο φασεις

τι εννοω:

ναι μεν αν το πιεσει λιγο κουμπωνει αλλα καθεται λιγο εξω, οπως περιγραφεις

πιεζοντας το λιγο ακομα κλεινει κανονικα (ακους και το χαρακτηριστικο κλικ) και ερχεται προσωπο με τη συσκευη :happy:

Μπα! Εμένα εξέχει λίγο, μετά αφού κουμπώσει. Βέβαια όταν λέω λίγο εννοώ λίγο. Λιγότερο από χιλιοστό. Πάντως πρόσωπο δεν έρχεται με το υπόλοιπο σώμα του τηλεφώνου. Ενώ στο επάνω μέρος είναι ΟΚ κάτω εκεί που έχει το κουμπάκι, είναι λίγο ανασηκωμένο.

Αναρωτιέμαι μήπως τα 2 "αυτάκια" που έχει εσωτερικά το καπάκι στο σημείο του κουμπώματος, μου δημιουργούν το "πρόβλημα". Ξέρει κανείς τι στο καλό κάνουν τα "αυτάκια" αυτά? Φαίνεται να κάνουν επαφή σε δύο αντίστοιχα σημεία πάνω στην πλακέτα του κινητού.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εγώ πάντως ως παθών μια συμβουλή έχω να δώσω στους επίδοξους αγοραστές του wave: ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ. Το harware είναι πραγματικά εντυπωσιακό αλλά κομμάτια του software του (πχ sms) είναι ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. Ο browser, επίσης δεν είναι για πολλά πολλά. Το facebook apps μια από τα ίδια. Γενικά το bada φαίνεται σα να γράφτηκε από ομάδες ατάκτως εριμμένες, άλλα κομμάτια (tethering, media player, camera) είναι καταπληκτικά και άλλα κομμάτια (sms, facebook,clock) είναι γ.τ.π.

Συνήθιζα να κοροϊδεύω τα i-μπεεε αλλά τελικά έχω καταντήσει ζηλεύω τους χρήστες του.

Δε σώζεται με update λειτουργικού στο 1.2 (με minor fixes) και ακόμα και το 2.0 (αν υποθέσουμε ότι θα το βγάλουν για το wave) δε νομίζω ότι θα λύσει το πρόβλημα...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ hardware ΑΘΛΙΟ software.

Αν η Samsung αντί να σπαταλάει λεφτά στο bada είχε βγάλει το Wave με android θα είχε κάνει τις 10πλάσιες (και λίγα λέω) πωλήσεις. They shot themselves to the foot.

Και δεν έχω και λεφτά για άλλο κινητό και έχω ξεμείνει με δαύτο και ντρέπομαι να ζητήσω 300 γι αυτό. (Γιατί αγόρασα από πάνω και τους χάρτες...)

Δεν καθόμουν στα νόκια ο @@ρας... Καλά να πάθω.

Edited by menes
Μαϊμούδαρχος

Εγώ πάντως ως παθών μια συμβουλή έχω να δώσω στους επίδοξους αγοραστές του wave: ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ. Το harware είναι πραγματικά εντυπωσιακό αλλά κομμάτια του software του (πχ sms) είναι ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. Ο browser, επίσης δεν είναι για πολλά πολλά. Το facebook apps μια από τα ίδια. Γενικά το bada φαίνεται σα να γράφτηκε από ομάδες ατάκτως εριμμένες, άλλα κομμάτια (tethering, media player, camera) είναι καταπληκτικά και άλλα κομμάτια (sms, facebook,clock) είναι γ.τ.π.

Συνήθιζα να κοροϊδεύω τα i-μπεεε αλλά τελικά έχω καταντήσει ζηλεύω τους χρήστες του.

Δε σώζεται με update λειτουργικού στο 1.2 (με minor fixes) και ακόμα και το 2.0 (αν υποθέσουμε ότι θα το βγάλουν για το wave) δε νομίζω ότι θα λύσει το πρόβλημα...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ hardware ΑΘΛΙΟ software.

Αν η Samsung αντί να σπαταλάει λεφτά στο bada είχε βγάλει το Wave με android θα είχε κάνει τις 10πλάσιες (και λίγα λέω) πωλήσεις. They shot themselves to the foot.

Και δεν έχω και λεφτά για άλλο κινητό και έχω ξεμείνει με δαύτο και ντρέπομαι να ζητήσω 300 γι αυτό. (Γιατί αγόρασα από πάνω και τους χάρτες...)

Δεν καθόμουν στα νόκια ο @@ρας... Καλά να πάθω.

Πού συνάντησες πρόβλημα με τα sms και το ρολόι; :confused: Χρησιμοποιώ και τα 2 πολύ συχνά και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, πέραν των αναφορών που εμφανίζονται όταν ενεργοποιείται η συσκευή και είναι bug του λειτουργικού που διορθώνεται 100%, αν συνδέσεις 1 φορά το τηλέφωνο με το kies και διαγράψεις από εκεί τις αναφορές. Κατά τα άλλα, ούτε πρόβλημα με κομμένα sms έχω, ούτε κάτι άλλο. Ομοίως και με το ρολόι, δεν έχει βγάλει bug. Facebook δεν έχω, άρα δεν εκφέρω γνώμη.

Απ'την άλλη μεριά, το tehtering, το e-mail, η κάμερα, το GPS και ο media player που είναι απ'τις βασικές λειτουργίες, λειτουργούν άκρως ικανοποιητικά. Η ποιότητα κατασκευής κορυφαία, η ποιότητα λήψης το ίδιο, ομοίως και η ποιότητα ομιλίας.

Τα μείον που έχει κατά την άποψή μου είναι οι εξαιρετικά περιορισμένες δυνατότητες του τηλεφωνικού καταλόγου, το ελαφρώς ασαφές άγγιγμα στον browser που σε αναγκάζει πολλές φορές να πατάς 2 και 3 φορές σε κάποια links, το laggάρισμα στο zooming κάποιων σελίδων και η ποσότητα ουσιωδών εφαρμογών στο Apps. Δεν αρκούν όμως όλα αυτά για να αποτρέψουν την αγορά του, ίσως είσαι λίγο υπερβολικός.

Μάλλον σου κάθησε στραβά από θέμα ψυχολογίας. Δεν υπάρχουν προβλήαμτα σ' αυτά που αναφέρεις.

Το BADA είναι το πιο γρήγορο λειτουργικό που έχω δουλέψει. Ιδιως όταν πιάννω κάτι android στα χέρια μου που πηγαίνουν σαν χελώνα, και κάτι iPhone που κάνουν 10 δευτερόλεπτα να ανοίξουν μια εφαρμογή ...

Μην λέμε ότι θέλουμε. Το τηλέφωνο αποδείχτηκε πέραν των προσδοκιών μου πάντως.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

αν και προσωπικα ειναι το πρωτο σμαρτφοουν μου, και δεν εχω μετρο συγκρισης αν εξαιρεσουμε καποια hands-on στα καταστηματα, εχω εκπλαγει θετικα παο το κινητο. Επισης ως έφηβος, θύμα των κοινωνικών συμβάσεων και εγώ αναγκαζομαι να χρησιμοποιώ το κινητό για να στείλω sms παρα πολλες φορεσ χωρις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Δε χρησιμοποιω αναφορα μηνυματος γιατι παντα ξερω οτι σταλθηκε το μηνυμα....Οσον αφορα το ρολοι ποτε δεν αργησα σχολειο η καπου αλλου. Παντα χτυπαει στην ώρα του...facebooκ:διεγραψα το λογαριασμο μου πριν αποκτησω το τηλεφωνο(ναι καταφερα να απεξαρτηθω) γιαυτο και δεν μπορω να εκφερω αποψη περι της εν λογω εφαρμογης.

Μάλλον σου κάθησε στραβά από θέμα ψυχολογίας. Δεν υπάρχουν προβλήαμτα σ' αυτά που αναφέρεις.

Το BADA είναι το πιο γρήγορο λειτουργικό που έχω δουλέψει. Ιδιως όταν πιάννω κάτι android στα χέρια μου που πηγαίνουν σαν χελώνα, και κάτι iPhone που κάνουν 10 δευτερόλεπτα να ανοίξουν μια εφαρμογή ...

Μην λέμε ότι θέλουμε. Το τηλέφωνο αποδείχτηκε πέραν των προσδοκιών μου πάντως.

Δεν είναι ψυχολογικό ότι έχει πρόβλημα στο μέτρημα των μηνυμάτων. Πριν από λίγο έκανα ένα τεστ. Είχα 206 μηνύματα. Τα έκανα backup και τα έσβησα, κράτησα μόνο τα MMS τα οποία ΔΕΝ μπορεί να κάνει backup (άλλο κι αυτό!). Έμειναν 6 MMS. Στέλνω ένα. Έχω στα sent 7 μηνύματα. Κάνω restore και ο μετρητής δείχνει πάλι 206. Έχω στείλει άλλα τρία και ο μετρητής εξακολουθεί να γράφει 206 και να κάνει export 206. Το οποίο σημαίνει ότι χάνει μηνύματα άρα για backup δεν είναι αξιόπιστο.

Είναι εξωφρενικό τηλέφωνο των 400 ευρώ να μη μπορεί να μετρήσει μηνύματα. Κάτι ξέρει η Samsung που έχει βάλει όριο τα 1300, εδώ δε μπορεί να μετρήσει καλά-καλά ως το 200, να φτάσει στα 1000?

Μαϊμούδαρχος

αποτι γνωριζω με επισημα μέσα και νόμιμα δεν γινεται, λογικα ναι μεσω μουλτιλοαντερ

Ναι οντως μεσω multiloader γινεται, μετα ομως αν θελω να κανω update απο KIES την 1.2 οταν βγει θα μπορω ή θα εχω προβληματα;

Πάντως αυτό με τις αναφορές δε μου έχει τύχει. Τις έχω ενεργοποιημένες και αν και είναι σπαστικό που έρχονται σαν ξεχωριστά μηνύματα (α ρε ΝΟΚΙΑ, τι ήθελα και έφυγα από εκεί;) όταν τις σβήνω δε μου ξαναεμφανίζονται ποτέ.

Και σε σας οι αναφορές έρχονται σαν ξεχωριστά μηνύματα, έτσι;

Μαϊμούδαρχος

Πάντως αυτό με τις αναφορές δε μου έχει τύχει. Τις έχω ενεργοποιημένες και αν και είναι σπαστικό που έρχονται σαν ξεχωριστά μηνύματα (α ρε ΝΟΚΙΑ, τι ήθελα και έφυγα από εκεί;) όταν τις σβήνω δε μου ξαναεμφανίζονται ποτέ.

Ναι σαν ξεχωριστα ερχονται.

Κατεβασα τον ελληνικο οδηγο του multiloader (πολυ καλη δουλεια!) και εχω μια απορια, εγω που θελω να βαλω το JI3 που δεν ειναι full firmware θα εχω προβλημα;

Και csc βαζω αυτο που εχει στον οδηγο ή πρεπει να κατεβασω νεοτερη εκδοση;

Edited by haigoeo

Πού συνάντησες πρόβλημα με τα sms και το ρολόι; :confused: Χρησιμοποιώ και τα 2 πολύ συχνά και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, πέραν των αναφορών που εμφανίζονται όταν ενεργοποιείται η συσκευή και είναι bug του λειτουργικού που διορθώνεται 100%, αν συνδέσεις 1 φορά το τηλέφωνο με το kies και διαγράψεις από εκεί τις αναφορές. Κατά τα άλλα, ούτε πρόβλημα με κομμένα sms έχω, ούτε κάτι άλλο. Ομοίως και με το ρολόι, δεν έχει βγάλει bug. Facebook δεν έχω, άρα δεν εκφέρω γνώμη.

Απ'την άλλη μεριά, το tehtering, το e-mail, η κάμερα, το GPS και ο media player που είναι απ'τις βασικές λειτουργίες, λειτουργούν άκρως ικανοποιητικά. Η ποιότητα κατασκευής κορυφαία, η ποιότητα λήψης το ίδιο, ομοίως και η ποιότητα ομιλίας.

Τα μείον που έχει κατά την άποψή μου είναι οι εξαιρετικά περιορισμένες δυνατότητες του τηλεφωνικού καταλόγου, το ελαφρώς ασαφές άγγιγμα στον browser που σε αναγκάζει πολλές φορές να πατάς 2 και 3 φορές σε κάποια links, το laggάρισμα στο zooming κάποιων σελίδων και η ποσότητα ουσιωδών εφαρμογών στο Apps. Δεν αρκούν όμως όλα αυτά για να αποτρέψουν την αγορά του, ίσως είσαι λίγο υπερβολικός.

Εγώ το μόνο θέμα που έχω με το ρολόι-ξυπνητήρι είναι το εξής:

Έχω δημιουργήσει ένα ξυπνητήρι με καθημερινή επάνάληψη εκτός σαβ/κου.

Αν μια μέρα πχ μια Τετάρτη έχω ρεπό και δεν θέλω να ξυπνήσω νωρίς πάω στο Μενου->Ρολόι και απο εκεί ξε-τσεκάρω το πράσινο "τικ" που έχει δίπλα απο το ξυπνητήρι. Την επόμενη μέρα που θα το χρειαστώ θα το τσεκάρω ξανά. Έλα ντε όμως που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑ !!!!! Πρέπει να το διαγράψω και να το ξανα κάνω απο την αρχή.......

Ειναι αρκετά εκνευριστικό αυτό....

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

Σαν ξεχωριστα μηνυματα ερχονται αλλα εαν τις σβηνεις και σου ερχονται ξανα τοτε εχεις το ιδιο προβλημα με εμενα. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να το ανοιγεις με το που ερθουν δηλαδη να μπεις στα μηνηματα και να το διαβασεις κανονικα κανοντας κλικ πανω του. Μετα ολα καλα το σβηνεις και τελος

καλησπερα εχω ψαξει στο market για να βρω το youtube downloader αλλα τπτ το βγαλανε?

καλησπερα εχω ψαξει στο market για να βρω το youtube downloader αλλα τπτ το βγαλανε?

Εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ψάξε καλύτερα. Είναι κάπου εκεί :ninja:

Μαγκες εχω το s8500 εναμιση μηνα και εχω ξενερωσει ΕΝΤΕΛΩΣ.Ενω το τηλ. ειναι μαματο και δεν εχει κανενα απο τα προβληματα που βλεπω παραπανω στο forum με εχει χαλασει - εντελως ομως - που δεν μπορω να του περασω gps Σκεφτομαι να το δωσω. Ξερουμε τι τιμη πιανουν αυτα?

ξερει κανεις πως δουλευει η προστασια? το συνανταω στα αρχεια αλλα δεν κανει τιποτα...επισης υπαρχει τροπος να κρυβουμε αρχεια στο κινητο?

Μαγκες εχω το s8500 εναμιση μηνα και εχω ξενερωσει ΕΝΤΕΛΩΣ.Ενω το τηλ. ειναι μαματο και δεν εχει κανενα απο τα προβληματα που βλεπω παραπανω στο forum με εχει χαλασει - εντελως ομως - που δεν μπορω να του περασω gps Σκεφτομαι να το δωσω. Ξερουμε τι τιμη πιανουν αυτα?

Για ποιο λογο δεν μπορεις να βαλεις χαρτες gps?

Αλλοι που εβαλαν το route 66 εμειναν πολυ ευχαριστημενοι.... Με 20 ή 30 € εχεις χαρτες της ελλαδας και με 40 ολης της ευρωπης