Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παραθέτω κάποια μηνύματα που είναι χρήσιμα γι' αυτό που ρωτάς.

Επίσης, εγώ παράγγειλα όλους τους χάρτες της Ευρώπης με 49€. Ίσως αυτή να είναι καλύτερη προσφορά από της Ελλάδας μόνο.

Τους χάρτες τους έβαλες σε δική σου κάρτα; Διότι έχω παραγγείλει μια κάρτα 16GB από Ebay και δε θέλω να την καταργήσω...

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τους χάρτες τους έβαλα σε δική μου κάρτα 16gb που είχα ομοίως παραγγείλει από το e-bay.:rolleyes:

και φαντάζομαι τους κατέβασες από την εταιρία ε; Η full Ευρώπη πόσα GB είναι; Διότι στην ιστοσελίδα αναφέρει πως απαιτείται τουλάχιστον 8GB αποθηκευτικός χώρος...

Κατέβασα το KIES και έβαλα Αγγλία για χώρα για να κατεβάσω κάτι παιχνίδια που έχει προσφορά 1 λίρα για τα χριστούγεννα! Κατέβασα ένα δωρεάν και ήταν οκ το πήρε κανονικά το κινητό.

Που αποθηκεύονται τα παιχνίδια στο κινητό και πως μπορώ να τα έχω backup σε περίπτωση που κάνω format τον υπολογιστή και hard reset το κινητό; Μπορώ να τα έχω σωσμένα κάπου; Thanks.

ΑΑαα, και μεγεία μου το κινητό!!! :D

Κάνεις sign in στο samsung apps μέσα στο Kies, οπότε ότι κατεβάζεις σαν είσαι signed in, μένει στο purchase history στα downloads, από όποιο pc κι αν μπεις μετά.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Κάνεις sign in στο samsung apps μέσα στο Kies, οπότε ότι κατεβάζεις σαν είσαι signed in, μένει στο purchase history στα downloads, από όποιο pc κι αν μπεις μετά.

K από ασφάλεια τι γίνεται? αν πάρω πχ την κάρτα του φίλου μου που έχει κατεβάσει τον χάρτη και την βάλω στο δικό μου θα δουλέψουν οι χάρτες?

K από ασφάλεια τι γίνεται? αν πάρω πχ την κάρτα του φίλου μου που έχει κατεβάσει τον χάρτη και την βάλω στο δικό μου θα δουλέψουν οι χάρτες?

Αυτό που είπα για τα apps είναι. Ούτε για χάρτες ούτε για Route66.

Δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο . Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ..

Νομίζω ότι ακόμα και τη κάρτα με τους χάρτες να βάλεις δεν θα τους τρέξει το Route γιατί υπάρχει κλείδωμα στο πρόγραμμα. Αλλά, όταν βρω κάποιον με ένα άλλο wave θα το δοκιμάσουμε.:lol:
ZRX1200S

δουλευει με το νεο update??

καλημερα και Χρόνια Πολλά! Στο φάκελο που κατέβασα απο τη σελίδα που έγραψες περιέχεται κι ενα προγραμματάκι, το Wave Spoofer. Αυτο κάνει καθόλου την όλη διαδικασία πιο απλή? Παίζει ρόλο το firmware που έχεις? Γενικά το έχει καταφέρει κανείς? Γιατί μέσα έχει άρκετά και καλά παιχνίδια που μάλλον δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα.

Καλές Γιορτές σε όλους με Υγεία!

Παιδια μολις απεκτησα το wave και θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να απενεργοποιησω το 3G και πως να μπλοκαρω τα πακετα δεδομενων για να μην ερθει καμια περιεργη χρεωση απο gprs .ΕΥχαριστω!:)

Παιδια μολις απεκτησα το wave και θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να απενεργοποιησω το 3G και πως να μπλοκαρω τα πακετα δεδομενων για να μην ερθει καμια περιεργη χρεωση απο gprs .ΕΥχαριστω!:)

μενου->ρυθμισεις->δυνατοτητα συνδεσης->κατεβα και απενεργοποιησε τη χρηση δεδομενων πακετου

για το 3τζι: στη δυνατοτητα συνδεσης επιλεξε δικτυο και μετα στη λειτουργια δικτυου επιλεξε το gsm 900/1800...παρακαλώ, μεγεια και καλές γιορτές!

γιατι σημερα που εβαλα το gsp για πρωτη φορα ηταν αδυνατο να βρει σημα με δορυφορο? επισης στην αρχη μου λεει κατι για συνχρονισμο αδειων παταω ναι αλλα και παλι τιποτα καθως ειναι αδυνατος....

Χρόνια πολλά σε όλους, καλές γιορτές και υγεία πάνω απ'όλα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Νομίζω πως ελέγχει το ΙΜΕΙ, οπότε θα φας άκυρο.Δοκίμασε το ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις.

εχω το samsung wave.οταν ανοιγω την πλοιγιση ανηγει το route 66 κανονικα δουλεβει κανονικα αλλα μου βγαζει συνεχεια το μηνιμα τα δεδομενα wi-fi και πακετου δεν ειναι διαθεσιμα.ενεργοποιηση του wi-fi: τι μπορω να κανω για να μη το βγαζει ξανα.

εχω το samsung wave.οταν ανοιγω την πλοιγιση ανηγει το route 66 κανονικα δουλεβει κανονικα αλλα μου βγαζει συνεχεια το μηνιμα τα δεδομενα wi-fi και πακετου δεν ειναι διαθεσιμα.ενεργοποιηση του wi-fi: τι μπορω να κανω για να μη το βγαζει ξανα.

Δοκίμασε (στα Αγγλικά το έχω) να ανοίξεις το route66 και να πας "more->settings->Navigation->download online map" και να το απενεργοποιήσεις.

Ή μπαίνεις στο σαιτ κινητής τηλεφωνίας που έχεις στέλνεις e-mail και μέσα σε δυο μέρες παίρνουν τηλέφωνο επιβαιώνουν στοιχεία σου και φινήτο έξτρα χρεώσεις.

Αυτό έκανα εγώ με την vodafone

καλημερα και Χρόνια Πολλά! Στο φάκελο που κατέβασα απο τη σελίδα που έγραψες περιέχεται κι ενα προγραμματάκι, το Wave Spoofer. Αυτο κάνει καθόλου την όλη διαδικασία πιο απλή? Παίζει ρόλο το firmware που έχεις? Γενικά το έχει καταφέρει κανείς? Γιατί μέσα έχει άρκετά και καλά παιχνίδια που μάλλον δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα.

το εχει βαλει αλλος αυτο και για αυτο το ρωτησα!! στη νεα δεν δουλευει!!

Ji5 update prevents spoofing.Looking for a fix.

latest version: BADA 1.0.2 - 1011181446LISS8500XXJI5 . does not work

Edited by masaz