Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)


andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

 

είχα βάλει τέτοια στο 5800 μου και είναι αρκετά καλή αλλά σαν να "κολλάει" μετά όλο το κινητό. δε νομίζω ότι είναι και ό,τι καλύτερο. βέβαια δεν προσθέτει σχεδόν καθόλου όγκο στο τηλέφωνο

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ φίλε μου με windows xp service pack 3... θα πρέπει να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα εν ονόματι microsoft activesync, το οποίο σου προσθέτει το dll που λείπει. Αφού ολοκληρώσεις το update απεγκατέστησέ το γιατί είναι παπάτζα, αλλά κράτα το setup του για μελλοντικά firmware updates. Και σαν γενική συμβουλή, μη χρησιμοποιείς registry cleaners, optimizers κτλ...

 

χμμ... τωρα που το ξανακοιταω, ειναι μονο για xp... καμια αλλη λυση;; εχω win7...

Link to comment
Share on other sites

χμμ... τωρα που το ξανακοιταω, ειναι μονο για xp... καμια αλλη λυση;; εχω win7...

 

Δες το post #546 που προτείνει κάποια λύση φίλος που έχει windows 7, ίσως να σε βοηθήσει...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν το πήρα χτες το απόγευμα και το έλιωσα. Τα έχω δει όλα. Απίστευτο κινητό! Τρομερή ταχύτητα και ευχρηστία. Φαίνεται να έχει και πολύ καλή μπαταρία. Με λιώσιμο έχει πέσει μόλις μία μπάρα. Βέβαια θα φανεί τις επόμενες μέρες αν όντως ισχύει. Πολύ καλό και το ηχείο.

Καμία σχέση με το i8910 (Omnia HD) που είχα σε όλους τους τομείς. 1-2 δοκιμαστικές φωτογραφίες σε κλειστό χώρο το βράδυ μου φάνηκαν πολύ καλές αν και με λιγότερα Mpixels από το HD. Το απόγευμα θα ξαμολυθώ να βγάλω καμιά φωτό και βίντεο για να το δοκιμάσω καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Ήσουν σε ανοιχτό μέρος? Εγώ σε 2 λεπτά είχα βρει σήμα.

ναι; ήμουν στο σπίτι μέσα θα το δοκιμάσω σε πιο ανοιχτό μέρος άμα ειναι...!

Link to comment
Share on other sites

Το ψιλο θάβει το κινητό .. Δε συμφωνώ σε πολλά σχόλια που γίνονται ..

ούτε εγώ συμφωνώ με πολλά και τονίζουν αρκετά τα μειονεκτήματα του μεγέθους της οθόνης αλλα ξεχνούν! ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΟ όχι PAD, να χωράει στην τσέπη. εγώ ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο το μέγεθος προερχόμενος βέβαια απο την κατηγορία feature phone

Link to comment
Share on other sites

Γιατί το λες αυτό?πέρα από το θέμα των εφαρμογών δεν είπε κάτι

αρνητικό, σοβαρό αρνητικό τουλάχιστον.

Έτσι κιαλλιώς είναι δύσκολο να βρεις σοβαρά μειονεκτήματα στο κινητό

αυτο.

Εντύπωση μου έκανε που δεν τόνισε καθόλου τα σημαντικά

καλά χαρακτηριστικά του όπως π.χ. το θέμα της εγγραφής HD Video.

Τέλος πάντων με μια βόλτα από ένα κατάστημα που μπορεί κάποιος να το

περιεργαστεί μπορεί να σχηματίσει ιδία άποψη.

Link to comment
Share on other sites

Το πήρα και εγώ. Ορίστε οι πρώτες μου εντυπώσεις

 

Θετικά

 

1. Φοβερή ταχύτητα και αρκετά μεγάλη σταθερότητα εάν λάβουμε υπόψη ότι είναι εντελώς νέο λειτουργικό και έχει τόσες δυνατότητες. Προσπαθούσα να το ζορίσω, κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα/γρήγορα και σχεδόν ποτέ δεν με απογοήτευσε αν και είχε μερικούς λόξιγκες σε μερικά σημεία, δεν μου έχει κρασάρει(ακόμα).

2. Το να βλέπεις dvdrip xvid στο κινητό σου μέσω wifi από το pc σου και να βλέπεις ταινίες/φωτογραφίες/μουσική στη τηλεόραση από το κινητό σου μέσω wifi, χωρίς καλώδια, με 1 απλό κλικ με κάνει να νιώθω ότι ζω στο μέλλον :Ρ

3. Η μπαταρία φαίνεται πολύ καλή.

4. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Λίγο με τα χρώματα τα έχουν κάνει σαλάτα(ελαφρώς διαφορετικό χρώμα στο πίσω καπάκι) αλλά ακόμα και αυτό μου αρέσει, δίνει χαρακτήρα στο κινητό.

5. Πανάλαφρο, λεπτό και συμπαγές.

6. Πολύ δυνατό φλας φωτογραφικής για led, αφού νόμιζα ότι είναι xenon.

7. Ήδη έχει κοντά στις 500 εφαρμογές. Έχουν βγει 4-5 ποιοτικά παιχνίδια, με καλά γραφικά και gameplay.

8. Λατρεύω το slide to phone/message interface όπως και το, κλεμμένο από android, slide notification bar για wifi/μουσική/email/κλπ.

9. Απίστευτη οθόνη. Επιτέλους μαύρο που είναι μαύρο και όχι γκρι, ζωντανά χρώματα, κλπ. Πραγματικά όμως έπαθα πλάκα με το μαύρο.

 

Αρνητικά

 

1. Η έλλειψη text reflow στο browser είναι αρκετά σημαντική ΙΜΟ, ειδικά εφόσον έχουμε text reflow σε κινητά σχεδόν 10τίας μέσω του opera. Το rendering μερικών site είναι ελαφρώς λάθος και κυρίως του αγαπημένου μου reddit.com(αν και είναι πλήρως λειτουργικό το site νομίζω). Γενικά όμως το reddit είναι δύσκολο site για να γίνει σωστά render για αυτό και υπάρχει app σε άλλες πλατφόρμες.

2. Δεν έχει εφαρμογή googlemaps και απλώς φορτώνει το site, με όλα τα μειονεκτήματα που έχει κάτι τέτοιο.

3. Το ηχείο είναι σε τέτοια θέση ώστε όταν πιάνεις το κινητό και με τα 2 χέρια σε landscape, ουσιαστικά το μπουκώνεις :Ρ

4. Θέλει δουλειά ακόμη το app store, αν και έχει πολλές εφαρμογές, οι περισσότερες είναι σαβούρα και του λείπουν μερικές απαραίτητες/cool εφαρμογές.

5. Το ελληνικό app store δεν έχει εφαρμογές επί πληρωμή και μερικές δωρεάν εφαρμογές(όπως το πολύ καλό need for speed shift). Αλλά μπορείτε να αλλάξετε app store και να βάλατε προσωρινά το βρεταννικό πχ.

6. Δεν με ξετρέλανε το kies, η εφαρμογή της samsung για να διαχειριστείτε το κινητό μέσω του pc σας. Αν και ψιλοόμορφο και με πολλές δυνατότητες μου φαίνεται αρκετά bloated, αργό και μου κράσαρε 1 φορά. Βέβαια δεν είναι ανάγκη να το χρησιμοποιήσετε, αφού μπορείτε να συνδέσετε το κινητό ως απλό usb storage νομίζω.

7. Θα ήθελα η οθόνη να είναι λίγο πιο μεγάλη. Αν και έχω αρχίσει να συνηθίζω να γράφω, κλπ, πιστεύω ότι εάν είχε +0.4" θα ήταν τέλειο. Βέβαια υπάρχει και το galaxy s αλλά το galaxy s έχει κακάσχημα πλαστικά και δεν έχει φλας φωτογραφικής(αλλά έχει android OS, που προς το παρόν είναι σαφώς ανώτερο, κυρίως λόγω των εφαρμογών που έχει).

8. Μερικές φορές όταν πήγα να δω μια φωτογραφία στη τηλεόραση μέσω wifi από το κινητό, δεν δούλευε. Επίσης νομίζω ότι κάνει και downscale τα πράγματα αλλά ίσως να είναι η ιδέα μου.

9. Έχει μόνο 1 πρόγραμμα gps, το route66 που δεν είναι ότι πιο όμορφο στο σύμπαν(και το google maps)

10. Το κεντρικό κουμπί θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερης ποιότητας, αφού νόμιζα ότι είναι omnidirectional έτσι όπως κουνιότανε. Παρόλα αυτά δεν ενοχλεί καθόλου και δεν μειώνει την αίσθηση ποιότητας του κινητού.

11. Το flash support θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Επίσης λόγω της έλλειψης youtube player, δεν μπορείς να δεις τα βίντεο του youtube σε hd(αν και λόγω της μικρής οθόνης, μια χαρά φαίνονται τα βίντεο ακόμα και σε χαμηλή ποιότητα).

12. Σε αντίθεση με τα wm που παίζουν windows media player streams, το wave προφανώς δεν παίζει. Και είναι κρίμα γιατί ακόμα και με wm 10ετίας πχ μπορείς να ακούσεις όλους τους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω του live24.gr. Αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα αποκτήσουμε ένα app για να ακούμε ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εξάλλου έχει και ραδιόφωνο, οπότε δεν είναι και τόσο πρόβλημα(εάν είσαι Αθήνα).

13. Τα widgets είναι κακάσχημα, οπότε ουσιαστικά την αρχική οθόνη την έχω σχεδόν άδεια. Ευτυχώς συνήθως είμαι στην οθόνη με τις εφαρμογές και δεν είναι ανάγκη να βλέπω την αρχική οθόνη.

14. Δεν έχει folders ώστε να βάλεις πολλές εφαρμογές στο ίδιο εικονίδιο.

15. Θα πρέπει να δώσεις άλλα 50€ για να πάρεις μια 16gB microsdhc κάρτα(ή λιγότερα για μικρότερη κάρτα) ώστε να έχεις storage γιατί το υπάρχον storage είναι μόνο 400mB.

 

Τα πιο πολλά μειονεκτήματα είναι ανούσιες λεπτομέρειες ή/και πράγματα που θα φτιαχτούν με το καιρό. Επικεντρώθηκα κυρίως στα αρνητικά γιατί τα θετικά είναι γνωστά και πολλά :Ρ. Το κινητό είναι φοβερό, ειδικά στα λεφτά του. 350€ για το καλύτερο κινητό της αγοράς. Και να μου το λέγανε πριν από 1 χρόνο, δεν θα το πίστευα. Αυτή τη στιγμή για εμένα υπάρχουν 3 κινητά, το samsung wave s8500, το samsung galaxy s i9000 και το iphone 4.

 

Εάν δεν σας πειράζουν τα πλαστικά, η έλλειψη φλας και η τιμή, πάτε για galaxy s. Εάν δεν σας πειράζει η φασιστική νοοτροπία της apple, να σας πιάνουν το **** και μερικές κραυγαλέες ελλείψεις πάτε για iphone 4. Και εάν δεν σας πειράζουν τα μειονεκτήματα που έγραψα, πάτε για samsung wave. Όλα τα άλλα κινητά απλά δεν υπάρχουν.

 

Παρουσίαση από το Techblog

 

Διαμαρτυρήθηκε που του κρατάει πάνω από 1 μέρα το κινητό με ανοιχτό το wifi; Δηλαδή σε ποιο σύγχρονο smartphone κρατάει παραπάνω; Επίσης το παράπονό του για το κουμπί, είναι θεόχαζο. Αφού θέλεις να πας στο app screen, πάτα το μεγάλο κεντρικό κουμπί. Το δεξί κουμπί είναι για να σε πάει στο homescreen. Δεν έχει σημασία εάν τη κλείσεις ή όχι την εφαρμογή με το δεξί κουμπί ή εάν απλώς πατήσεις το κεντρικό κουμπί. Το σύστημα νομίζω κλείνει την εφαρμογή εάν χρειάζεται πόρους. Εγώ πάντα με το κεντρικό πλήκτρο βγαίνω από τις εφαρμογές. Είναι εντελώς ποντϊακό αυτό που κάνει, να πατάει πρώτα το δεξί κουμπί και μετά το κεντρικό. ΠΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Το κινητό είναι πιο έξυπνο απ' όσο νομίζεις. Είναι σαν να διαμαρτύρεσαι ότι θα πρέπει να κάνεις reboot κάθε φορά που θέλεις να κλείσεις μια εφαρμογή στο iphone.

 

Όσο για το silent μπέρδεμα, ναι το κινητό είναι έξυπνο, εάν είσαι στο μενού του silent σου λέει "τι κάνεις και χρησιμοποιείς το pull down menu αφού είσαι ήδη μέσα στο σχετικό μενού;". Όσο για τα απλά γραφικά, ας δει κανένα asphalt 5(που έχει καλύτερα γραφικά από android/iphone), κανένα need for speed shift, κανένα real football 2010 και κανένα caligo chaser. Αυτό που σε πετάει έξω από το app store μόλις διαλέξεις να κάνεις install μια εφαρμογή είναι όντως ενοχλητικό.

 

ΥΓ Μόλις κράσαρα το wave για πρώτη φορά :Ρ

Edited by NIB
Link to comment
Share on other sites

Γιατί το λες αυτό?πέρα από το θέμα των εφαρμογών δεν είπε κάτι

αρνητικό, σοβαρό αρνητικό τουλάχιστον.

Έτσι κιαλλιώς είναι δύσκολο να βρεις σοβαρά μειονεκτήματα στο κινητό

αυτο.

Εντύπωση μου έκανε που δεν τόνισε καθόλου τα σημαντικά

καλά χαρακτηριστικά του όπως π.χ. το θέμα της εγγραφής HD Video.

Τέλος πάντων με μια βόλτα από ένα κατάστημα που μπορεί κάποιος να το

περιεργαστεί μπορεί να σχηματίσει ιδία άποψη.

 

 

 

άστα φίλε δράμα έγινε χτες με τα καταστήματα..

 

πήγα για να το περιεργαστώ ανοιχτό στα παρακάτω:

1) saturn γέρακα (δεν είχε μπαταρία)

2) πλαίσιο αγίας παρασκευής (δεν είχε μπαταρία)

3) oteshop παλλήνης (εννοείται δεν το είχαν καν)

4) wind αγίας παρασκευής (δεν το είχαν)

5) multirama αγίας παρασκευής (το είχαν αλλά χωρίς μπαταρία μέσα για να μπορούν μετά να το πουλήσουν μου είπαν....γελοίο εεε????)

 

 

ξέρει κανείς που το έχει σίγουρα ανοιχτό να πάω??

 

αν είναι και ανατολικά/βόρεια προάστια ακόμα καλύτερα

Link to comment
Share on other sites

Παιδια ξερει καποιος αν γινεται και πως να βαλω πολλα waLLpapers?

 

Δηλαδη οταν παω αριστερα και δεξια στην αρχικη ο8ονη να αλλαζει και το wallpaper, υπαρχει τροπος?

Edited by droper_05
Dhamher_00
Link to comment
Share on other sites

 

ξέρει κανείς που το έχει σίγουρα ανοιχτό να πάω??

 

αν είναι και ανατολικά/βόρεια προάστια ακόμα καλύτερα

 

Πλαίσιο Ψυχικό, Ομήρου 5.

 

Πήγα χθες και το είδα μια χαρά

Link to comment
Share on other sites

 

 

ξέρει κανείς που το έχει σίγουρα ανοιχτό να πάω??

 

αν είναι και ανατολικά/βόρεια προάστια ακόμα καλύτερα

 

multirama ουλωφ πάλμε (λίγο πιο κάτω από την διασταύρωση ουλωφ πάλμε / παπάγου / παπανδρέου) στη ζωγράφου

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg
Link to comment
Share on other sites

Διαμαρτυρήθηκε που του κρατάει πάνω από 1 μέρα το κινητό με ανοιχτό το wifi; Δηλαδή σε ποιο σύγχρονο smartphone κρατάει παραπάνω; Επίσης το παράπονό του για το κουμπί, είναι θεόχαζο. Αφού θέλεις να πας στο app screen, πάτα το μεγάλο κεντρικό κουμπί. Το δεξί κουμπί είναι για να σε πάει στο homescreen. Δεν έχει σημασία εάν τη κλείσεις ή όχι την εφαρμογή με το δεξί κουμπί ή εάν απλώς πατήσεις το κεντρικό κουμπί. Το σύστημα νομίζω κλείνει την εφαρμογή εάν χρειάζεται πόρους. Εγώ πάντα με το κεντρικό πλήκτρο βγαίνω από τις εφαρμογές. Είναι εντελώς ποντϊακό αυτό που κάνει, να πατάει πρώτα το δεξί κουμπί και μετά το κεντρικό. ΠΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Το κινητό είναι πιο έξυπνο απ' όσο νομίζεις. Είναι σαν να διαμαρτύρεσαι ότι θα πρέπει να κάνεις reboot κάθε φορά που θέλεις να κλείσεις μια εφαρμογή στο iphone.

 

Όσο για το silent μπέρδεμα, ναι το κινητό είναι έξυπνο, εάν είσαι στο μενού του silent σου λέει "τι κάνεις και χρησιμοποιείς το pull down menu αφού είσαι ήδη μέσα στο σχετικό μενού;". Όσο για τα απλά γραφικά, ας δει κανένα asphalt 5(που έχει καλύτερα γραφικά γραφικά από android/iphone), κανένα need for speed shift, κανένα real football 2010 και κανένα caligo chaser. Αυτό που σε πετάει έξω από το app store μόλις διαλέξεις να κάνεις install μια εφαρμογή είναι όντως ενοχλητικό.

 

ΥΓ Μόλις κράσαρα το wave για πρώτη φορά :Ρ

Αυτό το σχόλιο για την μπαταρία ήταν κάπως βλακώδες...

Με μια ημέρα wifi ανοιχτό και κράτησε μια ολόκληρη ημέρα τότε η μπαταρία είναι πραγματικά καλη και όχι μέτρια...

Εκτός από αυτό λέει οτί τραβάει video στην κατώτατη ανάλυση hd...το λέει και δίνει την εντύπωση του οτί αυτό είναι κάτι το αρνητικό ενώ ελάχιστα κινητά έχουν αυτή την ανάλυση σε βίντεο...μην ζητάμε και διαστημικά πράγματα...Όσο για το ότι όταν κατεβάζεις μια εφαρμογή σε βγάζει από το samsung apps και σε βάζει στο μενού δεν το θεωρώ ενοχλητικό αλλά αντιθέτως πρακτικό γιατί όταν κατεβάζεις μια εφαρμογή θέλεις να την τρέξεις κιόλας αμέσως...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Link to comment
Share on other sites

Ενδεικτικά, x10 vs desire vs wave εδώ

 

 

Δείτε πόσο γρήγορα φορτώνει το wave το asphalt 5, πόσες κλάσεις ανώτερη οθόνη(δεν υπάρχουν οι άλλες οι οθόνες, ξεπλυμένα όλα) έχει και πόσο καλύτερα γραφικά έχει(πχ δείτε πως στις άλλες εκδόσεις δεν έχει animated σημαίες).

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει τρόπος να βάλουμε συντομεύσεις (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων) από τις εφαρμογές μέσα στο μενού στις οθόνες αναμονής? Αν βάλεις μια πολύ μεγάλη εικόνα στις οθόνες αναμονής καθώς τις προσωράς προς τα δεξιά βλέπει κομμάτι κομμάτι την εικόνα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει τρόπος να βάλουμε συντομεύσεις (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων) από τις εφαρμογές μέσα στο μενού στις οθόνες αναμονής? Αν βάλεις μια πολύ μεγάλη εικόνα στις οθόνες αναμονής καθώς τις προσωράς προς τα δεξιά βλέπει κομμάτι κομμάτι την εικόνα.

Οχι δεν μπορείς επι του παρόντος να εχεις συντομεύσεις εφαρμογών στις οθόνες αναμονής.

Η ανάλυση της εικόνας πρέπει να είναι στο κάθετο 800 pixels και στο μήκος μπορεί να είναι και 1280 και βάλε.

Link to comment
Share on other sites

Ενδεικτικά, x10 vs desire vs wave εδώ

 

 

Δείτε πόσο γρήγορα φορτώνει το wave το asphalt 5, πόσες κλάσεις ανώτερη οθόνη(δεν υπάρχουν οι άλλες οι οθόνες, ξεπλυμένα όλα) έχει και πόσο καλύτερα γραφικά έχει(πχ δείτε πως στις άλλες εκδόσεις δεν έχει animated σημαίες).

 

όταν το wave ερχόταν τα άλλα ακόμα πήγαιναν.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Link to comment
Share on other sites

Δες το post #546 που προτείνει κάποια λύση φίλος που έχει windows 7, ίσως να σε βοηθήσει...

 

τα καταφερα. ευχαριστω παρα πολυ :)

Link to comment
Share on other sites

Παιδια υπαρχει τροπος να δημιουργησουμε φακελο στο μενου ωστε να βαλουμε π.χ

 

ολα τα παιχνιδια μεσα και να μην ειναι ετσι χυμα οι εφαρμογες?Επισης υπαρχει

 

τροπος για πολλαπλα wallpapers στην οθονη αναμονης?

Link to comment
Share on other sites

Κυκλοφορει τιποτα στο γνωστο μαγαζί για το εν λογω τηλεφωνο , η μονο οτι αγορασουμε;

 

Βασικά το θέμα είναι ότι ούτε να αγοράσουμε από το appstore μπορούμε... Ας όψεται το Ελλάντα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...