Jump to content

Cosmote internet on the phone! internet για όλους!

stathis334
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα σε μενα με μια επανεκκινηση εφτιαξε, μαλλον ετσι αποθηκευονται οι ρυθμισεις στο 6700

• Απαντήσεις 403
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω ενα nokia 6700 slide και εχω ενα προβλημα, αγορασα το πακετο 60. Εκανα εγκατασταση τις ρυθμισεις και επελεξα την συνδεση COSMOTE INTERNET στον opera mιni αλλα δεν με συνδεει με τιποτα και στον ενσωματωμενο browser του κινητου μου λεει το εξης μυνημα "Πακετα δεδομενων:Μη διαθεσημη συνδεση πακετων δεδομενων.Ελενξτε τις υπηρεσ. δικτυου". Μπορει κανεις να μου πει τι φταιει;

το συγκεκριμενο προγραμμα του opera, θελει την εξης ρυθμιση δεν παιζει ρολο ποιο πακετο εχεις ενεργοποιημενο απο τον ιστο σου αλλα το τι εχεις ρυθμισει ως προτιμομενο σημειο προσβασης διοτι απο εκει συνδεεται. λοιπον θα πας στις ρυθμισεις του κινητου σου και μετα διαμορφωση και θα δεις εκει που γραφει προτιμ.σημ.προσβ. και θα μπεις μεσα και θα επιλεξεις το προφιλ COSMOTE INTERNET . μονο ετσι αλλιως δεν μπαινει. εαν δεν υπαρχει αυτο τοτε ζητα τους να σου στειλουνε ξανα τις ρυθμισεις για web. το εχω δοκιμασει και εγω αλλα με βοντα και το ξερω πολυ καλα . σιγουρα αυτο ειναι .

Συμφωνω απολυτα, το 300αρι θα ηταν ρεαλιστικο, ουτε λιγο, ουτε υπερβολικο. Απλα κανονικο.

Το 100αρι...απλα δεν φτανει σχεδον για τιποτε...

αναλογως την χρηαη που κανει ο καθενας....το κατοσταρι για μενα ειναι υπεραρκετο...και μου μενουν και 30-40mb καθε μηνα...βλεπετε το υπολοιπο σας με το sms 1 στο 1256 και βλεπετε αν σας κανει...ειναι απλο...

αναλογως την χρηαη που κανει ο καθενας....το κατοσταρι για μενα ειναι υπεραρκετο...και μου μενουν και 30-40mb καθε μηνα...βλεπετε το υπολοιπο σας με το sms 1 στο 1256 και βλεπετε αν σας κανει...ειναι απλο...

το υπολοιπο μας δεν το βλεπουμε στελνωντας την λεξη INFO στο 1313?. αλλαξε;.

το 1313 ειναι καρτοκινητο! Αυτο το τοπικ ειναι data συμβολαιων!!!

Η εντολή που αναφέρεις είναι για την υπηρεσία internet on the phone 60, υπηρεσία που είναι μόνο για τα καρτοκινητά.

Για τα συμβόλαια στέλνεις ΕΥ ή 1 στο 1256 και μαζί με την ενημέρωση για το υπόλοιπο χρόνο ομιλίας λαμβάνεις και ενημέρωση για τα υπολειπόμενα Mb του πακέτου internet που έχεις.

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε ή άν πιστεύετε πως το Internet on the Phone του whatsup μπορέι να συνεργαστέί με το usb Modem που δίνει η Vodafone με το καρτοΐντερνετ.

Ευχαριστώ.

Robotech

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε ή άν πιστεύετε πως το Internet on the Phone του whatsup μπορέι να συνεργαστέί με το usb Modem που δίνει η Vodafone με το καρτοΐντερνετ.

Ευχαριστώ.

ξεκλειδωτα ειναι τα στικ της Voda... οποτε γιατι οχι...

ξεκλειδωτα ειναι τα στικ της Voda... οποτε γιατι οχι...

Ευχαριστώ. Μήπως γνωρίζεις αν πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο λογισμικό της Cοsmote για να δουλέψει ή το software της Vodafone σου επιτρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις?

Robotech

• 2 weeks later...

Γρηγορη ερώτηση:

Έχω ένα unlocked usb modem.

Αν ενεργοποιήσω το πακέτο "internet on the phone" στο what's up και βάλω την SIM στο modem, θα λειτουργήσει;

Τι APN πρέπει να βάλω και τι λοιπές ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο usb modem;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γρηγορη ερώτηση:

Έχω ένα unlocked usb modem.

Αν ενεργοποιήσω το πακέτο "internet on the phone" στο what's up και βάλω την SIM στο modem, θα λειτουργήσει;

Τι APN πρέπει να βάλω και τι λοιπές ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο usb modem;

1) NAI

2) ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ

Στα ψιλά γράμματα εδώ http://whatsup.gr/services/internet-phone αναφέρει

Οι συνδρομητές θα έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα περισσότερα από ένα πακέτα COSMOTE Internet On The Phone 60.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το οποίο internet on the phone σέρνεται πολύ τελευταία ή μου φαίνεται; Είναι η τουριστική περίοδος;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Το οποίο internet on the phone σέρνεται πολύ τελευταία ή μου φαίνεται; Είναι η τουριστική περίοδος;

μαλλον! ηταν που ηταν αργο,τον τελευταιο καιρο σερνεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

στέλνω info στο 1313 για να δω πόσα μβ εχω ακόμα κ συνέχεια μου λέει ότι εχω ακόμα 120...ξερει κανείς τι γίνεται;
:w00t:

Όντως σέρνεται ... 0,19MbPs δεν είναι ταχύτητα :ninja:

Καλησπερα μηπως ξερει καποιος αν βαλω την καρτα σιμ απο internet on the go στο κινητο μου galaxy s θα δουλευει μονο για internet?

Το internet on the go είναι μόνο για μετάδοση δεδομένων, άρα δεν θα μπορείς να κάνεις κλήσεις. Μπορείς όμως να έχεις πλοήγηση στο διαδίκτυο. Φρόντισε να καταχωρήσεις τις σωστές ρυθμίσεις μόνο γιατί αν κινηθείς με wapa θα χρεωθείς με 12€/mb...

• 3 weeks later...

θελω να βαλω στο κινητο μου LG GM750 internet...

επικοινωνησα με τον παροχο κ μου ειπαν να παρω στο 1212...

ακολουθησα τις φωνητικες εντολες κ πηγα στο ρυθμισεις για ιντερνετ στο κινητο σας...

εκει ομως λεει να στειλουμε μηνυμα στο 1333 κ να γραψουμε Starter Basic ή Regular... δειτε εδω---> http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmot...0f42bb80005972

εγω στο παγιο μου που εκανα εχω 250μβ δωρεαν ιντερνετ αρα γιατι να επιλεξω ενα απο αυτα???

κ για να βοηθησω η συσκευη ηταν vodafone live κ τωρα εκανα φωρητοτητα στην κοσμοτε...

εχει κ εδω να κανουμε ρυθμισεις αλλα δεν εχει το μοντελο...

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmot...xml&_nfpb=true

Keep The Scene UP...