evelinalex Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Την πήραμε την θήκη για το πίσω κάλυμμα αλλά τώρα παρατηρώ και στην οθόνη κάποιες μικρογραντζουνιές - αυτές που φαίνονται αν παρατηρήσεις κάτω απο φως με προσοχή -. Ίσως εξαιτίας του καθημερινού καθαρισματος με το microfiber. Με τις επιπρόσθετες μεμβρανες έχω ένα θέμα όμως, ούτε η υφή τους μου αρέσει, ούτε το σπάσιμο άμα εγκλωβιστεί φυσαλιδα αέρα απο κάτω.. Πολύ επηρεπές στην ζημιά το iPad μας βγήκε.. :) ελεγξα με περισσότερη προσοχή την οθόνη αλλα δεν είδα τίποτα κ να φανταστείς ότι πριν του βάλω τη θήκη δεν το πολυπροσεχα!!σήμερα κοίταγα το iPod touch -το Πρωτο μου apple προϊόν, το έχω απο το 2007-δεν εχει ούτε μια γρατζουνια!χωρίς μεβρανες κ με αρκετές τούμπες!!!την ίδια ποιότητα κατασκευής δεν χρησιμοποιεί η apple κ στα μεταγενέστερα μοντέλα?:confused: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Να ρωτήσω κάτι :O :το iPad 3G καταναλώνει τα ίδια MB με το iPad το οποίο συνδεεται μέσω hotspot του iPhone?:confused::confused: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 καλησπερα κι απο μενα. ενδιαφερομαι για την αγορα του ipad 3g και θελω να ρωτησω το εξης.....μπορω να χρησιμοποιησω την σιμ του cosmote internet on the go που ηδη εχω η θα πρεπει να προβω σε αλλαγες ( ποιες ειναι αυτες?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parov Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 καλησπερα κι απο μενα. ενδιαφερομαι για την αγορα του ipad 3g και θελω να ρωτησω το εξης.....μπορω να χρησιμοποιησω την σιμ του cosmote internet on the go που ηδη εχω η θα πρεπει να προβω σε αλλαγες ( ποιες ειναι αυτες?) λογικά θα μπορείς απλώς πρέπει να μετατρέψεις τη sim σε micro sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZedBlue Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Χαίρετε. Θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι πόσα λεφτά θα δίνατε για το iPad 1 (WiFi only - 64GB) για να το πάρετε από ελληνικό site δημοπρασιών. Έχω βρει κάποια που ξεκινάνε από 340€ αλλά και πάλι πολλά μου φαίνονται για το 1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Χαίρετε. Θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι πόσα λεφτά θα δίνατε για το iPad 1 (WiFi only - 64GB) για να το πάρετε από ελληνικό site δημοπρασιών. Έχω βρει κάποια που ξεκινάνε από 340€ αλλά και πάλι πολλά μου φαίνονται για το 1... καλησπερα ειναι καθαρα θεμα του καθενος πιστευω οτι αυτι η τιμη παντως δεν ειναι κακη Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicnos Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Καλησπερα Προσπαθω να περασω την εκδοση 4.3.3 σε ipad 1.... μεσα εχω την 3.2 ... Δεν γινεται με τιποτα... βγαζει error 31... Υπαρχει καμια ιδεα? καποιος Οδηγος! *αν βαλω 4.3.5 Μπορω να κανω jb ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 καλησπέρα, error 31 δεν νομίζω ότι υπάρχει στο itunes που άφορα αναβάθμιση. Δες πάλι το error και γράψε το εδώ. Προσπάθησες να κάνεις RESTORE στην 4.3.3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλημέρα Έχω το ipad 1 16g 3g εδώ και ένα χρόνο και φέρει την 4.3.5 . Εδώ και λίγο καιρό όταν πάω να ανοίξω με τον safari κάποια σαιτ με πετά τελείως έξω όταν ξανά προσπαθώ για δεύτερη φορά μου ανοίγει κανονικά . Ξέρη κανείς κάτι ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλημέρα Έχω το ipad 1 16g 3g εδώ και ένα χρόνο και φέρει την 4.3.5 . Εδώ και λίγο καιρό όταν πάω να ανοίξω με τον safari κάποια σαιτ με πετά τελείως έξω όταν ξανά προσπαθώ για δεύτερη φορά μου ανοίγει κανονικά . Ξέρη κανείς κάτι ? καλημερα φιλε μου ειναι jailbroken το ipad σου γιατι εχω δει τετοια προβληματα σε ipad με jailbreak.και αν ειναι και αν δεν ειναι κανε ενα restore και το προβλημα θα λυθει Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλημέρα, δοκίμασε να του κάνεις μια επανεκκίνηση και ξαναπροσπάθησε. Εαν συνεχίζει κανε ένα Hard Reset (κρατάς πατημένο το ΟΝ/OFF μαζί με το HOME button μέχρι να σβήσει η οθόνη και να δεις το μήλο και αμέσως ασε τα!). Αν δεν παίξει και παλι, μάλλον σε βλέπω για RESTORE... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Οχι δεν ειναι jailbraek , restore τί ειναι ,και πώς το κάνω ? Παιδιά ευχαριστώ γιά το αμεσω ενδιαφέρων σας . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Συνέδεσε το ipad με τον υπολογιστή σου, άνοιξε το iTunes και στην πρώτη σελίδα επέλεξε RESTORE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Καλημέρα το πρόβλημα πού είχα λύθηκε με hart reset . Ευχαριστώ του συφορμήταις για τις υποδείξεις . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Γεια σας παιδιά, θα ήθελα την άποψή σας αν αξίζει αυτήν την περίοδο η αγορά ενός ipad 1ης γενιάς ή το θεωρείτε out dated? Υπάρχουν προγράμματα/ εφαρμογές που είναι αποκλειστικά για το ipad 2? Γνωρίζετε αν θα πάρει ios 5? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 γεια σας, ένας φίλος έχει ένα ipad 64gb περίπου 4 ετών και ξαφνικά άρχισε να του σβήνει η οθόνη και να επανέρχεται σε δευτερόλεπτο... καμιά φορά βγαίνει και από την εφαρμογή που είναι. πρέπει να πάει service η απλά κάτι έχει πειράξει στις ρυθμίσεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ποιος ειναι ο πιο ελαφρυς περιηγητης; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Δεν ξέρω να ρωτήσω εδώ ή σε άλλο θέμα; Έχω κάποια PDF, μπορώ να τα δω στο iPad; Mε ποιο τρόπο θα τα μεταφέρω; Καμμιά 100αρια ειναι. Edited December 16, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Θα χρειαστείς καποια εφαρμογή ώστε να ανοίξεις στο iPad. Θα τα μεταφέρεις μέσω του iTunes. Π.χ. αν κάνεις χρήση της εφαρμογής iBooks: https://support.apple.com/en-us/HT202075 Άλλη μια εφαρμογή που έχει την δυνατότητα ανάγνωσης αρχείων PDF, και όχι μόνο, είναι η Documents 5. Άλλα ότι και να χρησιμοποιήσεις, μέσω iTunes θα μεταφέρεις τα αρχεία. Edited December 16, 2016 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 γεια σας, ένας φίλος έχει ένα ipad 64gb περίπου 4 ετών και ξαφνικά άρχισε να του σβήνει η οθόνη και να επανέρχεται σε δευτερόλεπτο... καμιά φορά βγαίνει και από την εφαρμογή που είναι. πρέπει να πάει service η απλά κάτι έχει πειράξει στις ρυθμίσεις???? μήπως του το έκανε μετά από κανένα update; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts