Jump to content

THED

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by THED

  1. Εγώ βρήκα από το plusmobi.gr εντελώς τυχαία γιατί στην σελίδα τους φαινόταν να μην υπάρχει απόθεμα. Πάρε ένα τηλέφωνο.
  2. Γιώργο αν γράψεις call blocker στο BlackBerry world θα σου βγάλει πάρα πολλές εφαρμογές. Κάποιες δωρεάν και κάποιες όχι. Διάβασε τις κριτικές και τα specs και δες ποια σου ταιριάζει. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ τέτοια εφαρμογή για να έχω άποψη.
  3. 1 γράψε call blocker στο BlackBerry world και θα σου εμφανίσει πολλές. 2 tinycam monitor pro.
  4. Πρέπει να υπάρχουν και τα δύο που ψάχνεις.
  5. Το διάβασα και αυτό αλλά άκρη δεν έβγαλα. Ίσως να είναι κάποιο bug. Μήπως συμβαίνει μόνο στις 100-4 συσκευές?
  6. Είναι η πρώτη συσκευή BlackBerry που έχω και μου γράφει το εξής : Δεν έχει συσχετιστεί συσκευή με το BlackBerry Protect. Για την προσθήκη συσκευής σε αυτόν το λογαριασμό, περάστε το δάκτυλό σας από το επάνω μέρος της αρχικής οθόνης σε συσκευή που εκτελεί το λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10. Πατήστε Ρυθμίσεις > Protect. Ενεργοποιήστε το BlackBerry Protect. Για άλλες συσκευές BlackBerry, κάντε λήψη της εφαρμογής BlackBerry Protect από BlackBerry World
  7. Ας απαντησει καποιος στον Γιωργο μιας κι εγω δεν γνωρίζω και επειτα ας απαντησει και σε εμενα στην παρακατω ερωτηση: Γιατι δεν μπορω να συσχετισω την συσκευή μου στο blackberry protect? υ.γ. Γιωργο καλοριζικο.
  8. 4g παίζει κανονικά. Φανταστική συσκευή!!!
  9. Έχω το ίδιο εδώ και τέσσερις ημέρες. Τι εννοείς να μην δουλεύει σωστά?
  10. Όσο κι αν σας φανεί περίεργο το δύσκολο για μένα είναι να το σηκώσω από το τραπέζι. Άπαξ και το πάρω στο χέρι μου δεν έχω πρόβλημα. Υπάρχει σύντομος τρόπος για να το βάλω στο αθόρυβο?
  11. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή. Μενού αρκετά εύκολο αλλά θέλει μία μέρα τουλάχιστον για να το συνηθίσεις. Οθόνη πολύ καλή επίσης. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι η ποιότητα ομιλίας και η κεραία του. Απλά δεν παίζεται. Στα αρνητικά βάζω το σχήμα του που το καθιστά δύσκολο στο πιασιμο. Χρειάζεται οπωσδήποτε θήκη γιατί σίγουρα θα φύγει από το χέρι πολλές φορές. Με τον καιρό θα γράψω κι άλλα.
  12. Κι εγώ από εκεί το πήρα και δεν μου ζήτησαν τίποτα από αυτά. Σήμερα το παρέλαβα. Πάρα πολύ καλό αλλά και αρκετά μεγάλο πλάτος.
  13. Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι ανάλογο και παρακαλώ αν έχω κάνει λάθος να μεταφερθεί εκεί που πρέπει. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που επέλεξα την συγκεκριμένη εταιρία και τα συναισθηματά μου είναι ανάμεικτα. Την πρώτη φορά οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες. Το πακέτο από Ιταλία ήταν στην πόρτα μου το πολύ σε τρεις ημέρες χωρίς να έχει χτύπημα η σημάδια κακομεταχείρισης. Η real time ενημέρωση μέσα από την σελίδα της για το που βρίσκεται το πακέτο ήταν υποδειγματική. Πάμε λοιπόν και στη δεύτερη. Στις 30/12 το πακέτο ξεκίνησε από Αγγλία. Στις 31/12 πήγε Γερμανία , Αθήνα και στις 11:04 πμ βρισκόταν στη θεσσαλονικη. Από εδώ και πέρα σαν να στράβωσε λιγάκι η δουλειά. Στις 12:30 αναχώρησε από θες/νίκη και στις 01:14 της 01/01/16 γύρισε πίσω στο Leipzig της Γερμανίας. Δεν γνωρίζω ακόμη γιατί συνέβη αυτό και η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα γιατί η συσκευή είναι ήδη πληρωμένη. Η πιθανή ημερομηνία παράδοσης παραμένει η 04/01 αλλά δεν το βλέπω να ισχύει. Σαφώς και δεν είναι ότι καλύτερο να βλέπεις το πακέτο σου να κόβει βόλτες σε όλη την Ευρώπη όταν έχεις επιλέξει τον ακριβότερο τροπο αποστολής για να το έχεις γρήγορα και σίγουρα στην πόρτα σου χωρίς παρατράγουδα. Αύριο θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Εσείς είχατε παρόμοια περιστατικά ; Είσαστε ευχαριστημένοι και θα την συνιστούσατε σε άλλον ; Υ.Γ. Τελικά το πακέτο έφτασε και πάλι κανονικά στην ώρα του. Από λάθος τού συστήματος φαινόταν το πακέτο στην Γερμανία ενώ ήταν Ελλάδα. Αρκετά ευχαριστημένος λοιπόν. Μπράβο τους.
  14. από δευτερα περιμενω κι εγω το δικο μου. τα προβληματα που εχω είναι τα εξης : α) δεν βρισκω θηκη πουθενα εκτος από ebay . β) για αγνωστο λογο ενώ η συσκευή εφτασε μεχρι θεσ/νικη ξαναγυρισε πισω στη γερμανια. μπορειτε να βοηθήσετε λιγακι?
  15. Αυτό που θα μου λείψει θα είναι η εφαρμογή της polar που χρησιμοποιώ με το heart rate monitor για το τρέξιμο αλλά ρε παιδιά υποθέτω πως ποιοτικά δεν συγκρίνεται το silver edition με το iPhone 6s. Γράφω υποθέτω γιατί ενώ σήμερα έπιασα στα χέρια μου το 6s το blackberry δεν το βρήκα πουθενά. Καταραμένη επαρχία...
  16. Σας διαβάζω εδώ και καιρό μιας και ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το 5αρι μου iPhone. Η αλήθεια είναι ότι με μπερδέψατε αρκετά. Έχουμε και λέμε : καλή ποιότητα κατασκευής. Καλή ποιότητα ομιλίας και σήμα. Ασφάλεια. Καλή οθόνη και μπαταρία. Δυνατά ηχεία και σταθερότατο λογισμικό. Στα μείον τώρα : σχετικά περιορισμένος αριθμός εφαρμογών. Λογισμικό που δεν θα υποστηρίζεται στο μέλλον. Μέγεθος τέτοιο που απαιτεί σε πολλές των περιπτώσεων χειρισμό με δυο χέρια. Άρα τι ; Βγάζω έξω το android που δεν μου ταιριάζει. Βγάζω έξω και τα Windows που δεν τα θεωρώ ακόμη αρκετά ώριμα. Μου μένουν iOS και bb10. Αξίζει το ρίσκο να δοκιμάσω το δεύτερο ;
  17. Καπου διαβασα οτι για νεα συνδεση μπορουμε να διαλεξουμε νουμερο . γνωριζει κανεις αν ισχυει?
  18. Αγορασα τα χρυσα αλλα δυστυχως δεν συνεργαζονται καλα ουτε με το iphone 5 ουτε με το νοκια 515 που εχω στην κατοχη μου. εχω προβλημα με τα πληκτρα αυξομειωσης ηχου και αποδοχης κλησεων.:(
×
×
  • Create New...