rostropol Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Ευχαριστω για την απαντηση..Λογικα οταν βγει το hack ,τα προβληματα αυτα θα λυθούν θελω να πιστεύω... Οσο για το 2ο , νομιζω ειναι το πιο γρηγορο S60 αυτην την στιγμη..και με Power SVG Graphics , περναει και το ΟΜΝΙΑ ΗD..(κατα 120 mhz) .. Οταν βγει και το SPB Shell , σιγουρα θα το απογειώσει το κινητο.. Αυτό περιμένω και ΄γω πως και πως,θα είναι τέλειο με τέτοιες δυνατότητες hardware που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 υπαρχει καποιο ''προστατευτικό κάλυμμα'' για την οθονη για να αποφευγονται γρατζουνιες κτλ ??:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 ναι φίλη μου screen protector εγώ έχω παραγγείλει ήδη από το ebay που είναι και πολύ φθηνά... αν θέλεις μπορώ να σε εξυπηρετήσω Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 παιδια εμενα κανα 2 φορες ενω ειναι φουλ μπαταρια, κλεινει ξαφνικα και η μπαταρια ειναι αδεια. τι μπορει να συμβαινει? ευχαριστω. και κατι αλλο ποσο σας κραταει εσας η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 φιλε rostropol δεν ειμαι επιτακτικος.απλως επειδη εβαλα αλλη καρτα μνημης δεν μπορουσα να βρω τα παιχνιδια.αν δεις τα προηγουμενα ποστ ειχα ηδη ρωτησει αλλες 2 φορες χωρις καμμια απαντηση πραγμα παραξενο αφου ηταν τοσο ευκολο.για αυτο και σπαστηκα.τελος παντων.ευχαριστω για την απαντηση σου.θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο.το ξαναρωτησα αλλα παλι δεν πηρα απαντηση.στν αναπαραγωγη βιντεο εχω καποια κολληματα στην αρχη.τι φταει; Αυτά μάλλον είναι μικρά bugs του firmware,και μένα τα κάνει κάποιες φορές,όχι πάντα-όλα αυτά θα διορθωθούν με τις επόμενες αναβαθμίσεις(ευτυχώς έχει υποστήριξη η SE στις αναβαθμίσεις λογισμικού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Περασα και εγω ΝDrive την 9.3.14! Δουλευει αψογα! τωρα πρεπει να βρω τον media player του κινητου για reinstall γιατι διαλύθηκε πάλι. Μου το εχει κανει και με τους Garmin αυτο, και το περιεργο ειναι οτι με τους Garmin ειχα branded ενω τωρα καθαρο λογισμικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά, είμαι ένα βήμα πριν το πάρω. Θα ήθελα και την δική σας γνώμη. Η κοπέλα μου είναι έγκυος, και θέλω να πάρω ενα κινητό που τραβάει άριστες φωτογραφίες και βίντεο, και είμαι ανάμεσα στο Vivaz και το Pixon 12 της Samsung, αλλά το samsung ΔΕΝ είναι SmartPhone κάτι που το θεωρώ απαραίτητο για μια συσκευή. Αλλά νομίζω πως είναι πιο κατάλληλο για τον λόγο που το θέλω. Το Vivaz είναι το ίδιο καλό σε αυτό που το θέλω? Σας ευχαριστώ... Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 (edited) http://img689.imageshack.us/img689/708/28032010036.th.jpg Μια φωτογραφία από το Vivaz,μια παχιά μύγα περιμένει το OK απο τον πύργο ελέγχου για τροχοδρόμηση/απογείωση.....:lol::lol: http://img11.imagehosting.gr/out.php/t1361565_26032010023.jpg Και άλλη μια στον δρόμο ενώ περπατάω,τρέχουσα ανάλυση W6M. Edited March 28, 2010 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbariangr Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 καλησπερα σας.....ειμαι κατοχος μιας συσκευης vivaz και αντεμετωπιζω δυο προγβληματακια.....το ενα ειναι οτι δεν μπορω να βρω την επιλογη ωστε ολεσ οι φωτο και τα βιντεο να αποθηκευονται στην καρτα μνημης με αποτελεσμα να μου βγαζει την επιλογη μνημη πληρης.και το αλλο ειναι αν υπαρχει επιλογη εκει στην φωτογραφια στα 8MP να το γυρισω απο 4:3 σε 16:9... ευχαριστω εκ των προτερων ολους σας....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 στη Πατρα παντως ηδη τα πουλανε μεταχειρισμενα λιγων ημερων 300ευρω!!! πολυ γρηγορα δεν εγινε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgian41 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Παιδιά το πήρα και γω και είμαι πολύ ικανοποιημένος με βάση τα λεφτά που έδωσα. Ξέρει κανείς να μου πει γιατι μου αναβοσβήνει συνέχεια το σηματάκι του μηνύματος:Έχω σβήσει όλα τα sms μου ακόμα και τις αναφορές αλλά συνεχίζει!!Καμιά ιδέα:: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 (edited) παιδιά καλησπέρα ξερει καποιος απο που μπορω να αγορασω το Sony Ericsson Vivaz αλλα με menu Sony Ericsson και οχι vodafone;; Πήγε και ένας φίλος μου χτες στο Πλαίσιο να το πάρει και ήταν ΟΛΑ με μενού vodafone. Απλά απαράδεκτο. (Τελικά δεν το πήρε, θα ψάξει να το βρει αλλού με το γνήσιο μενού του) Edited March 30, 2010 by alexis23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Πήγε και ένας φίλος μου χτες στο Πλαίσιο να το πάρει και ήταν ΟΛΑ με μενού vodafone. Απλά απαράδεκτο. (Τελικά δεν το πήρε, θα ψάξει να το βρει αλλού με το γνήσιο μενού του) Υπάρχει και ο γέρο skroutz να ψάξετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 εγω παιδια πηρα τηλεφωνο στο πλαισιο και μου ειπαν οτι ειναι unbrand dioti τα δινουν και για cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 dvix παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Καλησπέρα παιδιά, είμαι ένα βήμα πριν το πάρω. Θα ήθελα και την δική σας γνώμη. Η κοπέλα μου είναι έγκυος, και θέλω να πάρω ενα κινητό που τραβάει άριστες φωτογραφίες και βίντεο, και είμαι ανάμεσα στο Vivaz και το Pixon 12 της Samsung, αλλά το samsung ΔΕΝ είναι SmartPhone κάτι που το θεωρώ απαραίτητο για μια συσκευή. Αλλά νομίζω πως είναι πιο κατάλληλο για τον λόγο που το θέλω. Το Vivaz είναι το ίδιο καλό σε αυτό που το θέλω? Σας ευχαριστώ... To Samsung τραβαει πιο καλες φωτογραφιες(πιστευω ειναι το καλυτερο κινητο για φωτογραφιες αυτη τη στιγμη μαζι με το Satio) ενω το Sony Ericsson πιο καλο βιντεο. Υγ.Το οτι η κοπελα σου ειναι εγκυος που κολλαει με το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 To Samsung τραβαει πιο καλες φωτογραφιες(πιστευω ειναι το καλυτερο κινητο για φωτογραφιες αυτη τη στιγμη μαζι με το Satio) ενω το Sony Ericsson πιο καλο βιντεο. Υγ.Το οτι η κοπελα σου ειναι εγκυος που κολλαει με το κινητο; Προφανως κολλαει στο οτι με το που θα γεννησει η κοπελα θα τρελαθουν απ τη χαρα τους και θα τραβανε συνεχεια φωτο με το μωρο,απολυτως λογικα..:) Φιλε tron13,με το καλο καταρχην και γερο να ναι..αν σ ενδιεφεραν μονο οι φωτο θα σ ελεγα καρφωτο pixon12,αλλα επειδη ανεφερες και το βιντεο,το κινητο αυτο 'πασχει' σ αυτο τον τομεα..θολωνει κατα διαστηματα,ειδικα σε σκοτεινες συνθηκες..οποτε μαλλον πας για vivaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 dvix παίζει; Στα specifications το συγκεκριμένο φορμά ΔΕΝ το υποστηρίζει αλλά στην πράξη... δεν ξέρω. Υπάρχει κάποιος που δοκίμασε να παίξει ένα .avi αρχείο ??? Παίζει κανονικά ??? :worry::worry::worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Μόλις πήρα και εγώ το Vivaz...Καλορίζικο μου:rolleyes:..Τώρα φορτίζει!! Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 και εγώ το πήρα . το έκανα και debrand μέσω wotan και είναι τέλειο χωρίς τα βόνταφον. αυτό που έχει στην οθόνη είναι screen protector? ή ζελατίνα που την βγάζουμε? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 (edited) Μόλις πήρα και εγώ το Vivaz...Καλορίζικο μου:rolleyes:..Τώρα φορτίζει!! και εγω το πηρα και φορτιζει... :happy: ξερει κανεις ποση ωρα διαρκει η πρωτη φορτιση???:blink: και εγώ το πήρα . το έκανα και debrand μέσω wotan και είναι τέλειο χωρίς τα βόνταφον. αυτό που έχει στην οθόνη είναι screen protector? ή ζελατίνα που την βγάζουμε? αυτη την απορια την εχω και εγω... :blink: Edited March 31, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την Πολλαπλη Παραθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 και εγω το πηρα και φορτιζει... :happy: ξερει κανεις ποση ωρα διαρκει η πρωτη φορτιση???:blink: Το σωστό να κάνεις πρωτα την πρώτη πλήρη εκφόρτιση χρησιμοποιώντας το,μετά η φόρτιση διαρκεί 1μιση ώρα και κάτι-μετά το βγάζεις από την πρίζα γιατί δεν φορτίζει μετά το τέλος της φόρτισης(το κύκλωμα φόρτισης διακόπτεται αυτόματα πλέον-μην ακούτε τα ζωντόβολα τους πωλητές περί φόρτισης 6,7,8 και βάλε ωρών,αυτά ίσχυαν πριν πολλά χρονια,τώρα όχι πια)...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 υπαρχει καποια διαθεσιμη αναβαθμιση? και αν ναι.. πως γινεται να την κανω? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 (edited) και εγώ το πήρα . το έκανα και debrand μέσω wotan και είναι τέλειο χωρίς τα βόνταφον. αυτό που έχει στην οθόνη είναι screen protector? ή ζελατίνα που την βγάζουμε? φιλε μου καλημερα, το σαιτ για debranding ειναι wotanserver.com? και πρεπει να αγοαρασεις ενα credit για να γινει η διαδικασια? ειναι ευκολο για να το κανεις? μετα κανεις κανονικα τις αναβαθμησεις απο sony ericcson? και αλλη μια ερωτηση ενω μολις πατησεις το μενου ολα δουλευουν με το πατημα της οθονης μια φορα,μολις πας πχ option ρυθμησεις τηλεφωνου μετα θελει 2 φορες πατημα,ετσι δουλευει και σε εσας? Edited March 31, 2010 by redribo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 υπαρχει καποια διαθεσιμη αναβαθμιση? και αν ναι.. πως γινεται να την κανω? :O http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/vivaz?cc=gr&lc=el Κατέβασε από ΄δω το SEUS και ακολούθησε τις οδηγίες,λογικά θα σου βγάλει αναβάθμιση στην R2AK006. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts