Jump to content

nickgian41

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nickgian41

  1. παιδιά είμαι έτοιμος να πάρω ένα απο αυτά http://www.ttmalls.com/huawei-u9508-four-core-ram-1gb-white_p905.html και http://www.fastcardtech.com/goods-7813-ZTE-V985-Grand-Era-quad-core-3G-cell-phone-1280*720-screen-1G-RAM-4GB-ROM.html . Τι λέτε???Είναι ta site αξιόπιστα γιατί τους στέλνω μειλ αν τα έχουν stock και δεν μου απαντάνε!!!
  2. παιδιά καλησπέρα!!Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε ics αλλά δεν μπορώ με τίποτα!!Το κινητό είναι rootαρισμένο και έχει custom rom!Υπάρχει κάποιος οδηγός σαφής και απλός για να το κάνω!Μέσω seus μου λέει ότι το τηλέφωνο περιλαμβάνει τροποποιημένο λογισμικό και δεν προχωράει!!!
  3. αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν θέλω οθόνη μεγαλύτερη απο 4,3!Δεν με νοιάζει να έχει μπροστινή κάμερα.Θέλω να ρουτάρετε,να έχει 1gb ram,αν είναι δυνατόν retina screen(δεν με καίει τόσο).Αυτά που μου είπες μου φαίνονται καλά προς το παρόν!καμιά άλλη πρόταση??Πάντα μέχρι 250 ευρώ!
  4. θέλω να έχει πολύ καλή απόκριση η οθόνη και να ξέρω ΄τι θα παίζει τα πάντα χωρίς κολλήματα
  5. Παιδιά sos.Πείτε μου το καλύτερο κινέζικο κινητό μέχρι 250 ευρώ!!Θέλω να ναι γρήγορο και μεγάλη ραμ καθώς και καλή οθόνη!!
  6. κάποιοι αξιόπιστο site που να έχει 4πύρηνα ή ένα πολύ καλό διπύρινο ?στο fastcardtech όλα τα 4πύρινα είναι out of stock!!!
  7. Γειά σας παιδιά!Μπορείτε να μου προτείνετε κινητά τετραπύρινα (κινέζικα) μέχρι 250 ευρο!!Επίσης πιο το καλύτερο διπύρινο κινητό πάλι μέχρι 250!Έχω βάλει στο νάτι αυτό http://www.chinaecarts.com/goophone-i5-4-inch-screen-quadcore-cpu-8mp-camera-android-41-phone-32gb-p-3141.html
  8. Καλησπέρα παιδιά.Αφού ακολούθησα τις οδηγίες σας κατάφερα να πάω σε 2.3.5 rooted.Τώρα θέλω να κάνω overclock το κινητό αλλά δεν ξέρω πως!Ψάχνοντας κάτι είδα για custo rom κτλ αλλά δεν έχω ιδέα τι και πώς!Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με απλά βήματα?
  9. Παιδιά το πήρα και γω και είμαι πολύ ικανοποιημένος με βάση τα λεφτά που έδωσα. Ξέρει κανείς να μου πει γιατι μου αναβοσβήνει συνέχεια το σηματάκι του μηνύματος:Έχω σβήσει όλα τα sms μου ακόμα και τις αναφορές αλλά συνεχίζει!!Καμιά ιδέα::
  10. Παιδιά μήπως μπορεί κανένας να με βοηθήσει με τις ρυθμίσεις του internet kit για vodafone cu??
  11. Γειά σας παιδιά.Παρατήρησα ότι χρησιμοποιώντας to interntet kit μπορώ να έχω Internet στο pc μου.Όταν όμως βάλω μια vodafone cu που έχω δεν συνδέετε ενώ με την σύνδεση μια χαρά.Ξέρει κανείς αν υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις για να συνδεθώ κ απο το cu??Ευχαριστώ!
  12. gia sas paidia.pira to qtek 2020i.prospatho na bo sto internet alla den mporo oti kai na kano.exo dokimasei ta panta alla tipota.mporei kapios na me voithisei???exo energopiisi to programa me ta 3,5/mina tis wind.episis exo valei ton opera sto qtek!!thanks
×
×
  • Create New...