FREAK_OF_NATURE Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 θες να μου πεις πως απο την στιγμη που το μπουκαλακι εχει ανοιχτει,και εχει παρει αερα ουσιαστικα μεσα δεν γινεται τπτ με το οινοπνευμα που περιεχει;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicosrg Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Έτσι μου είπε κάτι θα ξέρει .Πάντως απέφευγε να αφήνεις τις κολώνιες σου στο μπάνιο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasoklampanias Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 εγω και τα 4 αρωματα που εχω στο μπανιο ειναι αχαχαχαχαχαχα μιγιακι αρμανι κοντ αρμανι σιτι γκλαμ και ντονα καραν. ΥΓ.φρικιο της φυσης ανοιξα απο περιεργια τη μιγιακι εριξα λιγη......οπως μυριζε πριν 10 χρονια το ιδιο μυριζει και τωρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 μα δεν τις αφηνω στο μπανιο...πως σου κολλησε αυτο; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 παιδια εχει δοκιμασει κανεις την Calvin Klein MAN? ειμαι ετοιμος να παρω ενα αρωματακι..αλλα δεν θελω να ναι καποιο απο τα γνωστα..(το μονο γνωστο που θα παιρνα τωρα θα ταν η Light blue@D&G) και η ambre baldessarini!(ειδικα η 2η ειναι τελεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicosrg Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 την έχω σε δειγματάκι κ δεν ξετρελάθηκα.Όμως είναι υποκειμενικό το ζήτημα.Εσένα μπορεί να σου αρέσει.Εγώ θα διάλεγα την D&G είναι πιο satin το άρωμά της:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 παιδια εχει δοκιμασει κανεις την Calvin Klein MAN? ειμαι ετοιμος να παρω ενα αρωματακι..αλλα δεν θελω να ναι καποιο απο τα γνωστα..(το μονο γνωστο που θα παιρνα τωρα θα ταν η Light blue@D&G) και η ambre baldessarini!(ειδικα η 2η ειναι τελεια) Κάθε 15 μέρες καινούριο άρωμα παίρνεις ρε Κωστάκη; Το πίνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 ειναι κορυφη το συγκεκριμενο αρωμα δε το συζηταμε.....απο αγγλια μου την εφεραν. kapoio site na thn parw kai egw fthna?:worry: http://www.imageshack.gr/images/neimwz5wz4tvizjdjzkg.jpg Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Κάθε 15 μέρες καινούριο άρωμα παίρνεις ρε Κωστάκη; Το πίνεις; Τι πίνεις και δεν μας δίνεις που λέμε; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 χαχαχα...:D οχι ρε παιδια δεν τα πινω,τα βαζω καθημερινα απλα..τελευταια βαζω αυτα που δεν μου αρεσουν πολυ για να τελειωνουν και να παρω καινουργια :) @nicosrg δεν σου αρεσε η ambre baldessarini ή η ck man? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 http://www.imageshack.gr/files/a5rf3pe5ewdfd215evmn_thumb.jpg τι λετε για αυτη την κωλονια? μου την πηραν οι φιλοι μου για την γιορτη μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 η ck be ειναι..αρκετα καλη και προσιτη στη τιμη,πολυ καλη για δωρο,οπως και η ck οne ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Παντος ολα τα αρωματα απο Chanel ειναι τελεια! Επισης μου αρεσει αρκετα και η Calvin Klein MAN:) Επισης εχω ακουσei καλα λογια για την pleasures και την aqua;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 pleasures..χμμμ οντως πολυ καλη και "ιδιαιτερη" aqua απο bvlgari?πολυ καλη κ αυτη,μου θυμιζει λιγο Issey Miyake L Eau D Issey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 kapoio site na thn parw kai egw fthna?:worry: http://www.imageshack.gr/images/neimwz5wz4tvizjdjzkg.jpg kaneis?? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 http://www.hellascosmetique.gr/cart/catalog/index.php?cPath=33_35_37 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicosrg Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 @kostakiss: δεν ξετρελάθηκα είπα με την ck.Οι κολώνιες του δεν είναι κ πολύ χαρακτηριστικές.Η Baldessarini είναι συγκριτικά καλύτερη;) Επίσης η Aqua (του Bulgari)που αναφέρεις είναι πραγματικά σκέτο νερό. Εξαφανίζεται αμέσως και κοστίζει κ 58Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 απο που την αγορασες?δεν την ειχα ποτε,απλα την εχω δοκιμασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Επίσης η Aqua (του Bulgari)που αναφέρεις είναι πραγματικά σκέτο νερό. Εξαφανίζεται αμέσως και κοστίζει κ 58Ε Αν και γυναίκα φοράω πάντοτε αντρικά αρώματα και πρέπει να είμαι η μόνη... Η BVLGARI AQVA είναι η αγαπημένη μου! Προσωπικά εμένα μου κρατάει τουλάχιστον μία μέρα χωρίς να την ανανεώσω... Αν δεν κάνω μπάνιο μπορεί να κρατήσει και παραπάνω. Τώρα είμαι να πάρω το τρίτο μπουκάλι... Ακόμη χρησιμοποιώ την GF Ferre του Gianfranco Ferre και τη Ferrari Racing. Aqua di Gio από Armani,212 Sexy από Carolina Herrera καθώς και Crome από Azzaro χρησιμοποιούσα παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 speed_fire08 καλή είναι μόλις μου τελειώσει θα πάρω και άλλη.Και εμένα δώρο μου την κάνανε. chazlp1989 Crome Azzaro την έχω καλή και <ελαφριά> είχα πάρει και την echo παναγια μου...Πολύ έντονη. Την πάσαρα στην μητέρα μου:p Aqua di Gio καλή?Η να πάω σε black code? Aν και παλιά μου άρεσε η Jean Paul Gaultier (Le Male) την βρίσκω βαριά. Η καινούργια Jean Paul Gaultier 2 (Unisex) την έχει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 εγωωω!! και ειναι τελεια και πολυ γλυκια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 http://www.imageshack.gr/files/rnylwogjksclmowgy2zn_thumb.jpg για αυτη τι γνωμη εχετε??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Για την joop! την μπλε και την κοκκινη τι γνωμη εχετε?Εμενα μου αρεσουν!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 http://www.imageshack.gr/files/a5rf3pe5ewdfd215evmn_thumb.jpg τι λετε για αυτη την κωλονια? μου την πηραν οι φιλοι μου για την γιορτη μου! Παλιά, αλλά αγαπημένη... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 http://www.imageshack.gr/files/rnylwogjksclmowgy2zn_thumb.jpg για αυτη τι γνωμη εχετε??? Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ... Βέβαια προτοιμώ τη racing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts