kostakiss Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 καλη http://img262.imageshack.us/img262/7248/benetonjg6.th.jpg μετρια πολυ! http://img413.imageshack.us/img413/7279/lemalerl0.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 roody1 thn hypnose ths lancome na tou pareis. Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Εμένα μου αρέσει και η Davidoff Cool Water http://img510.imageshack.us/img510/5725/02244639303ur4.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Θα πάω αύριο να δοκιμάσω αυτές που μου προτείνατε, θα πάρω όποια μου αρέσει περισσότερο και ελπίζω να του αρέσει :) Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Re paidia eiha parei prin kairo mia VERTIGO kai ehw psaksei na tin vrw giati itan korufaia alla tipota, kserei kaneis pou mporw na tin vrw?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Θέλω μια μικρή βοήθεια αν μπορείτε :O Σκέφτομαι να πάρω δώρο άρωμα για ένα φίλο μου αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω...Γενικά δεν του αρέσουν τα έντονα αρώματα (αν βοηθάει καθόλου αυτό). Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα Hugo Boss αλλά ποιο απ'όλα ? Εννοείται ότι θέλω και γυναικείες γνώμες, ποιες έχουν μυρίσει σε άντρες και τους άρεσαν :) Από τις Hugo μ'αρέσει πολύ αυτή στο στρατιωτικό μπουκάλι, και η ασημί σφαίρα. Πάντως αν θες καλοκαιρινή από τις καλύτερες επιλογές κατά τη γνώμη μου είναι η Davidiff cool water.Είναι πολύ δροσερή και μυρίζει τέλεια!Έχω κόλλημα με αυτήν...!:p Εμένα μου αρέσει και η Davidoff Cool Water http://img510.imageshack.us/img510/5725/02244639303ur4.th.jpg μετρια πολυ! http://img413.imageshack.us/img413/7279/lemalerl0.th.jpg Διαφωνώ!Μ'αρέσει πάρα πολύ!Αλλά είναι ανάλογα και με το δέρμα.Δεν μυρίζει σε όλους το ίδιο!;) Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 ναι οντως ξεχασα να το τονισω αυτο..αναλογα το δερμα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Re paidia eiha parei prin kairo mia VERTIGO kai ehw psaksei na tin vrw giati itan korufaia alla tipota, kserei kaneis pou mporw na tin vrw?? μέσω ίντερνετ? έχω βρει ένα αλλά είναι γυναικείο...δεν ξέρω αν εννοείς αυτό. http://www.perfumecountry.com/ProductDetails.asp?ProductCode=VERTIGO-WOMEN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Ohi vevaia, uparhei kai se antriko sigoura!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 http://www.jade-danya.com/download/products/44/vertigo-man.jpg auto einai! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Από τις Hugo μ'αρέσει πολύ αυτή στο στρατιωτικό μπουκάλι, και η ασημί σφαίρα. Apla mh thn kaneis dwro se antra pou exei paei fantaros. Einai san na dwrizeis se evraio sapouni.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Perimenw 2-3 protaseis gia nea kalokairina arwmata!Thanks p.s To neo CK In2u to dokimase kaneis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Perimenw 2-3 protaseis gia nea kalokairina arwmata!Thanks όπως είπα και παραπάνω: Happy της Clinique! με ενθουσίασε! και όσον αφορά τα γυναικεία... The One by Dolce & Gabbana! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Πήρα το Escada Summer Breeze πολύ ωραίο... Έχει γλυκιά μυρωδία έτσι με λίγο μανγκο... Αγαπημένο μου καλοκαιρινό έιναι το Kenzo air.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Fyi Η deagostini στο πρώτο τεύχος δίνει μινιατούρα του moschino και έχει 3.99 ευρω καλό αυτό γιατί μπορείς να πάρεις μερικά τεύχη που είναι φθηνά και τελικά να δώσεις χρήματα σε ένα άρωμα που έχεις δοκιμάσει και καταλήξει. Αν και πολλές φορές δε ξέρω αν το έχετε προσέξει τα δείγματα είναι ποιο ωραία από το κανονικό άρωμα. Κρατάνε περισσότερη ώρα και μυρίζουν ποιο έντονα. Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 ειναι απο τα αρωματα που πωλουνται στα καταστηματα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Παιδια η Fahrenheit 32 εχει βγει? αν ναι,την εχει μυρισει κανεις σας? http://img92.imageshack.us/img92/696/54711qb0.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 δοκιμασα την νεα ck in2u ... μυριζει πολυ ωραια..και η τιμη του ειναι πολυ καλη.. μολις 35€ (sephora) η one 30€ οχι πολυ μεγαλη διαφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 θα περασει φιλος μου απο duty free και δεν ξερω ποια να του πω να μου παρει..καμια χελπ? ειμαι αναμεσα σε.. hugo boss Baldessarini hugo boss Baldessarini ambre escada magnetism joop! και μου διαφευγουν κ αλλες τωρα επειδη αγχωθηκα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 H Joop pou kanei varia gia kalokairi. Krinontas kai apo tin ilikia sou kostakiss nomizw pws i Burberry Weekend tha itan i idaniki epilogi...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Έχει δοκιμάσει κανείς την καινούργια Kiton; Την δοκίμασα πρόσφατα και μου άρεσε αρκετά... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Τι σημαινει το Eau De Toilette; Υπαρχουν επισης και τα perfume,colonge και parfum. Η διαφορα τους ειναι στο ποση διαρκεια εχει το αρωμα. Ποια να προτιμησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 ειχα διαβασει καποτε τις διαφορες..εχει πολυ καιρο..παντως αν τα συγκρατησα καλα..νομιζω πως το perfume κραταει περισσοτερο απο τα υπολοιπα! η Burberry Weekend ειναι γλυκια?γιατι γενικα προτιμω τις γλυκες (βλεπε gaultier 2 ,escada magnetism κ.α) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ειχα διαβασει καποτε τις διαφορες..εχει πολυ καιρο..παντως αν τα συγκρατησα καλα..νομιζω πως το perfume κραταει περισσοτερο απο τα υπολοιπα! # Perfume, also called extract or extrait perfume, can include 15-40% perfume concentrates. This is the purest form of scented product and is the most expensive as a result. # Eau de parfum contains about 7-15% perfume concentrates. This is the most popular and common form of perfume. It provides a long-lasting fragrance and generally doesn't cost as much as extract perfume. # Eau de toilette has around 1-6% perfume concentrates. This makes for a light scent that doesn't linger as long as the more intense versions. It was originally intended to be a refreshing body splash to help people wake up in the morning. # Eau de cologne is sometimes used interchangeably with the term eau de toilette. However, the concoction began as the name of a light, fresh fragrance mixed with citrus oils and was made popular by Napoleon. Some perfumers today have a version of this called eau fraiche. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 hugo boss Baldessarini ambre +1 gia thn Ambre ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts