Jump to content

roody1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    187
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About roody1

  • Ημ. Γέννησης 29/12/1986

roody1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ πάλι πολλές φορές βλέπω ότι βρίσκομαι σε καράβι (συνήθως με συγγενείς) κι αυτό βουλιάζει αλλά τελευταία στιγμή σωνόμαστε. Ένα ευχάριστο όνειρο δε θυμάμαι να'χω δει...κι όταν βλέπω πάντα κάποιος θα με διακόψει :mad::p
  2. Μάλλον θα αστειεύεσαι. Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα έχουν δίδακτρα (και μην ακούσω βλακείες για "μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα"), οπότε αυτό που λες είναι άτοπο. Όποιος έχει τα χρήματα-αυτός ή ο μπαμπάς του- θα μπαίνει στο ιδιωτικό.
  3. Ανατριχιάζω και μόνο που το ακούω. Ο συνδυασμός του στίχου, της μουσικής και της φωνής της γυναίκας το κάνουν ένα απ'τα πιο ερωτικά και αισθησιακά τραγούδια imo. Επιτέλους ένα ερωτικό τραγούδι, όχι μπαλάντα, ούτε κλαψ κλαψ. Μιλάει για έρωτα. :) Συμφωνώ και με το "για σένα", τελείως διαφορετικό βέβαια αλλά μου'χει κολλήσει, όποτε το ακούω μου'ρχεται ν'αρχίσω το τσιφτετέλι :p
  4. Stavento - Το πιο γλυκό μεθύσι Απλά υπέροχο :O
  5. Μάλλον θεώρησαν ότι ο θάνατος ενός συμπαίκτη τους θα επηρέαζε άμεσα τους παίκτες ενώ οι πυρκαγιές και ο θάνατος 64 ανθρώπων μπορεί μεν να είναι τραγικό αλλά δεν τους επηρεάζει άμεσα...τι να πω, δεν είναι και πολύ λογικό πάντως όπως και να'χει.
  6. Να γιατί η Algida πάει κατά διαόλου! :p Μα να σταματήσουν την παραγωγή τέτοιου παγωτού ? Ακούγεται σκέτος πειρασμός :food::drool:
  7. Αυτό είναι, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! :) Και να φανταστείς ότι έχω και το cd της που το έχει μέσα αλλά έχω αυτή τη μανία να μην ακούω ποτέ ολόκληρα τα cd :p Και πάλι ευχαριστώ.
  8. Καλησπέρα σε όλους! Να πω κι εγώ τί ψάχνω :p Άκουσα στο ράδιο ένα τραγούδι μάλλον ισπανικό, πορτογαλικό δεν ξέρω, τραγουδάει άντρας και στο ρεφρέν τραγουδάει γυναίκα στα αγγλικά. Τα μόνα λόγια που έπιασα είναι ότι ο άντρας κάποια στιγμή λέει "ντε μπουσκε, μανιανα....τι μο τραβες" Ξέρω είναι τραγική η περιγραφή αλλά αν κάποιος κατάλαβε ποιο λέω και το ξέρει ας μου πει. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  9. I second that! :D Και να φανταστείτε ότι ξέρω άτομο που το θεωρεί φλώρικο κομμάτι :blink: :wacko:
  10. ^ Κάτι μου λέει ότι δε τους αρέσουν τα τραγούδια που έχεις στη λίστα σου :rolleyes: No offence, απλά κάποιοι έχουμε διαφορετικά γούστα στη μουσική. :)
  11. :cry: :( Τί ήθελες και το'βαλες τώρα αυτό? Τεσπα, είναι όντως πολύ ωραίο τραγούδι! Εμένα μου'χει κολλήσει το The Fray-How to save a life
  12. Προς Θεού μη το κάψεις το παλληκάρι! Στο τμήμα αυτό τα μαθηματικά έχουν ως εξής: στο μεν τομέα της λογιστικής είναι επιπέδου +, -. *, / , στο δε τομέα της χρημ/κής υπάρχουν μόνο οικονομικά μαθηματικά και κυρίως στατιστική. Μια φίλη μου που ήθελε μαθηματικό και πέρασε εκεί το'χει μετανιώσει. Όπως είπαν και άλλα παιδιά το τμήμα αυτό δεν έχει αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα, ούτε καν καθηγητής δε θα μπορεί να βγει από κει μέσα. Αν θες τη συμβουλή μου φίλε μου καλύτερα να πας μαθηματικό που το γουστάρεις και σίγουρα θα τα πας καλά όσο δύσκολο και να'ναι γιατί θα σ'ενδιαφέρει και θα κάθεσαι με ευχαρίστηση να διαβάζεις (που λέει ο λόγος :p ) και να κάνεις εργασίες. Ένα άλλο τμήμα που μπορείς να κοιτάξεις είναι το Στατιστικής και Ασφαλιστικής στο ΠΑΠΕΙ. Είναι πολύ δύσκολο τμήμα αλλά με πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές (σαν ασφαλιστής, μαθηματικός-αναλογιστής κ.ά.) έχει πάρα πολλά μαθηματικά (κι όχι μόνο στατιστική) ελάχιστα οικονομικά και λίγο υπολογιστές. Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο, the choice is yours of course! :) Καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία και σταδιοδρομία σε ότι κι αν επιλέξεις τελικά!
  13. Φίλε μου αυτό το κομμάτι που θεωρείς (και είναι :p ) άκυρο, είχε πέσει θέμα στις πανελλήνιες του 2004 και ψαχνόμασταν όλοι! :lol: Anyway, με το καλό να τελειώσετε και τις ενδοσχολικές και ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ σε όλους σας, μακάρι να περάσετε εκεί που θέλετε!! :)
  14. Όσον αφορά εμένα εγώ το εξέλαβα με την παλιά καλή, κλασική έννοια της χυλόπιτας! :p Απλά κάποιοι νιώθουν πραγματικά άσχημα να ρίξουν χυλόπιτα στην ψύχρα κι έχουν βρει αυτό τον τρόπο ;)
×
×
  • Create New...