Jump to content

talentscout

Members
  • Δημοσιεύσεις

    228
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by talentscout

  1. Υπάρχει μια εφαρμογή Photo & Picture Resizer, είναι πολυ απλή, την χρησιμοποιώ κι εγώ για να στέλνω φωτογραφίες απο το κινητό στο ταμπλετ για την δουλειά μου όταν είμαι εκτός. Ίσως σε βολέψει κι εσένα.
  2. Δούλεψε μια χαρά, να σαι καλά σ ευχαριστώ και πάλι!!!
  3. Σ ευχαριστώ πολύ, το βαζω και το βλέπω
  4. Σ ευχαριστώ, κι εγώ αυτό βλέπω.. Δεν πετυχαίνει. Σε παλαιότερη συσκευή samsung αν δεν κάνω λάθος το είχα ρυθμίσει μια χαρά στις ρυθμίσεις του Nova.. Δεν το βρίσκω πουθενά όμως τώρα
  5. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!! Θέλω να ρυθμίσω το τηλέφωνο μου απο τις κινήσεις και χειρονομίες ή απο τον Nova έτσι ώστε να παίρνει στιγμιότυπο οθόνης με κάποια χειρονομία, νομίζω γινεται δεν το βρίσκω πουθενά όμως.. Τα πλαϊνά δεν με βολεύουν.. Πως γίνεται ρε παιδιά;
  6. Καλησπέρα στην παρέα , νέος κάτοχος απο το Σάββατο κι ακόμα ψάχνομαι ..για τζαμάκι τι προτείνετε? διάβασα μερικές σελίδες (όσες πρόλαβα ως τώρα) είδα διάφορες προτάσεις, ποιό κάθετε καλύτερα τελικά? τι θα μου προτείνατε? Τζαμάκι ή την μεμβράνη που προτείνουν κάποια παιδιά? (Hydrogel Screen Protector Protective Film)
  7. * για τζαμάκι...
  8. Στα 170€ πραγματικά είναι ληστεία! Πολύ καλό τηλέφωνο. Για τζακακι έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο;
  9. Σ αυτά που λες ανεβαίνουμε πολύ. Με κάποιο απο τα παρακάτω αξίζει; (για τις κάμερες πάντα) που υπάρχουν στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω αυτή τη στιγμή. 1) Mate 20 Pro 2) P40 lite 3) Xiaomi Redmi note 9 pro
  10. Καλησπέρα στη παρέα! Παιδιά απο Samsung galaxy s9 plus αξίζει να πάω στο Nova; Τι λέτε; Περισσότερο μ ενδιαφέρει το κομμάτι της φωτογραφίας. Στα χρήματα που είναι αυτή την στιγμή είναι το ταβάνι μου. Σε όλα τα άλλα χαρακτηριστικά που βλέπω στο συγκεκριμένο με καλύπτει, πλην της οθόνης που απ ότι βλέπω δεν είναι amoled,αυτό θέλω να το δω απο κοντά. Για τις κάμερες λοιπόν και μόνο τι λέτε, αξίζει;
  11. Εγώ πάλι γιατί δεν τις βρισκω πουθενά αυτές τις επιλογές προγαμματιστή που λέτε? :( που είναι ακριβώς?
  12. Κι απο μενα τα ίδια, πολυ ευχαριστημένος για την ώρα.
  13. Καλημέρα κι ευχαριστώ και τους δυο σας για τις απόψεις !! Την έβαλα τελικά χθές βράδυ και θα δείξει.. προς το παρόν τρέχουν όλα ρολόι και έχω την εντύπωση οτι πάει ακόμα πιο γρήγορα απο πριν.. σαν εμφάνηση μου αρέσει περισσότερο.. ευχαριστώ και πάλι!!
  14. Καλησπέρα! Σήμερα ήρθε και σε μενα .. Να ρωτήσω κάτι κι εγώ μιας και με αυτά που έχω διαβάσει για την συγκεκριμένη ''αναβάθμιση'' δεν ήταν και πολυ ευχάριστα για τους περισσότερους απο εδώ μέσα .. σχεδόν όλοι προτίνουν όποιος δεν την έχει κάνει καλύτερα να μείνει εκεί που είναι. Να μείνει λοιπόν εκει που είναι γιατί το κινητό με τη Nougat ρουφάει περισσότερο τη μπαταρία και απ οτι έχω διαβάσει η φόρτηση θα ειναι πιο αργή απο πριν ή γενικότερα υπάρχουν κι άλλα θέματα? αστάθιες κλπ.. Ρωτάω γιατί εντάξει με τρώει να την βάλω, κι αν δεν έχει κάποιο άλλο σοβαρό θέμα και ειναι μόνο η μπαταρία και η φόρτηση, για μενα θεωρώ οτι δεν θα με χαλάσει και πολύ μιας και κάθε βράδυ το φορτίζω, πολλές φορές γίνοντε και 2 φορτίσεις στη μέρα με τη χρήση που του κάνω. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Θα βρίζω μετά που την έκανα? Πείτε παιδιά!!
  15. Παιδιά σ εμένα το Greenify γιατί δεν κάθεται καλά ποιος μπορεί να βοηθήσει? Μετά την εγκατάσταση του δίνω τις απαραίτητες άδειες που μου ζητάει για να δουλέψει και μετά απο λίγη ώρα έχω θέμα όταν ανοιγοκλείνω το τηλέφωνο. Συγκεκριμένα για να ανοίξει η συσκευή θα πρέπει να πατήσω το Power 5-6 φορές ... Το απενεργοποιώ απο την ''προσβ/τητα'' και όλα καλά. Είναι κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω και δεν έχω καταλάβει? ας βοηθήσει κάποιος γιατί το χρειάζομαι. Δεν είμαι root.
  16. Ξέρει κάποιος ποια γραμματοσειρά είναι αυτή? Παρεπιπτόντως πρέπει να δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή για όσους δεν την ξέρουν είδη..
  17. Μάλλον θα πάω στο περισσότερο δημοφιλή μιας και τα 3 πάνω κάτω το ίδιο πράγμα κάνουν (τα δοκίμασα). CamScanner λοιπόν. Σ ευχαριστώ ;)
  18. Δεν είμαι απο εκείνους που δοκιμάζουν τα πάντα, ούτε κάποιος ειδικός ..πήγα κι εγώ με την πλειοψηφία και δοκίμασα τον Nova, ε δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να δοκιμάσω κάτι άλλο. Nova και απο εμένα λοιπόν.
  19. CamScanner Phone PDF Creator ή Tiny Scanner? ή κάποιο άλλο? Θέλω κάτι απλό, όμορφο και αποτελεσματικό, και κυρίως να μην ξανα ασχοληθώ για κάτι παρόμοιο, μιας και δεν το χρειάζομαι άμεσα, απλά να υπάρχει!
  20. Quickpic κλείδωσε κι απο μενα λοιπόν ;) , έλεγα μήπως υπήρχε πρόταση για κάτι καλύτερο.
  21. Με ποιά εφαρμογή βλέπετε τις φωτογραφίες σας? ''QuickPic'' και ''Piktures'' είναι οι 2 που μου άρεσαν περισσότερο σαν εφαρμογές, τι προτείνετε εσείς?
  22. Εντάξει Respect! :) Να σαι καλά φίλε μου, ευχαριστώ!
  23. Ευχαριστώ m7ixalis μόλις το έβαλα κι εγώ ειναι πολύ ωραίο κ κατάλαβα επιτέλους πως δουλεύει! Αλλα θεματάκια παρόμοια έτσι έτοιμα που μπορούμε να βρούμε?
  24. Παιδιά μια βοήθεια κάποιος, θέλω να βάλω το truedialer στο τηλέφωνο ή κάποιο άλλο παρόμοιο και να σταματήσω να χρησιμοποιώ αυτό που έχει περασμένο μέσα .. αφου το κάνω εγκατάσταση κανονικά και του δίνω και τις απαραίτητες άδειες για να δουλεύει σαν προεπιλογή, όταν με καλεί κάποιος εξακολουθεί να βγαίνει αυτό που έχει απο τη μάνα του. Όταν πάλι θέλω να πάρω εγώ κάποιο τηλέφωνο, μπορώ και παίρνω κανονικά απο το truedialer.. δοκίμασα κι άλλα, συνέχεια το ίδιο πράγμα. :(
×
×
  • Create New...