Thou_Bou Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλημερα παιδια, να ρωτησω κατι, ποια ειναι η περιοδος που τα μεγαλα καταστηματα καλλυντικων, βαζουν εκπτωση στα αρωματα σχετικά καλή? Μεσα στα Χριστουγεννα συνηθως ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Γενικά βάζουν πολλές φορές τον χρόνο τώρα πια. Σήμερα και για λίγες ημέρες έχουν -25% :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Τα galerie βάζουν όλα τα αρώματα για λίγες μέρες μέσα στον μήνα σε -25% έκπτωση. Για να ενημερώνεσαι για το πόστε ισχύει πρέπει να πας σε ένα κατάστημα να συμπληρώσεις το κινητό σου να σου στέλνουν μύνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns13 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Παιδες γνωριζετε κανενα site να παραγγειλω αρωματα με αντικαταβολη?Δεν θελω με paypal προτιμω να γινει χερι με χερι η ανταλλαγη:p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Τα galerie βάζουν όλα τα αρώματα για λίγες μέρες μέσα στον μήνα σε -25% έκπτωση. Για να ενημερώνεσαι για το πόστε ισχύει πρέπει να πας σε ένα κατάστημα να συμπληρώσεις το κινητό σου να σου στέλνουν μύνημα. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Περασα τελικα αυτη την εβδομαδα απο γνωστο καταστημα αλυσιδας καλλυντικων, και ειχε εκπτωση 25%. Επελεξα τελικα την gucci sport, ως αλλαγη στην versace (γαλαζια) που χρησιμοποιουσα χρόνια. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Περασα τελικα αυτη την εβδομαδα απο γνωστο καταστημα αλυσιδας καλλυντικων, και ειχε εκπτωση 25%. Επελεξα τελικα την gucci sport, ως αλλαγη στην versace (γαλαζια) που χρησιμοποιουσα χρόνια. οταν βγαζουν προσφορες τετοια καταστηματα στα "αρωματα" να ξερετε οτι ειναι παντα ληγμενα!!!!! ΝΑΙ οντως τα αρωματα εχουν ημερομηνια ληξης!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 :confused: σιγουρος? που γραφει την ημερομηνια ληξης? δεν την εχω δει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 δε συμφερει τους μεγαλους οικους να αναγραφουν ημ ληξης και παραγωγης... γιατι θα χουν πολλη χασουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galina Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 καλησπέρα!!!ψάχνω να βρω μια γυναικεία κολώνια,η οποία να μην είναι πολύ βαριά!!!έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns13 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 καλησπέρα!!!ψάχνω να βρω μια γυναικεία κολώνια,η οποία να μην είναι πολύ βαριά!!!έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό? Dolce&Gabbana-Light Blue Nina Ricci-Nina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galina Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 ευχαριστώ πάρα πολύ,την light blue την έχω ήδη.Θα πάω να μυρίσω και την άλλη.Ευχαριστώ για την βοήθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 ευχαριστώ πάρα πολύ,την light blue την έχω ήδη.Θα πάω να μυρίσω και την άλλη.Ευχαριστώ για την βοήθεια!!! για δες κι αυτα... Gucci - Flora Guess - Seductive Thierry Mugler - Angel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Παιδια εχουν ανεβει οι τιμες σε fragrancex kai fragrancedirect ή ετσι μου φανηκε; Κανα φθηνο site? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) Παιδια εχουν ανεβει οι τιμες σε fragrancex kai fragrancedirect ή ετσι μου φανηκε; Κανα φθηνο site? http://www.beautyencounter.com/home Προσοχή όμως επειδή είναι απο Αμερική πιθανών να περνάει από τελωνείο διότι τα φέρνει με Ups. Edited November 29, 2011 by pantierakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 http://www.beautyencounter.com/home Φιλε μου 23$ μεταφορικα εχει +3€ το κομματι ακριβα τα εχει Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Φιλε μου 23$ μεταφορικα εχει +3€ το κομματι ακριβα τα εχει Εγώ το κάνω διαφορετικά, Μέσω shippito αν γνωρίζεις.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Εγώ το κάνω διαφορετικά, Μέσω shippito αν γνωρίζεις.:rolleyes: Εσενα δηλαδη ποσο σου βγαινουν τα μεταφοριξα; Ξερω τι ειναι η φαση αυτη.... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Εσενα δηλαδη ποσο σου βγαινουν τα μεταφοριξα; Ξερω τι ειναι η φαση αυτη.... Ακριβώς δεν θυμάμαι αλλά πολυ φθηνότερα, επίσης γλυτώνω τα μεταφορικά απο το site που ανέφερα παραπάνω, και τα στέλνουν και με USPS, και έτσι δεν έχω πρόβλημα με το τελωνείο. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Απο cheapsmells αν παραγγειλω 2 κολωνιες 80€ ευρω περνανε τελωνειο; Γιατι κατι διαβασα οτι δεν ανηκει στην ΕΕ Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Απο cheapsmells αν παραγγειλω 2 κολωνιες 80€ ευρω περνανε τελωνειο; Γιατι κατι διαβασα οτι δεν ανηκει στην ΕΕ Όχι. Εχω φέρει και 240 ευρώ άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns13 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Αν θελεις τσεκαρε και το strawberrynet.com Δεν εχω προσωπικη εμπειρια διοτι δεν κανω αγορες μεσω ιντερνετ,αλλα εχω ακουσει καλα λογια απο γνωστους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Το fragranceX εχει δωρεαν εξοδα αποστολης για Ελλαδα για αυτη την εβδομαδα χρησιμοποιωντας τον κωδικο Free! Κατι που ειχαμε συνηθισει τα προηγουμενα χρονια, τωρα το δινουν σαν προσφορα..μαλλον ειδαν τις παραγγελιες τους απο Ελλαδα και Ευρωπη γενικοτερα να μειωνονται δραματικα... ;) Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 μπηκα να συγκρινω τιμες με το 25% των hondos center... αλλα την τελευταια που πηρα στα 61,5ευρ τα 100ml την Potion DSQUARED² for men εδω δεν την εχει καν http://www.fragrancex.com/products/_bid_Dsquared2-am-lid_D__brands.html#Cologne Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns13 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 ειναι καινουρια αυτη που πηρες φιλε γιαυτο δεν υπαρχει ακομα στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 παιδια καποιο ωραιο, οχι πολυ βαρυ γυναικειο αρωμα, μεχρι 15-20€ περιπου? για νεαρη :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts