Jump to content

ns13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ns13

  1. Παιδες χρειαζομαι την βοηθεια σας.Εχω φαει τον κοσμο να βρω την παλια μου κολωνια Dolce&Gabbana By Man(ζεβρε μπουκαλακι)αλλα οπου εχω παει μου λενε οτι εχει σταματησει να βγαινει.Ειναι πραγματικα το πιο ωραιο αρωμα που εχω μυρισει αλλα επειδη ειχα καποια αλλα αρωματα εδω και 4 χρονια περιπου δεν το ειχα ξανααγορασει και τωρα που εφαγα φλασια δεν υπαρχει πουθενα!Μηπως,λεω μηπως καποιο καλο παιδακι τσακαλακι εχει παρει το ματακι του πουθενα κανα μπουκαλι???
  2. Οντως οι τιμες ειναι αρκετα καλες θα το εχω στα υποψιν.Ρε παιδες οι κολωνιες οι creed ειναι πανακριβες,αξιζουν?Στο Soho στην κηφισια ξερετε αν δινουν δειγματακια για να τις τεσταρεις?
  3. Πρωτη φορα το βλεπω.Εχει στη λιστα με τις ανδρικες μια κολωνια την οποια την ψαχνω γυρω στα 4 χρονια και δεν την βρισκω πουθενα στην αθηνα.Θα παρω τηλεφωνο να ρωτησω αν υπαρχει ακομα και πως μπορω να την αγορασω.
  4. Στειλτο σε μενα αχαχαχαχαχ....οχι σοβαρα τωρα...δεν θα εχει παθει τιποτα κανεις οτι γουσταρεις...εγω θα την κραταγα.:lol:
  5. Τα αρωματα μπορουν να κρατησουν αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα αρκει να τα προφυλασσεις απο το φως του ηλιου και απο τη ζεστη.Ακομα και 4 χρονια οπως ανεφερες.Εαν θες,ψεκασε τον καρπο σου και πηγαινε και κανε το ιδιο στο αλλο χερι σε ενα καταστημα για να συγκρινεις.
  6. Χρονια πολλα σε ολους καλες γιορτες!!! +1 και απο μενα στην Πλατινουμ.
  7. Στα hondos center εχει 25% εκπτωση σε επιλεγμενα αρωματα ολων των γνωστων οικων για οποιον ενδιαφερεται.
  8. ειναι καινουρια αυτη που πηρες φιλε γιαυτο δεν υπαρχει ακομα στο site.
  9. Αν θελεις τσεκαρε και το strawberrynet.com Δεν εχω προσωπικη εμπειρια διοτι δεν κανω αγορες μεσω ιντερνετ,αλλα εχω ακουσει καλα λογια απο γνωστους.
  10. Παιδες γνωριζετε κανενα site να παραγγειλω αρωματα με αντικαταβολη?Δεν θελω με paypal προτιμω να γινει χερι με χερι η ανταλλαγη:p.
×
×
  • Create New...