verve77 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Με το froyo ειδατε αισθητη βελτιωση της μπαταριας? ω ναι......... Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 εβαλε κανενασ την CYANOGENMOD 6; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Αφού είναι να βγει σύντομα η τελική δεν νομίζω να αξίζει να κάνουμε τώρα τα πειραματόζωα. Εγώ με την 5. 0. 8 είμαι και περιμένω την 6 πως και πως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 ω ναι.........Δλδ...?...απο την μια μερα στις δυο η λεω πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά!Τελικά δεν άντεξα και έβαλα και εγώ την 2.2 από το universal αρχείο. Όλα καλά αλλά έχασα το root..Θα το ανακτήσω με τον ίδιο τρόπο όπως πριν; Επίσης max ram mem λέει 384MB και όχι 512MB.. Μόλις την έβαλα οπότε από μπαταρία δεν ξέρω να πω αλλά γενικά είναι πιο γρήγορο και έχει μπόλικες ρυθμίσεις στην κάμερα. A!Επίσης δεν μου δολεύει το Touch Input... Edited July 9, 2010 by F_i_L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Έχω την FRF83 και μου βγάζει update OTA το οποίο δε μπορεί να κάνει (έχω AmonRA recovery). Που μπορω να βρω την τελευταία version για να μη μου βάζει συνέχεια το μνμ με το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Δλδ...?...απο την μια μερα στις δυο η λεω πολυ? Προσωπικά, η διαφορά που έχω δει είναι περίπου 50%. Δλδ από την μια μέρα με τα χίλια ζόρια με CM, τώρα πάει 1,5 άνετα, ενίοτε και 2 με πιο ήπια χρήση. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Δεν γίνεται να συγκρίνεις με την CM καθώς αυτή καταναλώνει παραπάνω από την stock. Αυτό με το root που ρώτησα παραπάνω ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Πανεμορφη case για το nexus http://www.case-mate.com/Google-Cases/Case-Mate-Google-Nexus-One-Vroom-Case.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 ^ Δεν μ'αρέσει. Η πίσω πλευρά είναι σαν ελαστικό Bridgestone :P @FiL: σύγκρινα με οτι είχα τελευταία, αλλά και με την stock 2.1, πάλι έχει διαφορά στην μπαταρία, ένα 20% περίπου. Ναι με τον ίδιο τρόπο αποκτάς root access. Είτε με το superboot, είτε δοκίμασε να φλασάρεις αυτό το update.zip. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 θα προτιμουσα να ηταν ημισλικ :p ωραια ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAMERSPIROS_1972 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Καλημέρα παιδια.Ειμαι κατοχος NEXUS 1 και σας γραφω πρωτη φορά.Θα ηθελα τη βοηθεια σας καθοτι δεν εχω λαβει ακομα ΟΤΑ update για το FROYO 2.2 Το κινητό δεν το έχω πειράξει καθόλου και το BUILD NUMBER ειναι EPF21B Μπορει καποιος να βοηθησει αν γνωριζει κατι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Κάνε λίγο υπομονή, φρόντισε να έχεις internet και θα έρθει. Πρώτα το κατεβάζει ενώ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι και μετά σε ειδοποιεί να το περάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Κυκλοφόρησε η πρώτη δοκιμαστική έκδοση της Cyanogen 6.0.0 που στηρίζεται στο Froyo. Πληροφορίες θα βρείτε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 το εβαλα και στο ελληνικο site του android εδω για οδηγίες και link. Τωρα το εβαλα και ειναι τελειο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 παιδια οι εφαρμογες που εχουμε στη καρτα μνημης με A2SD τι γινονται με cm6? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 κανονικα Απλα δεν εχουν αποφασισει αν θα κρατησουν και το ext4 partition στην sd card η θα παμε μονο στο Froyo (move to sd) Θα δουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 παιδια οι εφαρμογες που εχουμε στη καρτα μνημης με A2SD τι γινονται με cm6? αν δεν υποστηριζει το παλιο a2sd δε θα τις βλεπεις καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Προς το παρόν δεν βιάζομαι να τη βάλω. Για πείτε εντυπώσεις και κυρίως από μπαταρία..... Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Προς το παρόν δεν βιάζομαι να τη βάλω. Για πείτε εντυπώσεις και κυρίως από μπαταρία..... Φιλε ειναι τελειο ...βαλτο χωρις καθυστερηση οσο για app moved to sd υπαρχει κανονκα κουμπακι και τις παει ...(νομιζω το ξερετε οτι υπαρχει στο froyo) Απειρες ρυθμισεις ....ζαλιζεσαι στο τελος..... Οτι πιο γρηγορο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 μπαινουν ελλ; σε ολο το μενου;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 κανονικα Απλα δεν εχουν αποφασισει αν θα κρατησουν και το ext4 partition στην sd card η θα παμε μονο στο Froyo (move to sd) Θα δουμε Επεθδή δεν την εχω βαλει ακομα... φοβαμαι μπας και δεν φαινονται καθολου.. εχω A2SD+ απο modaco.. το δοκιμασατε και δουλευει ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 μπαινουν ελλ; σε ολο το μενου;; Ναι τα πάντα ελληνικα το επιλεγεις στην αρχη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Είναι ότι καλύτερο έχει βγει. Πρέπει όλοι να βάλετε αυτή τη ρομ,και να μην πειραματίζεστε με άλλες από δω και πέρα. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Είναι ότι καλύτερο έχει βγει. Πρέπει όλοι να βάλετε αυτή τη ρομ,και να μην πειραματίζεστε με άλλες από δω και πέρα. Έχει μερικά προβληματάκια κυρίως με μερικά force close που βγάζει ο launcher όταν το ζορίζεις λίγο παραπάνω. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Για την μπαταρία θα ξέρω αύριο που θα το έχω από το πρωί φορτισμένο στη δουλειά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts