Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο τη δίκη μου εμπειρια,η gingerbread είναι ότι πιο μνημοβορο έχω δει σε android

Sent from my Milestone

Κατάλαβα δηλ. θα σέρνεται ακόμη χειρότερα.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατάλαβα δηλ. θα σέρνεται ακόμη χειρότερα.

Όχι παίδες. Αν βελτιώθηκε κάτι είναι η διαχείριση μνήμης. Εγω με 100 και εφαρμογές εγκατεστημένες σπάνια βλέπω τη ραμ να πέφτει σε διψήφιο νούμερο.

Sent from my Nexus One using Tapatalk

Το HTC_IME το κατεβάζεις από εδώ.

το κατεβασα και απο εκει και μολισ το ανοιγω μου πεταει ενα μυν που λεει 'λυπουμαστε υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη τησ εφαρμοησ''..ξερει κανεισ να μου πει γιατι

Ποια έκδοση έβαλες ακριβώς;

v27

High resolution version

High resolution version (Froyo/2.2)

αυτεσ εβαλα..τισ δοκιμασα και τισ δυο αλλα το ιδιο μου βγαζει..

v27

High resolution version

High resolution version (Froyo/2.2)

αυτεσ εβαλα..τισ δοκιμασα και τισ δυο αλλα το ιδιο μου βγαζει..

Καλημερα

εχει δικιο ο athanaso77 θα πρεπει να βαλεις και το Clicker_hi.apk

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Gingerbread (Android 2.3.3) update now rolling out to Nexus S and Nexus One. May take a few weeks for OTA to complete. (via @googlenexus)

Επιτέλους! Περιμένουμε βέβαια ξανά άλλο λίγο!

Όχι ακόμα τπτ... Πάντως αν λάβω υπόψην μου τι συνέβη με τα προηγούμενα updates, τα λάμβανα πάντα 2-3 μέρες αφού είχε αρχίσει να πηγαίνει στους περισσότερους!

παιδιά σε εμένα που και να έρθει ΟΤΑ δεν μπορώ να το κάνω install

ξέρετε αν μπορώ να το βρω κάπου (εννοώ για το επίσημο)?

το προβλημα του touchscreen εχει λυθει για το κινητο;

Ξερει καποιος προσφατος αγοραστης αν ακομα μπερδευεται σαν

Δημήτρης

XS Max 512gb.

το προβλημα του touchscreen εχει λυθει για το κινητο;

Ξερει καποιος προσφατος αγοραστης αν ακομα μπερδευεται σαν

αυτό εχει να κάνει με το χαρτγουεαρ

και η αλήθεια είναι το εχω παρατήσει σε όλα τα android, δεν ξέρω για τα καινούργια μάλλον έχουν καλύτερο touch.

• Administrators
στα 249Ε η τιμη του Ιταλια....

απιστευτη τιμουλα...;

Όντως πολύ καλή τιμή για μια συσκευή που μπορεί να θεωρηθεί και σαν συλλεκτική αλλά και χωρίς να υστερεί αισθητά από τις υπόλοιπες και πιο σύγχρονες της κατηγορίας.

Modpic.gif

καλησπερα παιδες! αυριο προκειται να παρω κινητο και σκεφτομαι να παρω το nexus one.. εχει παρει την gingerbread το κινητο η ακομα?εχει μεγαλη διαφορα η οθονη του σε σχεση με super amoled? επισεις αν γινετε, μπορει καποιος αν εχει την καλοσυνη να γραψει τα συν και τα πλην του κινητου?(ειναι πολλες οι σελιδες ρε παιδια για να τις ψαξω ολες..!).

ευχαριστω προκαταβολικα!

2.3.3 Gingerbread Upgrade για όσους είναι σε Froyo 2.2.2 FRG83G, χωρίς ROOT και δεν θέλουν να περιμένουν το OTA αρχείο :)

android.clients.google.com/packages/ota/passion/81304b2de707.signed-passion-GRI40-from-FRG83G.81304b2d.zip

Ήδη αναβάθμισα και δεν έχασε και τίποτα απο εφαρμογές και home screen settings !!! Supeeeeeeer :D

Τπτ συνταρακτικό με τη νέα έκδοση? Είναι πιο γρήγορο το κινητό? (όχι πως δεν ήταν.. αλλά κουβέντα να γίνεται :) )

Τπτ συνταρακτικό με τη νέα έκδοση? Είναι πιο γρήγορο το κινητό? (όχι πως δεν ήταν.. αλλά κουβέντα να γίνεται :) )

Το ίδιο γρήγορο μου φαίνεται με αισθητικές αλλαγές περισσότερο..

Δεν δουλεύει το "σπασμένο" Navigon στην 2.3 ( δεν μου δουλεύει ούτε στο Nexus S βέβαια εξ αρχής..)

Τίποτα άλλο προς το παρόν...

Στην Quadrant με όλες τις εφαρμογές που είχα και πριν εγκατεστημένες μου βγάζει μικρότερο score από την 2.2+ (1288) .. το ξανάκανα τεστ και έβγαλε 1307 ... στρώνει στρώνει :-)

Edited by qosmio

Στην Quadrant με όλες τις εφαρμογές που είχα και πριν εγκατεστημένες μου βγάζει μικρότερο score από την 2.2+ (1288) .. το ξανάκανα τεστ και έβγαλε 1307 ... στρώνει στρώνει :-)

Δουλεύει το quadrant? Περίεργο... εμένα πότε δεν έχει δουλέψει σε 2.3 τα 3D τέστ και το είχα δει σε βίντεο ότι δεν δουλεύει γενικά στη 2.3

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Δουλεύει το quadrant? Περίεργο... εμένα πότε δεν έχει δουλέψει σε 2.3 τα 3D τέστ και το είχα δει σε βίντεο ότι δεν δουλεύει γενικά στη 2.3

Το κατέβασα από το market, έκανα τεστ και δούλεψε. Ας το δοκιμάσουν και οι άλλοι και μας λένε αποτελέσματα ..

Στο Quadrant Advanced δε δουλεύει το 3D test..Στη Standard έκδοση δουλεύει κανονικά σε 2.3 :)

στα 249Ε η τιμη του Ιταλια....

απιστευτη τιμουλα...;

Έχεις κάποιο link να δώσεις. Είμαι περίεργος να δω αν είναι με amoled ή όχι