PANOSGR Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Απο τη δίκη μου εμπειρια,η gingerbread είναι ότι πιο μνημοβορο έχω δει σε android Sent from my Milestone Κατάλαβα δηλ. θα σέρνεται ακόμη χειρότερα. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Κατάλαβα δηλ. θα σέρνεται ακόμη χειρότερα. Όχι παίδες. Αν βελτιώθηκε κάτι είναι η διαχείριση μνήμης. Εγω με 100 και εφαρμογές εγκατεστημένες σπάνια βλέπω τη ραμ να πέφτει σε διψήφιο νούμερο. Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3610 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Το HTC_IME το κατεβάζεις από εδώ. το κατεβασα και απο εκει και μολισ το ανοιγω μου πεταει ενα μυν που λεει 'λυπουμαστε υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη τησ εφαρμοησ''..ξερει κανεισ να μου πει γιατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ποια έκδοση έβαλες ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3610 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Ποια έκδοση έβαλες ακριβώς; v27 High resolution version High resolution version (Froyo/2.2) αυτεσ εβαλα..τισ δοκιμασα και τισ δυο αλλα το ιδιο μου βγαζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Εγκατέστησες και τα δύο αρχεία που περιλαμβάνει το zip; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 v27 High resolution version High resolution version (Froyo/2.2) αυτεσ εβαλα..τισ δοκιμασα και τισ δυο αλλα το ιδιο μου βγαζει.. Καλημερα εχει δικιο ο athanaso77 θα πρεπει να βαλεις και το Clicker_hi.apk Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Gingerbread (Android 2.3.3) update now rolling out to Nexus S and Nexus One. May take a few weeks for OTA to complete. (via @googlenexus) Επιτέλους! Περιμένουμε βέβαια ξανά άλλο λίγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Έχει έρθει σε κανέναν το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Όχι ακόμα τπτ... Πάντως αν λάβω υπόψην μου τι συνέβη με τα προηγούμενα updates, τα λάμβανα πάντα 2-3 μέρες αφού είχε αρχίσει να πηγαίνει στους περισσότερους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 παιδιά σε εμένα που και να έρθει ΟΤΑ δεν μπορώ να το κάνω install ξέρετε αν μπορώ να το βρω κάπου (εννοώ για το επίσημο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 το προβλημα του touchscreen εχει λυθει για το κινητο; Ξερει καποιος προσφατος αγοραστης αν ακομα μπερδευεται σαν Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 το προβλημα του touchscreen εχει λυθει για το κινητο; Ξερει καποιος προσφατος αγοραστης αν ακομα μπερδευεται σαν αυτό εχει να κάνει με το χαρτγουεαρ και η αλήθεια είναι το εχω παρατήσει σε όλα τα android, δεν ξέρω για τα καινούργια μάλλον έχουν καλύτερο touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 στα 249Ε η τιμη του Ιταλια.... απιστευτη τιμουλα...; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 στα 249Ε η τιμη του Ιταλια.... απιστευτη τιμουλα...; Όντως πολύ καλή τιμή για μια συσκευή που μπορεί να θεωρηθεί και σαν συλλεκτική αλλά και χωρίς να υστερεί αισθητά από τις υπόλοιπες και πιο σύγχρονες της κατηγορίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 καλησπερα παιδες! αυριο προκειται να παρω κινητο και σκεφτομαι να παρω το nexus one.. εχει παρει την gingerbread το κινητο η ακομα?εχει μεγαλη διαφορα η οθονη του σε σχεση με super amoled? επισεις αν γινετε, μπορει καποιος αν εχει την καλοσυνη να γραψει τα συν και τα πλην του κινητου?(ειναι πολλες οι σελιδες ρε παιδια για να τις ψαξω ολες..!). ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 2.3.3 Gingerbread Upgrade για όσους είναι σε Froyo 2.2.2 FRG83G, χωρίς ROOT και δεν θέλουν να περιμένουν το OTA αρχείο :) android.clients.google.com/packages/ota/passion/81304b2de707.signed-passion-GRI40-from-FRG83G.81304b2d.zip Ήδη αναβάθμισα και δεν έχασε και τίποτα απο εφαρμογές και home screen settings !!! Supeeeeeeer :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Τπτ συνταρακτικό με τη νέα έκδοση? Είναι πιο γρήγορο το κινητό? (όχι πως δεν ήταν.. αλλά κουβέντα να γίνεται :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) Τπτ συνταρακτικό με τη νέα έκδοση? Είναι πιο γρήγορο το κινητό? (όχι πως δεν ήταν.. αλλά κουβέντα να γίνεται :) ) Το ίδιο γρήγορο μου φαίνεται με αισθητικές αλλαγές περισσότερο.. Δεν δουλεύει το "σπασμένο" Navigon στην 2.3 ( δεν μου δουλεύει ούτε στο Nexus S βέβαια εξ αρχής..) Τίποτα άλλο προς το παρόν... Στην Quadrant με όλες τις εφαρμογές που είχα και πριν εγκατεστημένες μου βγάζει μικρότερο score από την 2.2+ (1288) .. το ξανάκανα τεστ και έβγαλε 1307 ... στρώνει στρώνει :-) Edited February 24, 2011 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 oh yes...:up: ζόρικη μέρα αύριο...πάλι φορτιστή θα πάρω μαζί..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Στην Quadrant με όλες τις εφαρμογές που είχα και πριν εγκατεστημένες μου βγάζει μικρότερο score από την 2.2+ (1288) .. το ξανάκανα τεστ και έβγαλε 1307 ... στρώνει στρώνει :-) Δουλεύει το quadrant? Περίεργο... εμένα πότε δεν έχει δουλέψει σε 2.3 τα 3D τέστ και το είχα δει σε βίντεο ότι δεν δουλεύει γενικά στη 2.3 Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Δουλεύει το quadrant? Περίεργο... εμένα πότε δεν έχει δουλέψει σε 2.3 τα 3D τέστ και το είχα δει σε βίντεο ότι δεν δουλεύει γενικά στη 2.3 Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Το κατέβασα από το market, έκανα τεστ και δούλεψε. Ας το δοκιμάσουν και οι άλλοι και μας λένε αποτελέσματα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Δουλεύει το quadrant? Περίεργο... εμένα πότε δεν έχει δουλέψει σε 2.3 τα 3D τέστ και το είχα δει σε βίντεο ότι δεν δουλεύει γενικά στη 2.3 Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Στο Quadrant Advanced δε δουλεύει το 3D test..Στη Standard έκδοση δουλεύει κανονικά σε 2.3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Οκ έβγαλαν αναβάθμιση. Η 1.1.7 δουλεύει Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 στα 249Ε η τιμη του Ιταλια.... απιστευτη τιμουλα...; Έχεις κάποιο link να δώσεις. Είμαι περίεργος να δω αν είναι με amoled ή όχι Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts