FxEr Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Την 4.06.00.12_7 την είχα και πριν όταν είχα την cyanongen 5.0.3. αλλά τίποτα... Εσείς που έχετε flasharei την CM6 τι kernel ver έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Την 4.06.00.12_7 την είχα και πριν όταν είχα την cyanongen 5.0.3. αλλά τίποτα... Εσείς που έχετε flasharei την CM6 τι kernel ver έχετε? ειναι σωστα κατεβασμενη; δεν το ξανακατεβαζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FxEr Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Ένα μικρό update, προώθησα το πρόβλημα μου στους dev της Cyanogen Rom και μου πρότειναν να κάνω system erase με την εντολή fastboot erase system -w αλλά μου γυρίζει αυτό το error: erasing 'system'... FAILED (remote: not allowed) finished. total time: 0.069s καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 μπαίνεις σε πιο βαθιά νερά, οπότε καλύτερα να συνεχίσεις με τους devs, που ξέρουν τα κατατόπια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 FxEr μπορεί και να είσαι τυχερός...ρίξε μια ματιά.. http://forum.cyanogenmod.com/topic/5310-n1-doesnt-start-with-cm-600/page__view__findpost__p__52048 :) good luck ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) FxEr συγνώμη αλλά γιατί κάνεις τη ζωή σου δύσκολη? Με την προϋπόθεση ότι έχεις το σωστό radio: 1) Βάλε το Amonra recovery ή Rom Manager. 2) Μπες σε recovry mode, άμα λες ότι σου κολλάει στο χ τότε μπορείς να μπεις αφού το χ έρχεται μετά. 3) Κάνε hard reset/system wipe ή όπως το λέει τέλος πάντων 4) Φλάσαρε τη ROM 5) Ξανακάνε system wipe έτσι γιατί μπορείς :p 6) Κάνε reboot και λίγο υπομονή μέχρι να μπουτάρει για 1η φορά. Οι rom του cyanogen από ότι ξέρω έχουν τον δικό τους kernel αλλά όχι και radio. Για αυτό το μόνο που σε απασχολεί είναι το radio. Που άμα έχεις το παλιό λογικά δεν θα παίζει η φωτογραφική μέχρι να το βάλεις από ότι ξέρω. Edited September 2, 2010 by nomedor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FxEr Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) 2) Μπες σε recovry mode, άμα λες ότι σου κολλάει στο χ τότε μπορείς να μπεις αφού το χ έρχεται μετά. Μου κολλάει στο Χ όταν προσπαθώ να ανοίξω το κινητό(bootloop με λίγα λόγια) όχι οταν πάω να μπω στην recovery. FxEr συγνώμη αλλά γιατί κάνεις τη ζωή σου δύσκολη? 5) Ξανακάνε system wipe έτσι γιατί μπορείς :p Όταν λες να κάνω system wipe μετά που θα έχω φλασάρει την ROM τι εννοείς; παλι wipe data; Edited September 2, 2010 by FxEr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ναι, θεωρητικά δεν χρειάζεται το wipe το 2ο αλλά το λέω για να είσαι σίγουρος. Το wipe δεν σβήνει τη ROM αλλά κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Σβήνει τις προσωπικές σου ρυθμίσεις. Ο λόγος από ότι εχω καταλάβει που όταν παμε από τη μια ρομ στην άλλη κάνουμε wipe είναι γιατί μπορεί να "χτυπήσουν" η ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Μάγκες λένε καινούργιο software update :) Όποιος το λάβει λέει και εντυπώσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Δεν νομίζω να το λάβει κανένας σύντομα, αν κατάλαβα καλά είναι leak και όχι επίσημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 leak είναι και η μόνη σημαντική διαφορά είναι το νέο radio, που υπάρχει και στην κορεάτικη έκδοση 5.08 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 leak είναι και η μόνη σημαντική διαφορά είναι το νέο radio, που υπάρχει και στην κορεάτικη έκδοση 5.08 :) Ναι, τα gapps είναι παλιά έκδοση κτλ. κτλ. Καθίστε με CM6 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ρε πατριώτες έβαλα μέσα κάρτα wind και δεν την αναγνωρίζει λέει no sim card. τι κάνω τώρα? η έκδοση είναι η τελευταία επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ρε πατριώτες έβαλα μέσα κάρτα wind και δεν την αναγνωρίζει λέει no sim card. τι κάνω τώρα? η έκδοση είναι η τελευταία επίσημη. την έβαλες σίγουρα σωστά; Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) την έβαλες σίγουρα σωστά; ναι όπως δείχνει και το σχήμα. ξέχασα να πω ότι είναι από αμερικη. ρε παιδιά έναν οδηγό για το πως να το κάνω rooted και πως να το ξεκλειδώσω που μπορώ να βρω? Edited September 3, 2010 by PARASwrite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ρε πατριώτες έβαλα μέσα κάρτα wind και δεν την αναγνωρίζει λέει no sim card. τι κάνω τώρα? η έκδοση είναι η τελευταία επίσημη. κάτι μου λέει ότι υπάρχει θέμα με τις κάρτες της wind... συνεχίζει να μου κολλάει το airplane mode και να μην επανέρχεται , μένοντας στο notification bar το εικονίδιο της sim με το θαυμαστικό...:confused::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexusone Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Φίλε nomedor μήπως θα μπορέσεις να δώσεις μία βοήθεια σχετικά με τις γραμματοσειρές της Rom/kang o rama και πως θα καταφέρω να κάνω την αλλαγή που έχεις κάνει ήδη....Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη [ROM] eViL's NXSense v.1.11 - 720p, BT, FM, Hotspots, Kitchen Sink [9/6/10] ? Μπορεί να επιβεβαιώσει αν δουλεύει καλά το fm radio και αν χρειάζονται απλά τα stock ακουστικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexusone Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Την έχω δοκιμάσει καλή, αλλά η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. Το fm radio εφ΄ όσων συνδέσεις τα ακουστικά λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ρε παιδια ο cyanogen σκοπεύει και αυτός να ενσωματώσει το fm radio στο nexus one ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexusone Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει πως γίνετε το erase system -w γιατί δεν μπορώ να το καταφέρω και έχω μείνει χωρίς κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davelis Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 φίλε δοκίμασες restore με το passimg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει πως γίνετε το erase system -w γιατί δεν μπορώ να το καταφέρω και έχω μείνει χωρίς κινητό. πρέπει να έχεις το εκτελέσιμο "fastboot" εγκατεστημένο στο κινητό σου και να εκτελέσεις fastboot erase system -w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davelis Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 πρέπει να έχεις το εκτελέσιμο "fastboot" εγκατεστημένο στο κινητό σου και να εκτελέσεις fastboot erase system -w εννοείς μέσω κάποιου terminal? 'η pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexusone Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 φίλε δοκίμασες restore με το passimg? Δεν γνωρίζω την διαδικασία που μου αναφέρεις, λίγη βοήθεια η μια παραπομπή αν έχει ξανασυζητηθεί ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts