Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την 4.06.00.12_7 την είχα και πριν όταν είχα την cyanongen 5.0.3. αλλά τίποτα...

Εσείς που έχετε flasharei την CM6 τι kernel ver έχετε?

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την 4.06.00.12_7 την είχα και πριν όταν είχα την cyanongen 5.0.3. αλλά τίποτα...

Εσείς που έχετε flasharei την CM6 τι kernel ver έχετε?

ειναι σωστα κατεβασμενη; δεν το ξανακατεβαζεις;

Ένα μικρό update, προώθησα το πρόβλημα μου στους dev της Cyanogen Rom και μου πρότειναν να κάνω system erase με την εντολή fastboot erase system -w αλλά μου γυρίζει αυτό το error:

erasing 'system'... FAILED (remote: not allowed)

finished. total time: 0.069s

καμία ιδέα;

μπαίνεις σε πιο βαθιά νερά, οπότε καλύτερα να συνεχίσεις με τους devs, που ξέρουν τα κατατόπια..

FxEr μπορεί και να είσαι τυχερός...ρίξε μια ματιά..

http://forum.cyanogenmod.com/topic/5310-n1-doesnt-start-with-cm-600/page__view__findpost__p__52048 :)

good luck ;)

FxEr συγνώμη αλλά γιατί κάνεις τη ζωή σου δύσκολη?

Με την προϋπόθεση ότι έχεις το σωστό radio:

1) Βάλε το Amonra recovery ή Rom Manager.

2) Μπες σε recovry mode, άμα λες ότι σου κολλάει στο χ τότε μπορείς να μπεις αφού το χ έρχεται μετά.

3) Κάνε hard reset/system wipe ή όπως το λέει τέλος πάντων

4) Φλάσαρε τη ROM

5) Ξανακάνε system wipe έτσι γιατί μπορείς :p

6) Κάνε reboot και λίγο υπομονή μέχρι να μπουτάρει για 1η φορά.

Οι rom του cyanogen από ότι ξέρω έχουν τον δικό τους kernel αλλά όχι και radio. Για αυτό το μόνο που σε απασχολεί είναι το radio. Που άμα έχεις το παλιό λογικά δεν θα παίζει η φωτογραφική μέχρι να το βάλεις από ότι ξέρω.

Edited by nomedor

2) Μπες σε recovry mode, άμα λες ότι σου κολλάει στο χ τότε μπορείς να μπεις αφού το χ έρχεται μετά.

Μου κολλάει στο Χ όταν προσπαθώ να ανοίξω το κινητό(bootloop με λίγα λόγια) όχι οταν πάω να μπω στην recovery.

FxEr συγνώμη αλλά γιατί κάνεις τη ζωή σου δύσκολη?

5) Ξανακάνε system wipe έτσι γιατί μπορείς :p

Όταν λες να κάνω system wipe μετά που θα έχω φλασάρει την ROM τι εννοείς; παλι wipe data;

Edited by FxEr

Ναι, θεωρητικά δεν χρειάζεται το wipe το 2ο αλλά το λέω για να είσαι σίγουρος. Το wipe δεν σβήνει τη ROM αλλά κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Σβήνει τις προσωπικές σου ρυθμίσεις. Ο λόγος από ότι εχω καταλάβει που όταν παμε από τη μια ρομ στην άλλη κάνουμε wipe είναι γιατί μπορεί να "χτυπήσουν" η ρυθμίσεις.

leak είναι και η μόνη σημαντική διαφορά είναι το νέο radio, που υπάρχει και στην κορεάτικη έκδοση 5.08 :)

leak είναι και η μόνη σημαντική διαφορά είναι το νέο radio, που υπάρχει και στην κορεάτικη έκδοση 5.08 :)

Ναι, τα gapps είναι παλιά έκδοση κτλ. κτλ. Καθίστε με CM6 ;)

ρε πατριώτες έβαλα μέσα κάρτα wind και δεν την αναγνωρίζει

λέει no sim card. τι κάνω τώρα? η έκδοση είναι η τελευταία επίσημη.

την έβαλες σίγουρα σωστά;

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

την έβαλες σίγουρα σωστά;

ναι όπως δείχνει και το σχήμα.

ξέχασα να πω ότι είναι από αμερικη.

ρε παιδιά έναν οδηγό για το πως να το κάνω rooted και πως να το ξεκλειδώσω που μπορώ να βρω?

Edited by PARASwrite

κάτι μου λέει ότι υπάρχει θέμα με τις κάρτες της wind...

συνεχίζει να μου κολλάει το airplane mode και να μην επανέρχεται , μένοντας στο notification bar το εικονίδιο της sim με το θαυμαστικό...:confused::ninja:

Φίλε nomedor μήπως θα μπορέσεις να δώσεις μία βοήθεια σχετικά με τις γραμματοσειρές της Rom/kang o rama και πως θα καταφέρω να κάνω την αλλαγή που έχεις κάνει ήδη....Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη [ROM] eViL's NXSense v.1.11 - 720p, BT, FM, Hotspots, Kitchen Sink [9/6/10] ?

Μπορεί να επιβεβαιώσει αν δουλεύει καλά το fm radio και αν χρειάζονται απλά τα stock ακουστικά?

Την έχω δοκιμάσει καλή, αλλά η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. Το fm radio εφ΄ όσων συνδέσεις τα ακουστικά λειτουργεί κανονικά.

Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει πως γίνετε το erase system -w γιατί δεν μπορώ να το καταφέρω και έχω μείνει χωρίς κινητό.

Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει πως γίνετε το erase system -w γιατί δεν μπορώ να το καταφέρω και έχω μείνει χωρίς κινητό.

πρέπει να έχεις το εκτελέσιμο "fastboot" εγκατεστημένο στο κινητό σου και να εκτελέσεις

fastboot erase system -w

πρέπει να έχεις το εκτελέσιμο "fastboot" εγκατεστημένο στο κινητό σου και να εκτελέσεις

fastboot erase system -w

εννοείς μέσω κάποιου terminal?

'η pc?

φίλε δοκίμασες restore με το passimg?

Δεν γνωρίζω την διαδικασία που μου αναφέρεις, λίγη βοήθεια η μια παραπομπή αν έχει ξανασυζητηθεί ευχαριστώ.