filzazas Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Ναι έχει μερικά προβληματάκια αλλά όλα θα φτιάξουν :-) Εξάλλου είναι ακόμα νόρις αλλά από τώρα φαίνεται η δουλειά Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 :!:εχει κανενασ για motonav κανενα καλο sys.txt ;;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 (edited) Κι εγώ έβαλα την cyanogen 6, δεν κρατήθηκα! Έχει κάτι ψιλά bugακια αλλά λειτουργικότατη από ότι φαίνεται. ΤΑΧΥΤΑΤΗ, πολύ γρήγορη σε σχέση με την 2.1!!!!! Πραγματικά χαίρομαι για το τηλέφωνο αυτό γιατί πέφτει πολύ δουλειά πάνω του. Το flash όλα τα λεφτά, πρώτη φορά που μπορείς να μπεις σε όποια σελίδα θες και να δεις online το βίντεο που θες χωρίς σπασίματα, φαντπασου να βγει και από την beta και να γίνει final. Πραγματικά με ενθουσίασε η αναβάθμιση αυτή. Edited July 11, 2010 by nomedor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Κι εγώ έβαλα την cyanogen 6, δεν κρατήθηκα! Έχει κάτι ψιλά bugακια αλλά λειτουργικότατη από ότι φαίνεται. ΤΑΧΥΤΑΤΗ, πολύ γρήγορη σε σχέση με την 2.1!!!!! Πραγματικά χαίρομαι για το τηλέφωνο αυτό γιατί πέφτει πολύ δουλειά πάνω του. Το flash όλα τα λεφτά, πρώτη φορά που μπορείς να μπεις σε όποια σελίδα θες και να δεις online το βίντεο που θες χωρίς σπασίματα, φαντπασου να βγει και από την beta και να γίνει final. Πραγματικά με ενθουσίασε η αναβάθμιση αυτή. Το μόνο κακό με to flash όμως είναι πως χάνεις λίγο απο την ...smooth αίσθηση στο scrolling κλπ! Εγώ έχω ενεργοποιήσει από τα settings του browser να μην εκτελεί αυτόματα τα plugins και εμφανίζει απλά ένα βελάκι στη σελίδα όπου υπάρχει flash και πρέπει να το πατήσω αν θέλω να "τρέξει". :) Κατά τα άλλα αναγνωρίζω πως έχουν κάνει απίστευτη δουλειά στην 6! Οι ρυθμίσεις είναι ατελείωτες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Το δικό μου ζεσταίνεται λιγάκι πίσω στο κάτω μέρος .. :cry: Είδα ενος φίλου το GalaxyS και έχει Swype πληκτρολόγιο μαμίσιο Ελληνικό ! ίσως μετά την Beta να το δούμε κ εμείς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Φυσικά και το σωστό είναι διαλέγουμε εμείς πότε θα παίζει flash μέσα από την επιλογή "on demand" διαφορετικά βαραίνει χωρίς λόγο το browsing. Λίγο που το δουλεύω παραπάνω και σήμερα το 6 έχει πραγματάκια για φτιάξιμο ακόμα. Η πιο σταθερή rom που έχω δοκιμάσει πάντως είναι η 5.0.8 αλλά 6 ftw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3610 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 γεια σε ολουσ...πρωτη φορα γραφω στο φορουμ και εχω μερικεσ αποριεσ.. εχω ενα nexus one. me froxyo2.2 θα ειθελα να μαθω 2 πραγματα...το πρωτο ειναι πωσ βαζουμε ελληνικο μενου και δευτερον πωσ κανω αλλαγη γραμμησ καθωσ εχω 2 γραμμεσ cosmote...σασ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 γεια σε ολουσ...πρωτη φορα γραφω στο φορουμ και εχω μερικεσ αποριεσ.. εχω ενα nexus one. me froxyo2.2 θα ειθελα να μαθω 2 πραγματα...το πρωτο ειναι πωσ βαζουμε ελληνικο μενου και δευτερον πωσ κανω αλλαγη γραμμησ καθωσ εχω 2 γραμμεσ cosmote...σασ ευχαριστω. Αν θες να βάλεις ελληνικά στο μενού μάθε να βάζεις roms. Η lefroyo έχει ελληνικά από ότι ακούω και η cyanogen, όπως και να έχει κάτσε και διάβασε από την αρχή και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3610 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 με τα ελληνικα το βρηκα ενταξη...που υπαρχει η εφαρμογη που αλλαζει τισ γραμμεσ δεν μπορω να βρω..στο αλλο το κινιτο εγραφε cosmote2 σε 1..σε αυτο δεν μπορω να το βρω και δεν μπορω να αλλκσω την γραμμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 με τα ελληνικα το βρηκα ενταξη...που υπαρχει η εφαρμογη που αλλαζει τισ γραμμεσ δεν μπορω να βρω..στο αλλο το κινιτο εγραφε cosmote2 σε 1..σε αυτο δεν μπορω να το βρω και δεν μπορω να αλλκσω την γραμμη.. Εχει μεσα στο μενου(ολα τα προγραμματα) μια εφαρμογη που λεγεται SIM Toolkit:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Εχει μεσα στο μενου(ολα τα προγραμματα) μια εφαρμογη που λεγεται SIM Toolkit:) αν εχει βαλει custom rom μπορει να μην υπαρχει, καποιοι το βγαζουν αυτο τελειως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 αν εχει βαλει custom rom μπορει να μην υπαρχει, καποιοι το βγαζουν αυτο τελειως. kat ο @nikoskat:) @argiris3610 κατεβασε απο το Market το:Simemu Launcher Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3610 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Το κατεβασα το πρόγραμμα. αλλά δεν μου βγάζει κατι. Μάλλον κάτι κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 (edited) και όχι μόνο στη μπαταρία! σταθερότητα και ταχύτητα στο φουλ, μακράν το καλύτερο τηλ αυτή τη στιγμή αλλα, με root Όχι απαραίτητα με root με χωρίς root ίσως ... ίσως πάει λίγο καλύτερα... Εγώ το άφησα μια φορά χωρίς root και βλέπω ότι είναι ποιό stable από πριν. Τεστάρουμε και βλέπουμε ... Το επανέφερα στην αρχική κατάσταση και άφησα όλα τα updates από google. Αν βέβαια θέλει κάποιος εφαρμογές που χρειάζονται root άλλο θέμα. PS. Παρατήρησε κανένας τον καιρό να έχει πρόβλημα στο update? Edited July 13, 2010 by gel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Εγώ πάντως στην μπαταρία δεν παρατήρησα κάποια διαφορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Καλά νέα για το Nexus. Η νέα Rom του Paul (modaco) με Sense θα έχει ενεργοποιημένο και το ραδιόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Enomther Increases Your Nexus One Battery Life Without Sacrifice! http://androidspin.com/2010/07/12/enomther-increases-your-nexus-one-battery-life-without-sacrifice/ Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 και ναι είναι γεγονός...ήρθε ο φίλος από Αμερική και μαζί του my brand new google nexus one me φρουο 2.2 FRF91...:) προς το παρόν το έχω λιώσει στις ρυθμίσεις και στις εφαρμογές και βλέπουμε...:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Καλορίζικο! :D Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Το κατεβασα το πρόγραμμα. αλλά δεν μου βγάζει κατι. Μάλλον κάτι κάνω λάθος. Κατεβασε και δοκιμασε αυτο:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5498874&postcount=3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3610 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Κατεβασε και δοκιμασε αυτο:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5498874&postcount=3 το κατεβασα αλλα οταν το εγκαθιστω μου λεει στο τελοσ οτι δεν εγκατασταθικε το προγραμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 το κατεβασα αλλα οταν το εγκαθιστω μου λεει στο τελοσ οτι δεν εγκατασταθικε το προγραμμα... Δοκιμασε και αυτο:http://www.multiupload.com/HOLDJ304P0 Υ.Γ. Στο προηγουμενο δεν ελεγε να το εγκαταστησεις απλα, διαβασε τις οδηγιες στο μηνυμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3610 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Δοκιμασε και αυτο:http://www.multiupload.com/HOLDJ304P0 Υ.Γ. Στο προηγουμενο δεν ελεγε να το εγκαταστησεις απλα, διαβασε τις οδηγιες στο μηνυμα... Φιλε. μου το κατεβασα και. προσπάθησα ννα κάνω ότι λέει στισ οδηγίες αλλά δε κατάφερα κάτι. θα το εκτιμούσα αν μπορούσες να μου δώσεις λίγες πληροφορίες με το πως θα το χρησιμοποιησω αυτό το πρόγραμμα(όπως έχετε καταλάβει ειμαι καινούργιος και λίγο άσχετος).... σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Είχα περάσει το froyo από modaco (είχα ήδη custom) και δε μπορεί να κάνει τα updates που βρίσκει. Πως μπορώ να περάσω FRF91? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 καλημερα σε ολουσ,,,, παιδια εχει δει ποτε κανενασ το σημα του 3g;;;;γιατι εγω δεν το εχω δει ποτε,εχω την 2.2 :!: Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts