Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι έχει μερικά προβληματάκια αλλά όλα θα φτιάξουν :-)

Εξάλλου είναι ακόμα νόρις αλλά από τώρα φαίνεται η δουλειά

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ έβαλα την cyanogen 6, δεν κρατήθηκα!

Έχει κάτι ψιλά bugακια αλλά λειτουργικότατη από ότι φαίνεται.

ΤΑΧΥΤΑΤΗ, πολύ γρήγορη σε σχέση με την 2.1!!!!! Πραγματικά χαίρομαι για το τηλέφωνο αυτό γιατί πέφτει πολύ δουλειά πάνω του.

Το flash όλα τα λεφτά, πρώτη φορά που μπορείς να μπεις σε όποια σελίδα θες και να δεις online το βίντεο που θες χωρίς σπασίματα, φαντπασου να βγει και από την beta και να γίνει final. Πραγματικά με ενθουσίασε η αναβάθμιση αυτή.

Edited by nomedor

Επισκέπτης
Κι εγώ έβαλα την cyanogen 6, δεν κρατήθηκα!

Έχει κάτι ψιλά bugακια αλλά λειτουργικότατη από ότι φαίνεται.

ΤΑΧΥΤΑΤΗ, πολύ γρήγορη σε σχέση με την 2.1!!!!! Πραγματικά χαίρομαι για το τηλέφωνο αυτό γιατί πέφτει πολύ δουλειά πάνω του.

Το flash όλα τα λεφτά, πρώτη φορά που μπορείς να μπεις σε όποια σελίδα θες και να δεις online το βίντεο που θες χωρίς σπασίματα, φαντπασου να βγει και από την beta και να γίνει final. Πραγματικά με ενθουσίασε η αναβάθμιση αυτή.

Το μόνο κακό με to flash όμως είναι πως χάνεις λίγο απο την ...smooth αίσθηση στο scrolling κλπ! Εγώ έχω ενεργοποιήσει από τα settings του browser να μην εκτελεί αυτόματα τα plugins και εμφανίζει απλά ένα βελάκι στη σελίδα όπου υπάρχει flash και πρέπει να το πατήσω αν θέλω να "τρέξει".

:)

Κατά τα άλλα αναγνωρίζω πως έχουν κάνει απίστευτη δουλειά στην 6! Οι ρυθμίσεις είναι ατελείωτες!

:p

Το δικό μου ζεσταίνεται λιγάκι πίσω στο κάτω μέρος .. :cry:

Είδα ενος φίλου το GalaxyS και έχει Swype πληκτρολόγιο μαμίσιο Ελληνικό !

ίσως μετά την Beta να το δούμε κ εμείς :)

Φυσικά και το σωστό είναι διαλέγουμε εμείς πότε θα παίζει flash μέσα από την επιλογή "on demand" διαφορετικά βαραίνει χωρίς λόγο το browsing.

Λίγο που το δουλεύω παραπάνω και σήμερα το 6 έχει πραγματάκια για φτιάξιμο ακόμα. Η πιο σταθερή rom που έχω δοκιμάσει πάντως είναι η 5.0.8 αλλά 6 ftw

γεια σε ολουσ...πρωτη φορα γραφω στο φορουμ και εχω μερικεσ αποριεσ.. εχω ενα nexus one. me froxyo2.2 θα ειθελα να μαθω 2 πραγματα...το πρωτο ειναι πωσ βαζουμε ελληνικο μενου και δευτερον πωσ κανω αλλαγη γραμμησ καθωσ εχω 2 γραμμεσ cosmote...σασ ευχαριστω.

γεια σε ολουσ...πρωτη φορα γραφω στο φορουμ και εχω μερικεσ αποριεσ.. εχω ενα nexus one. me froxyo2.2 θα ειθελα να μαθω 2 πραγματα...το πρωτο ειναι πωσ βαζουμε ελληνικο μενου και δευτερον πωσ κανω αλλαγη γραμμησ καθωσ εχω 2 γραμμεσ cosmote...σασ ευχαριστω.

Αν θες να βάλεις ελληνικά στο μενού μάθε να βάζεις roms.

Η lefroyo έχει ελληνικά από ότι ακούω και η cyanogen, όπως και να έχει κάτσε και διάβασε από την αρχή και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

με τα ελληνικα το βρηκα ενταξη...που υπαρχει η εφαρμογη που αλλαζει τισ γραμμεσ δεν μπορω να βρω..στο αλλο το κινιτο εγραφε cosmote2 σε 1..σε αυτο δεν μπορω να το βρω και δεν μπορω να αλλκσω την γραμμη..

με τα ελληνικα το βρηκα ενταξη...που υπαρχει η εφαρμογη που αλλαζει τισ γραμμεσ δεν μπορω να βρω..στο αλλο το κινιτο εγραφε cosmote2 σε 1..σε αυτο δεν μπορω να το βρω και δεν μπορω να αλλκσω την γραμμη..

Εχει μεσα στο μενου(ολα τα προγραμματα) μια εφαρμογη που λεγεται SIM Toolkit:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει μεσα στο μενου(ολα τα προγραμματα) μια εφαρμογη που λεγεται SIM Toolkit:)

αν εχει βαλει custom rom μπορει να μην υπαρχει, καποιοι το βγαζουν αυτο τελειως.

αν εχει βαλει custom rom μπορει να μην υπαρχει, καποιοι το βγαζουν αυτο τελειως.

kat ο @nikoskat:)

@argiris3610 κατεβασε απο το Market το:Simemu Launcher

[sIGPIC][/sIGPIC]

και όχι μόνο στη μπαταρία!

σταθερότητα και ταχύτητα στο φουλ, μακράν το καλύτερο τηλ αυτή τη στιγμή αλλα, με root

Όχι απαραίτητα με root με χωρίς root ίσως ... ίσως πάει λίγο καλύτερα... Εγώ το άφησα μια φορά χωρίς root και βλέπω ότι είναι ποιό stable από πριν. Τεστάρουμε και βλέπουμε ... Το επανέφερα στην αρχική κατάσταση και άφησα όλα τα updates από google. Αν βέβαια θέλει κάποιος εφαρμογές που χρειάζονται root άλλο θέμα.

PS. Παρατήρησε κανένας τον καιρό να έχει πρόβλημα στο update?

Edited by gel

Enomther Increases Your Nexus One Battery Life Without Sacrifice!

http://androidspin.com/2010/07/12/enomther-increases-your-nexus-one-battery-life-without-sacrifice/

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

και ναι είναι γεγονός...ήρθε ο φίλος από Αμερική και μαζί του my brand new google nexus one me φρουο 2.2 FRF91...:)

προς το παρόν το έχω λιώσει στις ρυθμίσεις και στις εφαρμογές και βλέπουμε...:up:

Το κατεβασα το πρόγραμμα. αλλά δεν μου βγάζει κατι. Μάλλον κάτι κάνω λάθος.

Κατεβασε και δοκιμασε αυτο:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5498874&postcount=3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατεβασε και δοκιμασε αυτο:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5498874&postcount=3

το κατεβασα αλλα οταν το εγκαθιστω μου λεει στο τελοσ οτι δεν εγκατασταθικε το προγραμμα...

το κατεβασα αλλα οταν το εγκαθιστω μου λεει στο τελοσ οτι δεν εγκατασταθικε το προγραμμα...

Δοκιμασε και αυτο:http://www.multiupload.com/HOLDJ304P0

Υ.Γ. Στο προηγουμενο δεν ελεγε να το εγκαταστησεις απλα, διαβασε τις οδηγιες στο μηνυμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκιμασε και αυτο:http://www.multiupload.com/HOLDJ304P0

Υ.Γ. Στο προηγουμενο δεν ελεγε να το εγκαταστησεις απλα, διαβασε τις οδηγιες στο μηνυμα...

Φιλε. μου το κατεβασα και. προσπάθησα ννα κάνω ότι λέει στισ οδηγίες αλλά δε κατάφερα κάτι. θα το εκτιμούσα αν μπορούσες να μου δώσεις λίγες πληροφορίες με το πως θα το χρησιμοποιησω αυτό το πρόγραμμα(όπως έχετε καταλάβει ειμαι καινούργιος και λίγο άσχετος).... σας ευχαριστώ!

Είχα περάσει το froyo από modaco (είχα ήδη custom) και δε μπορεί να κάνει τα updates που βρίσκει. Πως μπορώ να περάσω FRF91?

καλημερα σε ολουσ,,,, παιδια εχει δει ποτε κανενασ το σημα του 3g;;;;γιατι εγω δεν το εχω δει ποτε,εχω την 2.2 :!:
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»