leukonas Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Ας ελπίσουμε να έβαλε νωρίς ξυπνητήρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 http://www.engadget.com/2010/06/23/android-2-2-froyo-source-code-available-today/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Αργησε πολύ ο τύπος, το 99% πλεον έχει ξεκλειδώσει τον bootloader :P Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leukonas Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Υπάρχουμε και μεις όμως......το 1%...αλλά δεν τον βλέπω να ξυπνάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Αποτι κατάλαβα δεν πρόκειται να έρθει Ελλάδα το κινητό. Επειδή έχω ένα ξαδερφο Αμερική ξέρετε από που να το πάρει κ πόσο κάνει; Αλλιως πόσο κάνει στην Ιταλία ; Ευχαριστω εκ των προτέρων. Παιδιά καλησπέρα. Επειδή ένας Ξαδερφος είναι Αμερική από που μπορεί να πάρει το κινητό κ πόσο θα κοστίσει; Αλλιως συμφέρει καλύτερα από Ιταλία; Ποσο κοστίζει εκεί; Ευχαριστω προκαταβολικά. Edited June 24, 2010 by vman Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Βγήκε η επίσημη αναβάθμιση σε Froyo για το Nexus. Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. Για να δουλέψει, θα πρέπει να έχετε πάνω την FRF50 ή την FRF72. via Ένας τρόπος για να ξεγελάσετε το OTA, είναι να βάλετε την ημερομηνία του τηλεφώνου σας ένα χρόνο μπροστά. Κατά πάσα πιθανότητα θα σας έρθει άμεσα η σχετική ειδοποίηση για ύπαρξη αναβάθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leukonas Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Εγώ έχω ERE27 και stock rom.Μπορώ να κάνω κάπως update χωρίς να το κανω root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Εγώ έχω ERE27 και stock rom.Μπορώ να κάνω κάπως update χωρίς να το κανω root; Ούτως ή άλλως οι επίσημες αναβαθμίσεις αναφέρονται σε όσους δεν έχουν κάνει root το κινητό τους. Απλά η συγκεκριμένη δε θα σου δουλέψει, γιατί, όπως έγραψα και παραπάνω, θα πρέπει να έχεις ήδη τουλάχιστον την FRF50. Δε σου είχε έρθει ειδοποίηση γι' αυτήν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leukonas Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) Οχι δεν μου εχει έρθει ενημέρωση.Πως μπορώ να την κάνω(την FRF50 ή την FRF72) Για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα http://androidforums.com/nexus-one/83231-how-manually-update-nexus-one-android-2-2-frf83-6-23-2010-a.html Edited June 24, 2010 by leukonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Official Froyo Release! FRF83 http://www.android.com enjoy that, to your N1 :D:D htp://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/311896/24-jun-frf83-stock-rooted-deodex-superboot-repacks/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leukonas Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Πως και ενεργοποιώ το διαμοιρασμό internet (theter νομίζω λέγεται)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 όπως πιθανόν πολλοί να είδαν στους διαξιφισμούς, το τηλέφωνο είναι ήδη στα χέρια του φίλου μου στην Αμερική και το περιμένω μεταξύ 4-11 Ιουλίου, που θα επιστρέψει... ρωτάω το εξής: στην σελίδα http://www.google.com/phone/ (που παρεπιπτόντως δηλώνει ότι η συσκευή δε διατίθεται και υποστηρίζεται στην περιοχή μας) υπάρχει ένα λινκ για ''activate my phone''...χρειάζεται συγκεκριμένη διαδικασία για να γίνει αυτό?? γιατί αν ναι, φαντάζομαι ότι πρέπει να γίνει στην Αμερική τώρα, μιας και εδώ γιοκ...ή απλά μόλις έρθει βάζω sim και είμαι κομπλέ? thanks..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 FRF83 download http://phandroid.com/2010/06/24/android-2-2-build-frf83-update-out-now/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 όπως πιθανόν πολλοί να είδαν στους διαξιφισμούς, το τηλέφωνο είναι ήδη στα χέρια του φίλου μου στην Αμερική και το περιμένω μεταξύ 4-11 Ιουλίου, που θα επιστρέψει... ρωτάω το εξής: στην σελίδα http://www.google.com/phone/ (που παρεπιπτόντως δηλώνει ότι η συσκευή δε διατίθεται και υποστηρίζεται στην περιοχή μας) υπάρχει ένα λινκ για ''activate my phone''...χρειάζεται συγκεκριμένη διαδικασία για να γίνει αυτό?? γιατί αν ναι, φαντάζομαι ότι πρέπει να γίνει στην Αμερική τώρα, μιας και εδώ γιοκ...ή απλά μόλις έρθει βάζω sim και είμαι κομπλέ? thanks..:) βαζεις την καρτα μεσα και παιζεις αμεσως Νικο. Δεν ειναι iPhone αυτο!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Ρε παιδιά έχει έρθει σε κανέναν κανένα OTA update;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Εγώ είμαι σε stock 2,1 update 1 και δεν έχω λάβει τπτ ακόμα... Από ό,τι έχω δει παντού δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα από τη γουγλ για αναβάθμιση από 2.1 σε 2.2 ... Όλοι πάνε και βάζουν μόνοι τους το leak update! Οπότε περιμένουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 βαζεις την καρτα μεσα και παιζεις αμεσως Νικο. Δεν ειναι iPhone αυτο!:lol::lol: thanks mate...από την μία έχω λυσάξει γιατί το τηλέφωνο κάθεται σε ένα συρτάρι στο Vermont και αναμένεται στις 10 Ιουλίου, από την άλλη, θέλω να δω πως θα μοιραστεί το update σε ''μαμά'' συσκευές... BTW, αν δε βαριέσαι στείλε και κανά pm με τα must see sites-links...;) ...και αν κάποιος έχει να προτείνει καλή θήκη-screen protector..:) thaaanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 thanks mate...από την μία έχω λυσάξει γιατί το τηλέφωνο κάθεται σε ένα συρτάρι στο Vermont και αναμένεται στις 10 Ιουλίου, από την άλλη, θέλω να δω πως θα μοιραστεί το update σε ''μαμά'' συσκευές... thaaanks Εγώ που όταν το πήρα είχε μόλις βγει το update1 με το που έπιασε internet στο wifi μου κατέβασε αυτόματα το update και με ρώτησε για να το κάνει. Πάτησα οκ και σε λίγα λεπτάκια το είχε κάνει. Από ότι ξέρω αυτόματα το froyo δεν πρέπει να έχει έρθει. Τώρα το βάζουν χειροκίνητα. Δεν χρειάζεται το επίσημο froyo να κάνεις root για να το περάσεις, αυτό είναι μόνο για τις custom roms. Άσε που από ότι διάβασα μπορείς να rootάρεις το τηλέφωνο χωρίς να ξεκλειδώσεις τον bootloader, δηλαδή δεν χάνεις εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 thanks mate...από την μία έχω λυσάξει γιατί το τηλέφωνο κάθεται σε ένα συρτάρι στο Vermont και αναμένεται στις 10 Ιουλίου, από την άλλη, θέλω να δω πως θα μοιραστεί το update σε ''μαμά'' συσκευές... BTW, αν δε βαριέσαι στείλε και κανά pm με τα must see sites-links...;) ...και αν κάποιος έχει να προτείνει καλή θήκη-screen protector..:) thaaanks Υπομονη! θα σου ερθει και θα τρελαθεις. Εγω, λογο δουλειας πηρα ενα 3GS πριν απο 1 εβδομαδα... σημερα, πριν απο μερικες ωρες εβγαλα τη SIM και την ξαναεβαλα στο N1 μου... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ!! Δεν ξερω το iPhone 4 τι θα λεει... αλλα για την ωρα το N1 δεν το αλλαζω με τιποτα. Μολις περασα και την R19 του Modaco με την Official Froyo releace και παει σφαιρα! Σου στελνω PM με διαφορα sites... Αντε και καλοριζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Ούτε σε αυτό το update μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην SD. Υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Ούτε σε αυτό το update μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην SD. Υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω? Οι τελευταίες εφαρμογές που ανανεώνονται έχουν πλεον επιλογή για μεταφορά στην SD στο froyo! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 ρε παίδες έχει βάλει κανείς την FRF72 ή την FRF83? τη μ@λ@κια γίνεται με τη γραμματοσειρα και βγάζει τα ελληνικά με κενα όπου βρίσκει τόνο? ξέρει κανείς πως διορθώνεται? Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Με FRF 83 είμαι δεν βλέπω το πρόβλημα που λες για τα ελληνικα όλα δουλεύουν πολύ καλά ακόμη και η μπαταρία κρατεί περισσότερο σασ το σημαντικό είναι ότι η. ταχύτητα στο ίντερνετ έχει ανεβεί πολυυυυυυ και πολύ σταθερή δεν εχω φάει κανένα κώλυμα Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 δοκίμασα 2 διαφορετικές custom roms και παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. στα ελληνικά κείμενα αφήνει κενα μετά τα τονισμενα γράμματα και στον browser και στις Google εφαρμογές. σίγουρα ειναι θέμα γραμματοσειρας αλλά δεν ξέρω αν ειναι ζήτημα του developer.δεν παρατηρήσατε αλλαγή στη γραμματοσειρα και στο μενού ακομα? δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό να δείξω τι ακριβώς εννοώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο... ...όλα είναι τέλειαααα :) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts