drptj Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Κάποια πληροφορία για χάρτες;; απο που πως;;;; κτλ... Αφού βρίσκεται που βρίσκεται πολυ χρήσιμα για όλους πραγματάκια δώστε και λίγες παραπάνω πληροφορίες!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Κάποια πληροφορία για χάρτες;; απο που πως;;;; κτλ... Αφού βρίσκεται που βρίσκεται πολυ χρήσιμα για όλους πραγματάκια δώστε και λίγες παραπάνω πληροφορίες!! :happy: Πλοηγηση επισημα δεν υπαρχει ...To Navigon που λεει ο φιλος πιο πανω ειναι χακερια και χρηση χαρτων απο το iPhone... Οπως καταλαβαινεις δεν γινεται τετοια συζητηση εδω Απλους χαρτες ομω εχει και στο μαρκετ οπως το Bingle Maps και επισης και το Maps Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Κάποια πληροφορία για χάρτες;; απο που πως;;;; κτλ... Αφού βρίσκεται που βρίσκεται πολυ χρήσιμα για όλους πραγματάκια δώστε και λίγες παραπάνω πληροφορίες!! :happy: Για εφαρμογές γενικότερα συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304405 Για παράνομο λογισμικό δεν μας επιτρέπεται να συζητάμε οπουδήποτε στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Τι πείραγμα θέλεις να κάνεις δηλαδή; Για παράδειγμα να δονείται καθόλη τη διάρκεια που με καλούν και όχι μόνο στην αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Tο κινητό στην Ελλάδα το φέρνει μόνο η vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Tο κινητό στην Ελλάδα το φέρνει μόνο η vodafone? http://www.skroutz.gr/s/287798/HTC-7-Trophy.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Tο κινητό στην Ελλάδα το φέρνει μόνο η vodafone? http://www.skroutz.gr/s/287798/HTC-7-Trophy.html ευχαριστώ,δεν εννοούσα κατάστημα, γιατί σχεδόν σε όλα αναφέρει vodafone από δίπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι...με ενα ξεκλειδωμα μπορεις να βρεις καμια εφαρμογη που να αντικαθιστα τη λειτουργια του dlna toy optimus 7?...Δηλαδη να μπορεις να το συνδεσεις με μια τηλεοραση πχ για να δεις μια ταινια (αυτη νομιζω ειναι η λειτουργια του dlna αν εχω καταλαβει καλα) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 είχα διαβάσει ότι έχει πρόβλημα με κάρτα 2in1, ισχύει ακόμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι...με ενα ξεκλειδωμα μπορεις να βρεις καμια εφαρμογη που να αντικαθιστα τη λειτουργια του dlna toy optimus 7?...Δηλαδη να μπορεις να το συνδεσεις με μια τηλεοραση πχ για να δεις μια ταινια (αυτη νομιζω ειναι η λειτουργια του dlna αν εχω καταλαβει καλα) :) Δεν αρκεί μια εφαρμογή, πρέπει να είναι κάτι που το υποστηρίζει η συσκευή hardwarικά αλλά και η ίδια η τηλεόραση να υποστηρίζει το εν λόγω πρωτόκολλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Δεν αρκεί μια εφαρμογή, πρέπει να είναι κάτι που το υποστηρίζει η συσκευή hardwarικά αλλά και η ίδια η τηλεόραση να υποστηρίζει το εν λόγω πρωτόκολλο. αρα δεν γινεται? ....επισης ειδα σε αυτο το λινκ : http://www.mobiletechworld.com/2010/12/02/htc-7-trophy-hardware-tour/ οτι υπαρχουν παρτιδες με απλη lcd και παρτιδες με slcd....στο βιντεο ο τυπος εχει με την απλη lcd.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) αρα δεν γινεται? ....επισης ειδα σε αυτο το λινκ : http://www.mobiletechworld.com/2010/12/02/htc-7-trophy-hardware-tour/ οτι υπαρχουν παρτιδες με απλη lcd και παρτιδες με slcd....στο βιντεο ο τυπος εχει με την απλη lcd.... Κοιτα επειδη ενας τυπος στο ιντερνετ γραφει οτι θελει δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο ... Αν ισχυε κατι τετοιο θα ειχε γινει χαμος στα σαιτ κα τα blog... Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι για δευτερη φορα εδω, καποιος αναφερει αυτο το λινκ. Το οποιο ειναι και 5-6 μηνων ετσι ??? Δεν ειναι καινουργιο. Εκτος και αν ησουν εσυ που το εγραψες και την πρωτη φορα !!!!!!!!!! Edited May 11, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Κοιτα επειδη ενας τυπος στο ιντερνετ γραφει οτι θελει δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο ... Αν ισχυε κατι τετοιο θα ειχε γινει χαμος στα σαιτ κα τα blog... Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι για δευτερη φορα εδω, καποιος αναφερει αυτο το λινκ. Εκτος και αν ησουν εσυ και την πρωτη !!!!!!!!!! οχι δεν ημουν :) ...απλως περιμενω η vodafone της περιοχης μου να φερει κομματια και απο τα 2 κινητα μεσα στη βδομαδα (optimus 7 kai trophy) και εχω καποιους ενδοιασμους για το αν θα διαλεξω το htc...sorry αν σας κουρασα. Παντως αν και εχω διαβασει ολες τις σελιδες δεν το θυμομουν οτι εχει postaristei το συγκεκριμενο λινκ, θυμομουν μονο οτι ειχε αναφερθει το θεμα με τις 2 τεχνολογιες οθονης στα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 καποια βαση για το αυτοκινητο εχει βρει κανεις? εκτος απο αυτη http://www.expansys.com.gr/pf.aspx?i=207324 ειναι μεγαλη προτιμω πιο μικρη οπως στο iphone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_hab Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 καλησπερα και παλι βρε παιδια .επειδη εχω αγανακτηση με το τηλεφωνο και παλευω τοσο καιρο να το ξεκλειδωσω (το εκανα)και με το που εκανα update εσβησαν τα παντα και τωρα παω να το ξεκλειδωσω και δεν το κανει ..ειλικρινα δεν ξερω τι γινεται και γιατι κολλαει τοσο πολυ ..και επισης επειδη μου ερχεται να το σπασω !!οποιος χριστιανος μπορει να μου το ξεκλειδωσει και να τον πληρωσω ρε παιδια ..δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με το τηλεφωνο ..η εγω ειμαι χαζος ι κολλαει το pc!!μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 καποια βαση για το αυτοκινητο εχει βρει κανεις? εκτος απο αυτη http://www.expansys.com.gr/pf.aspx?i=207324 ειναι μεγαλη προτιμω πιο μικρη οπως στο iphone Δες εδώ: http://www.extreme-mobile.gr/c.Vaseis-Aytokinitou-Car-holders-choris-fortisti.49104.html Πάρτον και ένα τηλέφωνο αν θες και ρώτα πότε θα φέρει συμβατή με το Trophy (είναι πολύ εξυπηρετικός)... Εγώ από εκεί πήρα μια τέτοια για το Omnia 2 , στην οποία μπορώ τώρα να αγοράσω μόνο το κομμάτι που κουμπώνει το τηλέφωνο με μικρότερο κόστος απ'το να αγόραζα από την αρχή βάση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 καλησπερα και παλι βρε παιδια .επειδη εχω αγανακτηση με το τηλεφωνο και παλευω τοσο καιρο να το ξεκλειδωσω (το εκανα)και με το που εκανα update εσβησαν τα παντα και τωρα παω να το ξεκλειδωσω και δεν το κανει ..ειλικρινα δεν ξερω τι γινεται και γιατι κολλαει τοσο πολυ ..και επισης επειδη μου ερχεται να το σπασω !!οποιος χριστιανος μπορει να μου το ξεκλειδωσει και να τον πληρωσω ρε παιδια ..δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με το τηλεφωνο ..η εγω ειμαι χαζος ι κολλαει το pc!!μπορει να βοηθησει καποιος? Ναι ενταξει να βοηθησουμε ...αλλα πως ??? αυτα που λες πιο πανω ειναι λιγο περιεργα.... Θα σου συνιστουσα αν μπορεις να κανεις μια φορα ολη τη διαδικασια απο την αρχη και ενα-ενα.. Αν δεν ξεκλειδωνει το πιο πιθανο ειναι το προβλημα να ειναι στο PC σου..Αν μπορεις κανε φορματ και απο την αρχη Πηγαινε στο φορουμ των οδηγων (λινκ στην υπογραφη μου) και περιεγραψε ολα τα βηματα που κανει και που κολλας???? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_hab Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Ναι ενταξει να βοηθησουμε ...αλλα πως ??? αυτα που λες πιο πανω ειναι λιγο περιεργα.... Θα σου συνιστουσα αν μπορεις να κανεις μια φορα ολη τη διαδικασια απο την αρχη και ενα-ενα.. Αν δεν ξεκλειδωνει το πιο πιθανο ειναι το προβλημα να ειναι στο PC σου..Αν μπορεις κανε φορματ και απο την αρχη Πηγαινε στο φορουμ των οδηγων (λινκ στην υπογραφη μου) και περιεγραψε ολα τα βηματα που κανει και που κολλας???? καλησπερα και παλι..βασικα εχω δυο υπολογιστες ενα σταθερο και ενα λαπτοπ..στο σταθερο μου κολλαγε παρα πολυ και ετσι τον παρατησα ..για το ξεκλειδωμα ..στο λαπτοπ βασιακ ειχα τα vista τα εβγαλα και εβαλα τα windows 7..τα εγκατεστησα ολα μια χαρα και πηγα να κανω update και με το που κανω εσβησαν ολα μαλλον πρεπει να εκανα εγω βλακεια .και επισης αυτο που εκανα ειναι να σβησω το zune το ξαναεκανα εγκατασταση εκανα και restore στο κινητο και αρχιζα παλι και τα περναγα ενα ενα ..και μετα οταν συνδεω το τηλεφωνο στο λαπτοπ και παω να περασω το chevron να κανω unlock εκει κολλαει και μου λεει οτι πρεπει να συνδεσω το τηλεφωνο με το zune ενω ειναι συνδεδεμενο μεχρι που τα παρατησα και εκανα και update χωρις να το εχω πλεον ξεκλειδωσει ..δηλαδη πραγματικα οταν πηγαινα σχολειο τοσο διαβασμα δεν εχω ριξει οσο με το κινητο ..να καθομαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ και να μην μπορω να βγαλω ακρη ..και το iphone εχω αλλα δεν συναντησα τετοιο προβλημα στο να το ξεκλειδωσω ..και εδω πανε ολα στραβα ..υποψιν το λαπτοπ ειναι καινουριο ..δηλαδη αν μπορει καποιος να μου το φτιαξει και να τον πληρωσω δεν παει αλλο..ευχαριστω παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 καλησπερα και παλι..βασικα εχω δυο υπολογιστες ενα σταθερο και ενα λαπτοπ..στο σταθερο μου κολλαγε παρα πολυ και ετσι τον παρατησα ..για το ξεκλειδωμα ..στο λαπτοπ βασιακ ειχα τα vista τα εβγαλα και εβαλα τα windows 7..τα εγκατεστησα ολα μια χαρα και πηγα να κανω update και με το που κανω εσβησαν ολα μαλλον πρεπει να εκανα εγω βλακεια .και επισης αυτο που εκανα ειναι να σβησω το zune το ξαναεκανα εγκατασταση εκανα και restore στο κινητο και αρχιζα παλι και τα περναγα ενα ενα ..και μετα οταν συνδεω το τηλεφωνο στο λαπτοπ και παω να περασω το chevron να κανω unlock εκει κολλαει και μου λεει οτι πρεπει να συνδεσω το τηλεφωνο με το zune ενω ειναι συνδεδεμενο μεχρι που τα παρατησα και εκανα και update χωρις να το εχω πλεον ξεκλειδωσει ..δηλαδη πραγματικα οταν πηγαινα σχολειο τοσο διαβασμα δεν εχω ριξει οσο με το κινητο ..να καθομαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ και να μην μπορω να βγαλω ακρη ..και το iphone εχω αλλα δεν συναντησα τετοιο προβλημα στο να το ξεκλειδωσω ..και εδω πανε ολα στραβα ..υποψιν το λαπτοπ ειναι καινουριο ..δηλαδη αν μπορει καποιος να μου το φτιαξει και να τον πληρωσω δεν παει αλλο..ευχαριστω παντως... με το zune η συνδεση που εχεις δεν πρεπει να ειναι σαν guest! αν δεις κατι τετοιο εκει ειναι το προβλημα! αν δεις κατι τετοιο ποσταρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_hab Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 με το zune η συνδεση που εχεις δεν πρεπει να ειναι σαν guest! αν δεις κατι τετοιο εκει ειναι το προβλημα! αν δεις κατι τετοιο ποσταρε τι εννοεις σαν guest! γιατι δεν σε καταλαβα ..σορρυ ..βασικα οταν το συνδεω το κινητο και ανοιγει το zune ..το εχω στην αρχικη οθονη να δειχνει το τηλεφωνο στο zune ..οταν ειναι το τηλεφωνο κλειστο μαυρη η οθονη μου λεει στο chevron να βγαλω το pin και να ανοιξω το τηλεφωνο και αφου το ανοιγω και εννοειται οτι δεν εχω το pin μετα μου λεει οτι δεν ειναι συνδεδεμενο με το zune και οτι πρεπει να το συγχρονισω....και απο εκει και περα τα παρατησα ολα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 τι εννοεις σαν guest! γιατι δεν σε καταλαβα ..σορρυ ..βασικα οταν το συνδεω το κινητο και ανοιγει το zune ..το εχω στην αρχικη οθονη να δειχνει το τηλεφωνο στο zune ..οταν ειναι το τηλεφωνο κλειστο μαυρη η οθονη μου λεει στο chevron να βγαλω το pin και να ανοιξω το τηλεφωνο και αφου το ανοιγω και εννοειται οτι δεν εχω το pin μετα μου λεει οτι δεν ειναι συνδεδεμενο με το zune και οτι πρεπει να το συγχρονισω....και απο εκει και περα τα παρατησα ολα .. οταν συνδεεις το κινητο στο zune στο zune στην σελιδα του τηλεφωνου σου δειχνει πως το εχει διαβασει, πως εχεις συνδεθει... σε αυτη τη δελιδα κατω απο το κινητο ισως να σου λεει καπου την λεξη guest! αν την λεει τοτε δεν εχεις κυρια συνδεση με το τηλεφωνο και δεν θα κανεις unlock! αν δεν βλεπεις πουθενα την λεξη guest τοτε δεν ειναι εκει το προβλημα! οταν πατας το unlock πρεπει το τηλεφωνο σου να μην ειναι κλειδωμενο ουτε σβηστη η οθονη! να βεβαιωθεις πως βρισκετε στην αρχικη οθονη με τα live tiles... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_hab Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 οταν συνδεεις το κινητο στο zune στο zune στην σελιδα του τηλεφωνου σου δειχνει πως το εχει διαβασει, πως εχεις συνδεθει... σε αυτη τη δελιδα κατω απο το κινητο ισως να σου λεει καπου την λεξη guest! αν την λεει τοτε δεν εχεις κυρια συνδεση με το τηλεφωνο και δεν θα κανεις unlock! αν δεν βλεπεις πουθενα την λεξη guest τοτε δεν ειναι εκει το προβλημα! οταν πατας το unlock πρεπει το τηλεφωνο σου να μην ειναι κλειδωμενο ουτε σβηστη η οθονη! να βεβαιωθεις πως βρισκετε στην αρχικη οθονη με τα live tiles... ωραια ..αυτο δεν το εχω κοιταξει ..θα το κανω το βραδυ ..αν το λεει πως μπορω να το κανω να μην το εμφανιζει ..υπαρχει τροπος?οσο αφορα για το τηλεφωνο δεν ειναι ουτε κλειδωμενο και η οθονη ειναι ανοιχτη κανονικα..και κατι οταν το εβγαλα το chevron απο το τηλεφωνο και μου ειχε κλειδωσει παλι ..ουτε το update δεν διαβαζε μου ελεγε οτι ειναι ενημερωμενο κανονικα με την τελευταια εκδοση και δεν ειχα κανει καν update μεχρι που ξεκολλησε μια μερα και εκανε κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 ωραια ..αυτο δεν το εχω κοιταξει ..θα το κανω το βραδυ ..αν το λεει πως μπορω να το κανω να μην το εμφανιζει ..υπαρχει τροπος?οσο αφορα για το τηλεφωνο δεν ειναι ουτε κλειδωμενο και η οθονη ειναι ανοιχτη κανονικα..και κατι οταν το εβγαλα το chevron απο το τηλεφωνο και μου ειχε κλειδωσει παλι ..ουτε το update δεν διαβαζε μου ελεγε οτι ειναι ενημερωμενο κανονικα με την τελευταια εκδοση και δεν ειχα κανει καν update μεχρι που ξεκολλησε μια μερα και εκανε κανονικα.. Σε παρακαλεσα να πας στο φορουμ των οδηγων να διαβασεις προσεκτικα τα 3 πρωτα ποστ και μετα να γραψεις ενα-ενα αυτα που εχεις κανει (οχι ετσι οπως το κανεις.) Με σειρα απο την αρχη ... Για παραδειγμα: 1. Εστειλα το μαιλ - ΟΚ 2. Το ανοιξα στο Τηλεφωνο - ΟΚ 3. εγκατεστησα το .... κλπ Μονο ετσι θα βγαλουμε ακρη.. Και Οχι εδω... Εδω στο φορουμ των Οδηγων Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 (edited) καλημερα σε ολους... προς κατοχους htc trophy: πιαστε το τηλεφωνο και κουνηστε το δεξια αριστερα.ακουγεται κατι.? εμενα κανει ενα θορυβο σαν να κουνιεται κατι στο εσωτερικο του και μαλλον ειναι ο μηχανισμος της δονησης μιας και οταν παταω πχ το home button ,η δονηση "ακουγεται" εντονα και εχει παραξενη(ξεχαρβαλωμενη) αισθηση. please πειτε μου αν σας συμβαινει το ιδιο...! Edited May 13, 2011 by nokse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Για κάποιον που δεν είναι μυημένος σε τέτοιου είδους λειτουργικά και ξεκινάει τώρα τι να προτιμήσει το HTC 7 THROPY ή το HTC WILDFIRE?Δηλαδή κάποιος που θα πάρει κινητό με λειτουργικό Windows η Anroid για να δουλέψουν πρέπει να κάνει κάτι πρίν βάλει την κάρτα sim? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts