Jump to content

drptj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

drptj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κ μένα μετά το update όλα καλά με τα δεδομένα!
  2. Καλησπέρα στην παρέα παιδιά πηρατε το σημερινό update?? Δεν μου το κατεβάζει
  3. Και γω το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα αλλά κατέβασα προσωρινά κάτι άλλο για τον καιρό
  4. Αγαπητέ εγώ το παρηγγειλα 11/10 και μου είρθε 25/10 Θεσσαλονίκη. Καλό είναι να μπείς στο chat του site και να μιλήσεις με αυτούς!
  5. Αγαπητέ η κάμερα δεν είναι αντίστοιχει των προσδοκιών που σου δίνει την εντύπωση ότι έχει εν ολίγης δεν είναι χάλια αλλά δεν έχει την καλύτερη ποιότητα! ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έκανε κανένας update στην 6.10.27??
  6. Αυτό παρατηρώ και γω ότι όλα δουλεύουν ρολόι! Το ότι είναι δοκιμαστική δεν είναι απαραίτητα κακό...
  7. Καλημέρα στην παρέα, Αναρωτιέμαι μετα από όσα διαβάζω εγώ το παρήγγειλα με official dev global ( ota support greek support) απο vickmall το παρέλαβα έχει Ελληνικά έκανε κ update . Δηλαδή δεν είναι καλή αυτη η ρόμ;; πρέπει να προσέξω κάτι;; Με Εκτίμηση, Παναγιώτης
  8. Καλημέρα σε όλη την παρέα, Σήμερα παρέλαβα απο vickmall το τηλέφωνο ήρθε όπως το ζήτησα κ η έκδοση της ρομ που έχει ειναι MIUI 8.6.10.20 δεν ξέρω αν σωστή πάντως έχει Ελληνικά κ ως τώρα όλα τα καλά σας λόγια ισχύουν!
  9. Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Μετά απο αρκετό διάβασμα και πολλά απο τα καλά σας λόγια σήμερα έκανα και γω την παραγγελία μου απο vickmall το 3/32Gb με Ελληνική Dev rom. Ευελπιστώ οτι όλα θα πάνε καλά μιας και πρώτη φορά κάνω παραγγελία απο Κίνα. Η συσκευή φένεται αξιόλογη. Με Εκτίμηση, Παναγιώτης.
  10. Καλη επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές!!
  11. Καλησπέρα και από μένα, μια ερώτηση θέλω να σπασω το συμβόλαιο μου που είναι 24μηνο είμαι στον 19 μήνα κ έχω το all in one έχετε ιδέα για το πέναλτι που πρόκειται να μου χρεώσουν;;
×
×
  • Create New...