Jump to content

[Επίσημο] HTC Trophy

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το συγκεκριμένο forum έχει 3 Moderators: jastonas[/member], kollatos[/member], Villis[/member] ενώ υπάρχουν και 4 Super Moderators διαθέσιμοι.

Μπορείτε να τους ενημερώνετε για όποιες αλλαγές θέλετε σε ποστ και αυτοί θα τις κάνουν. athanaso77 μπορείς να ετοιμάσεις ένα κείμενο, με BBcodes, φωτογραφίες κλπ να το στείλεις με PM σε έναν από τους 7 από πάνω Moderators και αυτός να το ανανεώσει στην πρώτη σελίδα.

Παράλληλα μπορείτε να στείλετε PM σε κάθε Mod και να τους πείτε τι αλλαγές θέλετε να κάνετε. Αυτοί είναι ενημερωμένοι και θα σας ακούσουν. Τα γνωρίζεις αυτά.

Να υποθεσω οτι ειδες την πρωτη σελιδα λοιπον????

Αν και τονιζω και παλι οτι δεν αυτος ο σωστος τροπος θα το ετοιμασω εγω το ποστ για την πρωτη σελιδα...

Πρεπει ομως να βρεθει λυση...

EDIT : Εστειλα στον mod jastonas το νεο προστ για την πρωτη σελιδα ..περιμενω να δω ποτε θα ανεβει!!!!!!!!!

Edited by colossus_r

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

colossus για να κατεβασω αυτα που λες πρεπει να γραφτω και να πληρωσω στην σελιδα για να κατεβαζω με το High Speed Download??? Επειδη οσο και να προσπαθησα διαφορετικα δεν τα καταφερα !!!

colossus για να κατεβασω αυτα που λες πρεπει να γραφτω και να πληρωσω στην σελιδα για να κατεβαζω με το High Speed Download??? Επειδη οσο και να προσπαθησα διαφορετικα δεν τα καταφερα !!!

Ti εννοεις ...απλο Hotfile ειναι γιατι να πληρωσεις ....????

Επειδη εγω εχω λογαριασμο και μου τα κατεβαζει κανονικα υπαρχει και αλλος που εχει προβλημα???

Αν εχει και αλλος προβλημα να τα ανεβασω αυριο και αλλου ????

Edited by colossus_r

Κατέβασε με το regular download δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απλώς αργεί λίγα sec στην αρχή και μετά έχεις δικαίωμα να ξανακατεβάσεις μετά μισή ώρα νομίζω!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Τι κανουμε για να μην ξανακλειδωσει...

1. Απο τον καταλογο με τα αρχεια που κατεβασαμε εγκαθιστουμε με το πρόγραμμα

Tom XAP Installer.exe την εφαρμογή TouchXplorer.xap...και την unlockit.xap

Αν δεν υπαρχει ηδη κανουμε το ιδιο και στο Connection Setup.xap.

colossus

Δυστυχώς μ βγάζει μήνυμα λάθους:

Please make sure your phone was unlocked

Please make sure you connected device to PC and Zune Launched

Δυστυχώς μ βγάζει μήνυμα λάθους:

Please make sure your phone was unlocked

Please make sure you connected device to PC and Zune Launched

Αυτό το μήνυμα το βγάζει όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη.

Πρέπει να είναι ξεκλέιδωτη και να τρέχει το zune.

Αυτό το μήνυμα το βγάζει όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη.

Πρέπει να είναι ξεκλέιδωτη και να τρέχει το zune.

Ούτε η οθόνη είναι κλειδωμένη, και είμαι συνεδεμένος στο ZUNE...

:worry::worry::worry:

Καλημερα

Να ενημερωσω ΟΛΟΥΣ οτι με τη νεα δομη του φορουμ τα ποστ

για ΟΔΗΓΟΥΣ και ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ εχουν μεταφερθει ΕΔΩ

wOWoooW ....Αλλαξε και η πρωτη σελιδα ...Tωρα δειχνει στις φωτο το ...Trophy κανονικα ... χα χα χα

Τουλαχιστον η χθεσινοβραδυνη γκρινια επιασε τοπο ... και ο athanaso ειναι παλι MOD

Eυχαριστω τους mod (jastonas) για την αμεση αλλαγη

Edited by colossus_r

Καλημερα

Να ενημερωσω ΟΛΟΥΣ οτι με τη νεα δομη του φορουμ τα ποστ

για ΟΔΗΓΟΥΣ και ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ εχουν μεταφερθει ΕΔΩ

wOWoooW ....Αλλαξε και η πρωτη σελιδα ...Tωρα δειχνει στις φωτο το ...Trophy κανονικα ... χα χα χα

Τουλαχιστον η χθεσινοβραδυνη γκρινια επιασε τοπο ... και ο athanaso ειναι παλι MOD

Eυχαριστω τους mod (jastonas) για την αμεση αλλαγη

ΜΠΡΆΒΟ παιδιά,πολύ χαίρομαι με εσάς τους 2 παρόν ενεργούς,και τη όποια βοήθεια όλων μας όσο μπορούμε και εμείς τα wp7 έχουν μέλλον στο my phone!

Τέλος μόνο το mango να ρθει με το καλό και επίσης ένα καλό GPS,όλα τ άλλα μικροπροβλήματα θα διορθωθούν σιγά σιγά!!:)

Παντα φιλικα Μανος

παιδια ισχυει πως το mango θα ειναι δωρεαν update? η θα πρεπει να αγορασεις νεα συσκευη?

Θα είναι δωρεάν αν και κάτι ακούγεται για τα ελληνικα ότι μπορεί να μη δωθούν παρά μόνο σε νέες συσκευές!

Παντα φιλικα Μανος

Θα είναι δωρεάν αν και κάτι ακούγεται για τα ελληνικα ότι μπορεί να μη δωθούν παρά μόνο σε νέες συσκευές!

πιστευω παντως πως και αυτο να γινει θα βγει καποια rom να την φλασαρουμε ;)

καλησπερα παιδια για ακομη μια φορα..θελω να ρωτησω κατι ..βασικα απο προχθες το τηλεφωνο αρχιζε και κολλαγε αφου ηταν ξεκλειδωμενο και πηγα να του κανω και update και μου ελεγε οτι ειναι ενταξει ενω δεν ειχα κανει καν και ειχε την εκδοση 7008..οποτε αναγκαστηκα να τα σβησω ολα παλι και φτου και απο την αρχη αλλα εχω ενα θεμα αν μπορει να βοηθησει καποιος ..εσβησα και το zune (λαθος μου)και τωρα το κακο ειναι οτι δεν κατεβαινει ..συνδεω το κινητο στον υπολογιστη το βρισκει και παει να μπει στο zune και δεν μπαινει καν..δειχνει οτι φορτωνει τη σελιδα και δεν την ανοιγει ..και γενικα δεν ανοιγει καμια σελιδα σε οτι εχει σχεση με το zune για να το κατεβασω γνωριζει καποιος κατι επανω σε αυτο??

παιδια ισχυει πως το mango θα ειναι δωρεαν update? η θα πρεπει να αγορασεις νεα συσκευη?

Το Mango θα περιλαμβανει τα παροντα SoC. Απο εκει και περα δεν ξερω, αλλα πιστυω οτι θα εχουμε κατι αναλογο της λογικης της Apple που σταματαει να ενημερωνει συσκευες ανω των 2 ετων. Τα παρόντα τηλεφωνα εχουν 10 μηνες στην αγορα μολις.

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για δες εδώ.

εχω κανει απεγκατασταση κανονικα και εψαξα και αλλου μεσα στον υπολογιστη μηπως και εχει μεινει τιποτα αλλα δεν βρισκω ..το κακο ειναι οτι συνδεω το τηλεφωνο στον υπολογιστη το βρισκει κανονικα αλλα πλεον δεν με βαζει στη σελιδα του zune ..και το προβλημα ειναι οτι εχω δυο υπολογιστες και δεν το βρισκει ουτε στον αλλο .τι να πω ..για καλο το πηρα το τηλεφωνο και μπηκα παλι σε διαδικασιες οπως στο iphone..

γεια σας παιδια θα ηθελα να μαθω πως θα ξεκλειδωσω το κινητο (HTC Trophy) δοκιμασα με το WP7 exe k WP7 cer αλλα δεν εγινε τιποτα μπορει να με βοηθηση καποιος? Εθχαριστω

γεια σας παιδια θα ηθελα να μαθω πως θα ξεκλειδωσω το κινητο (HTC Trophy) δοκιμασα με το WP7 exe k WP7 cer αλλα δεν εγινε τιποτα μπορει να με βοηθηση καποιος? Εθχαριστω

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=136

εδω υπαρχουν αναλυτικοι οδηγοι

Colossus προσπαθησα και δεν τα διαβαζει το trophy μου... Το κατεβαζω το στελνω με email παω να τον ανοιξω στο κινητο και δεν κανει τιποτα!! Γιατι???

Colossus προσπαθησα και δεν τα διαβαζει το trophy μου... Το κατεβαζω το στελνω με email παω να τον ανοιξω στο κινητο και δεν κανει τιποτα!! Γιατι???

Ti δεν διαβαζει το trophy ???? Δεν σε καταλαβα ????

εχω κανει απεγκατασταση κανονικα και εψαξα και αλλου μεσα στον υπολογιστη μηπως και εχει μεινει τιποτα αλλα δεν βρισκω ..το κακο ειναι οτι συνδεω το τηλεφωνο στον υπολογιστη το βρισκει κανονικα αλλα πλεον δεν με βαζει στη σελιδα του zune ..και το προβλημα ειναι οτι εχω δυο υπολογιστες και δεν το βρισκει ουτε στον αλλο .τι να πω ..για καλο το πηρα το τηλεφωνο και μπηκα παλι σε διαδικασιες οπως στο iphone..

Αν κατι στραβωσει με το Zune και πας απεγκατασταση/εγκατασταση και δεν ολοκληρωθει ομαλα η διαδικασια

τοτε ξεκινανε τα προβληματα. Για να δειτε ευκολα αν ειναι θεμα zune και εγκαταστασης φτιαξτε εναν νεο χρηστη

και καντε εκει δοκιμες...

Το Mango θα περιλαμβανει τα παροντα SoC. Απο εκει και περα δεν ξερω, αλλα πιστυω οτι θα εχουμε κατι αναλογο της λογικης της Apple που σταματαει να ενημερωνει συσκευες ανω των 2 ετων. Τα παρόντα τηλεφωνα εχουν 10 μηνες στην αγορα μολις.

Για το mango & Trophy πρεπει να σας πω οτι ακομη δεν αρχισε να πουλιεται (το trophy) στην Αμερικη !!!!!!!!!!!!!!

Η Verizon το εχει στις νεες ανακοινωσεις τις με τυμπανοκρουσιες και αρθρα σε ολα τα μεγαλα blog ...

και με τιμη 499 $ ..... Χα Χα ...και εμεις το πηραμε 199 ευρώ

Αρα λοιπον δεν μιλαμε για παλια συσκευη

Edited by colossus_r

Colossus.. Το κατεβάζω απο τον οδηγο που δινεις και οταν παω να το καμω download στο κινητο μου Τhere`s no application associated with this file type!!

Καλησπερα,κανω ολα τα παραπανω αλλα μου βγαζει οτι πρεπει να συνδεθω με το zune ενω ειμαι συνδεμενος τι πρεπει να κανω?

Colossus.. Το κατεβάζω απο τον οδηγο που δινεις και οταν παω να το καμω download στο κινητο μου Τhere`s no application associated with this file type!!

Για να μπορεσω να βοηθησω πρεπει να εισαι πιο περιγραφικος...

Τι κατεβαζεις ??? και να κανεις download στο κινητο ??? Τι και πως ???

Το αρχειο που εδωσα περιεχει πολλα αρχεια ...

Και για να παμε την συζητηση στο αλλο φορουμ γραψε εκει αναλυτικα τα βηματα που κανεις με αριθμηση... (1.αυτο 2.αυτο κλπ)

και θα προσπαθησω να σε καθοδηγησω

Καλησπερα,κανω ολα τα παραπανω αλλα μου βγαζει οτι πρεπει να συνδεθω με το zune ενω ειμαι συνδεμενος τι πρεπει να κανω?

Τα ιδια ισχυουν και για σενα....Αναλυτικα τι εκανες και που κολλας ...στο αλλο φορουμ (το λινκ πιο πανω)

Ευχαριστω αλλα μου βγαζει οτι δεν ειμε συνδεμενος με το zune ενω ειμε,μηπως ξερεις τι φταιει?

μηπως στην συνδεση σου με το zune εισαι σαν guest????