VeCo Δημοσιεύτηκε November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 11, 2009 Στο παρόν θέμα μπορείτε να αναφέρετε τις πέντε αγαπημένες σας ελληνικές σειρές. Το σχετικό θέμα για τις πέντε αγαπημένες ξένες σειρές, βρίσκεται εδώ. Ξεκινάω εγώ και αναφέρω: 1. Της Ελλάδος τα Παιδιά 2. Κλείσε τα Μάτια 3. Ανατομία ενός Εκλήματος 4. Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά 5. Κωνσταντίνου και Ελένης Μην κατακρίνετε. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 5. Σαββατογεννημενες 4. Απαραδεκτοι 3. Εισαι το Ταιρι μου 2. Εγκληματα 1. Ντολτσε Βιτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagia Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Είσαι το ταίρι μου παρά πέντε κωνσταντίνου & Ελένης απαραδεκτοι ευτυχισμένοι μαζί Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 καλά τώρα εγώ ή deja vu έχω ή όντως έχω ξανααπαντήσει σε τουλάχιστον 2 τόπικ που έθεταν το ίδιο ερώτημα... :wacko: επειδή όμως είμαι σαν τον Τζον Κιουζακ στο High Fidelity και τρελαίνομαι για λίστες ορίστε η δικιά μου για τις Ελληνικές σειρές: 1. Στο παρα 5 2. Το 10 3. Οι Απαράδεκτοι 4. Κόκκινος κύκλος 5. Ντόλτσε Βίτα (ε, είναι λίγο αλλοπρόσαλλη αλλά φταίει που δεν μπορούμε να βάλουμε χωριστα κωμικές-δραματικές ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 1.Εγκλήματα 2.Εισαι το ταιρι μου 3.50-50 4.Σαββατογεννημενες 5.Σ'αγαπώ-μ'αγαπας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 1:της ελλαδος τα παιδια (Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η) 2:απαραδεκτοι 3: εκεινες κ εγω 4:50-50 5:ευτιχισμενοι μαζι,σαββατογεννημενες,εισαι το ταιρι μου και παρα 5 .... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 καλά τώρα εγώ ή deja vu έχω ή όντως έχω ξανααπαντήσει σε τουλάχιστον 2 τόπικ που έθεταν το ίδιο ερώτημα... :wacko: επειδή όμως είμαι σαν τον Τζον Κιουζακ στο High Fidelity και τρελαίνομαι για λίστες ορίστε η δικιά μου για τις Ελληνικές σειρές: 1. Στο παρα 5 2. Το 10 3. Οι Απαράδεκτοι 4. Κόκκινος κύκλος 5. Ντόλτσε Βίτα (ε, είναι λίγο αλλοπρόσαλλη αλλά φταίει που δεν μπορούμε να βάλουμε χωριστα κωμικές-δραματικές ) Στο Top-5 αγαπημένων ξένων σειρών απάντησες. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 1.Δυο Ξενοι 2.Κωνσταντινου και Ελενης 3.Εγκληματα 4.Εισαι το ταιρι μου 5.Ντολτσε Βιτα Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 1.50-50 (κορυφη) 2.Ευτυχισμενοι μαζι 3.Η πολυκατοικια 4.L.A.P.D. 5.Μιλα μου βρωμικα Και οι 5 θεσεις ανηκουν στο Mega αλλα τι να κανουμε αφου εχει τα καλυτερα σηριαλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Στο Top-5 αγαπημένων ξένων σειρών απάντησες. :p καλέ deja vu είπαμε, όχι Alzheimer! :lol::p ενιγουέι υποθέτω έχουν διαγραφεί τα παλαιότερα αντίστοιχα τοπικ, όπως συνέβη και με αυτά για τις ξένες σειρές... κι επειδή δε μου κάθεται καλά το μουρλό τοπ 5 που έφτιαξα, το χωρίζω σε κωμικές-δραματικές για να βγάζει πιο πολύ νόημα: 1.παρα 5 2. Απαράδεκτοι 3. Ντολτσε Βίτα 4.Σαββατογεννημένες 5.Σ'αγαπώ-μ'αγαπάς ---δραματικές--- 1. Το 10 2. Κόκκινος κύκλος 3. Χαρά: Αγνοούνταν (αφού μετά το 7ο επεισόδιο τη βρηκανε :shifty:) 4. Ανατομία ενός εγκλήματος 5. Ματωμένα χώματα (κανονικά θα βαζα τη Λαμπέτη αλλά μπήκε η Καρυοφυλλιά απ' τη μέση και κάτω και τα κανε θάλασσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 καλέ deja vu είπαμε, όχι Alzheimer! :lol::p ενιγουέι υποθέτω έχουν διαγραφεί τα παλαιότερα αντίστοιχα τοπικ, όπως συνέβη και με αυτά για τις ξένες σειρές... Ακριβώς. Ότι δεν υπάρχει στον πίνακα περιεχομένων, δεν υπάρχει στο Movies & TV και vice versa. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 1.50-50 ( ίσως η καλύτερη κωμική σειρά ) 2.Ευτυχισμένοι μαζί 3.Παρά πέντε 4.Κωνσταντινου και Ελενης 5.Εισαι το Ταιρι μου Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Κωμικες: 1. Εισαι το ταιρι μου 2. Απαραδεκτοι 3. Στο παρα 5 4. Σαββατογεννημενες 5. Εγκληματα Δραματικες: 1. Η Αιθουσα του Θρονου 2. Κοκκινος Κυκλος / 10η εντολη 3. Η αγαπη αργησε μια μερα 4. Να με προσεχεις 5. Κλεισε τα ματια Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Το δικό μου top-5 είναι φτιαγμένο ανάλογα με το πόσες φορές έχω ξαναδεί μια σειρά. 1. Εγκλήματα 2. Στο Παρα Πέντε 3. Dolce Vita 4. Σαββατογεννημένες 5. Να Με Προσέχεις (ΟΚ, αυτή την έχω δει μια - άντε δυο κάποια επεισόδια - φορά, αλλά είναι πολύ καλή) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 1.Της Ελλάδος τα παιδιά 2.Εγκλήματα 3.Δυο ξένοι 4.Κόκκινος Κύκλος/10η εντολή 5.50-50 6.Εκείνες και ΄γω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 1. Η αίθουσα του θρόνου 2. Οι απαράδεκτοι 3. Ευτυχισμένοι μαζί 4. Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα 5. 50 - 50 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 1. Απαράδεκτοι 2. 50 - 50 3. Της Ελλάδος τα παιδιά. 4. Εκείνες και εγω 5. Εγκλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 κωνσταντινου και ελενης στο παρα 5 σαββατογεννημενες 50-50 εργαζομενη γυναικα!!!! θα εβαζα και το ''η οικογενεια βλαπτει'' αλλα θα ηταν 6 και τοτε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 1) Εκείνες και εγώ 2) Της Ελλάδος τα παιδιά 3) Εγκλήματα 4) Κωνσταντίνου και Ελένης 5) 50-50 Δόγγανος για πάντα! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 1)50-50 2)10 λεπτά κύρηγμα 3)είσαι το ταίρι μου 4)εγκλήματα 5)δυο ξένοι Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
of815 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 1. Μαύρα Μεσάνυχτα 2. Το Δέκα 3. Υπέροχα Πλάσματα 4. Δέκατη Εντολή 5. Πενήντα-Πενήντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Δυο ξένοι 50-50 Κων/νου και Ελένης Της Ελλάδος τα παιδιά Είσαι το ταίρι μου Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 1) Δυο Ξένοι 2) Ντόλτσε Βίτα 3) Κων/νου και Ελένης 4) 50-50 5) Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 1. 50-50 2. Απαράδεκτοι 3. Είσαι το ταίρι μου 4. Εγκλήματα 5. Της Ελλάδος τα παιδιά Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 1. Κωνσταντίνου και Ελένης. All time classic. 2. Εγκλήματα. Πανέξυπνη σειρά με απίστευτο χιούμορ, 3. Είσαι το Ταίρι μου. Μόνο και μόνο για τον Λάζαρο :p 4. 50-50. Για τις τρελές ιστορίες του. 5. Στο παρά 5. Δεν το βλέπω πολύ στις λίστες. Τώρα πια μου φαίνεται σαχλό, αλλά όταν παιζόταν πρώτη φορά περιμέναμε το καινούριο επεισόδιο πως και πως, χάρη στην πολύ καλή πλοκή του. Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts