Jump to content

of815

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by of815

  1. Συνεχίζουν Bones (5ος κύκλος) Criminal Minds (3ος & 4ος κύκλος) Grey's Anatomy (7ος κύκλος) Merlin (3ος κύκλος) Prison Break (4ος κύκλος) The Secret Life Of The American Teenager (4ος κύκλος) True Blood (4ος κύκλος) Νέες σειρές Brothers And Sisters Burn Notice Dollhouse Entourage Glee Greek Lie To Me
  2. True Blood στον Ant1 Prime Series (Τρίτη με Παρασκευή) απο Τρίτη 11 Μαϊου στις 00:00... Η σειρά θα είναι διαθέσιμη και στο Web Tv του Ant1.Όχι μόνο όταν μεταδίδεται,αλλά και σε Video On Demand.Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με μία ξένη σειρά και ελπίζω ο Ant1 να ανεβάσει και άλλες ξένες σειρές στο Web Tv του.
  3. Έσκισε πάντως η πρεμιέρα του νέου talent show του Ant1...35,4% έκανε στο 15-44!Με λίγα λόγια "εξαφάνισε" την Παταγονία του Mega και το Chart Show του Alpha... Τέτοια βλέπουν οι καναλάρχες και κάθε τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε τις ελληνικές σειρές να μειώνονται δραματικά.Πάντως οι τηλεθεατές φαίνεται πως τα βράδια τους θελουν να παρακολουθήσουν κάτι "εύκολο" και διασκεδαστικό,γι αυτό και γυρνάνε την πλάτη στις ελληνικές σειρές.Τρανταχτό παράδειγμα είναι το Mega που το 90% της prime time του βασίζεται σε ελληνικές σειρές και χάνει την πρωτιά από τον Ant1.
  4. 1. Μαύρα Μεσάνυχτα 2. Το Δέκα 3. Υπέροχα Πλάσματα 4. Δέκατη Εντολή 5. Πενήντα-Πενήντα
  5. 1. Lost :respect: 2. True Blood 3. Dexter 4. Californication 5. CSI:Las Vegas
  6. Δεν νομιζώ να κόψουν σκηνές.Ούτε ο Σκαι έκοψε απ' το Dexter...Με ένα "Ακατάλληλο κάτω των 15" δεν νομίζω να έχει προβήμα το ΕΣΡ.Άλλωστε έχω πετύχει πολλές φορές ταινίες στην tv με σκηνές πιο ακραίες απ' αυτές του True Blood. Μα 12 επεισόδια ΜΟΝΟΟΟΟΟ?:lol::lol: Είναι πολύ σπαστικό,γιατί αυτές οι σειρές της cable tv προβάλονται για 3 μήνες στην Αμερική,τελειώνει η σεζόν,και μετά περιμένεις 9 μήνες για να δεις νέα επεισόδια.
  7. Το True Blood στον Ant1 Prime Eleven από τη νέα σεζόν... Έχω δει 1ο κύκλο.Η σειρά μαμάει...Αλλά μόνο 12 επεισόδια η σεζόν?;) Είμαι σίγουρος ότι θα σκίσει στην ελληνική tv!:D:rolleyes:
  8. Για μένα οι καλύτερες ελληνικές σειρές των τελευταίων χρόνων είναι τα Μαύρα Μεσάνυχτα,τα Υπέροχα Πλάσματα και το Δέκα.
  9. Έλεος...μας έχουν σπάσει τα νεύρα:angry:!Πλέον βλέπουμε Μαύρα Μεσάνυχτα κάθε 15 μέρες...Η καλύτερη ελληνική σειρά των τελευταίων χρόνων δεν αξίζει τέτοια διαχείριση από τον προγραμματισμό του καναλιού... Και να σας πω την αλήθεια προτιμώ να δω την φάτσα της Σιλβύ παρά τις φάτσες των πολιτικών της χώρας μας...Πολύ που με νοιάζουν τα λαμόγια της Ν.Δ.!!
  10. Μακάρι να μην δείξουν το Prison Break 3 καθημερινά.Είναι που είναι λίγα τα επεισόδια,είναι που είναι και ο τρίτος κύκλος μέτριος θα είναι κάπως μ@λακία από μέρους του καναλιού αυτό το "όποιος πρόλαβε να δει,πρόλαβε".Καλύτερα ένα επεισόδιο την εβδομάδα και ένα επαναληπτικό κάθε Σαββατοκύριακο...
  11. 1 επεισόδιο θα δείξουν τον Φεβρουάριο...γι' αυτό δεν το πρόσθεσα.
  12. Νομίζω πως έτσι θα διαμορφωθεί το Prime Eleven: Φεβρουάριος -> Lost 2 Μάρτιος -> Lost 3 (κάθε Δευτέρα Prison Break 3) Απρίλιος -> Boston Legal 1 (κάθε Δευτέρα Prison Break 3) Μάϊος -> Boston Legal 2 (κάθε Δευτέρα Prison Break 3) Ιούνιος -> Boston Legal 3 Ιούλιος -> Las Vegas 3 Αύγουστος -> Las Vegas 4 Σεπτέμβριος -> Las Vegas 5 και από Οκτώβριο 1 επεισόδιο την εβδομάδα από Lost 4, Grey's Anatomy 5, Prison Break 4, Boston Legal 4, Bones 4, Ugly Betty 3.Επίσης έρχονται The Unit,Samantha Who? και Shark. Πάντως το Boston Legal είναι φοβερή σειρά.Χίλιες φορές καλύτερη απ' το Grey's...
  13. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απολαύστε τα τελευταία συναρπαστικά επεισόδια από τον 4ο ΚΥΚΛΟ του GREY’S ANATOMY Η επιτυχημένη σειρά μας δίνει ραντεβού την επόμενη σεζόν με νέα επεισόδια από τον 5ο ΚΥΚΛΟ Το GREYS ANATOMY, η σειρά που προκάλεσε ταχυπαλμία σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και απέκτησε φανατικό κοινό στην Ελλάδα, ολοκληρώνει τον κύκλο της για φέτος την Τρίτη 20 Ιανουαρίου. Τα τελευταία επεισόδια που οδηγούν στο συγκλονιστικό φινάλε του 4ου κύκλου της σειράς επιφυλάσσουν πολλές ανατροπές, αλλά και κάποιες… εκκρεμότητες. Γι αυτό το λόγο, το GREYS ANATOMY ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με φρέσκα επεισόδια από τον 5ο κύκλο, ο οποίος προβάλλεται αυτή την εποχή στις Η.Π.Α. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1 είναι το μοναδικό κανάλι που μετέδωσε όλους τους υπάρχοντες κύκλους επεισοδίων της σειράς συνεχόμενα στη ζώνη Prime eleven, καθώς επίσης και το μοναδικό κανάλι που έχει εξασφαλίσει τη μετάδοση και των νέων επεισοδίων από τον 5ο κύκλο της σειράς, μόλις ολοκληρωθεί η προβολή τους στις Η.Π.Α. Το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε το Greys anatomy και το ανέδειξε σε μία από τις πιο δημοφιλείς ξένες σειρές που προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Τα ποσοστά τηλεθέασης μιλάνε από μόνα τους. Από την έναρξη της σεζόν μέχρι το τέλος του 2008 (δηλαδή για το τρίμηνο Οκτώβριος - Δεκέμβριος), η σειρά σημείωσε μέσο μερίδιο 27,6% στο δυναμικό κοινό 15-44 ετών, επικρατώντας άνετα στη ζώνη μετάδοσής της. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις γυναίκες 15-44 σημείωσε 36,4% με διαφορά πάνω από 10 μονάδες στη ζώνη από το 2ο κανάλι. Μάλιστα, σε επίπεδο επεισοδίου έφτασε το 39,1% στο κοινό 15-44 και το 46,4 στις γυναίκες 15-44. Ωστόσο, μέχρι να δούμε τον 5ο κύκλο επεισοδίων του Greys anatomy, οι τηλεθεατές δεν θα μείνουν με… άδεια χέρια, αφού η ζώνη Prime eleven που καθιέρωσε ο ΑΝΤ1, μας επιφυλάσσει νέες, μεγάλες συγκινήσεις: Από την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, το LOST επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια από τον 2ο κύκλο της σειράς, γεμάτα μυστήριο και περιπέτεια. http://www.ant1.gr/1,191326,01,2009.aspx
  14. Δεν θυμάμαι αν διαφήμιζε ότι θα παίξει και τους 5 κύκλους non-stop.Θυμάμαι πάντως πως διαφήμιζε ότι είχε αγοράσει και τους 5 κύκλους.
  15. Τέλος, η ξένη σειρά GREYS ANATOMY σημείωσε μέσο μερίδιο 27,6%, ενώ επικράτησε άνετα στη ζώνη μετάδοσής της. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις γυναίκες 15-44 σημείωσε 36,4% με διαφορά πάνω από 10 μονάδες στη ζώνη από το 2ο κανάλι. http://www.ant1.gr/resources/images/0f83d4ec-4d0e-4cf0-bdd1-198afd18180b.jpg από http://www.ant1.gr/1,191139,01,2009.aspx
  16. Με την ίδια λογική μπορεί όλα τα τηλεπαιχνίδια της tv να είναι στημένα...
  17. Πιστεύω ότι η Σιλβή κατέδωσε τον Αποστόλη στην Αστυνομία με τη βοήθεια του Ζαν Κλοντ. Είδα πριν λίγο το επεισόδιο της Δευτέρας (το κατεβάζω απ' το Veoh) και πραγματικά πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο της δεύτερης σεζόν. Πολύ αποφασισμένη η Σιλβή πάντως.Τη θέλω πίσω στα MESANYXTA...:rolleyes: Μου άρεσε εκεί που η Σιλβή πήγε στη βίλλα να δει τον Αποστόλη και το Θράσο και λέει στη Λένα "Έναν freddo μέτριο".:lol::lol:
  18. Η πρεμιέρα του reality-τηλεπαιχνιδιού απέσπασε το 20,0% του κοινού.Βγήκε δεύτερο πρόγραμμα στην ώρα του.
  19. http://www.enimerosi24.gr/media/frontpage/ant1%20logo%202008-9.jpg Δεν είναι εντυπωσιακό?
  20. Θα πάω σήμερα να τη δω την ταινία... Ήμουν ανάμεσα στα Mamma Mia,Deception,The Dark Knight και Shutter.Αλλά τώρα εδώ διάβασα καλά λόγια,οποτε θα πάω στο T.D.K. Για το Shutter διάβασα ότι σε σχέση με το πρωτότυπο (το οποίο είναι γιαπωνέζικο) είναι άθλιο. Για το Deception διάβασα ότι είναι πολύ κουραστική και βαρετή ταινία.Αλλά ρε γ@μώτο παίζουν καλοί ηθοποιοί με πολύ καλές ταινίες στο ενεργητικό τους ( Ewan McGregor και Hugh Jackman).:( Μόνο για το Mamma Mia διάβασα πολύ καλές κριτικές,αλλά επειδή η παρέα μου και εγώ όταν πάμε cinema προτιμούμε τα blockbusters και τις ταινίες που έχουν εφέ και δράση,απορρίψαμε το Mamma Mia.
×
×
  • Create New...