Jump to content

show

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by show

  1. Crazy Stupid Love Ανυπομονώ να το δω! Μου αρέσει όλο το καστ και ειδικά ο ανυπέρβλητος, υπερταλαντούχος Ryan Gosling. :love::D
  2. Και να θέλουν να τον διώξουν, δε νομίζω ότι μπορούν:p... τον ψηφίζει ο κόσμος. Είναι πολύ συμπαθητικός. Αν το Dancing ήταν τάλεντ σόου δε θα ήθελα να βγει κάποιος που δεν χορεύει καλά, ενώ τώρα δεν έχω πρόβλημα. :D
  3. Η Hathaway είχε πάθει το ακριβώς αντίθετο... ήταν υπερκινητική, υπερ-ενθουσιασμένη, υπερ-ενοχλητική. :p Πάντως ο Φράνκο τουιταρε όλο το βράδυ, ανέβαζε φωτογραφίες και βιντεάκια από τα παρασκήνια.
  4. Απογοητευτικά τα Οσκαρ φέτος, εντελώς προβλέψιμα. Μόνο για τον Bale χάρηκα. Οι παρουσιαστές κάτω του μετρίου, με μηδέν χιούμορ, μόνο το μοντάζ στην αρχή άξιζε.... ο Φράνκο τι είχε πάθει; Βαριόταν;:O Ωραίος ο Λογος του Βασιλιά, αλλά όχι και για όσκαρ καλύτερης ταινίας! Τον Φίντσερ τον έκλεψαν κανονικότατα.
  5. Είδα το Blue Valentine σήμερα... πολύ ωραία ταινία με καταπληκτικές ερμηνείες, αν και ψυχοπλακώθηκα λίγο. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ο Ryan Gosling δεν είναι μέσα στην πεντάδα. :mad:
  6. Νομιζω πως απλα τους βαρεθηκαμε. Κι εμενα μου αρεσαν περσι στις αρχες. Μετα απο 2-3 μηνες τους βαρεθηκα, επαναλαμβανονται....
  7. O μονος λογος που δεν ειδαμε τον Mr Eko ειναι επειδη ο ηθοποιος δεν ηθελε να ξαναγυρισει στη σειρα. Γι' αυτο τον σκοτωσαν κιολας, δεν ηθελε να συνεχισει αλλο.
  8. 9,5/10 θα εβαζα μονο για την 1η σεζον. Συνολικα.... ενα 5 και ειμαι επιεικης. :D
  9. Δηλαδη μεχρι το προτελευταιο σου αρεσε η σειρα; Δεν ειχες απογοητευτει;
  10. Δεν υπαρχει το βυθισμενο νησι, ηταν μερος του SW.
  11. Aκριβως αυτο! Μα ειλικρινα... περιμενε κανεις οτι θα μας λυσουν τις αποριες 6 χρονων μεσα σε 2 ωρες; Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, δυο επιλογες ειχαν. Η' να δωσουν χαζες και βιαστικες απαντησεις και να ξενερωσουμε ακομα περισσοτερο ή να ασχοληθουν με τους ηρωες λιγο παραπανω.
  12. Μου αρεσε το φιναλε. Πιστευω πως καλα εκαναν και δεν ασχοληθηκαν και πολύ με τα αναριθμητα αναπαντητα ερωτηματα και επικεντρωθηκαν στους χαρακτηρες. Βεβαια εχω ενα μεγαλο παραπονο. Δε μου αρεσε καθολου η καταληξη του αγαπημενου μου Σωγιερ. Θα ηθελα να κανει κατι ουσιωδες κι αυτος κι οχι να περιφερεται σαν τη γλαστρα. Κριμα...:(
  13. Όχι!:) Επειδή 1) δεν προλαβαίνουν και 2) ουτε οι σεναριογράφοι μπορουν να βγαλουν ακρη.:p
  14. Μα να ήταν αστείοι τουλαχιστον... :rolleyes: με εκνευριζουν οι κρυαδες που λενε και το υφακι τους.
  15. Μα γιατι να λυπηθουμε που πεθαινουν αφου ζουν στο παραλληλο συμπαν; :) Μεγαλη πατατα αυτη η ιδεα κατα τη γνωμη μου. Αν εχει και happy end η σειρα.... θα χασω πασα ιδεα για τους σεναριογραφους.
  16. Και ο Μπεν και ο Μαιλς. Ουτε εγω θυμαμαι πού ειναι. :O
  17. Καποιες φορες αυτη η σειρα ειναι πολύ κακογραμμενη! Δε θα ηταν λογικοτερο :rolleyes:
  18. Μονο εγω βαριεμαι να βλεπω ολους τους πεθαμενους στο παραλληλο συμπαν; :rolleyes: Τι νοημα εχει ολο αυτο; Οκ το εχουμε καταλαβει οτι ολοι οι χαρακτηρες συνδεονται με καποιο τροπο... παρακατω!:mad:
  19. Εχουν μεινει 7-8 επεισοδια ακομα; Δε νομιζω οτι θα απαντηθουν τα ερωτηματα, δεν προλαβαινουν και για να πω την αληθεια δε με ενοχλει πλεον, το εχω παρει αποφαση.... απλα θελω να τελειωσει η σειρα για να ξεμπερδευουμε.
  20. Διαφωνω.... εχεις δει το What's Eating Gilbert Grape και το The Basketball Diaries; Παντα ηταν καλός, απλα το εχασε για λιγο (ευτυχως) μετα τον Τιτανικο.
  21. Νομιζω πως το επομενο ειναι Sawyer-centric.
  22. Χαρηκα παρα πολύ για τον Τζεφ Μπριτζες, που ειναι καταπληκτικος και για την Σαντρα Μπουλοκ, την οποια συμπαθω πολύ (αν και δεν τη θεωρω και πολύ καλή ηθοποιό:p). Κριμα που δεν εδωσαν στον Ταραντινο το Πρωτοτυπο Σεναριο.
  23. Τον 6ο κυκλο περιμενες για να ξενερωσεις;:p Εγω εχω ξενερωσει απ' τον 3ο, αλλα το βλεπω ακομα, δεν ξερω γιατι... :wacko:
  24. Αλλαζει το μελλον απ' το '77 και μετα ή απ' το '04;:rolleyes: Ουφ υποτιθεται οτι φετος θα μας ελυναν τις αποριες κι εγω εχω μπερδευτει πιο πολύ!:blink:
  25. Πο πο κι εγω δεν την αντεχω αυτη! Τραγικη! Αλλαζω καναλι στο δευτερολεπτο.
×
×
  • Create New...